Gość: Heather12345 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.02.08, 11:17 Witam,czy ktos z was moze pracuje w firmie Osram? Mąż ma rozmowe w tej firmie,w Warszawie. Bede wdzieczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Heather12345 Re: Firma Osram IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.02.08, 11:23 Zapomnialam dodac,ze chodzi o stanowisko przedstawiciela handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O sram Re: Firma Osram IP: *.centertel.pl 27.02.08, 11:31 Jak nazwa wskazuje, taka to firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WoleDoSedesu Re: Firma Osram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 04:28 Nawet jakbym pracował, to raczej bym się nie przyznawał do firmy o takiej nazwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Firma Osram IP: *.sgnet01.solardis.com 22.04.08, 15:17 Jak widzę "pomocne" odpowiedzi ludzi to lepiej aby sie nie wypowiadali na forum generalnie. Ja współpracuje z Osramem jestem jednym z gównych dystrybutorów. Mogę Ci z pełną odpowiedzialnoscią polecić ci tą firmę. Znam ludzi tam pracujących, atmosfera jest bardzo dobra, focus tylko na jednen typ produktów-źródła światła. Znają realia i dają dużo czasu na rozkręcenie się człowieka.Powodzenia w staraniu się o pracę dla męża Odpowiedz Link Zgłoś