Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LLoyd financial

IP: 82.160.77.* 16.08.08, 17:41
    Czesć czy ktoś tam pracuje -macie może jakieś wiadomości o nich .
    Chodzi mi czy to akwizycja czy normalna praca . Piszcie proszę jak
    tam jest . No i ile placą .
    Obserwuj wątek
      • Gość: lamala Re: LLoyd financial IP: *.chilan.net 30.08.08, 12:21
        dokładnie! tez proszę o jakiekolwiek informacje na temat pracy w lloydfinancial !!
        • Gość: wujo Re: LLoyd financial IP: *.ols.vectranet.pl 08.09.08, 17:15
          Ja tez sie przyłączam do pytania kolegów.
          • Gość: byly Re: LLoyd financial IP: *.eranet.pl 08.09.08, 18:36
            akwizytura! - placa prowizyjna jak w 200 innych firemkach doradztwa finansowego.
            pracuje tam moze z 10 osob (b.rozwojowa firma:)) Biuro w bloku, sami mlodzi
            ludzie (19-22lata). dramat, polecam profesjonalne firmy, nie chce robic reklamy,
            ale ja wybralem gdzie indziej widzac co to jest (polecam odwiedzic GOLDfinance,
            Moneyexpert, Finamo np.)
            • Gość: morningston Nie, nie! Tylko nie tam! IP: *.gprs.plus.pl 09.09.08, 19:05
              Nie odsyłaj do menelekspert ani fujnamo! To beznadziejne firmy!
              Marni doradcy, aaabsolutnie niekompetentni, nastawieni na krojenie
              klientów! W moneyekspert to dramat - szefowie nakazują sprzedawać
              tylko drogie wysokomarżowe produkty bo zgarniają za to kasiore.
              Firma nieuczciwa, łamiąca prawa pracownicze i prawa konsumenta! Coś
              wiem - swoje widziałem! Szerokim łukiem omijac!
              Finamo podobnie! Banda niedouczonych laikoów i ignorantów. Jesli
              krtos nie wierzy - niech sprawdzi! Najlepiej zapytac o 3 różne
              oferty kredytów hipotecznych! Konia z rzędem temu kto znajdzie
              jednego doradce co opowie kompetentnie!
              Doradcy...od dobrych decyzji!? ....Pod warunkiem że ktoś się zwolni
              od nich z pracy - to jedyna dobra decyzja.
              • Gość: doradca hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 23:32
                Szczerze, to byłem u nich na rozmowie kwalifikacyjne, i zgodze się z przedmówcą,
                że mała firemka, młodzi ludzie, ale spodobała mi się ich wizja swojej firmy i w
                sposób jaki chcą prowadzić ten biznes, nic nie narzucają, plus to, że mają chyba
                najwyższe prowizje na rynku, przykładowo w Efectcie dostaję się z 30% prowizji (
                w ogóle tam pracownik jest rżniety w dupe) w A-Z finanse koło 48%, a w lloyd od
                50 do 70% jesli chodzi rzecz jasna o inwestycje regularnego oszczędzania,
                kredyty to jakies 0,5%, już lepiej chyba jest pod tym względem w A-Z
                • Gość: lloyd Re: hmm IP: *.toya.net.pl 07.11.08, 10:09
                  Zgadzam się z przedmówcami, mała firemka w wieżowców. "Zarząd" pracował jako
                  poganiacze w innych firemkach tego samego typu, teraz postanowili rżnąc innych
                  (z drugiej strony racja, z regularów płacą lepiej, ale nie najlepiej na rynku) -
                  brak innych prowizji utrzymaniowych. Takich biznesów to widziałem już kilkaset.
                  Same dzieciaki, ale zapału im odmówić nie można. Dobra opcja żeby wpaść na
                  chwilę, liznąć branży, zrobić licencje i zmienić firmę. Mają targety, a to duży
                  minus. Co do "wizji doradztwa" to speech marketingowo-motywacyjny, poczekajcie
                  jak wyplujecie się z własnego portfela i znajomych ...
                  • Gość: michał Re: hmm IP: *.olsztyn.mm.pl 08.01.09, 17:01
                    ja korzystam z usług loyda w olsztynie. co ciekawe na poczatku jak sie umawialem
                    nie bylem zbytnio przekonany nawet do spotkania a co dopiero do uslug,
                    aleczlowiek ktory przyszedl pokazal pelen profesjonalizm, nic mi na sile nie
                    wciskal, mial szeroki wachlarz uslug(emerytura, inwestycje, ubezpieczenia) i do
                    tej pory utrzymujemy kontakt(2m). czyli ja zlego slowa powiedziec nie moge. :)
              • Gość: gtyuj Re: Nie, nie! Tylko nie tam! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.09, 23:31
                popieram
      • Gość: przyszły pracownik Re: LLoyd financial IP: *.aster.pl 21.01.09, 19:51
        to ja tam nie idę pie...ć ich w odbyt dzięki za informację
        • Gość: mungo Re: LLoyd financial IP: 94.254.144.* 18.02.09, 00:00
          ja korzystam z usług doradcy w kielcach, gosc jest swietny, zaden
          sprzedawca ani naciagacz, profesjonalista w pelnym tego slowa
          znaczeniu. na poczatku mialem duze obawy ale naprawde warto i polecam
          • Gość: Tymek Pozytywne opinie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 05.03.09, 09:41
            Zapoznałem się z opiniami. Negatywne i pozytywne występują w podobnej ilości. Wniosek - zdania podzielone. Odnoszę jednak wrażenie że te pozytywne to zdanie jednej osoby - moderacja.
      • Gość: nieznany Re: LLoyd financial IP: *.timplus.net 09.03.09, 16:29
        wszysko wyglada na poczatku dobrze mile aspiracje mowi ze bedziesz zarabial
        kokosy... zupelnie jest co innego w ogloszeniu a zupelnie co iinego w
        firmie...atmosfera dobra sami mlodzi ludzie i zarzad tez niczego sobie...
        prowizje najlepsze na rynku wg mnie i przyjemna praca... tylko mogla by byc
        odstawa w pierwszym okresie probnym a ej nie ma a w ogloszeniu jest napisana...
        wszytsko jednak zalezy od managera a terminacje wogole to jakies
        nieporozumienie... lepiej samemu usiasc i sobie podzownic a nie jeden telefon na
        4 osoby i sie dzowni 5 godzin po ldziach . mowia ze nic nie beda zmieniac w
        tobie a tak to chca zebyc ich sluchal i ribil to co mowia ... ale jak ktos chce
        to niech idzie biuro podobno zmienili na wieksze ale powinni barziej zorbic
        wypozarzone stanowiska pracy... ale bardzo duzo osob zaczyna tam pracowac i
        rezygnuja szybko po 2,3,4 misiacach...a pracuja tam ci co od zawsze pracowali

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka