Gość: tue IP: 193.151.48.* 02.01.08, 11:18 Buaaachaaachaaaaaa Ihhaaaaaaa !!!! Mówią że jesteśmy Białymi murzynami Europy, ale od dzisiaj mówcie mi osioł, pies lub koń !! Jeszcze (ta nasza kraina) nie zginęła kiedy my żyjemy !!! Ihhhhaaaaaaaaa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ati Re: Cztery łapy na etacie IP: *.polkomtel.com.pl 04.01.08, 11:16 Najlepsze sa sokoly na lotnisku rewelacyjna praca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppor. SG Wioletta Cztery łapy na etacie IP: 195.116.32.* 01.04.08, 15:22 Artykuł w zasadzie bardzo mi się spodobał, jednak nie byłabym sobą gdybym nie zwróciła uwagi, że do jego treści (w moim mniemaniu) wkradł się poważny błąd. Jakiż to błąd, zapytacie? Z mojego punktu widzenia błąd na tyle istotny, że postanowiłam go skomentować. Psy służbowe dla 2 brygady saperów z Kazunia, dzisiaj jedyne psy do wyszukiwania materiałów wybuchowych i broni w wojsku, nie są szkolone, ani wyszkolone w Celestynowie (wojskowy ośrodek), ale w Lubaniu - Ośrodku Tresury Psów Służbowych Straży Granicznej. Tak jak i duża część psów patrolowo - wartowniczych. Dziwi mnie tylko, że nie zostało to sprawdzone. To również komisja złożona z funkcjonariuszy prowadziła kwalifikacje związane z naborem tychże psów do służby. Do tej pory wyszkoliliśmy dla wojska (samych saperów) 15 psów, a obecnie trwa w Ośrodku SG szkolenie kolejnych 4 saperskich czworonogów. Z pozdrowieniami, oficer prasowy OTPS SG - ppor. SG Wioletta Grabowska. Tel.: 665 99 88 15. Chętnie udzielę bliższych informacji:) Odpowiedz Link Zgłoś