Gość: JANEK TYMIANEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 14:37 byłem dzisiaj na rozmowie o pracę, a koleśmi mówi 1000 zł na ręke, a ja mówie że to znaczy, że będe zarabiał 2000 ? a on nie skumał czemu... przeciez mam dwie ręce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rebel Re: Głupi koleś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:27 może to praca na produkcji przy niezachowaniu przepisów BHP, tak więc wadliwa maszyna mogłaby zweryfikować na jego korzyść tenże spór...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANEK TYMIANEK Re: Głupi koleś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.07, 15:41 albo po prostu ta prace moglem wykonywac jedna reka... a jakby to byla praca chodzona to jeszcze bym po tysiaku na noge wzial:) Odpowiedz Link Zgłoś
mik80 Re: Głupi koleś 06.07.07, 01:20 no, a jak wyglądają świadczenia urlopowe dla poszczególnych jej palców? :) --- Pewnie znów napiszę coś niestosownego, ale uwagi proszę kierować na abuse@tpsa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rebel Re: Głupi koleś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 17:50 nie zapomnij doliczyć 2 tyś za głowy..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głupol Re: Głupi koleś IP: *.aster.pl 05.07.07, 18:32 Sam jesteś głupi że tam poszedłeś żebrać o pracę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JANEK TYMIANEK Re: Głupi koleś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 22:04 dobre żebry nie są złe jak mówili starożytni rzymianie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jez Re: Głupi koleś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 09:22 A Chińczycy mawiają: lepsze żebry takie niż własne chodaki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Głupi koleś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 08:35 to dyskryminacja. gdybys mial tylko jedna reke to bys dostal tylko tego tysiaka. a mowia ze niepelnosprawni sa rowno traktowani w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
kxiadz Re: Głupi koleś 06.07.07, 10:43 Spadlem z krzesla , leze i kwicze :-D,zaj*bisty tekst,chyba bede go wdrazal w zycie hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studenttch Re: Głupi koleś IP: *.cpe.marton.net.pl 08.07.07, 15:59 Hej to było dobre ten gamoń nie skumał może ma jedną rękę heheeheh Odpowiedz Link Zgłoś