Gość: MirzA Jak zbudowałem markę Piotr Rubik IP: *.ists.pl 29.01.08, 21:54 hahaha pamietam ten program nawet ogladalem ten odcinek !! jedzeniewkrakowie.tajnastrona.pl/ jedzeniewkrakowie.tajnastrona.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Jak zbudowałem markę Piotr Rubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 21:59 Jak to jak??? Prostownica do wlosow i biala farba;) Odpowiedz Link Zgłoś
fleshless Re: Jak zbudowałem markę Piotr Rubik 29.01.08, 21:58 Gość portalu: mistrz napisał(a): > dupa z rubika nie lubie go możesz go nie lubić, ale go znasz i nic z tym nie możesz zrobić... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: screen Re: Jak zbudowałem markę Piotr Rubik IP: *.gprs.plus.pl 29.01.08, 23:42 Hitlera, Stalina, Mao, Czerwonych Khmerow, Dzierzynskiego tez "znam". Konkluzja jakas? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Jak zbudowałem markę Piotr Rubik 29.01.08, 22:05 już była taka kostka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo badziewie dla mas IP: *.zab.nat.hnet.pl 29.01.08, 22:16 badziewie i tlenione kłaki. ale to nic-ważne że jest forsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: badziewie dla mas IP: 167.127.107.* 29.01.08, 22:56 Jestes gosciu tak tragiczny ze Illiada Homera przy Tobie wymieka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvvv o ja!!!ogladalam ten program hehehe IP: 195.205.209.* 29.01.08, 22:18 kto by powiedzial;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Jak zbudowałem markę Piotr Rubik 29.01.08, 22:22 powinien stworzyć muzykę do tego spotu bigos, oscypki, warkocz itd Odpowiedz Link Zgłoś
pies_andaluzyjski Muzyczna szarlataneria 29.01.08, 22:27 Dzieła Rubika to sprzyjanie najniższym gustom i bazowanie na braku edukacji muzycznej Polaków. Nie każdy musi lubować się w kantatach Bacha. Każdy jednak powinien wiedzieć, że "kantaty Rubika" to muzyczna szarlataneria. Jeżeli ktoś nawet i tego nie rozumie, powinien się złapać na braku logiki tego faceta. "Zaproponowałem muzykę elegancką, ale bardziej przystępną niż klasyczna, dzięki czemu dotarłem do szerokiej grupy słuchaczy" - czy coś masowego może być eleganckie? Czekam na "polskiego Bobby'ego McFerrina". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka Re: Muzyczna szarlataneria IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.01.08, 22:31 Oprocz bialych wlosow, lagodnych melodii i bla, bla, bla zapomnial wymienic operacje plastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: Muzyczna szarlataneria IP: *.6.pxs.pl 30.01.08, 14:13 polski Bobby McFerrin to Ula Dudziak! A Rubik to maksymalny szajs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Jak zbudowałem markę Piotr Rubik IP: *.eranet.pl 29.01.08, 23:03 Na forum Rubika dopuszczane jest tylko chwalenie MISTRZA! Wszelka krytyka jest usuwana! Zbudował swoją markę farbą do włosów! Popularność oratoriów to wspólna praca jego, autora słow, solistów i organizatora koncertów , ale o tym Rubik nie pamięta! Egoizm to jego marka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ucho Jak zbudowałem markę Piotr Rubik IP: *.eranet.pl 29.01.08, 23:14 Na forum Rubika dopuszczane jest tylko chwalenie MISTRZA! Wszelka krytyka jest usuwana! Zbudował swoją markę farbą do włosów! Popularność oratoriów to wspólna praca jego, autora słow, solistów z pierwszej ekipy i organizatora koncertów , ale o tym Rubik nie pamięta! Teraz ma SWOICH nowych solistow, ktorzy spiewaja oratoria jakby byli na wiejskiej paradzie. (nie mam nic przeciwko wsi i festynom) Egoizm i zarozumialstwo to jego marka! Jego menadzerka zrobiła juz koncerty wn USA i wesele w Laponii Wisniewskim, teraz zrobi Rubikowi! Rubik chyba nie czyta co Kanclerzowa gada prasie o Wisniewskim i nie domysla, sie że on może byc następną ofiarą. Niech sie dzieje co chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zychu Jak zbudowałem markę Piotr Rubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 23:15 nie mam slow na tego czlowieka... proponuje podboj swiata zaczac od bialorusi... a z tym oscarem to nawet niezly pomysl... nagroda tak samo gowno warta jak jego muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pio. MEGAloman IP: *.acn.waw.pl 29.01.08, 23:19 zaawansowana mania wielkosci u tego prostego czlowieka, nic dodac nic ujac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio_patysio Jak zbudowałem markę Piotr Rubik IP: 82.160.18.* 29.01.08, 23:33 jaki on skromny na marginesie artykuł wydało pismo o biznesie a powinno bravo-girl Odpowiedz Link Zgłoś
q-dlaty Re: Jak zbudowałem markę Piotr Rubik 29.01.08, 23:37 Ludzie, przesadzacie. Owszem, może Rubik nie robi ciekawej muzyki, może używa dość prostych sztuczek, ale jednak mu się udaje. I o tym jest ten artykuł - jakim jest biznesmenem, a nie jakim muzykiem. Rubik świetnie wpasował się w religijny (niestety) charakter naszego kraju, pozostając kimś eleganckim (a przynajmniej tak postrzganym przez prostych ludzi), a nie drugim Wiśniewskim. I tu trzeba mu przyznać rację - potrafił zrobić karierę, mimo tego, że wcześniej był nikim i prowadził głupawe programy o grach komputerowych. Gdybym ja chciał wejść do showbiznesu w celach zarobkowych to też najpierw zbadałbym rynek i próbował wykorzystać to, czego się dowiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Rubik - Mackompozytor czyli neoliberalizm w muzyce 29.01.08, 23:42 Takie brednie i taka "osobowość" mogą się lansować tylko w epoce, w której naczelnym celem obowiązującego dogmatu neoliberalnego jest wciskanie ludziom kitu i g*a, aby nie mili czasu i szansy na myślenie. W neliberalizmie to tabloidy definiują, kto jest "kompozytorem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Jak zbudowałem markę Piotr Rubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.08, 23:43 Rubik-Polo i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata ohydny man, tyle powiem i ni ponad to IP: *.aster.pl 29.01.08, 23:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl kostka to nie tego Rubika!!!! IP: *.zabrze.net.pl 30.01.08, 00:00 Słynna układankę "kostka Rubika" wymyslił w 1974 r Wegier Erno Rubik. Zbiezność nazwisk, proszę nie mylić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maina A ile rocznie zarabia ten czlowiek brutto? IP: *.bredband.comhem.se 30.01.08, 00:10 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutter Re: Jak zbudowałem markę Piotr Rubik IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 30.01.08, 00:23 masz racje to tylko w wiekszosci dla religijnych porabancow,ale dzieki temu ma kase bo kosciol popiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aku ku Re: Jak zbudowałem markę Piotr Rubik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 00:24 a mnie poraza jego pycha i zadufanie w sobie. Rany jak to sie czyta, to jakby sie mialo do czynienia z najwiekszym tworca wszechswiata. Kiedys ta muzyka mi sie nawet podobala, ale nie slucha sie jej dla niego przeciez. A mam wrazenie po tym artykule, ze on jest jedynym tworca tych wszystkich piosenek, a spiewajacy to tani wyrobnicy. O pewnych sprawach sie milczy, awet jesli wlasne wlosy wydaja sie kluczem do dobra tego swiata. Masakra panie Piotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terefere wyglądajak gó.. wylane z betoniarki do szklanki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 00:26 promowanie łajna przynosi kasę ? klubiku dajpasa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aku ku forum rubika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.08, 00:33 ło rany, poczytajcie sobie www.rubik.pl/forum/viewtopic.php?t=930 co za narcyz, buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Rubik? Kononowicz muzyki. Polski Jożin z bażin. 30.01.08, 01:00 Proszkiem posypać szkodnika i zniknie stąd. Odleci, niczym żuk kalifornijski (zwany też stonką), robić karierę w holiłódzie. Powodzenia, hehe. Nie czuję do gościa nic poza politowaniem z nutką wyniosłej wzgardy. Trochę mi tylko szkoda, że jego tekściarz, Książek, dał się kupić - kiedyś robił niszowe, ale sympatyczne piosenki. Sądzę, że za 3 lata mało kto będzie kojarzył ten tleniony łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Jak zbudowałem markę Piotr Rubik 30.01.08, 01:11 Facet nie jest muzykiem, a biznesmenem. Fakt, skutecznym. Ale sprzedawanie muzyki na wzór i podobieństwo starych samochodów jest po prostu niesmaczne. A jego megalomania jest komiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huko hmmm?? IP: *.cust.tele2.pl 30.01.08, 02:03 kto to w ogóle jest ten Rubik?? pierwszy raz o nim słysze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ipswich To jest tandetna muzyczka, ale IP: *.colc.cable.ntl.com 30.01.08, 02:20 zycze Ci szczescia, szczerze i z serca (niePolaka!) Bierz sie czlowieku do roboty i rob swoje, nie patrz na innych. Twoja filozofia jest bardzo dobra i w Twoim przypadku dziala. W moim niestety nie zadzialala. Trzymam za Ciebie kciuki, "tandeciarzu". I niech Ci sie uda!!!! Aaaaa! PS. Sluchalem Twoich kawalkow, wybieram jednak plyte ELP "Obrazki z wystawy" albo "Hocus Pocus" Focus'a. Bez obrazy, prosze! Odpowiedz Link Zgłoś