Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Świąteczny boom na pracowników

IP: 193.239.63.* 12.12.07, 18:13
    "Firmy często nie mając wyjścia, kuszą większymi zarobkami"....co za
    kretyn to napisał...bo przecie do pracy idziemy społecznie...szkoda
    słów
    Obserwuj wątek
      • Gość: ee Re: Świąteczny boom na pracowników IP: *.b-ras1.prp.dublin.eircom.net 13.12.07, 11:03
        puknijcie zie w glowe - hostessy czy niewolnicy za 3zl/h
      • Gość: olo Re: Świąteczny boom na pracowników IP: *.adsl.alicedsl.de 13.12.07, 11:16
        he he pewnie woleli by mieć pracowników z przydziału, jakby nie byli ludźmi...
      • Gość: mar Każdy może zakupić zabawki i wystawic hostessę ;) IP: *.homenett.pl 13.12.07, 12:00
        Idę do hurtowni biorę misiaczki za 3 złote ,wynajmuje hostessę za 3zł/h .
        A.. jeszcze stolik turystyczny przykrywam gustowną zieloną szmatą.
      • Gość: czytelnik Świąteczny boom na pracowników IP: 83.70.172.* 13.12.07, 14:32
        "boom" "eventy" - a co na to ustawa o ochronie języka
        polskiego? "Przez cały rok nie mamy żadnych ekspozycji zabawek" - a
        to w jakim języku?
      • Gość: pete dokładnie IP: *.187.240.11.ip.airbites.pl 13.12.07, 14:59
        W Polsce sami siebie nawzajem nie szanujemy.Pozdrawiam wszytskich
      • Gość: ivon Świąteczny boom na pracowników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:09
        Ja mnie - dekoratorkę dużego marketu właśnie zwolniono!!
        Dokładnie 6 grudnia, kiedy moi współpracownicy odbierali prezenty
        dla swoich pociech ja odebrałam wypowiedzenie.
      • Gość: Lazar Szok, po prostu dramat biednych pracodawców IP: *.aster.pl 13.12.07, 16:38
        Muszą zapłacić więcej
        Niesłychane
        I te niesprawiedliwe prawa rynku - że też wysoki popyt na siłę roboczą musi
        windować jej koszt
        • 0tdr0 Re: Szok, po prostu dramat biednych pracodawców 14.12.07, 14:46
          Bo sila rynku jest przez piewcow kapitalizmu traktowana bardzo wybiorczo. A
          jesli nie dziala po ich mysli- to warto co nieco posmarowac.
      • Gość: Pyskacz Filozofia Klago polskiego pracodawcy IP: *.aster.pl 13.12.07, 16:42
        Jak firma doić klient w okresie przedświątecznym to dobrze
        Jak pracownik doić firma przy braku rąk do pracy - to źle, bardzo źle
      • Gość: dd Świąteczny boom na pracowników IP: *.stk.vectranet.pl 13.12.07, 16:45
        Krytykowaliśmy Giertycha za różne dziwne pomysły, a wielki pan dziennikarz pisze 'event'. co to jest event panie dziennikarzu?
      • Gość: ttt co to za IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.07, 16:45
        Co to za dziwne tytuły do artykułów - wszędzie "boom". Ludzie organizują
        "panele". Panele to się kładzie na podłodze, a boom to robi bomba w kreskówce.
        Czy nie można pisać normalnie?
      • Gość: WIS niezly kwiatek IP: *.fbx.proxad.net 13.12.07, 17:22
        "Projekty na tak dużą skalę nie mogą nie wypalić, przez zbyt małą liczbę
        pracowników - mówi Tomasz Gawlikowski z firmy Kadry Polskie."

a o co tu biega, to nie wiedziec...
      • Gość: meesha Re: Świąteczny boom na pracowników IP: *.it-net.pl 13.12.07, 17:35
        Iwent jak iwent, mnie to zastanawia co to jest "makijaż na sklepie", który
        poprawiają hostessy? Chodzi o graffiti jakieś na ścianach czy co? :D "Szukam
        hostessy na gwałt" to też niezbyt fortunne stwierdzenie ;)
      • luminat G* prawda 13.12.07, 19:00
        Byłem w tym tygodniu na rozmowach, na jednej to wypadlem bardzo dobrze, ale nie
        zadzwonili i watpie czy zadzwonia.

Widac, nie lubia wyksztalciuchów, a wymaganiami zjechalem tak, ze bardziej już
        sie nie da!!!
      • Gość: gwalciciel Świąteczny boom na pracowników IP: *.bulldogdsl.com 13.12.07, 19:49
        'Anka na gwałt szuka teraz dziesięciu hostess,...'

pewnie dlatego nie moze ich znalezc, ktore by sie podlozyla, zeby ja gwalcic?

Bo gwalcic to pewnie by bylo komu... np. mi :D
      • korkix78 jak sie nie podoba... 13.12.07, 21:09
        "Kandydatki nie mają szacunku do wykonywanej pracy - umawiają się ze mną, że
        przyjdą, a potem nie stawiają w umówionym miejscu, zamiast pracować wolą
        chichotać i rozmawiać, albo poprawiają makijaż na sklepie - mówi."

hehe

Panie pracodawca, ma pan za duze oczekiwania. Jesli sie Panu pracodawcy nie
        podoba, to sie zegnamy - mam 20 innych ofert na podobnym stanowisku.
        - kandydatki odparsknac powinny biorac za wzor pracodawcow sprzed 2-4 lat,
        hehehe :P
        • Gość: GORNICY Z WOJKA Re: Przypominamy: 13 grudnia-rocznica stanu wojenn IP: *.fwgc.dot.ca.gov 13.12.07, 21:15
          ego. Lewacy i post-komuna zapomnieli.
      • Gość: pracownicy-ua.pl Świąteczny boom na pracowników IP: *.eranet.pl 13.12.07, 22:19
        My takich problemów niema my nasi pracownicy są wykwalifikowaną kadrą z
        doświadczeniem.
        www.pracownicy-ua.pl
        zapraszamy do współpracy
      • xegar Re: Świąteczny boom na pracowników 14.12.07, 09:09
        Gość portalu: miskazupy napisał(a):

> "Firmy często nie mając wyjścia, kuszą większymi zarobkami".

Biedne firmy, muszą dopłacać do interesu żeby nie stracić. ;-)

Xe.
      • Gość: kibolex Świąteczny boom na pracowników IP: *.such.nat.hnet.pl 20.12.07, 10:45
        No i dobry grafik nie może znaleźć pracy... Banialuki jakieś ten artykuł przezentuje.
      • Gość: Vixen Re: Świąteczny boom na pracowników IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.07, 13:13
        "Ile na upominki wydamy w tym roku, jeszcze oczywiście niewiadomo
        (...)"

Pomijając "eventy" i "boom"....

NIE WIADOMO pisze się oddzielnie.........!
      • Gość: WelcomeToPoland na gwałt szuka teraz dziesięciu hostess IP: *.era.pl 20.12.07, 17:24
        :))
        ja też zatrudnię 2 takowe :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka