Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kierownik sprzedaży w Ice-Full (branża alkoholi)

26.07.07, 00:43
    Witam!

Zamierzam podjąć pracę w firmie Ice-Full (branża alkoholi) na stanowisku
    kierownika zespołu w okręgu łódzkim. Autko, laptop, komórka. Nadzór nad ok.5
    przedstawicielami. Pensja: 2500 tys. netto + prowizja po okresie próbnym. Po
    rozmowach z zarządem firmy wszystko wygląda ładnie, zgrabnie i kolorowo,
    jednak jako urodzony analityk zaczynam mieć coraz więcej wątpliwości co do tej
    pracy. W związku z tym nasuwa się kilka pytań:

1. Poza ofertą pracy, firma jest mi nieznana, prośba więc co wszystkich
    forumowiczów o opinie na jej temat. Ktoś z nią współpracował? Sprzedawał,
    kupował? Pracował?

2. Prośba do wszystkich którzy zetknęli się z branżą alkoholi o kilka słów o
    specyfice pracy (konkurencja, rynek, negocjacje, produkty, płace???). Jaka
    jest możliwa prowizja na stanowisku kierownika zespołu handlowców, czyli ile w
    rzeczywistości da się zarobić?

Kolega robi jako PH u konkurencji w Partner Center w Łodzi i co rusz narzeka
    na firmę... stąd moje złe przeczucia.

Gorąca prośba o rzetelne informacje:-)
    Obserwuj wątek
      • wicker13 Re: kierownik sprzedaży w Ice-Full (branża alkoho 26.07.07, 11:53
        nikt nie zna firmy ani alkoholowej branży??? :-(
        • Gość: GOść Re: kierownik sprzedaży w Ice-Full (branża alkoho IP: *.12h.piotrkow.pilicka.pl 31.07.07, 16:03
          Nie wiem o co chodzi z tą firmą, bo ja też myślę o pracy w niej ale od nikogo
          nie mogę się nic dowiedzieć.Czy naprawdę nikt nic nie wie na temat firmy "Ice
          Full" z Tomaszowa Maz.???? Czemu wymieniają całą ekipę????
          • wicker13 Re: kierownik sprzedaży w Ice-Full (branża alkoho 31.07.07, 23:29
            Sprawa mi śmierdzi jakąś popeliną. Wymieniają wszystkich począwszy od głównej
            księgowej, poprzez przedstawicieli a skończywszy na pracownikach administracji.
            Ogłoszenia na portalach pracy pojawiają się co 3 dni. W tym tygodniu mam jechać
            do nich na rozmowę, ale chyba wobec powyższego zrezygnuję.
            • Gość: gość Re: kierownik sprzedaży w Ice-Full (branża alkoho IP: *.retsat1.com.pl 01.08.07, 21:23
              moj nr gg 8345022 zapraszam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka