mitkak1 21.08.07, 21:30 Złozyłam tam CV i jestem ciekawa opinii na temat pracy w BZWBK, zarobków, zwolnień, atmosfery itp? Proszę o jakieś odpowiedźi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula36 Re: Praca BZWBK? 21.08.07, 22:26 bylo kilka razy, sprzawdz w wyszukiwarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca BZWBK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 10:02 zaczynam pracę od września jako opiekun klienta za 2,4 brutto + premia. Co do atmosfery nie mogę się jeszcze wypowiadać, ale z mojich pierwszych kontaktów z oddziałem wydaje się ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Praca BZWBK? IP: 212.244.214.* 22.08.07, 10:20 2,4 brutto ale porażka to ja już wolę siedzieć w domu albo zbierać puszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomari Re: Praca BZWBK? IP: *.toya.net.pl 22.08.07, 10:24 śmieszna kasa:-) Daj sobie spokój z taką robotą. Idź na zasiłek i to samo zarobisz na czarno w pierwszej lepszej firmie. Kolega pracuje w WBK, teraz przeniósł się do Banku Pocztowego. W WBK ponoć zasuwasz jak robot po 10-11 godzin na dzień. Psychopatyczna dyrekcja. Zero luzu i swobody. Stres. Odradzam na serio taką popelinę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca BZWBK? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 10:41 ja jestem zadowolony za takiej płacy. Dla mnie jest to awans i podwyżka z tego co robie teraz. Jestem młody i ambitny. Z doświadczeniem w bankowości ścieżka rozwoju rozszerzy się. Odpowiedz Link Zgłoś