Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mularczyk-Marketing czy warto ????????????????????

IP: *.limes.com.pl 15.05.08, 22:29
    witam
    dzis bylem na rozmowie kawlifikacyjne w Mularczyk-Marketing i po niej odrazu
    zostalem zaproszony na jutro na dzien probny byly oferowan e 3 stanowiska ja
    wybralem przedstawiciela handlowego i czy oplaca tam sie isc ??? koles
    powiedzial ze tam sie zarabia srednio 3000 netto wiec neiwiem. Piszcie
    Obserwuj wątek
      • Gość: iJAKbyło? Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 03:19
        f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3719922
        i wpisz w google "mularczyk marketing"
        • Gość: tato Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 16:40
          Ja pracuję może nie tak długo , zarabiam myślę nieżle , lecz nie
          wyobrażam sobie tego że gdzieś mogą płacić więcej.W tej firmie
          najfajniejsze jest to że są tu napradę możliwości rozwoju.Myślę o
          własnym biurze. Nic nie będzie mi stało na przeszkodzie żeby je
          otworzyć.
      • Gość: niee Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 12.06.08, 13:42
        Nie warto!!!To zwykłe deptactwo, a właściwie "jeździectwo" swoim samochodem,
        jeśli się go ma, płacąc swoimi pieniędzmi za paliwo. Łażenie pod domach,
        jakichkolwiek, i podpisywanie umów...Im więcej, tym lepiej. Zarobić można, ale
        sporym kosztem...Tym bardziej, że po pierwszym miesiącu pracy nie płacą, dopiero
        po dwóch...Czemu? Kto to wie. Nie polecam
        • Gość: Juice_man_23 Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.08.08, 00:08
          Pracuje już długo i mam jeden cel od początku- zostać managerem!!! W
          tej firmie jest to możliwe tylko trzeba mieć dużo cierpliwości!!!
          • spokojny_duch Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? 01.12.08, 14:13
            Kretynem trzeba być a nie cierpliwość mieć
            • Gość: mm Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 16:10
              Nie rozumiem tych nieudaczników, którzy nie poradzili sobie w
              mularczyk-marketing a teraz chcą zawlić wszelkie niepowodzenia na
              samą firmę. Niech sobie odwiedzą okulistę lub pójdą jeszcze raz do
              szkoły jak nie potrafią czytać umowy. Ponadto w każdym biurze jest
              manager i w chwili dania umowy pyta czy wszystko jest jasne , czy
              może są jakieś pytania. Jak jołop jeden z drugim nawet nie czytał
              umowy i jak kura na grzędzie macha idiota głową raz w prawo raz w
              lewo niech się więc nie dziwi co podpisał. Jakoś innym na forum
              firma wypłaciła pieniądze na czas, są zadowoleni i z chęcią
              pracowaliby dalej w mularczyk-marketing, to Ci mądrzejsi, którzy
              dokładnie wiedzieli co podisali i nurtujące pytania odnośnie okresów
              rozliczeniowych, terminów zwrotów omówili z managerem. Stworzyliśmy
              tą firmę. Zaufało nam wielu ludzi, którzy do dziś z nami
              współpracują ( to Ci mądrzejsi ). A może ktoś mi powie co mamy
              zrobić z tymi osobami do których firma musi dopłacić, może
              powinniśmy ich zdaniem ( spokojny duch i inni) odjąć tym , którzy
              pracują? Niedoczekanie wasze. Firma jest ok i dalej taką będzie
              dlatego z każdym rozlicza się wg warunków umowy. Nie widzę więc
              powodu dla , którego mielibyśmy się z kimś rozliczać wg innych
              reguł.
              • Gość: szuderca zawodowy Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 18:13
                chciałem umowe do domu ale mi jej nie dano kopi ktora jest rzekomo dla mnie tez
                nie mogłem otrzymac radziłęm sobie tam na poczatku wszystko jest ok tylko po
                jakims czasie kazdy dowiaduje sie ze kasa za 1 miesiac jest dopiero po 3!!!!! i
                nie nazywaj nikogo tu nieudacznikiem bo w tresci tej umowy jest napisane ze do
                15 kazdego miesiaca naliczane jest wynagrodzenie i potem jest wypłata a nie
                dopiero po 3 miesiacach !!!!!!!!! w Państwowej inspekcji pracy tez powiedzieli
                ze to niezgodne z prawem a co do reszty kruczków i niezgodnośći na umowie
                wypowie sie osoba uprawniona juz niedługo......kodeks cywilny bardzo chcetnie
                zajmie sie oszystrwem jakie prowadzone jest w tej firmie niekomu nie polecam
                chyba ze chce sie byc akwizytorem no ale wg szefostwa ktore siedzi w biorze
                kilka godzin dziennie jest to przedstawiceilstwo handlowe!!!!! szefowa wychodzi
                w trakcie pracy na zakupy a innychg goni do pracy bo pracuja na jej pensje ktora
                jest niemała warto tez dodac ze kierownikow poszczegolnych bior łacza nie tylko
                relacje zawodowe ktore pozwalaja na otwieranie innych biur w roznych regionach
                polski

jesli chcecie zeby wami manipulowano i dreczono psychicznie droga otwarta M-M!!
                ale nie radze nikomu a posty pozytywne to pewnie ludzie tam szefujacy chetnie
                bym awansował dajac ciała komus z wyzszego stołka jesli taka Twoja dewiza GOGOGO
                tam !!!
                • Gość: do szudercy zawodo Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.eranet.pl 15.12.08, 21:32
                  No to chyba ty dałeś ciała i nie awansowałeś
              • Gość: FERNANADO Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 11:13
                Dziwię się tym którzy mają jakieś anty zdanie na temat tej pracy.
                Są jasne zasady awansu, czytelne warunki zatrudnienia więc czego jeden Kretyn z
                drugim chce więcej.

Nikt nigdzie nie zarobi 3000 od tak chodząc i świrując podpisując umowy.
                Ta praca to banał i szansa na zarobienie adekwatnych pieniędzy do swoich
                możliwości i chęci.
                Nawet wygadany i bystry kolo bo zawodowce da sobie radę i zostanie managerem.
                Jeśli ktoś nie ma celu do którego dąży to nie powinien nigdzie pracować, co
                najwyżej orać fizycznie w stolarni z potem na d...ie.

Dla mnie zdania anty wobec firmy są wypowiadane przez życiowych nieudaczników i
                kretynów którzy nie mają w swoim życiu żadnych celów.

Pozdro

JUICE dla wszystkich ambitnych pracowników firmy.
                • Gość: FERNANDO Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 11:19
                  Sorki za błąd FERNANDO jestem ;)

JUICE
              • katrinthenew po pół roku pieniądze?? ha! 15.09.09, 14:45
                to z jakiej racjiskoro juz poł roku mineło od kad tam pracowalam nie mam jeszcze
                moich pieniedzy ?!
        • Gość: gościk Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.ds.amg.gda.pl 28.10.08, 10:59
          masz rację!!!nie warto!!!!to firma kant i już!!!ja do tej pory nie do stałem
          swoich pieniedzy!!
          • Gość: gość Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.eranet.pl 02.12.08, 16:42
            pracowałem w tej firmie i było fajnie pieniądze były na czas, nie
            wiem dlaczego ktoś napisał że manager nakłaniał pracowników do
            mówienia nieprawdy, jak ja pracowałem to raczej manager ganił za
            niedopowiedzenie czegoś klientowi. gdyby mieli biuro w tarnowie to
            na pewno bym pracował szkoda że musiałem się przeprowadzić.
          • Gość: kant Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 19:26
            proca.pl/pokaz/2655/mularczyk_marketing ...
        • Gość: były pracownik Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gdynia.mm.pl 23.11.08, 14:35
          A wiec zamieszcze krotka informacje dla wszystkich , którzy dostali oferte pracy
          w tej firmie :)

Praca polega na jezdzeniu na własny koszt do klientów TP SA i proponowania im
          przejscia do innego operatora telekomunikacji ( do DIALOGU) , nie ma podstawy
          pensji. Pensja tylko i wyłacznie prowizyjna.
          gdy podpisze sie od 0 do 50 umow w miesiacu , ma sie 30 -35 zł za umowe minus
          podatek, od 50 do 80 umow 40zł minus podatek , powyzej 80 umow 50 zł za umowe
          minus podatek, do tego od wyplaty pobieraja dodatkowe 20% na ewentualne
          rezygnacje klientow . Te 20% zwracaja po 3 miesiacach jezeli klienci nie
          zrezygnowali. Godziny pracy:

na 8.30 w biurze
          od okolo 11 do 17-18 jezdzenie po klientach i podpisywanie umow
          pozniej powrot do biura i powrot do domu okolo 19, nawet 20.
          Wypłaty niby 20 kazdego miesiaca, ale z tego co wiem spozniaja sie z wyplatami.
          Mozna dobrze zarobic , jezeli chce sie komus tak jezdzic po klientach na wlasny
          koszt. No i tak to wyglada.

O awansach
          Trzeba podpisac 40 umow w przeciagu tygodnia aby awansowac na trenera( Trener
          szkoli nowych pracownikow). Gdy trener wyszkoli 3 osoby i te osoby osiagna
          stopien trenera to awansuje sie na asystenta managera i pozniej mozna zostac
          niby managerem

Tak to wyglada
          pozdrawiam :)
          • Gość: natka Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 20.02.09, 19:59
            czy moglbys napisac czy klientow wyszukuja przedstawiciele czy otrzymuja je i od razu jada do klienta podpisac umowe
        • Gość: Spokojny_duch Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: 89.108.240.* 01.12.08, 14:09
          Nie nie warto zapytaj ile czasu będziesz czekał na pieniądze jak się zwolnisz i
          na strono mogą zatrzymać pieniądze na 6 miesięcy i strono talk samo po 6
          miesiącach zaczną wypłacać co miesiąc pewną cześć omijaj to z daleka szkoda nerw
          z odzyskaniem wypłaty
          • Gość: do Spokojny_duch Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gprs.plus.pl 23.12.08, 23:44
            Wiesz to, że jesteś zła, że nie otrzymałaś drugiej szansy w tej
            firmie nie znaczy, że będziesz ją oczerniać... i nie musisz sie
            ukrywać pod idiotycznym nikiem, bo tak naprawde większość osob
            pracujących w tej firmie i piszących posty na tym forum wiedzą kim
            jesteś. Osoby nierzetelne i o chorych ambicjach nie zasługują na tą
            pracę i teraz zżera cię złość, bo dobrze wiesz, że mogłaś osiągnąć
            wiele. Udawać skruszoną i pokorną każdy potrafi, a potem jeszcze
            obrzucić obelgami imię firmy. Zastanów się najpierw, co to świadczy
            o tobie!
            A co do wypłaty to prawda, że po podpisaniu wypowiedzenia otrzymuje
            się ją po 6 miesiącach to jest poprostu zabezpieczenie firmy.
            I jeszcze spójrz z tej strony, że w firmie pracują też osoby z
            długim stażem i jeśli byłoby tam tak jak w twojej wyobraźni to rusz
            główką i pomyśl kto by tam pracował?
            DOBRZE WIESZ, ŻE W TEJ PRACY TRZEBA ZAANGAŻOWANIA I AMBICJI I WTEDY
            OSIĄGNIESZ SUKCES
        • Gość: rapi Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.01.09, 00:16
          Praca jest niezła i zarobki też są niezłe, nigdzie jeszcze nie pracowałem aż tak
          długo rok wcześniej wszystko mnie w innych firmach szczególnie zarobki po 1000
          zł. Tu tak nie jest i ok.
      • Gość: miska Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 15.07.08, 22:14
        jutro mam isc w GDyni na rozmowe, czytalam szereg wypowiedzi i chyba
        zrezygnuje. Ale mam pytaniea, na czym wlasciwie polega ta praca? jak
        jest z zarobkami? nigdzie nie moge sie tego dowiedziec. prosze o
        szczera odpowiedz.
        • Gość: niunia Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gprs.plus.pl 30.07.08, 19:56
          na czym polega ta praca? tak jak wyżej ktoś napisał,jeździ się z
          osobą, która ma samochód, a jeżeli masz inny przydział to wsiadasz w
          autobus, pociąg, cokolwiek i jedziesz.za to oczywiście nikt ci nie
          płaci. mało tego w tej pracy musisz mieć non stop aktywny tel i
          oczywiscie sporą ilość na końcie, żeby móc sięskontaktować ze
          swoim "trenerem". za to też ci nikt pieniędzy nie odda. do tego
          jeszcze wchodzi swoje jedzenie, jak ja tam pracowałam to wychodziłam
          z domu o 8 i wracałam o 20, a do firmy miałam z 15 min.pracowałam
          tam z 2 tyg,powiedziano mi, że dostane pieniądze za podpisane umowy
          i co...do tej pory ich nie widzę...to są zwykli oszuści.wolałabym
          pracować jako sprzątaczka niż u mularczyka.mało tego są tam stare
          wygi, które myślą tylko o sobie, żeby jak najwięcej zarobić.
          • Gość: ela Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 31.07.08, 22:09
            Koleżanko ,kolego wiesz może jesteś aż tak głupia i nie wiesz że
            twój adres IP jest bardzo prosty do ustalenia i jak piszesz pod
            adresem firmy słowa które podchodzą pod paragraf to nie zdziw sie
            jak za jakiś czas przyjdzie do właściciela neta pismo z sądu i już
            wtedy nie będzie tak wesoło nie bedzie gadania że to mój komputer
            ale ja nie pisałem , więc się zastanów bo sprawy w Polsce są bardzo
            drogie.
            • Gość: handlowiec Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 12:48
              A taka odpowiedz zalatuje dopiero idiotyzmem. W Polsce jest wolność słowa.
              Bardzo chętnie opowiem coś od siebie na temat Mularczyk Marketing - to po prostu
              szajka ludzi, którzy tworzą chorą atmosferę Amwayowo - podobnych "handlowców"...

Firma nierzetelna, opóźnia się z wypłatami, maksymalny wyzysk, mało wiarygodny
              system wynagrodzeń, mała wiedza merytoryczna "trenerów".

Ogólnie firma niepoważna... nie można tego nazwać firmą handlową. To dmokrążcy i
              naciągacze. Zero skrupułów w sprzedaży, zero pozytywnych relacji z klientami,
              zero etyki.

Życzę szybkiego wyjścia z tego dołka - bo taki sposób sprzedaży ma krótkie nogi.
              • Gość: slikon Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.eranet.pl 01.08.08, 14:12
                Posłuchaj ,,handlowcu,, a może byś opisał coś nawyrabiał w tej
                firmie, ile nabrałeś zaliczek i nie zwróciłeś, wyrządziłeś ogólnej
                szkody moralnej i rzeczowej więc nie dziw się że z twojego
                wynagrodzenia nie starczyło na pokrycie tego wszystkiego. Jeszcze
                nigdy się nie zażyło żeby MULARCZYK nie wypłacił na czas pieniędzy,
                są najbardziej uczciwi, mało tego pożyczali pieniądze pracownikom
                bez żadnych odsetek a ich zwrot rozkładali na raty - ale oczywiście
                cwaniaczki takie jak ty chcą za wszelką cenę wszystkich oszukać,
                mało tego jeszcze oczerniasz tą firmę w necie- to szczyt
                hamstwa.Więc nie dziw się że potraktowano ciebie tak jak na to
                zasłużyłeś, w zasadzie nie poniosłeś zadnych konsekwencji. Więc
                daruj sobie idiotyczne wypowiedzi. A w środowisku handlowców jesteś
                i tak spalony.
                • Gość: handlowiec Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 15:40
                  Nie pracowalem u Was. Ale bliska mi osoba pracowała.
                  Dwa miesiące nie oddajecie jej już pieniędzy...

A skąd założenie, że jestem spalony? Mam się dobrze, od pół roku pracuje na
                  stanowisku kierowniczym w firmie internetowej.

Zaskoczony?
                  • Gość: slikon Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.eranet.pl 01.08.08, 15:59
                    to dlaczego ta bliska ci osoba sama się nie wypowiada ? piszesz więc
                    o MULARCZYK rzeczy które są ci obce więc skąd pewność że to prawda.
                    A tak wogóle skoro jesteś kierownikiem to chyba masz malo pracy bo
                    zajmujesz się cudzymi sprawami - PLOTKAMI - chyba komus na takim
                    stanowisku to nie przystoi. Wspólczuję twojemu pracodawcy ciekawe co
                    ty o nim napiszesz jak zakończy z tobą współpracę. Chłopie bądź
                    poważniejszy.
                    • Gość: gigo Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.eranet.pl 01.08.08, 16:03
                      ej ! handlowiec - internetowiec - powiedz swojej bliskiej osobie
                      żeby przeczytala sobie dokładnie umowę jaką podpisala to nie będzie
                      opowiadała głupot.
                  • Gość: konek Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.eranet.pl 01.08.08, 16:11
                    ja pracowalem w MULARCZYK i byłem mile zaskoczony że w dzisiejszych
                    czasach sa jeszcze tak uczciwe firmy jak oni rozliczyli się ze mną i
                    moim kolegą z zatrzymanego storna co do grosika, a wynagrodzenie
                    zawsze było na czas , nawet przed czasem . Więc skoro ta bliska
                    osoba nie dostala przez dwamiesiące kasy od nich to pewnie nie miala
                    za co, bo nie wiem czy wie że najpierw się pracuje żeby coś zarobić.
                    • Gość: handlowiec Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.08, 16:37
                      Tylko dlaczego ostatnio trzy posty nabija jedna i ta sama osoba?

Jesteś tak głupi sam z siebie czy ktoś Ci za to płaci?
                      Mularczyk?
                      • Gość: slikon Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 13:14
                        zastanów się, co wypisujesz bo kretyństwo przemawia przez ciebie -
                        wielki mi spec od internetu. Ciekawe czego jesteś kierownikiem chyba
                        właśnie od takich wypowiedzi.
                      • Gość: bml Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.08, 14:31
                        handlowiec, przypomnij sobie czasy jak sam biegałeś w terenie i ile
                        się nauczyłes na stanowisku PH, a pamiętasz pracę w restauracji ?
                        • Gość: handlowiec Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.nice.hnet.pl 02.08.08, 20:25
                          Nigdy nie biegalem w terenie, nigdy nie pracowalem w restauracji...

Musisz miec wielu wrogów sympatyczny kolego. :)
                      • Gość: Kami Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 18:41
                        Pracuje w Mularczyk -Marketing już 3 miesiące powiem szczerze że mi
                        tu się bardzo podoba jest miła atmosfera pieniądze są na czas w
                        biurach mają bardzo ładnie dużo wymagają od swoich pracowników tu
                        można dużo zarobić i wielesię nauczyć ale nie można z pracodawcą
                        lecieć w h... Ja bardzo sumiennie wykonuję swoją pracę i sumiennie
                        się ze mną rozliczają. Są oczywiście i tacy co dożadnej pracy nie
                        byli stworzeni tylko do tego żeby usiąść i oczywiście nić nie robić
                        na to chyba żadem mądry pracodawca wtych czasach nie pozwoli. Ja
                        wypłatę wziąłem dokładnie 2543 i nikt mi nie powie że nie można
                        zarobić a to przecięż moja pierwsza praca.
                      • Gość: gregor Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.08, 18:46
                        Pracuję w mularczyk-Marketing już bardzo długo jestem już blisko
                        awansu nie wiem z czym do tej firmy mozna się przyczepić płacą
                        regularnie nawet przed czasem. Kto jest leniwy od razu wylatuje no i
                        myślę że dobrze ja z siebie daję naprawdę dużo i też dużo zarabiam
                        powyżej 3000 netto.W firmie jest zajebista atmosfera.
                  • Gość: Juice_man_23 Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.eranet.pl 06.08.08, 23:14
                    Ci co piszą głupoty o firmie są kompletnymi idiotami, nie mają
                    zielnego pojęcia o biznesie albo lizneli trochę tego biznesu i
                    myślą, że są bogami, a tak naprawdę nie wiedzą co to jest twardy job
                    i ile można zarobić, ile można w sobie samym zmienić, ja osobiście
                    już bardzo długo pracuje i nie narzekam na tą robotę!!!! Jak tacy
                    wszyscy jesteście mądrzy to znajdzie mi robotę, gdzie można bez
                    wykształcenia i niezależnie od wieku zarabiać od 3 d0 5 tysięcy!!!
                    Bo ja jestem w stanie tyle zarobić!!! I co miesiąc po dwudziestym
                    jest przelew W PKO i co miesiąc o dziwo jest powyżej 3 patoli, jak
                    dostałem pierwszą wypłatę wprawdzie z nagrodą ale 4600 netto to jak
                    włożyłem kartę do bankomatu i zobaczyłem jaka suma wpłyneła mi z
                    Mularczyk-Marketing to aż mi gały wyskoczyły z wrażenia!!!nigdy się
                    nie zdarzyło, żeby się spóźniali!!! I jak ktoś piszę, że ta firma,
                    która mnie nauczała wiele i ktoś o niej pisze źle to poprostu jest
                    rzadki jak GÓWNO!!!!! Tak naprawdę to do tej pracy to trzeba mieć
                    jaja, każdy może zarobić 2 klocki, ale nie każdy może zostać
                    managerem!!!
            • Gość: kant Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 19:27
              i wszystko jasne !
              proca.pl/pokaz/2655/mularczyk_marketing
            • Gość: Sysiol Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 12:45
              LOL
              trochę załosne te groźby
              jeden pyta, jaka to praca, to inny ma prawo się na ten temat wypowiedzieć.. nikt nikogo nie obrazil,ani nie użyl niecenzuralnego wyrazu, a skoro najwidoczniej zawiódł się na firmie, to ma prawo do żalu i negatywnej wypowiedzi na temat firmy ;]]]]
      • Gość: adwo Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 02.08.08, 21:45
        Niektóre tempaki nie zdają sobie nawet z tego sprawy że pomówienie
        to grozi paragrafem i to takim że nawet może mu nie starczyć jego
        nedznej pęsji.Sledzę net od dłuższego czasu i jak ktoś pracuje w
        firmie internetowej to powinien wiedzieć co to wolność słowa a co
        pomówienie drogi kolego odszkodowania za pomówienie dla podmiotów
        gospodarczych są naprawdę ................ wysokie. Jeżeli piszesz
        że ktroś kogoś oszukał to będziesz to musiał udowodnić.Do niby
        handlowca. Ja ze swojej strony jako radca ustalę wszystkie
        niezbędne środki i skontaktuje się z administratorem . Szczęścia w
        procesieżyczę ekspercie od pomówień.
        • annajustyna Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? 02.08.08, 21:48
          Namierzysz mu tylko providera, nic wiecej.
          • Gość: malinka Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 02.08.08, 22:02
            zaczne od tego ,że czytając te forum jestem rozbawiona! wypowiedzi
            osób które czują się oszukane świadcą o tym, że nie potrafią czytać
            i analizować warunków umowy! wychodzi więc na to, że te osoby
            podpisały umowę bez czytania totalni kretyni! pracowałam w tej
            firmie i jeżeli chodzi o wypłacalność to nie można nażekać, kasa
            zawsze była na czas!!!
            • annajustyna Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? 02.08.08, 22:10
              Adwo, to Twoje kolejne wcielenie?:P
              • Gość: handlowiec Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.nice.hnet.pl 03.08.08, 22:39
                Jedno jest pewne... im więcej razy użyjemy tu sformuowania
                "Mularczyk-Marketing", a jeśli jeszcze podamy kilka razy adres strony firmowej,
                tj. www.mularczyk-marketing.pl to Google będą wskazywać tę i inne
                dyskusje, m.in. na portalu Kafeteria.

A to dzięki m.in. sympatycznej osobie, która bluzga powyżej pod kilkoma różnymi
                nickami, spowoduje, że ludzie będą mieli większą szansę trafić na tą dyskusję.

Super! Będą znali prawdę o tej firmie.

A to cieszy.
        • Gość: handliowiec Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.nice.hnet.pl 03.08.08, 22:35
          Teraz mnie rozbawiłeś... :)
        • Gość: niania Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.ols.vectranet.pl 04.08.08, 21:28
          radca... pfff
      • Gość: gruby mały Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 18:35
        Pracowałem w Mularczyk-Marketing rok temu szkoda że tylko na wakacje
        studjuje dziennie i gdyby nie to to pracowałbym pewnie i teraz nie
        wiem firma od początku wyglądała bardzo ok zajebista
        atmosfera ,młodzi ludzie , do końca nie wierzyłem w te zarobki
        przecież jak sobie wyliczałem to wychodziły astronomiczne pieniądze
        i wszystko było ok wypłacili mi pieniążki jedno jest pewne można w
        tej firmie zarobić nieżle, można też wiele się nauczyć, lecz to
        praca tylko dla ambitnych.
        • Gość: adam Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 18:41
          Pracowałem w wielu firmach zarówno prywatnych jak i państwowych,lecz
          dobrze że los chciał że trafiłem na ogłoszenie Firmy Mularczyk-
          Marketing. Nie mogę powiedzieć że firma ta nauczyła mnie wszystkiego
          bo jestem już doświadczonym człowiekiem lecz zadowolony jestem
          szalenie z tego że teraz naprawdę godziwie zarabiam ok 2800 netto i
          bardzo misie to podoba , dążę do tego by jak najszybciej awansować
          wtedy bedę zarabiać więcej.
          • Gość: radi Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.08.08, 00:01
            na te wasze wypowiedzi powiem że dużo jest tu głupich wypowiedzi ja
            pracowałem w Mularczyk- Marketing Firma ta jak najbardziej jest
            rzetelna można zarobić duzo ja jestem bardzo łasy na pieniądze i
            gdyby nie nagła przeprowadzka do gliwic pracowałbym w tej firmie aż
            do tej pory nie, pracuję już dwa miesiące a firma nadal się ze mną
            rozlicza.
            • Gość: handlowiec Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.nice.hnet.pl 16.08.08, 22:38
              Tak, a łyżka na to niemożliwe.
              Człowieku, czy Ty myślisz, że ludzie w to uwierzą?

Jedna i ta sama osoba, najpierw obsmarowujesz człowieka na forum, a potem
              wymyślasz bzdety.

A co Ty na to, że ostatnio jednej dziewczynie za 26 umów firma wypłaciła niecałe
              sto złotych? Powołując się na "koszty związane z rekrutacją". Jesteście zabawni.

Powiem Wam jedno - szanowni idioci. Ludzi, którzy zostali przez Was oszukani
              jest coraz więcej.

Ci ludzie się znają, znają Was.

Opinię na rynku pracy macie już wypasioną.

Mowa i formie "Mularczyk Marketing" www.mularczyk-marketing.pl

Pfff.. i znowu na zapytanie "mularczyk marketing" Wasza strona internetowa jest
              niżej w Google niż ten wątek. :D
            • Gość: jus Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 16.08.08, 23:25
              firma jak każdy chce wiedzieć jest ok a przedewszystkim jest
              wypłacalna i pracowałem w mularczyk tylko studia mi na to nie
              pozwalały.
              • Gość: handlowiec Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 14:06
                A ty dalej swoje... jak katarynka...
                • Gość: dziennikarz Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.08, 19:55
                  Zabawne forum:)Czytam wypowiedzi o 'mularczyk marketing' ponieważ przedwczoraj byłem na rozmowie.Oczywiście w pon. mam mieć dzień próbny,z którego już w sumie zrezygnowałem.Nie mam czasu na akwizycję.
                  Napisałem tego posta,żeby zwrócić uwagę wszystkich czytających na kilka faktów:
                  1)ADWO..Juice_man..GREGOR..KAMI..BML..SLIKON..KONEK..GIGO..ELA..GRUBY MAŁY..ADAM..RADI..JUS to bez wątpięnia jedna i ta sama osoba!
                  Dlaczego?Choćby dlatego,że pisze tak samo każdego posta.Maximum słów przy minimum znaków interpunk.(Człowieku,bez krtopek tych tekstów nie da się czytać.Zacznij stosować,będzie czytelniej)

2)Pisze wciąż to samo, używając za każdym razem innych słów.

3)ADWO(czyt.od adwokat) podaje się za radcę.Nonsens.Mogłeś lepiej 'radco'.Poza tym nie znasz prawa,a na pewno medialnego.Fora służą dyskusjom.Nie możesz zaskarżać nikogo za wypowiedzi na forach-idio**,a tym bardziej na temat podmiotów prawnych.

4)Bluzga handlowca,że skontaktuje się z administratorem sieci..Jak się z jakimś skontaktuje i uzyska dane bez nakazu prokuratury,to będzie sukces.Pogratuluje,bo prokuratura generalnie niechętnie wydaje nawet nakaz przeszukania domu,gdzie jest PODEJRZENIE trzymania broni.Wiedziałeś o tym adwo?Chyba nie!

Więc drogi użytkowniku ratujący dobre imię splamionej już firmy Mularczyk- jeśli chcesz bluzgać,to masz jeszcze dużo forów do przeczytania.I jak to powiedziano kiedyś w pewnym filmie:"Nie strasz nie strasz, bo się zesrasz".

Dziękuję za uwagę.

PS.Jako dziennikarz czuję się zobowiązany do zbadania oskarżeń przeciw firmie.I zrobię to z przyjemnością:)Zarobie na tym lepiej niż na akwizycji.

Ja szukam prawdziwego marketingu!
                  • Gość: FERNANDO Rada dla dziennikarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 00:18
                    Stary.
                    Jak szukasz dobrych zarobków to Ci coś doradzę.

Jak to było w pewnym filmie:
                    "Nie strasz nie strasz bo się zesrasz"

Przejdź się do parku.
                    Jest tam multum psiego gówna.
                    Przyjrzyj się jemu dokładnie a zbijesz fortunę!!!
                    :)))))))))))))))))))))))
                    Buhahahahahaaaahahah hahahaha

Narta człowieku.
                    I na stok!!!!!!!!!!

Dżusikowo
                    Buha hahaha ha
                    • Gość: Desperat Re: Rada dla dziennikarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 00:21
                      a go już żeś wysłał na stok, dostał specjalne pozwolenie..
      • Gość: gdynia - pracownik Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 01.12.08, 14:12
        pracowałem w mularczyku jakiś czas temu, i miałem bardzo dobre wyniki, lecz niestety atmosfera w biurze się psuła w momencie kiedy nasz 'manager' zaczął wymagać od nas nierzetelności - ba - nawet okłamywania klientów, byleby tylko więcej umów podpisać. z różnych przyczyn musiałem zrezygnować i co? pieniądze, które miałem otrzymać miesiąc po wypowiedzeniu nadal do mnie nie dotarły - wypłatę miałem dostać we wrzesniu, obecnie ciągle odsyłają mnie z kwitkiem, że może w grudniu, może jeszcze 3 miesiące później - coś jest nie tak! radzę uważać jeśli ktoś wybiera się tam do pracy - praca pracą, ale wynagrodzenia wciąż nie dostałem
      • Gość: oszusci pier**leni Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gdynia.mm.pl 05.01.09, 15:11
        Nie pracujcie tam bo to oszusci, zwolnilem sie na poczatku grudnia i
        dzisiaj mi powiedzieli ze na wyplate musze czekac 6 miesiecy. Firma
        jest smieszna i prowadzi biuro w gdyni 20 letnia gowniara. Zal.pl
        • Gość: Do Adrianka Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 18:23

Syneczku, żal Cię ściska ,że tak młoda i ambitna dziewczyna zajmuje
          takie stanowisko do którego TY nigdy nie dorośniesz ....
        • Gość: Worker Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 05.01.09, 21:00
          Z tego co pamiętam to Ty zostałeś zwolniony, ponieważ nie
          przychodziłeś do pracy. Pamietasz Adrianku ....?
      • Gość: moto moto Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 17:41
        Ta firma nauczyła mnie bardzo wiele. Pracują tam mądrzy ludzie,
        którzy potrafią docenić pracę i zaangażowanie ... nie jak w innych
        przedsiębiorstwach, gdzie jest się trybikiem w maszynie. Ceni się
        indywidualizm i o to chodzi. Zarabiam dużo , a będę jeszcze więcej
        bo mam tam perspektywy. Baz żadnych układów, tylko dzięki własnej
        pracy .
        • Gość: Gosia Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.p1.InterArena.pl 14.01.09, 15:02
          Kochani mam prosbe napiszcze o co chodzi w tewj pracy i na czym dokladnie ona
          polega czy trzeba miec swoj samochod Pomozcie mi podjac decyzje Pozdrawiam
          wszystkich
          • Gość: Anka Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.p1.InterArena.pl 15.01.09, 09:16
            Ja nie pracowalam tam Gosiu,ale slyszalam ze to badziewiasta praca.Wykorzystuja
            ile wlezie a kasa po kilku miechach.
            Ciagle praca i praca aby zarobic a potem mowia ze mozna zarobic 3 kola ale jakim
            kosztem Czlowiek powinien miec czas dla siebie a nie palet sie po chalupaxc i
            namawiac ludzi Decyzja nalezy do Ciebie Jesli lubisz byc w transie i
            molestowac ludzi to czemu nie?
            Jak dla mnie to NIE!!!!!!
            • Gość: benek Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 16:07
              Jak możesz sie wypowiadac skoro nie pracowalas w tej firmie ? A może
              jestes smierdzacym leniem ktoremu zadna praca nie odpowiada i
              wszystkim będziesz odradzała, sa tacy co maja wieksze ambicje niz ty
              droga Anko !!!!!!
              • Gość: byly pracownik Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 23.01.09, 10:21
                ja np. pracowałem i wiem jak sytuacja wygląda. otrzymać pieniądze od mularczyka jest bardzo ciężko, jak się tylko da opóźniają wypłaty - ja swoją mam otrzymać w marcu (skończyłem pracować w sierpniu) - coś chyba jest nie tak, gdy pracuje się w wakacje i otrzymuje pieniądze dopiero przed następnymi wakacjami. z resztą - kto wie czy je w ogóle otrzymam? nikt nie chce udzielić rzetelnych informacji ani odpowiedzieć na pytania, zarówno w biurze w gdyni, czy gdańsku jak u w głównej siedzibie w olsztynie - kobieta z którą rozmawiałem była oburzona tym, że ja w ogóle chcę swoje pieniądze, nakrzyczała na mnie, powiedziała, że nie będzie ze mną dyskutować (tak poza tym, kto jej pozwolił mówić mi na 'ty'?). teraz już przegięli, sprawa pójdzie do Inspekcji Pracy, chyba, że dostaniemy wszyscy swoje pieniądze. nie polecam pracy w mularczyku
                • Gość: tez pracownik Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 17:44
                  dlaczego kłamiesz przecież dostales wypłatę, a kto ma zaplacic za
                  twoje spady moze ja i inni ktorzy pracują, puknij sie w czoło wiesz
                  przeciez ze spady przychodza zawsze później klient ma na rezygnacje
                  90 dni i przez 3 nastepne miesiace sa generowane ewentualne
                  rezygnacje z tych 90 dni stad 6 miesiecy. I wcale nie jest ciezko
                  dostac pieniadze od mularczyk ja dostaje co miesiac zawsze przed
                  terminem ( mam wyciagi z banku ) i wiem ze spady to nic przyjemnego
                  ale to tylko mozna miec pretensje do siebie bo moze byc zle
                  poinformowany klient albo do klienta ze zrezygnowal.
                • Gość: hmmmm Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 18:19
                  lepiej uwazaj na inspekcje pracy bo jak naslesz na pracodawce i nic
                  nie znajda to pracodawca moze dochodzic od ciebie w sądzie
                  zadoscuczynienia w formmie grzywny
                  • 0tdr0 Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? 23.01.09, 18:37
                    G.. prawda.

Po twojej ostatniej wypowiedzi widac rzetelnosc tej firmy.

Firma akwizycyjna, jakich setki w tym kraju.
                    Takie firmy dziala na zasadzie: tanie pranie mozgu naiwnym, propaganda sukcesu,
                    wyzysk, praca przez caly dzien, kiepska wyplata (powod zeby ja pomniejszyc
                    zawsze sie znajdzie) i wieczna wiara w lepsze jutro.
                    • Gość: nie odpuszcze Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 24.01.09, 20:42
                      ja sie dopiszę do niższej wypowiedzi. To wszystko prawda.... a ludzie co tam
                      pracują są zaślepieni...pierwsze trzy wyplaty na zachęte pozniej po 1200pln
                      oczywiscie jak dobrze pojdzie...a zapie...sz od świtu do nocy.... pierwsza
                      wypłata za dwa miesiące. LUdzie nie idzcie tam Oszuści jak nic. bo pracowałem to
                      wiem....pieniędzy do tej pory nie widze...teraz wprowadzili jeszcze do umowy
                      nową klauzule ze jezeli osoba sie zwolni to w przeciągu 2 najblizszych lat ma
                      zakaz pracy w konkurencyjnej firmie....Śmiech na sali:D:D:D oni wiedzą ze są juz
                      skończeni w biurze w gdyni było ok. 14 osób... zostało ile?? zostały 4 .... nie
                      warto ludzie naprawde!!!!
                      • Gość: Gość Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 12:36
                        Jedno mnie dziwi, jak można na zachętę dać wypłatę wysoką skoro jest
                        obliczana na podstawie tego co napisałeś lub tego co Ci spadło.
                        Skoro ludzie mają wysoką wypłatę to dobrze pracowali i dostali to na
                        co zasłużyli. Radziłabym pomyśleć zanim coś napiszesz, przestań
                        pisać bzdury i weź się za robotę, pieniążki z nieba nie lecą.

Widać iż osoby tutaj wypowiadające się kłamią.
                        • Gość: własnie Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.09, 16:40
                          z resztą żadna firma nie rozdaje pieniędzy na zachęte. gdyby było
                          inaczej to by się długo nie utrzymała. chyba że jakaś organizacja
                          charytatywna albo ośrodek pomocy społecznej. hallo mamy kapitalizm (
                          nic za darmo nie ma ). naiwne i dziecinne myślenie
                          • Gość: gość Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 11:53
                            to tylko kwestia czasu kiedy firma wystapi w stosunku do osób ją
                            oczerniających o naruszenie art. 448 k.c.
                      • Gość: FERNANDO Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.09, 01:27
                        Jutro dostaniecie całokształt mojej myśli.
                        Zobaczę jak ze mną postąpią i okaże się czym ta firma jest.

Możliwe, że można zarobić jak napisałem wcześniej. I tamte słowa są sensowne.
                        Tylko kwestia jak szanują wyżsi rangą że tak powiem swój team.
                        Albo się rozczaruję pozytywnie albo negatywnie.

• Gość: FERNANDO Riposta na ogół negatywów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 23:32
                          Powiem tak.

Biorąc pod uwagę wypowiedzi co niektórych:
                          Ok, może i większość z Was jest rozczarowana, ale zasłużyliście.
                          Myślę że jeśli zależy komuś na tej pracy to będzie pracował nie zależnie od tego
                          co mówicie.

Negatywy???? Dlaczego nimi się nadymacie??? Po jaką cholerę siejecie tego typu
                          komentarze.

Zauważyłem, że jeśli ktoś robi swoje i się stara to nie jest out'owany.
                          Nawet jeśli popełni jakiś niewielki błąd.

Większość ludzi którzy się tu negatywnie wypowiadają to rozgoryczeni i
                          rozczarowani ludzie którzy z własnej woli zostali że tak powiem wyru...ani przez
                          samych siebie.

I nie ma tu winy firmy.
                          Każde przedsiębiorstwo ma swoje zasady, a jeśli ktoś ich nie szanuje to po co w
                          ogóle zaczyna pracę jeśli ma w dupie to co robi i nie wie po co to robi.

Zastanawiacie się dlaczego tak piszę???
                          Uważam, że nie adekwatne są Wasze słowa do zaistniałych sytuacji co najwyżej
                          pogrążacie się we własnej nieodpowiedzialności próbując zrzucić winę na
                          cokolwiek oby nie na siebie.

• Gość: kobra Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.02.09, 09:03
          cześć wszystkim!!! pracowałem w tej firmie dość długo ,aby wiedzieć
          jakie chore układy tam panują. Firma niby ok ,ale co do relacji
          panujących między poszczególnymi menagerami to zostawiają one wiele
          do życzenia i mają różne podłoże!!!... a ,że tak powiem szanowy
          właściciel chyba minoł się z powołaniem: pracownicy to też ludzie, a
          nie maszynki do robienia pieniędzy za wszelką cenę... a co do
          sekretarek to zatrudniają totalne dno z ,którym nie można się
          dogadać!!! niestety ich poziom intelektualny sięga dna, są
          prostackie i bezczelne...ja swoje pieniądze dostałem ale także był
          ogromny poślizg... a co do tej drabiny sukcesu, która jest wpajana
          od pierwszego dnia jest przekłamana... ja pracowałem ponad pół roku
          pisałem średnio miesięcznie 90 umów i dostawałem zapewnienia, że to
          ja będę nowym managerem i co łóżko zwyciężyło ... mam do tej firmy a
          raczej do właściciela wielki żal bo najnormalniej w świecie mnie
          zwodził i mieszał mi w głowie...
      • Gość: praca w internecie Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.09, 11:59
        Pracuj w internecie.
        Zarabiaj siedząc w domu naprawdę dużą kasę.
        Wyślij e-mail o treści: TAK
        pracuj_w_internecie@o2.pl
        • Gość: tomus Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 00:20
          Już niedługo biuro w Gdyni spotka niespodzianka :)
          • Gość: ON Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.swietojanska.net 24.02.09, 01:10
            Mmmmm jaka niespodzianka ???

Ja również pracowałem w tej filmie i wszystkim odradzam!!!!! Dno !!!!! Dno !!!!!
            I jeszcze raz dno !!!!!!

Do tej pory nie dostałem grosza... Pracowałem za darmo, do tego musiałem płacić
            za własny transport ;//
          • Gość: mm Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 19:23
            Nie masz odwagi powiedzieć o co chodzi? Jesteś zwykłym łajzą, nie
            chciało Ci się pracować i wszyscy są winni tylko nie ty. Uważaj,
            żeby ciebie nie spotkała niespodzianka. Jesteś nie tylko łajzą ale
            leniem śmierdzącym, fajtłapą życiową. Jeżeli masz coś do mnie jako
            szefa tej firmy zadzwoń gnoju jeden a nie grozisz tym co pracują.
            Telefon na pewno masz śmierdzielu, zasrańcu jeden.
            • Gość: tomus Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 23:43
              Śliczną wizytówkę Tomku pokazujesz. Ikono tej firmy :) I wzorze... który też
              podobno przeżył to samo co my wszyscy, byli pracownicy mularczyk-marketing.
              Jesteś cholerykiem i histerykiem który łapie się wszystkich nawet najbardziej
              podłych chwytów. Zarzuciłeś taką ripostą że aż mi kopara opadła, myślałem że
              jesteś inteligentniejszym facetem, ale to Ty zachowujesz się jak gó...arz.
              • Gość: mm Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 07:15
                Dalej nie masz odwagi się ujawnić? Skoro jesteś taką grzeczną
                osobą, taką elokwentną, itd. Grozić masz odwagę ale nie potrafisz
                napisać kim jesteś? Zamiast grozić dlaczego nie zbudowałeś teamu?
                Zbyt mało inteligentny czy zbyt mało pracowity? ( dla mnie leń
                śmierdzący) Jak się nie mylę to ty łapiesz się podłych chwytów bo to
                co napisałeś nie można zaliczyć do czynów zacnych. Skoro jesteś tak
                dobrym psychologiem i oceniłeś mnie jako choleryka i histeryka
                dlaczego nie masz odwagi napisać kim jesteś? Problemy z własną
                osobowością? Nie martw się o mnie i o ludzi w firmie. Dla mnie są
                najlepsi na świecie. Nie zwracam się konkretnie bo jesteś dla mnie
                nikim. Nie potrafiłeś pracować z ludźmi dlatego został ci tylko
                internet i to w dodatku bezosobowo. Masz rację masz koparę nie masz
                własnej twarzy, własnej osobowości. Jeteś nikim. To co wypisujecie
                na tym forum świadczy tylko o Was samych. Dam przykład: managerce z
                Gdyni zarzucacie związki z managerem z Gdyni. Są parą, przykładną
                parą dwojga młodych ludzi. Są przykładem godnym naśladowania,
                zaczeli jak każdy, swoją pracowitością osiągnęli cele jakie sobie
                postawili. Dzieli was morze różnicy pracowitości i inteligencji.
                Grozisz pośrednio właśnie dla managerki z Gdyni a sam nie potrafiłeś
                zbudować teamu? Za jakiś czas oni będą w innym kraju zdobywać nowe
                doświadczenia a ty który im grozisz co będziesz robić? Będziesz
                groził następnemu pracodawcy? Tylko nie pisz, że to nie ty
                napisałeś. Skoro wypisujesz groźby niczym innym się nie różnisz od
                tych co wypisują te bzdury.

Zadzwoń 603 848 713.
                Zapraszam do Olsztyna.
                • Gość: ITa Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 15:15
                  Że tak pozwolę sobie wtrącić... Szanowny Panie z Olsztyna... Pan swoimi
                  wypowiedziami pokazuje jak bardzo niski ma Pan iloraz inteligencji i bardzo
                  nieprzykładną kulturę osobistą! To w jaki sposób Pan obraża ludzi, swoich
                  pracowników jest karygodne! I chciałabym zauważyć, że w swoich wypowiedziach
                  często się Pan powtarza, brak Panu jakichkolwiek dobrych argumentów. Proszę
                  spojrzeć na siebie... Co Pan sobą reprezentuje?
                  Z poważaniem
                  • Gość: mm Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 16:46
                    Szanowny Panie z wzajemnością. Proszę się dokładnie przyglądnąć w
                    lustrze. Zapewniam powinien Pan je szybko zmienić. Jak na razie to
                    Państwo sprowokowaliście tę dyskusję. Mam prawo bronić firmę.

Z poważaniem.
                    tomek kłosin
                    • Gość: ITa Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 19:46
                      P.S. Przepraszam bardzo, ale ja jestem Kobietą. Wyraża się Pan w tak bardzo
                      arogancki sposób. To nie wygląda na obronę firmy. Dzięki Pańskim wypowiedziom
                      ludzie wyrabiają sobie negatywną opinię na temat Pańskiej firmy. Uważam, że albo
                      powinien Pan ignorować tego rodzaju posty na forum albo wypowiadać się bardziej
                      kulturalnie, z rozwagą.
                      • Gość: mm Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 22:51
                        Tym bardziej powinna Pani jak najszybciej zmienić lustro. Wasze
                        wypowiedzi nie są może aroganckie? Jak Pani ma problemy ze wzrokiem
                        lub czytaniem to niestety nie moja wina. Ani słowa nie wspomniała
                        Pani jakich słów używacie. Proszę przeczytać wszystkie wypowiedzi.
                        Ale przecież Pani jest bardzo inteligentną osobą, jak mogła Pani
                        przystać do grupy osób oczerniających takimi słowami naszą firmę?
                        Słowa jakie zostały użyte przeciw nam to szczyt inteligencji
                        emocjonalnej. W jednym się z Panią zgodzę : nie mam czasu na ciągłe
                        odpowiedzi na forum. Wolę spędzić ten czas na mitingu dla naszych
                        managerów.

Pozdrawiam.
                        tomek kłosin

• holden17 Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? 30.04.09, 20:01
                      "mam prawo bronić firmy", jak widzę Mularrczyk zatrudnia osoby bez
                      wykształcenia, jak każda szanująca się firma :}
                      Pozdrawiam normlanych
                  • Gość: gośc Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 19:29
                    Skoro jesteś taka mądra i inteligentna to czemu nie dalaś radę w
                    naszej firmie widocznie jesteś tak próżną osobą i TO CO SOBA
                    REPREZENTUJESZ TO ZERO jestes zdolna tylko do oczerniania firm i
                    swoich pracodawców a tak apropo nie powiesz co ci sie w firmie nie
                    spodobało prosto w oczy tylko wygadujesz swoje brednie na forum. I
                    prośba do ciebie droga ITa jak stracimy przez ciebie pracę to lepiej
                    żeby nikt z nas nie trafił przypadkiem na ciebie.
                    • Gość: ITa Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 08:40
                      Człowieku, opanuj się. Nawet nie pracowałam w Mularczyku, bo po co jeśli mam
                      swoją dobrą posadę w innej firmie. Wyrażam swoje zdanie na temat wypowiedzi
                      "managera".
                      • Gość: FERNANDO ITa w oczach innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 23:52
                        Kobieto!

Skoro nie pracowałaś w tej firmie to po co w ogóle się wypowiadasz.
                        Nie znasz zasad ani genezy problemu.
                        Poza tym twoje komentarze śmierdzą "socjalnym" nie porozumieniem.

Nie znasz skali problemu ani ludzi.
                        Wiesz co mnie śmieszy Twoja zakłamanie oficjalna inteligencja.
                        Powiedz kim jesteś naprawdę króliczku a nie ukrywasz się pod śmiesznym nickiem.
                        Odważ się pokazać. Przecież jesteś kulturalna tak??
                        Więc weź pod uwagę moją grzeczną prośbę.

P.S
                        Gdybyś miała odrobinę przyzwoitości i troszeczkę kultury zwiesiłabyś głowę i
                        przeprosiła.

A z mojej strony:
                        Skoro nie pracujesz tu to MILCZ i
                        .
                        .
                        .
                        .

NARTA
                        spotkamy się na stoku ;)
                        Dżusik
                        • Gość: Desperat Re: ITa w oczach innych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 00:03
                          Do czego Ci ludzie się muszą zmuszać żeby zarobić na chleb...
                          Mularczuś-marjeting szkoli prawdziwych cyborgów, maszynki do robienia kasiory
                          dla managerów. Ale nie dziwcie się że poziom desperacji jest taki wysoki skoro
                          biedny student szuka pracy i w końcu zaczyna się łapać wszystkiego i co ? Trafia
                          na mularczuśa :P

Do zobaczenia na stoku
                          ŻŻŻŻŻŻŻŻŻUSSSS !!!!!!!!!!
                          • Gość: FERNANDO "Biedny student" -> Riposta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 00:07
                            I co??????????????????????????

Zapomniałeś człowieku dodać, żę .......

Ten student otwiera sobie drogę do kariery i jeśli jest bystry i ambitny to
                            osiąga cel.

A
                            spotkanie na stoku będzie jak ja pozwolę i się zgodzę.
                            Ten meeting jest mojego autorstwa. :P
                            • Gość: Desperat Re: "Biedny student" -> Riposta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 00:14
                              Ja naprawdę serdecznie dziękuję za taką robotę. Nie mam ambicji, wole prace
                              fizyczną. Wole się spocić i upie...ć niż oszukiwać siebie i ludzi. A kto
                              powiedział że fizyczny pracownik nie jest bystry i ambitny? Jest, aczkolwiek na
                              swój sposób.

Kupiłem już narty

Do zobaczyska na stoku !!!
                              NARTA !!!
                              ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻUUUUUSSSSSSSS!!!!!!!!!!!
                              • Gość: FERNANDO "Biedny student" -> Riposta do Desperata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 00:26

A oraj fizycznie ile chcesz bo widać do tego się zrodziłeś.

Widać ziomuś bystrością nie grzeszysz.
                                Zimy koniec więc na cholerę Ci NARTY.
                                Orając z potem na dupie nie potowarzyszysz mi w Alpach.
                                :P

• Gość: ja :D IP: *.chello.pl 07.03.09, 08:40
                                  Pracowałem w Mularczyku:D:D i Wiem, że pracuje tam BANDA IDIOTÓW nie wiedzący,
                                  że oszukują ludzi...pozdrowienia dla TOMASZA KŁOSINA:D:D przewodniczącego tej
                                  BANDY:D
                                  • Gość: :D Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 11:38
                                    Dołączam się do pozdrówek! Pozdro TomasZ :D:))
                                    • Gość: author Re: :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 00:06
                                      Śleeeedzik dla wszystkich!
                                      • Gość: FERNANDO Do rozgoryczonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 18:12
                                        Kogo to obchodzi czy pracowałeś czy nie.
                                        Ja mam o w du...e
                                        Ale mówiąc że ja jestem idiotą obrażasz mnie kretynie.
                                        Skoro wg. Ciebie oszukuję to pracuję tak jak Ty, a tu się mylisz.

Jedna jest różnica między mną a Tobą i pozostałymi stojącymi za Twoimi plecami.
                                        Banda idiotów odeszła i teraz ma niesmak że straciła tak wiele tym odejściem.

Swoje rozgoryczenie zachowaj dla siebie i pozwól że coś Ci Łuki powiem.

Narta
                                        A na stoku się nie spotkamy -> nie MY. Nie ja z Tobą.
                                        • Gość: author Re: Do rozgoryczonych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 20:01
                                          No i śledzik
            • Gość: zdezorientowana Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: 78.31.153.* 09.03.09, 17:35
              Czytam to forum już prawie godzinę i jestem troszkę zdezorientowana. Jednakże
              mam swój rozumek. Kilka dni temu byłam na rozmowie w sprawie pracy. Wszystko
              fajnie i pięknie tylko to biuro jakieś takie schowane, wogóle nie widoczne. Pan
              który ze mna rozmawiał był bardzo elokwenty i sympatyczny. Sprytnie rozładował
              atmosfere.. ulżyło mi bo generalnie zawsze się trochę stresuję rozmową
              kwalifikacyjną. Jedna rzecz która od samego początku wzbudza moje podejrzenie..
              a może zwyczajnie martwi to fakt, że ogłoszenia jakie ta firma zamieszcza (a
              jest ich naprawdę sporo) nie zawierają żadnych informacji! Poszłam z
              ciekawości.. więcej chyba o działalności tej firmy dowiedziałam się z tego
              forum. Trochę żenujące jak na firmę, która ma tak ambitny opis na stronie
              internetowej. Praca handlowca nie jest łatwa niezależnie od tego jaki prodókt
              się sprzedaje. Pracodawca jeśli chce motywować to na początku może i żeczywiście
              nie powinien dawać kasy za nic, ale zapewnić przynajmniej to minium które do
              pracy handlowca jest niezbędne - samochód + telefon komórkowy (albo przynajmniej
              rzetelne rozliczenie). Generalnie nie mam wielkich zastrzeżeń.. zresztą nie
              pracowałam jeszcze wtej firmie ale się zastanawiam.. i szczerze.. I chyba mam
              odpowiedź. Chyba nie chcę pracować w firmie gdzie mój szef pod wpływem stresu
              miesza człowieka z błotem! Prawda jest zawsze po środku.. i wydaje mi się, że
              irytacja "szefa" nie wynika z faktu, że wszystko co tu ludzie piszą to historie
              wyssane z palca.. Skądś to forum się wzięło.. To chyba na tyle mej krótkiej
              aczkolwiek interesującej historii z tą firmą.
              Podrawiam i wszystkim szukającym pracy życzę powodzenia :)
              • Gość: salma Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gdynia.mm.pl 09.03.09, 18:12
                Ja właśnie też zaczęłam się zastanawiać nad pracą w tej firmie... Dzisiaj miałam
                rozmowe i zaproszono mnie na dzień obserwacyjny i szczerze mówiąc, sama nie wiem
                czy iść. Tak jak napisała moja poprzedniczka, w ogłoszeniu nie było ani nazwy
                firmy, ani innych infrmacji. Biuro też jakieś takie liche, dwa pokoiki
                praktycznie bez mebli. Pani nic mi nie przedstawiła, czyli nadal praktycznie nie
                wiem jakie miało być moje zadanie:/ Jestem kompletnie zdezorientowana...
                • Gość: zdezorientowana Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: 78.31.153.* 09.03.09, 18:19
                  Ja sobie daruje. Raz już pracowałam w firmie, która miała niepochlebne opinie w
                  internecie na forach i z przykrością stwierdzam, że większość z nich była
                  prawdą.. i nie mówie tutaj o jakichś małych niedociągnięciach niestety :/
                  • Gość: salma Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gdynia.mm.pl 09.03.09, 19:40
                    Ja wlasnie tez sie tam nie wybieram... Za dużo informacji, i prawie z każda
                    sfera cos nie tak. Teraz zaczelam analizowac sobie cala rozmowe kwalifikacyjna i
                    wychodzi na to, ze pani nawet nie dala szansy mi dojsc do slowa. Bylam juz na
                    kilku rozmowach i trwaly one z reguły min.30 min, ta w M-M trwala 8-10 min, pani
                    wyglosila co ma do powiedzenia i zaprosila na dzien obserwacji... Rozmowa z
                    ktorej nic sie nie dowiedzialam i po ktorej wyszlam naprawde uradowana(2500zł na
                    reke i mozliwosc szybkiego awansu), a tu na forum zderzenie z "rzeczywistoscia".
                    Z reszta jak tak pomysle, to w wielu postach czytam ze proponowali 4 stanowiska
                    (różne), a pani nawet nie napomknela o jakie stanowisko chodzi itp. Jak
                    zapytalam czy praca na miejscu, to powiedziala ze "nie tylko"... Ja odpuszczam,
                    nie ma po co psuc sobie nerwow i dobrego imienia...
                    • Gość: George W. Bush Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 00:33
                      zdezorientowana a jaka to firma, w której tak Cię oszukali poprzednio ??
                      • Gość: koleżko Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 00:38
                        Fernando Ty nie bądź taki cwaniak bo się zdziwisz co ta firma z Tobą zrobi.
                        Widzę, że już z Tobą jest źle, jesteś omamionym i zmanipulowanym cyborgiem. Jak
                        widać z wyżej załączonych obrazków jesteś bardzo podatny na propagandę i system
                        Mularczyk-marketing. Jeszcze Cię wyru...ą w tej firmie zobaczysz !!!!! Szykuj
                        się... !!!
                        • Gość: FERNANDO Rychanie w firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:41
                          A mi to pasuje ;))))))
                          Oby tylko tak było.

JA mam cel i możliwości Ty i reszta niestety nie.
                          Szykuje się żebyś wiedział, na profity. ;)

Pozdro
                          • Gość: x Re: Rychanie w firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 18:49
                          • Gość: tomas umowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 21:52
                            Drodzy koledzy i koleżanki czy ktoś by udostępnił mi kopie umowy jaką zawiera
                            się w firmie mularczyk?
                          • Gość: ASYSTENTKA Asystentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.09, 22:36
                            szkoda że tak poźno wpadlam na to forum, mogłam poszukać o firmie informacje
                            wczesniej - nim wysłałam cv na stanowisko asystentki. Czy był może już ktoś tam
                            na rozmowie na asystentkę?
                            Ja mam na jutro rozmowę, jak wszyscy zresztą. Ale chyba... daruje sobie.
                            Ponieważ wnioskując po dwóch pokoikach - ta Pani potrzebuje sekretarki -
                            asystentki i sprzątaczki jednocześnie.
                            No, szkoda... Jutro oddzwonię i podziękuję.

pozdrawiam
                            • Gość: do leniwych Re: Asystentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 17:40
                              to ciekwe masz wnioski koleżanko. jak bedziesz wyciągała wnioski na
                              podstawie pokoi to pracy możesz szukać bardzo bardzo dłuuuugo.....
                              (eh są osoby którym wiecznie nic nie pasuje,jak sie nie chce znaleść
                              pracy to sie jej nie znajdzie)
                              • Gość: Asystentka Re: Asystentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 22:27
                                to idź sobie popracować w takie warunki mądralo, zobaczymy jak długo wytrzymasz.
                                Pewnie ani jednego dnia, bo nie masz doświadczenia biurowego. Gdybyś miał,
                                doskonale wiedziałbys że standardowe wyposażenie biura jest niesamowicie istotne
                                na tym stanowisku
                    • Gość: FERNANDO Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:38
                      Tym postem zepsułas swoje dobre imię.
                      To jest forum rozgoryczonych ludzi bez analitycznego myślenia.
                      Którzy myślą że siedząc na dupie zarobią majątek.

To nie Ameryka trzeba za....alać.
                      Efektem jest awans.

Ale jak ktoś uważa inaczej to po przeczytaniu tego forum niech się w ogóle nie
                      pokazuje na oczy ludziom z biura.
                      Nie potrzeba nam ludzi bez ambicji i przyszłości.

Powiem krótko króliczku -> Pracę na ulicy znajdziesz może w tych czasach bez
                      problemu i może zarobisz tyle co my ;)

Muaaa
                      • Gość: gosc Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 20.06.09, 12:28
                        Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej w Murarczyk marketing w Gdyni. Przede
                        wszystkim zdziwiło mnie, że Pani od rekrutacji jeszcze przed spotkaniem nie
                        chciała mi zdradzic co to za firma. Na miejscu w biurze były tylko dwie osoby
                        Pani od rekrutacji i sekretarka, więc gdzie była reszta pracowników? Poza tym od
                        razu wyczułam, że to coś w rodzaju akwizycji. Teraz cieszę się, że zrezygnowałam
                        z tej oferty i to nie dlatego, że czytam tu anty wypowiedzi byłych pracowników
                        ale dlatego, że pracujące tam osoby poniżają się zamieszczanymi tutaj
                        komentarzami. Nie wydaje mi się aby była to kompetentna firma:(
                      • Gość: K.Darwin Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gdynia.mm.pl 11.08.09, 23:04
                        Ty Fernando to chyba już nie pracujesz tam, chyba Cię zrobili na szaro?
                        • Gość: K. darwin Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gdynia.mm.pl 12.08.09, 01:18
                          Ty Fernando to chyba już nie pracujesz tam, chyba Cię zrobili na szaro?
                          czy warto było ?????????????
                          • Gość: K.Darwin Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gdynia.mm.pl 12.08.09, 01:21
                            A taki chojrak byłeś a teraz Cię wcale na tym forum nie słychać, weż że się odezwij.
                  • Gość: FERNANDO Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:33
                    Króliczku nie wiesz co tu sie dzieje i nie wiesz że większość z tych komentarzy
                    jest pisana przez ofiary własnego losu.

To nie opinia większości tylko mniejszości.
                    A to że odpuszczasz to znak że nie jesteś odporna na negatywne skutki pracy, na
                    stres i w ogóle.
                    Poza tym po tych wypowiedziach dam Ci ...

Nartę i na stoku się może spotkamy ;)
                    Muaaa
                    • Gość: salma Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gdynia.mm.pl 11.03.09, 09:21
                      Fernando współczuję Tobie, bo nieźle Cię już przekręcili...Wcale nie tworzysz
                      wizerunku firmy, wypowiedziami atakującymi innych forumowiczów. To, co Ty robisz
                      to zwykła propaganda, w dodatku czarna propaganda, bo w większości nie
                      prawdziwa... Co do króliczka i pracy na ulicy, to widzę, że masz jakieś niezłe
                      wspomnienia z poprzedniej pracy ;] Zresztą fernando, to idealna ksywka do
                      takiego typu pracy... Inteligencją, też chyba nie grzeszysz, bo ślepe wierzenie
                      w jedna ideologię, bez uwzględniania innych opinii już dawno powinno odejść do
                      lamusa... No nic, enjoy skiing ;) i wiesz....daj sobie siana, bo jesteś tylko
                      trybikiem w całej machinie, a życie jest takie piękne!!
                • Gość: FERNANDO Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:30
                  Zadaj sobie pytanie czy chcesz pracować???
                  I przeczytaj pozytywne komentarze choćby moje.
                  Ale skoro jesteś zdezorientowana i się zastanawiasz to się nie nadajesz do tego
                  biznesu.
                  Przykro mi królik.

Muaaa
              • Gość: buahahha Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 10.03.09, 11:20
                "Pracodawca jeśli chce motywować to na początku może i żeczywiście
                nie powinien dawać kasy za nic, ale zapewnić przynajmniej to minium
                które do
                pracy handlowca jest niezbędne - samochód + telefon komórkowy " i
                co jeszcze Zdezorientowana?! wanne z hydromasażem?! dam Ci rade :weź
                się za robote a dopiero później zacznij wymagać!
                • Gość: Incognito Akwizytor IP: *.chello.pl 10.03.09, 13:42
                  Trzeba tę pracę nazwać po imieniu- akwizytor.Jeśli słyszę zdanie że krytykują tą
                  prace nieudacznicy to przepraszam bardzo ale kim są w takim razie akwizytorzy
                  ?.Jeśli ktoś jest poważny i rozsądny to nie pójdzie do tej pracy,a wybierze
                  stałą pensje i zapewnione narzędzia pracy.Rozumiem że awanse są tam możliwe
                  tylko jakim kosztem ?? Nie bądzmy śmieszni ;].18-20 latek jeszcze na tą prace
                  się da nabrać ,powodzenia.
                  • Gość: Agnieszka22 Re: Akwizytor- prawda IP: *.chello.pl 10.03.09, 14:05
                    Ta praca to ściema na maksa,udalo im sie mnie otumanić bo jestem młoda i dopiero
                    wchodze na rynek pracy,teraz juz sie spotkalam z dwoma takimi firmami.Podejrzane
                    juz sie wydalo to ze w ogloszeniu jest wyidealizowana firma z doswiadczeniem na
                    rynku,szybkim rozwojem itd itp. a nazwy firmy nie podali ..i nie napisali czym
                    dokladnie sie zajmuje ... no to przepraszam bardzo glupio mi teraz jest ze sie
                    dalam nabrac na takie badziewie.Po pierwszym dniu dalej nie wiedzialam co bede
                    robic ,tylko slyszalam magiczne 2500 - 3000 ;]Nie odpowiadaja na
                    konkrety,tumania czlowieka przez pare dni az zrobia pranie mozgu, a pozniej
                    wysylaja na bloki zeby pukac po ludziach i namawiac ich na zmine operatora
                    telekomunikacyjnego ,za podpisane umowy dostawalo sie pare zlotych.Wyprali mi
                    mozg i pracowalam tam miesiac [tak mi wstyd],sposrod prawie 30 osob najlepiej
                    zarobila kolezanka ktora dostala 2000 zl .......z czego trzeba odjac okolo
                    600-800 za wlasne paliwo....żenujące.Oczywiscie mozna zostac managerem i
                    zarabiac 5000 zl ;p,albo zalozyc swoje biuro hehe wtedy to ze 100 000zl ;d.Teraz
                    pracuje w biurze projektowym i zarabiam 1500 zl.Wole stala pensje i powazna
                    prace a nie ponizac sie na pukaniu do drzwi ludzi,chociazbym miala zarabiac 2500 !.
                    • Gość: ANANANANAN Re: Akwizytor- prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 16:57
                      Uważasz moja Droga ze jest to poniżanie się?! bo ja nie,,widze że
                      klasą i dobrym wychowaniem to ty nie grzeszysz. Każda praca
                      wykonywana z sercem i zgodnie z samym sobą nie hańbi.uszanuj to że
                      ktoś pracuje w inny sposób niż ty i NIE OCENIAJ! tOBIE NIE MUSI SIĘ
                      PODOBAĆ, INNYM MOŻE...
              • Gość: FERNANDO Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:26
                Króliczku.
                Jeśli ktoś chce pracować to nie idzie rozmawiać z ciekawości tylko idzie do
                pracy. Podejmuje się ryzyko.
                Ja je podjąłem i jestem zadowolony, że nie słucham takich kretynów siejących
                negatywami.

To że "szef" się irytuje i puszczają nerwy to zrozumiałe skoro jeden idiota z
                drugim poprzez swoje rozgoryczenie, niszczy biznes na który pracował latami.
                To że fajtłapom się nie powidło nie znaczy że firma jest do bani. Odwrotnie.
                Firma zatrudniła niestety do bani ludzi.

Jest takie powiedzenie
                "Kto nie ryzykuje ten nie ma" mi się udaje i wielu innym.
                Pozostali to ofiary swojego drętwego losu.

Całuski królik.
                • Gość: fool Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 13:02
                  Prawda jest taka że
                  większość tych CV jest bez żadnego wykształcenia i mają "coś z rycerzy", w
                  takich miejscach pracują tylko ludzie mało inteligentni (nie mówię tu o tych,
                  którzy są zmuszeni do takiej pracy, bo nie mają za co żyć i muszą gdzieś
                  pracować, tylko o tych, którzy lubią wałki pociskać). Taka praca to dno!!! To
                  oszukiwanie ludzi! I to jest zwykła akwizycja, taka jest prawda!
                  • Gość: tomas Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.09, 22:06
                    proszę o radę jutro mam pierwszy dzień w tej pracy Warto????
                    • Gość: sadasd Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 22:38
                      Nie warto kolego, szkoda twojego czasu i nerwów. Odpuść sobie chodzenie po
                      domach od drzwi do drzwi i proszenie o rachuneczki z TP
              • Gość: do zdezorientowane Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 14:47
                a na mój rozumek to chyba musisz popracować nad ortografią (masakra)
                ogłoszenia o pracę tego typu daje wielem firm nie koniecznie
                wszystkie należą właśnie do tej jednej a przedstawiciele dostają
                samochód firmowy w teren a jak coś potrzebują to zawsze się do nich
                oddzwania. a co do rozliczeń każdy pracownik dostaje co miesiąc wraz
                z rachunkiem ilu klientów napisał i ile mu spadło.szefowi się nie
                dziwie pracowalem w tej firmie i widzialem jakie bezczelne chamy
                przychodzily i partaczyły robotę w terenie a nawet namawialy innych
                do tego zeby odejśc z firmy.teraz pracuje z rodzicami mamy swoją
                firmę i chylę czoła przed moim byłym szefem bo teraz wiem ze to
                cięki kawał chleba.
      • Gość: CAŁA PRAWDA Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 15:07
        ZAPRASZAM DO GŁOSOWANIA :

• Gość: wyznacznik Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 18:50
      • Gość: htrh Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.09, 11:40
        Lamerska firma -to dowód :
        • Gość: pracownik Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: 212.2.101.* 17.03.09, 21:20
          Dziwią mnie wszystkie negatywne wypowiedzi, gdyż pracuje w tej
          firmie długo praktycznie od początku i przewinęła się w niej masa
          osób generalnie każdego miało się okazje poznać i nikogo nie
          spotkała krzywda ze strony firmy NIKOGO
          a te negatywne rzeczy pisza osoby,które zrobiły krzywde dla firmy a
          nie na odwrót
          • Gość: obserwator Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 13:09
            Mylisz się prosty człowieczku, nie wciskaj tu nikomu ciemnoty bo wszyscy wiedzą
            jaka ta firma jest. Jest to frajerska firma, która jest zbudowana na wałkach i
            wałki tą firmę utrzymują, choć już ledwo zipie. Moim zdaniem umrze śmiercią
            naturalną :D Ale to jest dowód na rzetelność i wiarygodność tej firmy :

NARTA
            • Gość: jeja Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 16:48
              odezwała się osoba bezrobotna.....
              • Gość: MeSuckCockWski Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.olsztyn.mm.pl 19.03.09, 20:47
                Nigdy w życiu nie spotkałem się z taką bandą dziwaków. Pracownicy, a zwłaszcza
                ci w terenie to ''buraki'' dlatego wysyłani są w teren ''pole'' tam najbardziej
                pasują.Zdecydowanie brak im wykształcenia i kultury osobistej. Hmm powiedziałoby
                się specjaliści ds. marketingu tzw.''domokrążcy'' dziwi najbardziej kto takich
                chamów wypuszcza żeby reklamowali firmę. Jeżeli tak prezentują się
                przedstawiciele firmy, to strach pomyśleć kto zabunkrował się w biurze. Jedno
                jest pewne wszyscy to głąby nie mogą znaleźć normalnej pracy tylko to im zostało
                żeby przeżyć i niedowartościowani wciskają wały na forum, że zarabiają po
                3000netto oczywiście w przeliczniku na ruble. Wolałbym ciężko pracować fizycznie
                niż nachodzić ludzi po domach i oszukiwać.
                • Gość: on Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 19.03.09, 22:17
                  Święte słowa...widze teraz ze nie jestem sam w tym przekonaniu:D:D:D
                  • Gość: asd Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 10:14
                    Najlepiej zagłosować Panowie :

• Gość: Rolson Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 22.04.09, 22:45
                      Zasrani oszuści i złodzieje !!!
                      • Gość: ;) Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.tvk.torun.pl 23.04.09, 15:27
                        Witam wszystkich! Praca nie jest trudna, wystarczy przełamac swój wstyd i otworzyc się na ludzi:)! Ja niestety jestem za mało odporna psychicznie na negatywy ze strony ludzi i sobie z tym nie poradzilam...a kilka umów juz mi wpadlo...Wystarczy chciec. A co do wyplat, to wystarczy porozmawiac z managerem i wszystko wytłumaczy...ja bynajmniej mialam super atmosfere w biurze:) wszyscy pracownicy mlodzi i pelni zycia! Ten kto sie w tym dobrze czuje to zarobi wystarczajaco duzo:)

dziusik dla Was!
            • Gość: rzyczliwa Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 23.04.09, 18:07
              NIE WARTO NAWET JECHAC POD WSKAZANY ADRES, CHYBA ZE WIDZICIE SIE W
              ROLI AKWIZYTORA , DOMOKRAZCY!!!
      • Gość: Balbina WAŻNE!!!!! Mularczyk-Praca-Szkolenie IP: *.chello.pl 22.04.09, 23:12
        Witam,

Dostałam propozycję pracy na stanowisku asystentki managera. We wtorek mam
        jechać do Olsztyna na 3 dniowe szkolenie dotyczące produktów. Bije się z
        myślami, bo przeczytałam tu tyle sprzecznych opinii.
        Czy ktoś pracował już na takim stanowisku i może mi udzielić szerszych
        informacji. Będę bardzo wdzięczna.
        • Gość: TD-FuckOFF Re: WAŻNE!!!!! Mularczyk-Praca-Szkolenie IP: *.chello.pl 23.04.09, 21:12
          Powiem wprost, ta firma już nie jedną osobę zrobiła w ch...a i dobrze Ci radzę
          bądź mądra i nie jedź bo będziesz następna ! :) Walić tą szajke złodzieji ;D
          • Gość: Balbina Re: WAŻNE!!!!! Mularczyk-Praca-Szkolenie IP: *.chello.pl 23.04.09, 23:04
            Poproszę o konstruktywną wypowiedź...
            Czy ktoś był na szkoleniu na takie stanowisku?
            • Gość: asys-ka managera Re: WAŻNE!!!!! Mularczyk-Praca-Szkolenie IP: 212.33.90.* 24.04.09, 20:11
              TAK! Opłaca się! Z moich doświadczeń wynika, ze koszta są w pełni
              refundowalne, a szkolenie zapewni Ci dostęp do wiedzy wymaganej aby
              wykonywać pracę. Możesz tylko zyskać. Niczym nie ryzykujesz, a praca
              o którą sie ubiegasz ma charakter czysto biurowy. Praca jest
              naprawdę satysfakcjonująca, możesz liczyć na profesjonalnych
              współpracowników i miłą atmosferę.
              • Gość: JA Re: WAŻNE!!!!! Mularczyk-Praca-Szkolenie IP: *.chello.pl 24.04.09, 22:22
                I po co kłamiesz?? po co ta osoba ma jechać do Olsztyna jezeli wszystko co
                potrzebne do włóczenia się po domach mozna powiedzieć na miejscu.... To nie jest
                praca biurowa tylko akwizycja .... chodzisz od drzwi do drzwi i sie pytasz czy
                ktoś ma telefon w TPsa jezeli nie to oferujesz DIALOG:P Gó... nie robota...
                pojedziesz do Olsztyna i wydasz tylko nie potrzebnie pieniądze na bilety za
                które i tak Ci nikt nie zwróci pieniedzy.... w Olsztynie przedstawią Tobie
                cennik TPsa i DIALOGU bedzie trzeba zostać tam jakies 2 lub 3 tygodnie na niby
                szkoleniu.... żadna rewelacja pierwsze 4 miesiące da rade zarobić okolo 3 tyś
                lecz za pierwszy miesiąc Ci nei zapłacą bo musisz czekać na aktywacje umów... Po
                4 miesiącach zaczną ci spadać umowy bo zacznie sie przełaczanie abonentów na
                DIAlOG, wiec bedziesz zarabiać jakies moze 1000pln a dalej latasz od świtu do
                nocy po chałupach....WIęc wybór należy do Ciebie...
                • Gość: gość Re: WAŻNE!!!!! Mularczyk-Praca-Szkolenie IP: 212.2.99.* 24.04.09, 22:31
                  czy ty nie rozumiesz idioto, że jest to praca dla ASYSYENTKI
                  MANAGERA???? a chyba wiesz kto to jest
                • Gość: autor Re: WAŻNE!!!!! Mularczyk-Praca-Szkolenie IP: 212.2.99.* 24.04.09, 22:41
                  spokojnie, pojedziesz do Olsztyna to zobaczysz akurat stanowisko na
                  asystentke managera to praca czysto biurowa jak ktos wczesniej
                  napisał, oczywiście są też stanowiska gdzie idzie sie w teren i
                  pozyskuje klientów, ale to asystentek nie dotyczy. pojedziesz to sie
                  przekonasz. pracuje długo w firmie i wiem jak to wyglada.pozdrawiam
                  • Gość: gość Re: WAŻNE!!!!! Mularczyk-Praca-Szkolenie IP: 212.2.99.* 25.04.09, 00:38
                    dziwi mnie to, jak piszecie, ze firma wyzyskuje i oszukuje, a nie
                    przyznasz się do tego jak oszukiwałes klientów, w żywe oczy
                    wmawiałeś im bajki i wy macie sumienie!!! stąd ta większosc
                    rezygnacji klientów i sie wcale nie dziwie. I to firma na tym
                    ucierpi, a bardziej partner, bo wyrabiacie tym samym opinie na
                    rynku. I to ty jesteś oszustem i mozesz miec pretensje jedynie do
                    siebie... zastanów sie tak szczerze ile oszukałes tych klientow, a w
                    czym oszukała cie firma??? mam nadzieje, że trochę was to ruszy,
                    chociaz takie osoby jak wy sa bestialskie, nie maja sumienia
                • Gość: Człowiek z terenu Do "Ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 10:11
                  Wiesz pracuję chłopaczku już kilka ładnych miesięcy w terenie i na
                  zarobki nie narzekam, no, ale jeżeli ktoś ma 100 spadów to znaczy,
                  że coś jest nie tak, ale jak kłamiesz klienta, oszukujesz starsze
                  osoby spisując socjalne abonamenty i myślisz, że wszystko jest ok,
                  najwyraźniej masz duży problem z sobą, takie osoby jak Ty powinny
                  sie zastanowić nad swoim postępowaniem, jednego dnia sie śmiejesz
                  się wraz ze swoim menagerem a drugiego dnia oczerniasz wszystkich,
                  którzy pracują w firmie, taki właśnie jesteś " zwykłą łajzą”, która
                  potrafi zarobić przez dwa miesiące po 3tyś. A później po 1tyś, a
                  moje zarobki od początku wahają sie w granicy 2.5Tyś zł na
                  rękę. Dla wszystkich pracujących JUICE!!! Ty narzekaj i
                  nakłaniaj innych do rezygnacji z pracy a ja w tym czasie pobiegam w
                  terenie zarabiając pieniążki. Pozdrawiam
                  • Gość: ? Mali ludzie IP: *.chello.pl 25.04.09, 17:26
                    Dziwią mnie te wszystkie agresywne wypowiedzi. najpierw ktoś
                    pracuje,przyjeżdża często z małej wioski czy mieściny zarabia po
                    kilka tyś. złotych,,,a później to chyba w dupach przewraca się od
                    tego dobrobytu. jeżeli zarobki sie zmiejszają to tylko dlatego że
                    pracownik okłamuje klientów, a później to zaczyna się oczernianie
                    wszystkich po kolei "wszyscy winni tylko nie ja" ...mało tego
                    później te osoby idą do następnej firmy i szczycą się pracodawcy
                    doświadczeniem jakie zdobyli w MM "umiejętoność pracy w
                    zespole,odporność na stres " i inne pierdy. Mali ludzie.
                    • Gość: ja Re: Mali ludzie IP: *.chello.pl 25.04.09, 20:16
                      Co ty pie...sz ludzie wiedzą ze dialog to kupa. a tak po za tym to w żadnym
                      swoim CV nie napisałem ze pracowałem w MM ponieważ się brzydze tą pseudo firmą.
                      traktują ludzi jak pionki wiec niestety. Menagerka z gdyni jak odchodzilem z
                      firmy nie potrafiła nawet porozmawiać tylko zamknęła się w swoim pokoiku i
                      udawała ze ma w dupie a wiem ze ryczała bo rozsypał jej się team.:P
                      • Gość: gosc Re: Mali ludzie IP: 212.2.101.* 25.04.09, 21:45
                        kto by płakał za takimi osobami, weź się puknij w czoło. Nie ma
                        za kim, raczej można odetchnąć, bo przyjdą nowe osoby i dużo
                        mądrzejsze
                        Rozbawiło mnie to strasznie
                        • Gość: RS Re: Mali ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 22:23
                          Walcie się paskudy !!! Walić tych pseudo managerów, którzy sami siebie
                          mianowali!!! SSIIJCIE !!!!!!!!!!!
                  • Gość: fuckundo Re: Do "Ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 17:41
                    posluchajcie mnie opowiem wam wszystkim jak to fajnie bylo pracowac
                    w tej firmie.zacznijmy od tego ze praca polega na tym ze przez
                    pierwsze dwa miesiace bez zadnych pieniedzy od firmy zap...dala sie
                    od rana do wieczora podpisujac umowy z abonentami tp.sa.sprzedajac
                    im dialog,wkoncu dostaje sie pierwsze rozlczenie z ktorego zabieraja
                    30% podatku i 20%storna(na ewentualne rezygnacje klientow)czyli 50%
                    wyplaty.wtedy pani menadzer mowi tak>musisz dodac porzadnie gazu
                    nastepna wyplta bedzie wieksza,i tak jest nastepne dwie wyplaty sa
                    wieksze nawet 5 tys mozna zarobic ale zeby nie bylo tak fajnie na
                    nastepna wyplate dostaj sie spady czyli umowy z ktorych niby
                    zrezygnowali klienci.dalej zap..dala sie od rana do nocy w terenie i
                    zarabia sie po 1500 zl.wtedy menadzer mowi musisz dodac gazu bedzie
                    lepiej poprostu piszcie wiecej umow.robia takie pranie mozgu ze
                    idzie dalej sie w ten teren i pisze sie umowy,i wtedy jest nastepne
                    rozliczenie i okazuje sie ze 100 umow spada z napisanych 150 gdzie
                    zadna podkreslam zadna z tych umow nie byla spisana z golego socjala
                    jak tu niektorzy sie wypowiadaja;0 i wtedy okazuje sie ze koles
                    ktory rozdaje metro pracujac pon 4 godz dziennie zarabia wiecej od
                    nas.a z tymi spadami to tez jest ciekawa sprawa bo dzwoni sie do
                    ludzi ktorzy niby zrezygnowli upewnic sie czy napewno zrezygnowli i
                    okazuje sie ze wiekszac z nich nie wyslala pisemnej
                    rezygnacji.jedyne co jest dobre w tej pracy to to e poznaje sie
                    fajnych ludzi juice dla armanda fernanda torresa zajaczka
                    krolika,pozdro dla was;0 reszta narta i ssijcie;0
                    • Gość: gość Re: Do "Ja" IP: *.chello.pl 26.04.09, 19:30
                      ludzi poznaje się po tym jak odchodzą, a nie przychodzą.
                      • Gość: RS Re: Do "Ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:44
                        Ssijcie lance !!!
                        • Gość: gość Re: Do "Ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 22:48
                          Chyba się czegoś nawąchałeś bo piszesz bzdury aby tylko się użalić
                          nad sobą i tobie podobnym. Firma stworzyła call center aby tylko jak
                          najwięcej uratować waszych umów - nawet nie wiecie jakie są koszty z
                          jego obsługi, wszystko po to żeby jak najwiecej waszej pracy w
                          terenie nie poszło na marne a jeżeli chcecie mieć jakie kolwiek
                          pretensje odnośnie spadów do kierujcie je do tp lub siebie samych(do
                          tych co kłamią klientów)
                      • fuckundo Re: Do "Ja" 13.05.09, 19:29
                        napisze tylko tyle firma jest lipna a ludzie z ktorymi sie pracowalo
                        sa beznadziejni,ale to przeszlosc, w du..ie to mam co wy tu piszeci
                        broniac tej firmy,ja wiem swoje zle sie pracowalo,ludzie rozwijajcie
                        sie wszedzie ale nie tam,pozdrowionka;0
                        • ladymarina1 Re: Do "Ja" 17.05.09, 16:46
                          CIENKI Z CIEBIE BOLO FUCKUNDO TAKICH JAK TY WIDZIAŁAM TYSIĄCE...
                          NIEUDACZNICY, KTÓRZY TYLKO MOGĄ POPATRZEĆ NA TYCH CO IDĄ PRZED
                          SIEBIE JAK PRZECINAKI A NIE JAK CIOTY BEZ JAJ,,, CIENIASIE BEZ
                          AMBICJIIIII!!!!! TAKIM JAK NIEUDACZNMIKOM TRZEBA WSPOŁCZUĆ I TYLE
                          • Gość: Be Re: Do "Ja" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 12:29
                            LadyMarina? Dobry nick :p Wiesz co? Jak w ogóle śmiesz obrażać tutaj innych?
                            Robisz tak, bo nikt nie wie, że to Ty, inaczej byś się wstydziła pokazać twarz!
                            Masz coś do Fuckunda? On chociaż odważył się stamtąd odejść! I dobrze, że
                            zaryzykował! Jaka go czekała przyszłość w MM? Świetlana? Nie sądzę... Pracowanie
                            od rana do nocy i to za marne grosze. Teraz to na pewno pracuje gdzieś indziej,
                            gdzieś gdzie go doceniają, a i pieniądz nie jest zły! Może i Ty "droga"
                            LadyMarino zdecydujesz się wreszcie odejść stamtąd. Ty to dobrze wiesz, że tam
                            nikogo nie czeka nic dobrego... Tylko bronisz firmy tym samym "liżąc cztery
                            litery" szefom, managerom. Dobrze, że biuro w Gdyni upadło. Pozdrawiam!
                          • Gość: fuckundo Re: Do ladymarine IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 19:31
                            o prosze zagoscila kolejna osoba z wypranym mozgiem przez ta
                            firme,wiesz nie bede sie ponizal do twojego poziomu wartosci zeby
                            dalej tam pracowac i sie meczyc tonac w tym g..nie.jezeli uwazasz ze
                            ta praca to szczyt twoich mozliwosci i lubisz na forum lizac dupsko
                            menadzerom obrazajac innych bylych pracownikow to rob to dalej,nie
                            krepuj sie mozesz pokazac tu na co cie stac,a jak to ci nie pomoze w
                            osiagnieciu kariery w tej firmie to juz innego sposobu nistety
                            niema.jedynie w taki chamski sposob jak reszta tej choloty jestescie
                            w stanie cos osiagnac.;0 a zmienilem prace nie dlatego ze nie
                            dawalem rady bo dzieciaku nawet do piet mi nie dorastasz tylko
                            dlatego ze jestem czlowiekiem rasadnym i ambitnym a praca na takich
                            warunkach nie daje mozliwosci rozwoju.mowiac krotko ciagnij lance
                            prosty..tko ;0
      • Gość: kobieta Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 22.05.09, 12:08
        Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i ta firma to czysta akwizycja. Chodzisz od
        domu do domu i sprzedaje się "Dialog". Zrezygnowałam po rozmowie.
        • ladymarina1 Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? 23.05.09, 13:39
          NO POPATRZ JAK TO ŁADNIE UJEŁAŚ "CZYSTA" I AŻ AKWIZYCJA :}
          POZDRAWIAM SERDECZNIE
          • ladymarina1 Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? 23.05.09, 13:47
            BO DO SUKCESU CZY JAKICH KOLWIEK INNYCH OSIĄGNIĘĆ NIE MA WINDY
            TARZEBA
            ZAPIE...C PO SCHODACH... I TO JEST CAŁA PRAWDA, PROBLEM W TYM,ŻE
            NIE KAŻDY UMIE TO ZAAKCEPTOWAĆ,,, I WŁAŚNIE DLATEGO TAK WIELU NIE
            OSIĄGA ZAMIERZONYCH CELÓW
            - NA POCZĄTEK TRZEBA ZMIENIĆ SIEBIE ... TO JEST MILOWY KROK DO PRZODU
            • Gość: Ramirez Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 23:18
              Marina SSij lance !!
              • Gość: Rs Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 23:19
              • ladymarina1 Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? 26.05.09, 18:34
                SŁUCHAJ NIEWIEM CZY JESTEŚ W MOIM TYPIE
                POZDRO.
            • Gość: K.Darwin Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gdynia.mm.pl 12.09.09, 23:21
              No i to tak naprawdę jest winda do sukcesu, pseudo managerzy którzy wiedzą o
              handlu prawie wszystko jak sprzedawać uczyć ludzi kariery tylko z siedzenia w
              domu nie ma nic,najlepiej puścić ludzi w teren i jechać do domu najmądrzej
              służbowym samochodem i jeszcze lepiej zabrać go ludziom i wyjeżdzić im paliwo
              które wczoraj zatankowali , handel to wasz konik najlepiej się w nim czujecie
              ale świat się jednak zmienia, nie ma miejsca dla nieudaczników składaczy mebli itp.
      • Gość: Kudłaty Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 09:47
        Sory ale ta firma to normalnie parodia.Panna była tam na rozmowie i to jest
        akwizycja w najgorszej możliwej postaci. W biurze są auta ale dla wypindrzonych
        lodziarek siedzących w biurze. Reszta ma jeździć stopem po wioskach i wciskać
        coś tam ludziom. Nie ważne co ja też pracuję w handlu ale to co usłyszałem to
        parodia. Jeżeli takie firmy będą miały racje bytu to nasz rynek pracy będzie
        jeszcze gorszy niż teraz jest. Faktury latają między firmami, wszyscy się cieszą
        ale to pracownik najniższy na to robi. Moja rada: ignorować firmę niech te
        lalunie same pojeżdżą po wioskach stopem może kiedyś jakąś spotkam jak będę
        jechał w delegację to stracha napędzę.Ja tam wole lody na fakturach pokręcić
        żeby starczyło dla nas dwojga niż dziewczynę do takiej pracy puścić. Powodzenia
        szukającym pracy.
        • Gość: gość Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.06.09, 05:47
          Słuchaj Kudłaty !! tej firmie wielu ludzi dużo zawdzięcza więc daruj
          sobie takie opinie, a jak twoja dziewczyna nie nadaje się do pracy w
          handlu to niech szuka pracy moze jako sprzątaczka, a ty jesteś tyle
          smamo wart co i ona dla was najważniejsze jest oczernić firmę, a
          sami gó... potraficie- a i chyba dobrze ty robisz loda bo widać że
          to twoje ulubione zajęcie, podszkol swoją dziewczynę w tej
          dziedzinie to może bedzie miala ciepłą posadkę.
          • Gość: łysy Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 16:51
            Wow ale żeś się zbulwersował. Firma jest nie poważna jak wiele firm i agencji
            rekrutacyjnych w Polsce. Po prostu uderz w stół a nożyce się odezwą. lol
            • Gość: jackson Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.chello.pl 15.07.09, 21:54
              szok co czytam - szok. do sukcesu nie ma windy są schody. Cóż za
              prosty i płytki tekst pozbawiony jakiej kolwiek głębi.. pewnego dnia
              stojąc na meetingu zobaczyłem zaślepienie pewnych osób - wpatrzeni
              byli w ciebie tomku jak w guru - wtedy do mnie dotarło co robie.
              Rozejrzyjcie się w okół siebie nastepnym razem na meetingu ,
              spróbujcie wyjśc sobie na przeciw z dystansem . Popatrzcie kim
              jestescie i jak was widzą inni , Czy tak chcecie byc postrzegani?
              Robicie to tylko dla kasy , jednak kasa to jedno a szacunek to
              drugie .
              NIE potrzebnie Tomku w ogole sie wtrąciłeś i inni psudo menagerzy
              którzy nie osiągną w życiu nic oprócz klęski zaślepieni chęcią zysku
              za wszelką cenę

• Gość: zastrzeżone Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.xdsl.centertel.pl 15.07.09, 23:00
        nie nie opłaca się iść bo to wielka ściema tam masz płacone od umowy a nie
        stawki już tam próbowałem/łam i to bzdura daruj se
      • Gość: K.Darwin Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gdynia.mm.pl 03.08.09, 19:08
        "Nie przetrwa ani najsilniejszy , ani najinteligentniejszy, lecz ten, który
        najlepiej reaguje na zmiany"
      • Gość: Krystian Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 14:28
        Z wlasnego doswiadczenia wiem ze nie warto, tez bylem na dniu probnym, nawet udalo mi sie tam wytrzymac 3 tyg. niestety to o 3 tyg za dlugo, stracilem mnostwo czasu i pieniedzy( nie ma co ukrywac ale do tego biznesu trzeba dokladac (np. skladki na benezyne, itp)wyplaty nie dostalem mimo ze efektywnie pracowalem. Nie polecam!
        • Gość: K.darwin Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.gdynia.mm.pl 11.08.09, 23:32
          firemka?
      • Gość: Pomocy Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 21:36
        Witam wszystkich. widze że zdania na temat tej firmy sa bardzo podzielone. Mam
        jutro zaproszenie na rozmowe i tak naprawde nie wiem co zrobić
        • Gość: Kinia Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 10:39
          Poprostu nie idz! pracowalam tam 2 msc, minelo 6 msc a ja nadal nie
          dostalam swojej wyplaty mimo ze uzbieralam naprawde duzo umow.
          Stracilam swoj czas i pieniądze. Miarka sie przebrala podaje ich do
          sądu i telewizji. W panstwie polskim trzeba placic za prace.
          Zauwazyliscie ze zadna ze stron mularczyk marketing nie dziala ?
          czyzby zplajtowali? Ostrzegam przed tym pracodawca!
          • Gość: mm Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.146.213.246.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.10, 09:54
            Pani "Kinio" jak do tej pory rozliczyliśmy się z wszystkimi pracownikami.
            Ciekawe dlaczego nikt nie napisze, że firma nie wystawiła mu rachunku choć był
            na minusie, choć umownie każdy wyraził na to zgodę. Taki zapis wynika z faktu iż
            nasz Partner cofa nam również rezygnacje klientów. Każdy w terenie pracuje na
            swój rachunek umowy zlecenia. Podpisaliśmy umowę, Pani ją przeczytała ( choć nie
            wiem czy Pani umie tak naprawdę czytać), każdy ma prawo zawsze zapytać managera
            a ten ma obowiązek wszystko wyjaśnić. Ponieśliśmy te wszystkie straty, które
            wynikły z nierzetelnej pracy niektórych przedstawicieli co nie znaczy, że każdy
            jest tak niemądry jak Pani. Mieliśmy wspaniałych ludzi ale właśnie osoby o tak
            niskim poziomie intelektualnym i nie tylko (zplajtowali piszemy w Państwie
            polskim przez "s") jak Pani , niemal odrażające potrafią tylko narzekać. Nikt z
            tych osób, które nas oczerniają nie napisał nawet słowa ile czasu i pracy
            włożyliśmy w jego wyszkolenie, by mógł rzetelnie obsłużyć klienta. Jeżeli ktoś
            wprowadzał w błąd klientów a Pani na pewno nierzetelnie obsługiwała klientów
            niech nie oczekuje rozliczenia na plusie. Nie przestrzegała Pani standardów i
            uczciwej etyki handlowej więc niech Pani przestanie nas oczerniać. Jeżeli Pani
            rozliczenie będzie na Plusie na pewno Panie je otrzyma. Ale proszę mi wierzyć,
            jeżeli będzie na minusie wtedy wystawimy Pani rachunek. Jeżeli Pani go nie
            zapłaci, wtedy tak samo jak Pani nas, my podamy Panią do sądu. Niech Pani lepiej
            sama da Pracę dla innych osób. Na tym forum narzekają nieudacznicy, te osoby,
            które są uczciwe i pracowały solidnie w terenie wypowiadają się zupełnie innymi
            słowami o naszej firmie. Szkoda, że osoby Pani podobne nie piszą ile firma
            pożyczyła im pieniędzy jak byli w potrzebie a których nigdy nie zwrócili. Nie
            stać Pani na nic tylko na narzekanie. Współczuję Pani nowemu pracodawcy.

• Gość: Olek Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.elpos.net 23.02.10, 21:17
              Chłopie co to za brednie. Na minusie bo ktoś zrezygnował. To cud że podpisał na
              chwilę. Jesteście tylko pośrednikiem który na maxa chce wyżyłować ludzi. Gdyby
              tak nie było to ludzie dostawali by prawdziwe szkolenia a nie jak robić ludziom
              wode z mózgu i byli by zatrudniani na etat z podstawą + prowizja jak większość
              handlowców w normalnych firmach.
              • Gość: mm Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: 94.254.211.* 01.03.10, 12:34
                Kolejny specjalista, nie potrafiący uczciwie wytłumaczyć klientowi prostego
                produktu. Potrafisz tylko kłamać i to w sposób ciągły a nie jak piszesz:
                "podpisać na chwilę" . Z twoją głową nic się nie da zrobić bo po prostu nic w
                niej nie ma, nawet wody. Woda jeżeli jakaś w niej jest to z pewnością zepsuta.
                Potwierdzeniem tego faktu jest Twoja wypowiedź. Nikt kto, pracował uczciwie nie
                wypowiada się w taki jak ty sposób. Jesteś kłamcą, który zamiast słuchać, uczyć
                się na szkoleniach (które nieuczciwie nazwałeś w swoisty sposób dla grupy z
                którą się identyfikujesz) i etycznie pracować postanowiłeś oszukiwać klientów.
                Zapraszam do biura skoro jesteś taki inteligentny i uczciwy.
                Sam nigdy nie dałeś nikomu pracy, jesteś taki sam jak wszyscy co nas szkalują.
                Kłamałeś klientów w terenie sam bo każdy sam odpowiada za swoją pracę a teraz
                nazwałeś to podpisywaniem na chwilę. Dla mnie jesteś oszustem, który naciągał
                klientów zamiast postępować według zasad etyki marketingu bezpośredniego.
                • Gość: qwerty Re: Mularczyk-Marketing czy warto ??????????????? IP: *.wbp.olsztyn.pl 07.04.10, 12:56
                  Ta firma to jedna wielka ściema. Oszuści, oszuści i jeszcze raz
                  oszuści.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka