Gość: Dorcia IP: *.aster.pl 04.09.07, 10:16 Czy można jakoś sprawdzić, czy potencjalny pracodawca czyta moje CV zamieszczone w portalu pracuj.pl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kkk Re: CV w pracuj.pl IP: *.189.72.18.e-plan.pl 04.09.07, 10:38 jak się zalogujesz to jest info ile razy było obejrzane cv Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: CV w pracuj.pl 04.09.07, 10:47 Moje przejrzeli 4 razy w ciągu pierwszego roku, za to w ciągu drugiego - najpierw 8 razy, a teraz, przez ostatnie 3 miesiące - aż 17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: CV w pracuj.pl IP: *.aster.pl 04.09.07, 12:06 Ok, dzięki za wskazówkę. To 8 razy na rok to tragicznie mało, 17 na 3 miesiące już lepiej. Hmmm ale prawdę mówiąc myślałam, że zainteresowanie na tym portalu jest na ogół większe, bo często słyszę i czytam, że dużo osób znalazło pracę dzięki CV zamieszczonemu właśnie w tym portalu. Ale pewnie różnie z tym bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groszek Re: CV w pracuj.pl IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.07, 20:01 Mój kumpel w momencie kiedy zaczął szukać pracy, bo chciał zmienić na lepszą, najwięcej ciekawych ofert dostał właśnie z Pracuj.pl i w końcu stąd też znalazł tą odpowiednią, za dużo lepszą kasę niż poprzednio i przede wszystkim z możliwością rozwoju (dodam, że w branży komputerowej). Więc, chyba dobrze słyszałaś, że można dzięki nim znaleźć coś dla siebie, czego oczywiście również i Tobie życzę. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sutok Re: CV w pracuj.pl 04.09.07, 21:16 mnie ostatnio zaproponowano rozmowe kwalifikacyjną na podstawie cv zamieszczonego w pracuj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: CV w pracuj.pl IP: *.crowley.pl 10.09.07, 11:20 Hej, czy cos zmienilo na pracuj. pl? Po zalogowaniu nie widze juz ile osob przejrzalo moje CV, czy jest to gdzies ukryte,czy ta opcja juz nie jest dostepna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: CV w pracuj.pl IP: *.telpol.net.pl 10.09.07, 12:47 podbijam pytanie , to poprostu znikło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: CV w pracuj.pl IP: *.crowley.pl 10.09.07, 13:28 O widze, ze nie tylko u mnie taki problem,to dobrze, bo myslaam ze znow cos popsulam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: CV w pracuj.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.07, 14:17 u mnie też znikło na jakiś czas, potem się pojawiło i już jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Wracam do tematu IP: 212.76.38.* 27.09.07, 13:12 Cóż, do tej pory żaden pracodawca nie przeczytał mojego CV (sprawdzam prawie codziennie, wchodząc na moje konto). Napisałam mejla do pracuj.pl, podobno CV jest widoczne dla pracodawców. Tak, tylko że aż mi się nie chce wierzyć, że nikt się z nim nie zapoznał. Apropos, na odpowiedzi z pracuj.pl trzeba czekać ze 2 dni albo jeszcze dłużej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Wracam do tematu IP: *.chello.pl 27.09.07, 16:31 Hej, moje jest juz ponad 2 miesiace i zero razy obejrzane!! wiec nie wierze jakos, ze pracodawcy je przegladaja...chyba, ze powinno miec jakis specjalny temat badz tytul, ktory ich zacheci..jakie Wy macie? polecam jednak aktywnosc, zamiast czekania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia O kurdę, to mnie pocieszyłaś:( IP: 212.76.38.* 27.09.07, 17:32 Widzę, że nie tylko ja mam takie problemy. A czas leci. Te szumne zapowiedzi, że iluś tam pracodawców czyta CV, są mocno przesadzone. Widzę, że mogę sobie czekać i czekać. Oczywiście szukam też na inne sposoby. A wiecie może, jak sprawdzić, czy ktoś czyta CV w portalu gratka.pl? Ale pewnie jest równie mizerny skutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: CV w pracuj.pl IP: *.crowley.pl 27.09.07, 19:24 Bo pracodawcy i kadry są niestety zbyt leniwi... Czasem nawet selekcję CV przeprowadzają na zasadzie: kto wpadnie mi pierwszy "w oko" ten lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Myślisz, że ten portal jest lepszy IP: 212.76.38.* 27.09.07, 20:27 Wątpię, skoro nawet w pracuj.pl jest mizernie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: CV w pracuj.pl IP: 212.76.38.* 27.09.07, 20:29 Poza tym nie ma tu zakładki "Zamieść CV" albo coś w tym rodzaju. No chyba że niedowidzę. Odpowiedz Link Zgłoś