dami-an22 30.11.07, 21:50 Staram sie o prace w biurze projektowym w fluorze w gliwicach , chcialbym dowiedziec sie cos wiecej jak naprawde tam jest(jaka atmosfera wsrod pracowaników), czy jeste szansa na awans lub wyjazdy zagraniczne?Prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwan.iwanowski Re: Praca w fluorze gliwice 02.12.07, 13:42 witam. Ci ktorzy maja dobra prace raczej nie zagladaja na takie forum. Bo w zasadzie po co? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.e.g.1 Re: Praca w fluorze gliwice 02.12.07, 15:43 iwan.iwanowski napisał: > witam. Ci ktorzy maja dobra prace raczej nie zagladaja na takie forum. Bo w > zasadzie po co? Dlaczego mieliby nie zaglądać ? Odpowiedz Link Zgłoś
knap.radoslaw Re: Praca w fluorze gliwice 03.12.07, 08:49 g.r.e.g.1 napisał: > iwan.iwanowski napisał: > > > witam. Ci ktorzy maja dobra prace raczej nie zagladaja na takie forum. Bo > w > > zasadzie po co? > > Dlaczego mieliby nie zaglądać ? Może Pan Iwan odnosi się do stereotypu "narzekającego Polaka" ?? Myślę jednak, że znajdą się i tacy na forum, którzy są tu nie tylko dla narzekania na obecną pracę. Widzę także po wątkach, że rożne sprawy sa poruszane. PS. Nie spotkałem się jednak z tym, aby ktoś pochwalił na forum obecnego/byłego pracodawcę !! Odpowiedz Link Zgłoś
luki_l Re: Praca w fluorze gliwice 09.12.07, 12:34 W takim razie ja moge zmienic ten zwyczaj. tak sie sklada, iz od kilku dobrych miesiecy pracuje we Fluorze. I tak jak kazda firma ma on swoje plusy i minusy. w moim odczuciu plusy zdecydowanie przewazaja. Moze dlatego, ze fluor nalezy do korporacji amer. i to zobowiazuje do pewnych standardow. W odpowiedzi na zapytanie o warunki pracy moge w skrocie podsumowac, iz oprocz calkiem ok wynagrodzenia oferuja wiele swiadczen dodatkowych, typu liczne szkolenia na terenie i poza firma, dofinansoanie studiow, dodatkowe ubezpieczenia, dodatki za j. ang, kursy i rozne inne. No i to co dla mnie naciekawsze to fakt mozliwosci pracy w innych biurach w korporacji, w Europie i nie tylko przy mozliowsci zlatywania raz na 2 tyg. do kraju na koszt firmy. Czyli szczerze, szansa na rozwoj jest. Ale nie ma sie co dziwic przy obecnej sytuacji, trzeba dbac o pracownikow, tym bardziej ze fluor sie rozwija i ciagle prowadzi nabor inzynierow. Ja jestem zadowolony z pracy, ale w takich sprawach kazdy sprawdza na wlasnej skorze. Odpowiedz Link Zgłoś
iwan.iwanowski Re: Praca w fluorze gliwice 10.12.07, 22:07 Witam. Napisałem tak specjalnie by zmusić kogoś do napisania na ten wątek:)...mam pytanie jeszcze odnośnie fluoru...jak jest z jezykiem, czy jest tam wymagany conajmniej jeden jezyk? Oczywiste jest ze napewno strasznie ulatwił by sprawe, ale ja dopiero chce podszlifowac? Na czym tam sie pracuje? Microstation? AutoCad? Odpowiedz Link Zgłoś
madagaskar77 Re: Praca w fluorze gliwice 14.12.07, 12:54 wiec nastepnym razem nie zmuszaj, bo to nie ładnie wymuszać, albo po prostu nie przyznawaj sie do tego i tak bedzie lepiej i milej. heheh A jesli chodzi o fluor to slyszalam same dobre opinie, pracowal tam moj dobry znajomy i zlego slowa nie powiedzial, i bardzo sobie chwalil. wlasciwie to opowiadal to wszystko co zostalo napisane we wczesniejszej odpowiedzi, takze potweirdzam jedynie ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwan.iwanowski Re: Praca w fluorze gliwice 14.12.07, 20:58 > wiec nastepnym razem nie zmuszaj, bo to nie ładnie wymuszać, albo po > prostu nie przyznawaj sie do tego i tak bedzie lepiej i milej. heheh ok, nie ma sprawy Tam gdzie sie szanuje prace inzyniera zawsze bedzie milo i przyjemnie...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dami-an22 Re: Praca w fluorze gliwice 25.12.07, 18:11 No wreszczie znalazl sie ktos normalny i udzielił co nieco o tej firmie.Ciekawy jestem nadal po jakim stazu pracy mozna wyjechac za granice i na jak dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś
survey06 Re: juz o tym bylo ...... 26.12.07, 05:11 Tutaj masz link do tego samego tematu. Pozdrowienia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=808&w=58534470 Ain Dar (Saudi Arabia) 26-12-2007 Odpowiedz Link Zgłoś