Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Test do ZUS-u.

IP: *.12.70-86.rev.gaoland.net 29.10.08, 17:12
    Witam. Startował może ktoś niedawno do ZUS-u i może zapodać jakie padają , a
    może i powtarzają się, tak z grubsza pytania? Głownie chodzi o ustawę o
    syst.ubezp. społ. i emeryturach i rentach. Dzięki. Aha proszę nie piszcie
    tylko o ustawionych konkursach bo nie o to chodzi w pytaniu.
    Obserwuj wątek
      • avital84 Re: Test do ZUS-u. 29.10.08, 17:14
        Znajomy mojego chłopaka był na rozmowie. A chyba nawet dwóch znajomych. Dostali
        się. Z tego co kojarzę padały jakieś banalne pytania o to czym zajmuje się ZUS
        na przykład.

• Gość: adioscompanieros Re: Test do ZUS-u. IP: *.centertel.pl 29.10.08, 18:03
        Gość portalu: polak mały napisał(a):

> Witam. Startował może ktoś niedawno do ZUS-u i może zapodać jakie padają , a
        > może i powtarzają się, tak z grubsza pytania?
        Mam propozycję, przejdź się, złóż podanie, idź na testy, spróbuj zapamiętać
        pytania. Za trzecim, czwartym razem startując na stanowisko, będziesz już znał
        wszystkie pytania, a jak się postarasz to skompletujesz też odpowiedzi.Nie
        bardzo rozumiem dlaczego ktoś ma Ci to podać na tacy? Wstydzisz się tam iść, czy
        tego,że nic nie wiesz o instytucji, w której się starasz o pracę? Trochę
        poczytaj o Zus-ie jako takim i ustawę, kpa i takie tam, na pewno odpowiesz na
        parę pytań.
        • Gość: polak mały Re: Test do ZUS-u. IP: *.fabiankeil.de 29.10.08, 18:09
          Nie zabłyszczałeś! Ale to zrozumiałe! Tak się składa, że test mam jutro więc
          zbędne te Twoje wypociny.
          • Gość: milka Re: Test do ZUS-u. IP: *.chello.pl 29.10.08, 18:22
            proponuję nie używać wyrazów typu "zapodać" - to jest żenujące i przykre
            • Gość: polak wielki Re: Test do ZUS-u. IP: *.foebud.org 29.10.08, 18:29
              O widać odezwała się pracownica ZUS starej daty!!! Wiemy wiemy jak dawniej się
              dostawałyście do tej pracy!!! Dużą macie rodzinę ZUS-ową???
              • Gość: adioscompanieros Re: Test do ZUS-u. IP: *.centertel.pl 29.10.08, 18:42
                To były inne czasy i inne wymagania. Nie wiem,czy do mnie "pijesz"z tą
                pracownicą starej daty, czy może do milki ,ale powiem Ci,że złośliwości to razem
                z polakiem małym, możecie sobie w buty wsadzić. Jeżeli ktoś się stara o pracę,
                to musi trochę poczytać, nie wszystko da się ściągnąć z net-u, tu nie szkoła, a
                proza życia. Witamy w świecie dorosłych:)
              • Gość: milka Re: Test do ZUS-u. IP: *.chello.pl 29.10.08, 18:58
                no i mamy kolejny przykład tego jak później jesteśmy obsługiwani w różnego
                rodzaju urzędach. uczyć się nie chce- byle przekombinować, oszukać, przy
                cyganić. to dzięki takim pracownikom wszelkie załatwienia trwają tyle ile trwają
                i dochodzi tu jeszcze to ,że nawet konstruktywnej krytyki nie potrafią "takie
                osóbki" przyjąć, może gdybym tą krytykę "zapodała" cokolwiek by dotarło????
          • Gość: adioscompanieros Re: Test do ZUS-u. IP: *.centertel.pl 29.10.08, 18:31
            Gość portalu: polak mały napisał(a):

> Nie zabłyszczałeś! Ale to zrozumiałe! Tak się składa, że test mam jutro więc
            zbędne te Twoje wypociny.

To co Ty tu robisz, zamiast czytać marne teksty, poczytaj kpa. No i dobrze,że
            masz jutro test, przekonasz się co umiesz.
            Ps. Złość piękności szkodzi...Prawda boli, czy jak?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka