Gość: Ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 21:52 Jak się pracuje?Jakie jest wynagrodzenie?Jutro mam rekrutacje,dlatego pytam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartek :-) Re: Call center -Orange IP: *.aster.pl 15.07.08, 19:59 Generalnie jest bardzo fajnie....spoko ludzie... troche kierownictwo ma na..e w glowie i caly czas cos nowego wprowadzaja...teamleiderzy sa w porzadku...mozna czasem przekraczac czas przerwy (nie tak jak w erze) jesli dobrze spelniasz cele to masz lajcik... i dodatkowym atutem tej pracy jest fakt ze mozesz ustawiac sobie preferencje np.jak masz uczelnie... mam zlewke na te prace i jest mi tam dobrze....juz ponad rok :-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poważny Re: Call center -Orange IP: 212.160.172.* 04.02.14, 09:03 Cześć, pracuję W Call Center Orange juz od kilku lat, sprzedaje usługi Orange np. Fun Packi na Akwizycji TP. Różnie bywało jeżeli chodzi o prowizje, ale od października zeszłego roku zadziało sie wiele pozytywnych zmian. Oczywiście jest parcie na realizacje celów, ale mamy za to odpowiednie wynagrodzenie. Do tego organizowane są konkursy motywacyjne, które dodatkowo zasilają moja kieszeń. Z pozytywów to jeszcze możliwość wypracowania np całego etatu. Warto spróbować ja spróbowałem ...i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Call center -Orange IP: 212.160.172.* 04.02.14, 09:05 ja też potwierdzam to, ze zadziało się wiele pozytywnych zmian przede wszystkim finansowych, motywacyjnych. Wiadomo to nie jest łatwa praca ale można znaleźć na nią sposób. Ludzie z którymi pracuję tworzą fantastyczny klimat. Dla mnie dodatkowym atutem jest to, że mogę jednocześnie pracować i studiować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 66 Re: Call center -Orange IP: 212.160.172.* 04.02.14, 13:57 Ja również potwierdzam pozytywne zmiany, przede wszystkim atmosfera, w której się teraz pracuje jest super a jest to pierwszy klucz do sukcesu wiadomo jak w każdej pracy jest niekiedy ciężko, ale, od czego mamy cudownych liderów, którzy służą pomocą, jeżeli się chce można dobrze zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 66 Re: Call center -Orange IP: 212.160.172.* 04.02.14, 14:00 Ja również potwierdzam pozytywne zmiany, przede wszystkim atmosfera, w której się teraz pracuje jest super a jest to pierwszy klucz do sukcesu wiadomo jak w każdej pracy jest niekiedy ciężko, ale, od czego mamy cudownych liderów, którzy służą pomocą, jeżeli się chce można dobrze zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehhe Re: Call center -Orange IP: *.futuroexito.pl 04.02.14, 15:12 cztery wpisy w małym odstepie czasu z tego samego IP, oranż się wybiela:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Call center -Orange IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.14, 00:31 Też tak własnie myślę :D Odpowiedz Link Zgłoś