Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w fluorze gliwice

30.11.07, 21:50
    Staram sie o prace w biurze projektowym w fluorze w gliwicach ,
    chcialbym dowiedziec sie cos wiecej jak naprawde tam jest(jaka
    atmosfera wsrod pracowaników), czy jeste szansa na awans lub wyjazdy
    zagraniczne?Prosze o pomoc.
    Obserwuj wątek
      • iwan.iwanowski Re: Praca w fluorze gliwice 02.12.07, 13:42
        witam. Ci ktorzy maja dobra prace raczej nie zagladaja na takie forum. Bo w
        zasadzie po co?
        • g.r.e.g.1 Re: Praca w fluorze gliwice 02.12.07, 15:43
          iwan.iwanowski napisał:

> witam. Ci ktorzy maja dobra prace raczej nie zagladaja na takie forum. Bo w
          > zasadzie po co?

Dlaczego mieliby nie zaglądać ?
          • knap.radoslaw Re: Praca w fluorze gliwice 03.12.07, 08:49
            g.r.e.g.1 napisał:

> iwan.iwanowski napisał:
            >
            > > witam. Ci ktorzy maja dobra prace raczej nie zagladaja na takie forum. Bo
            > w
            > > zasadzie po co?
            >
            > Dlaczego mieliby nie zaglądać ?

Może Pan Iwan odnosi się do stereotypu "narzekającego Polaka" ?? Myślę jednak,
            że znajdą się i tacy na forum, którzy są tu nie tylko dla narzekania na obecną
            pracę. Widzę także po wątkach, że rożne sprawy sa poruszane.

PS. Nie spotkałem się jednak z tym, aby ktoś pochwalił na forum obecnego/byłego
            pracodawcę !!
            • luki_l Re: Praca w fluorze gliwice 09.12.07, 12:34
              W takim razie ja moge zmienic ten zwyczaj.
              tak sie sklada, iz od kilku dobrych miesiecy pracuje we Fluorze. I tak jak kazda
              firma ma on swoje plusy i minusy. w moim odczuciu plusy zdecydowanie przewazaja.
              Moze dlatego, ze fluor nalezy do korporacji amer. i to zobowiazuje do pewnych
              standardow.
              W odpowiedzi na zapytanie o warunki pracy moge w skrocie podsumowac, iz oprocz
              calkiem ok wynagrodzenia oferuja wiele swiadczen dodatkowych, typu liczne
              szkolenia na terenie i poza firma, dofinansoanie studiow, dodatkowe
              ubezpieczenia, dodatki za j. ang, kursy i rozne inne. No i to co dla mnie
              naciekawsze to fakt mozliwosci pracy w innych biurach w korporacji, w Europie i
              nie tylko przy mozliowsci zlatywania raz na 2 tyg. do kraju na koszt firmy.
              Czyli szczerze, szansa na rozwoj jest.
              Ale nie ma sie co dziwic przy obecnej sytuacji, trzeba dbac o pracownikow, tym
              bardziej ze fluor sie rozwija i ciagle prowadzi nabor inzynierow.
              Ja jestem zadowolony z pracy, ale w takich sprawach kazdy sprawdza na wlasnej
              skorze.
              • iwan.iwanowski Re: Praca w fluorze gliwice 10.12.07, 22:07
                Witam. Napisałem tak specjalnie by zmusić kogoś do napisania na ten
                wątek:)...mam pytanie jeszcze odnośnie fluoru...jak jest z jezykiem, czy jest
                tam wymagany conajmniej jeden jezyk? Oczywiste jest ze napewno strasznie ulatwił
                by sprawe, ale ja dopiero chce podszlifowac? Na czym tam sie pracuje?
                Microstation? AutoCad?
                • madagaskar77 Re: Praca w fluorze gliwice 14.12.07, 12:54
                  wiec nastepnym razem nie zmuszaj, bo to nie ładnie wymuszać, albo po
                  prostu nie przyznawaj sie do tego i tak bedzie lepiej i milej. heheh

A jesli chodzi o fluor to slyszalam same dobre opinie, pracowal tam
                  moj dobry znajomy i zlego slowa nie powiedzial, i bardzo sobie
                  chwalil. wlasciwie to opowiadal to wszystko co zostalo napisane we
                  wczesniejszej odpowiedzi, takze potweirdzam jedynie ;-))
                  • iwan.iwanowski Re: Praca w fluorze gliwice 14.12.07, 20:58
                    > wiec nastepnym razem nie zmuszaj, bo to nie ładnie wymuszać, albo po
                    > prostu nie przyznawaj sie do tego i tak bedzie lepiej i milej. heheh
                    ok, nie ma sprawy

Tam gdzie sie szanuje prace inzyniera zawsze bedzie milo i przyjemnie...:)
      • dami-an22 Re: Praca w fluorze gliwice 25.12.07, 18:11
        No wreszczie znalazl sie ktos normalny i udzielił co nieco o tej
        firmie.Ciekawy jestem nadal po jakim stazu pracy mozna wyjechac za
        granice i na jak dlugo?
      • survey06 Re: juz o tym bylo ...... 26.12.07, 05:11
        Tutaj masz link do tego samego tematu. Pozdrowienia

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=808&w=58534470

Ain Dar (Saudi Arabia) 26-12-2007

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka