GoĹÄ: Wiesio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 16:40 Co sądzicie o tej firmie?? Może miał ktoś z nią już do czynienia. Jutro idę na rozmowę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Wiesio Re: DTC Marketing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.07, 21:55 Nikt o tym nie słyszał Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaja Re: DTC Marketing IP: 87.205.155.* 31.10.07, 07:40 mnostwo osob slyszalo poszukaj na tym forum, chodzi o to zeby cie zwerbowac i byws chodzil od domu do domu i chyba tele 2 sprzedawal.poszukaj pod cobra group, atena marketing, gq marketing. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ANIA Re: DTC Marketing IP: 82.203.3.* 03.09.08, 16:12 HEJ JA OD ROKU PRACUJE DLA COBRY W ANGLII I OBECNIE ZAKLADAM WLASNY BIZNES.NIE JEST LATWO CZEKA CIE CIEZKA PRACA ALE EFEKTY SA NIESAMOWITE.JESLI JESTES PRACOWITY I LUBISZ SWIETNA ZABAWE IDZ A ODMIENISZ SWOJE ZYCIE.CI KTORZY PISZA TE BZDURY NAJWYRAZNIEJ NIE NADAJA SIE DO TEJ PRACY I NIE MAJA ODPOWIDNIEJ MOTYWACJI!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Asia Re: DTC Marketing IP: *.range86-141.btcentralplus.com 14.11.08, 16:33 Wez sie dziewczyno otrzasnij!!!! Ja pracowalam a raczej charowalam tam przez ponad rok. Placa to tylko prowizja od sprzeadzy 70+ godzin tygodniowo 6 dni w tygoniu zapie*** jak sobie policzysz to masz ok 4.75 na godzine(nniej niz najnizsza krajowa w anglii). Za wszystko musisz placic. Dojazd, telefon komorkowy, lunch dla 'obsa'. Wyjazdy 'oplacane przez firme' tak naprawde masz zabierane od twojej prowizjii. I te wszystkie klamstwa i jeszcze raz klamstwa. Nabijasz tylko kieszen swojemu menadzerowi, ktory i tak nie nadaza z oplatami! Prawda jest taka nie masz czasu na nic przyjaciol, rodzine. Robia ci wode z mozgu. Masz wolna tylko niedziele, kiedy jestes tak wykonczony ze nic cie sie i tak nie chce tylko spac. Przez ta firme rozstalam sie ze swoim chlopakiem z ktorym bylam 5 lat Szkolisz innych ludzi a nie masz za to placone jaka profesjonalna firma tak robi????? Mnie tez brdzo pociagala perspektywa otwarcia wlasnej firmy dlatego zostalam tam tak dlugo. Na tyle dlugo by zobaczyc jak to wszystko wyglada od zarodka i wlasnie jak to zobaczylam to zdecydowalam ze wole miec normalna rodzine, dom i normalna prace i zycie osobiste anizeli byc wykonczonym do cna sczurem ktory ugania sie za pieniedzmi i buduje swoje szczescie na nieszczesciu innych Jezeli chcesz miec firme to napisz biznes plan i go wprowadz w zycie. NIE DAJ SIE NABRAC!!! 12 miesiecy po odejciu od tej firmy dopiero wracam do siebie splacilam wszystkie dlugi, ktore zaciagnelam bedac w tej firmie zeby PRZEZYC!!! i zaczynam od poczatku PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH KTORZY DOSTALI OFERTY OD FIRMY KTORA JEST ZWIAZANA Z COBRA GROUP!!! JUICE BY YOU.........SUCKERS!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: DTC Marketing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 12:30 100% prawdy dziewczyna napisała... szkoda ze tak długo Cię "tam przetrzymali" mnie udało się im "przetrzymać" na szczęście tylko dwa miesiące.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ika Re: DTC Marketing IP: *.dynamic.chello.pl 01.08.11, 17:17 Ja dałam nogę już na drugiej rozmowie kwalifikacyjnej, jak okazało się że praca w marketingu oznacza tam bycie akwizytorem. Żenada!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: DTC Marketing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 09:33 nie idz, szkoda czasu i nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiesio Re: DTC Marketing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 10:31 A jak dowołać spotakanie zadzwonić do nich czy meilowo?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Re: DTC Marketing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 16:59 olać i nic nie robic ja tak zrobiłam choc nigdy tak nie robie ale jak oni robią ludzi w bambuko to jeszcze mam do nich dzwonić? o nie, sami pozniej zadzwonili i spytali czemu nieprzyszłam odpowiedziałam prosto : poczytałam o was w necie i nie mam zamiasru chodzi po klatkach i sprzedawac tele2 czy jakis innych bzdur a oni na to: aha w takim razie trudno... BEZ KOMENTARZA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wiesio Re: DTC Marketing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.07, 19:39 Ale jaja znowu firma z tego samego adresy tym razem mam się wstawic w piątek. Ale znowu nie pójde. Albo pójdę dla rozrywki. Tym razem IDM system Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: DTC Marketing IP: *.lodz.mm.pl 03.11.07, 16:56 A ja tu pracuje od miesiąca i jestem zadowolona :) W tym pierwszym miesiącu zarobiłam ponad 2 tysie.. Nie jest tu lekko, ale opłaca sie, w przeciwnym razie bym tu nie była :) A poza tym atmosfera pracy i ludzie bardzo odpowiadają mi.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktos Re: DTC Marketing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 18:03 jasne gadaj jeszcze przeciez ten co zatrudnia tez zarabia i musi zatrudniac yakich głupków co sie zgodzą pracowac więc ktos musi chwalic nie? wiec pogadaj jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szef DTC Marketing Re: DTC Marketing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.07, 18:20 A ja zarabiam 10 tyś zł Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ala Re: DTC Marketing IP: 80.48.142.* 08.11.07, 12:43 tragedia. Nie warto tam nawet iść. Obiecują góry chmury a tak naprawde chodzisz po ludziach i sprzedajesz tele 2 . To zwykła AKWIZYCJA. Ludzie nie idzcie tam bo szkoda waszych nerwów i czasu. Dosyałam się do drugiego etapu chodziłam cały dzień po klatkach i nawet przyjeli mnie na etap trzeci.Ucieszyłam się ale jak wróciłam do domu to rodzice po tym co im powiedziałam od razu powiedzieli ze to oszukaństwo i nie poszłam. nawet do nich nie zadzwoniłam. ten kto napisał ze zarabia 2000 zł to pewnie sam boss tej firmy zeby zachęcić do rekrutacji ale nie nabierajcie się na to!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: DTC Marketing IP: *.jjs.pl 03.12.07, 23:30 :) Ale mnie bawia wasze komentarze<lol>. Menager w tej firmie zarabia duzo wiecej niz 2 tyś:) HAha naprawde mnie to rozbawiło. Ja tu pracuje i zarabiam tez własnie ok 2 tys, fakt jestem akwizytorem, ale przynajmniej mam jakies mozliwosci... ale nie bede wam o tym pisał bo wy wiecie najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: idm systems Re: DTC Marketing IP: 194.246.107.* 07.12.07, 14:25 Faktycznie więcej 2700 netto, bo na tyle sie Alan zgodził, ja tez miałem możliwości dwa lata sie użerałem w tej firmie i mi przeszło kiedy poznałem finanse firmy. Zapytaj Adama Peręca albo Anety z Warszawy dlaczego już nie pracują. Nie bo sie nie nadawali, ich nastawienie było dobre ale ze względu na pieniądze i zapomnijcie o tych tys. to jest lipa, wiem co mówie, pracowałem w warszawie, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Nowa Re: DTC Marketing IP: *.wro.vectranet.pl 24.08.08, 02:26 Mi sie podoba. Wyplaty sa cotygodniowe, pracowalam 3 dni i wyjdzie mi ok 300zl, mysle ze nie ma co narzekac. Gdzie zarobie wiecej?! Wiadomo, ze ktos nade mna zarobi na mnie i co z tego? Moze na 3 roku studiow mam wlasny interes rozkrecac, chyba od czegos trzeba zaczac, a jak dla mnie taka praca na poczatek jest niczego sobie! Pozdrawiam niepocieszonych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: DTC Marketing IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 11:06 tia... tez mi się podobało po 3 dniach, nawet po tygodniu i po dwóch ale pózniej coraz gorzej... przypomne ze masz teraz dni szkoleniowe i stawke masz 100% więc po tym będziesz tygodniowo zarabiała ze 150 zł tygodniowo po opłaceniu jedzenia, biletów... sama oceń czy warto - powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: były pracownik Re: DTC Marketing IP: *.chello.pl 14.12.07, 21:05 Jeśli to ty Artur to nawet się nie poniżaj....Pracujesz ponad ponad 2 lata jako szef i nadal pożyczasz samochód od swojej laski.A zarabiasz góra 3000 zł, bo tam masz podpisaną umowę, a cała nadwyżka zarobku biura nie należy do Ciebie tylko do Cobry... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szef szefów Re: DTC Marketing IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 21:35 A ja 10 tyś wydaje w piątek wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: love Re: DTC Marketing IP: *.chello.pl 14.12.07, 21:08 a ja pracuję w normalnej firmie tez jest cięzko, ale zarabiam głową i nikt mnie nie wykorzystuje tak jak COBRA, DTC marketing, GQ marketing itd Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: love Re: DTC Marketing IP: *.chello.pl 14.12.07, 21:09 i zarabiam ponad 5 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: clarence Re: DTC Marketing IP: *.sds.uw.edu.pl 22.01.08, 14:06 Mógłbyś mi powiedzieć dlaczego Cobra wykorzystuje? Właśnie byłem drugi dzień w tej pracy. System wygląda sensownie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JA Re: DTC Marketing IP: 46.186.39.* 14.01.11, 01:44 ten biznes jest dla osob z jajami ktore maja cele i plany na zycie jezeli ktos jest zyciowym pentem niech zostanie w domu i niech liczy ze wygra w lotka pozdro dla pent:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Janek :) Re: DTC Marketing IP: *.opera-mini.net 10.05.11, 22:31 Integruj się chłopaku i ucz picha..:) ...i tak dalej aż ktoś się zlituje i otworzy ci biuro. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: były pracownik Re: DTC Marketing cała prawda o firmie IP: *.chello.pl 14.12.07, 20:55 całą prawdę o firmie znajdziecie na forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=27982113, bądż w pisując GQ Marketing. Pracowałam tam firma zmienia nazwę by nie mozna jej było zidentyfikować i mogła nadal naciągać młodych inteligentnych, trochę naiwnych ludzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: były ppracownik DTC Marketing cała prawda o firmie IP: *.chello.pl 14.12.07, 21:01 pracowałam tam jakieś 7 miesięcy, nie miałam czasu na nic, bo zrobili mi pranie mózgu, dopiero ktoś ważny w moim życiu uświadomił mi co tracę..... firma to marketing bezpośredni, sprzedaż Tele 2 od drzwi do drzwi, umowa o dzieło żadnych świadczeń, jakieś 30 zł od podpisanej umowy.Podpisuje się ich różnie ok 2 dziennie.Myśle że nie warto tracić czasu na tę firme.... Obiecują promocję, że ty również będziesz zarabaić kokosy, prowadząć podobną firmę jak ta, masz to zrobic w rok lub 1,5 przejść wszystkie etapy...niestety najlepsze osoby które znam pracują tam już ponad 2 lata i jeszcze się nie wypromowały, a gdy sa już blisko to wszystko tracą.... Żeby się wypromować trzeba zatrudnić przynajmniej 5 osób i wszyscy łacznie z tobą muszą robić jakieś 150 umów tyodniowo... żeby zatrudnić trzeba zrobić im takie pranie mózgu jaki zrobiono tobie....itd... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: DTC Marketing cała prawda o firmie IP: 89.108.202.* 09.05.09, 22:56 hahhahhaaah ciesz się dziewczynko, że odeszłas z firmy, bo przy takich sprzedażach i podejściu do niej, promocja nie nastąpiłaby nigdy... ja nie chciałabym mieć takiego managera jak TY, z całym szacunkiem na pewno sprawdzisz się na innych stanowiskach, bo doświadczenie jakieś tam zdobyłas... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: były pracownik Re: DTC Marketing cała prawda o firmie IP: *.chello.pl 14.12.07, 21:11 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=27982113 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michał Re: DTC Marketing cała prawda o firmie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.08, 13:15 Hehe pracowałem tam dwa miesiące. Obiecuja złote góry... Artur - Menadzer - Zarabia 30 tysięcy miesięcznie i robią Ci pranie z muzgu ze tez bedziesz prowadził takie biuro za ok rok i tez zarabiał taka kase. Okazuje sie ze Menadzer zarabia z 3 tysiące hehehehehe lipa firma i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mat Re: DTC Marketing cała prawda o firmie IP: 82.139.47.* 10.02.08, 15:37 Byłem na rozmowie. pytali dokładnie o to co wyżej wymieniły niektóre osoby... Pozwiedzieli ze odezwą sie za kilka dni a jużodezwali sie na drugi dzień i zaprosili na 6 godzinne szkolenie ... Nie zdecydowałem sie po pczeczytaniu wszych opini. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cobra Re: DTC Marketing cała prawda o firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 23:18 Witam, pracuje w firmie kilka miesiące, firma daje ogromne możliwości rozwoju. Jest zajebista atmosfera. Po za tym ten kto myśli, że osiągnie sukces bez udziału innych osób, bez współpracy, bez relacji biznesowych to niech się zatrudni w biedronce albo mcdonaldzie za 1000 zł i się rozwija... Ten kto będzie szedł na rozmowe i będzie czytał takie pierdoły jakie tu są napisane to niech lepiej nie marnuje naszego czasu. Ten kto napisał, że firma zmienia nazwe jest chyba mało inteligentny, w Warszawie jest jak narazie 3 biura które rekrutują osoby i każde biuro inaczej się nazywa. Idiotą się nie rodzi tylko się nim staje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ja Re: DTC Marketing cała prawda o firmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 16:46 ,,Firma" IDM Systems...wchodzę bo zadzwonili....dostaję kartkę..kawałek kanapy na której siedzi 8 (osiem) osób i na kolanie coś pisze na tychże kartkach....zainteresowany zaczynam ją przeglądać...pytanie??..Jakie jest twoje wykształcenie???(postaw krzyżyk przy odpowiedzach)....no k.... a co ja małpa jestem??? Idiotę ze mnie robią?? Udaję się do Sekretarki czy tam Managera HelpDesk....czy Państwo mają problemy z rozczytaniem mojego CV bo jeśli tak to mam przy sobie kopię....odpowiedź ,,nie", to uzupełnienie informacji o Pana kwalifikacjach...no jak to usłyszałem to mnie krew zalała...pytam a kogo tak dokładnie Państwo poszukujecie bo postawienie krzyżyka przy napisie WYŻSZE to jakaś kpina biorąc pod uwagę że studia są różne, kierunki też, a i niektórzy studiowali w języku anglo-sasów...Napotkałem na osłupienie....Reasumując...Szanujmy siebie bo inni tego za nas nie zrobią... Aha do przedmówcy,,,w MC Donald's idąc po pracę porozumiewasz się w 4 oczy nawet na pierwszym spotkaniu a zarobki nie są gorsze...,,Może frytki do tego"?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: idm systems Re: DTC Marketing cała prawda o firmie IP: 194.246.107.* 20.02.08, 10:52 Widze, że mielenie głupot w tej firmie się nie zmienia od lat, ja tam przepracowałem ponad 20 miesięcy i słyszałem to samo, praca w biedronce, mcdonaldzie zapomniałeś jeszcze o pizzy hut to chyba ulubiona firma ownera, chyba tylko ich na to stać obecnie hahaha. Troche masz racje z tym osiąganiem sukcesu, ale kasa jest marna i to na każdym etapie, również ownerskim i jak się będziesz upierał że to nie prawda, to znaczy że nic nie wiesz o firmie w której pracujesz. No niestety są również idioci od urodzenia.... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cała prawda Re: DTC Marketing cała prawda o firmie IP: *.acn.waw.pl 02.07.08, 14:28 Słuchaj kolego.Ty chyba nie wiesz o czym piszesz. Ludzie nie po to sie kształcili zeby pracowac w MACU lub Biedronce.Zadna praca nie chańbi mój drogi, lecz nie kosztem pracy w ciągu lat uczelni.Ludzie nie po to sie kształca zeby łazic po domach i naciagac co gorsza ludzi takze naiwnych i nie majacych kasy oraz nieuswiadomionych np.na rynku telekomunikacji. Miałam stycznosc z ta firmą i poszłam mimo tego co tu przeczytałam, gdyż nie chciało mi się wierzyc ze marketing to akwizycja.Mylicie pojęcia!! oznacza to WYPROMOWANIE produktu, osoby technikami reklamy i marketingu a nie naciąganie naiwnych ludzi.To po krótce czego nas uczyli na Uczelniach Wyższych. Ludzi którzy nie są az tak zdesperowani i czują ze cos juz zrobili w życiu - ODRADZAM!!! Wyglądało to tak ze chodziłam po biednych kamienicach gdzie odretwienie mnie ogarniało na ten widok.Przykro mówić.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: COBRA's HELL Re: DTC Marketing cała prawda o firmie IP: *.range86-141.btcentralplus.com 19.11.08, 16:56 No to powiedz dziewczynko ile zarabiasz? Nie wliczajac bondu bo z tego i tak moze dostaniesz 10%. Pamietaj ze musisz rozliczyc sie z urzedem skarbowym od podatku. Bo inaczej to jest NIELEGALNE Ile godzin pracujesz tygodniowo? Ile osob masz w swojej grupie? Pracowalam w firmie w anglii przez ponad rok. Ludzie przychodza i odchodza. Kiedy ci sie wydaje ze jestes blisko to ci oto ludzie cie zostawiaja bo nie zarabiaja wystarczajaco zeby przezyc. Prosta Matematyka Pracujesz 70 godzin tygodniowo. Powiedzmy ze podpisujesz dwie umowy dziennie = 60zl * 6 dni w tygodniu= 360zl na tydzien -wersja optymistyczna musisz zaplacic od tego podatek jakies 20% = -72zl Zabieraja ci bond w wysokosci 30% ktory przetrzymuja przez 3 miesiace w razie gdyby klient sie rozmyslil. Normalny procent klientow ktorzy sie romyslaja to ok 15-20%= -108zl - 72zl = 36zl ktore dostaniesz za 3 miesiace. Wiec na tydzien na reke dostaniesz 180zl Co cztery tygodnie 720 na reke. jak juz przepracujesz 3 miesiace to co miesiac msz wyplacany bond w wysokosci 128zl = 848zl przy 70 godzinnym tygodniu pracy daje 3.02zl na godzine netto Potrafisz sie z tego utzrymac? przypominam ze musisz rowniez kupowac lunch i dojazd dla osoby ktora chcesz 'zatrudnic' dojazd rowniez dla nowych osob ktore nieplaca za paliwo autobusy itd. dopoki nie dostana wyplaty czyli jakies 2-3 tygodnie Moim zdaniem lipa. Moja rada jest taka znajdz porzadna robote pracuj 40 godzin tygodniowo za 1000zl netto a 30 godzin tygodniowo przeznacz na pisanie biznes planu. Bo tylko tak mozesz osiagnac sukces wlasnymi silami a nie polegajac na ludziach ktorzy tak jak i ty sa tylko pionkami w tej wielkiej zabawie a najwieksza ucieche maja wlasnie Chris Niarchos, Mike Blain, Michael Scully, i reszta VP ktorych jest tylko kilku nie twoj Owner bo on tak samo ma problemy z kasa i nadarzaniem z platnosciami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: katka Viva Cosmetics?????????? IP: *.eranet.pl 10.03.08, 13:06 Miał ktoś do czynienia z tą firmą?? Czy działa podobnie jak DTC Marketing? Zaprosili mnie na jutro na rozmowę i zastanawiam sie czy warto wstawać i tłuc się przez te warszawskie korki:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: idm systems Re: Viva Cosmetics?????????? IP: 194.246.107.* 10.03.08, 14:00 Dokładnie to samo, inaczej sie nazywa biuro, ale g... to samo:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Drzewus Re: Kanał!!! IP: *.knc.pl 21.04.08, 17:33 Kiedyś też się dałem nabrać!:-)))) To już było kilka lat temu...więc myslałem że już się zabrali za takie firmy. Ale widać nie. Ludzie jest sposób żeby ich wykończyć. Wszyscy się skarżycie na brak PITów, brak ubezpieczenia ZUS itp... Czemu jednak tego nie zgłosicie gdzie trzeba. A takich pseudo managerów tez można w łatwy sposób wyłapać. Z tego co wiem zatrudniają wszystkich jak popadnie. No to wystarczy 2,3 gości do rozpracowania przez 3 miesiące i siedzą... Najlepiej po prostu nie pracować bez gwarantowanej podstawy. Bierzcie wszystko na piśmie i koniec. Takie firmy to skandal!!! Oni bazująna takich którzy pracują za frajer przez miesiąc a potem machają ręką na te marne grosze... To kurestwo!!! Nie łapcie się na bejery!!! Po studiach pracy jest bardzo dużo.... Szczególnie w Warszawie!!! Wierzcie w siebie!!!Nie sztuką jest biegać po Warszawce za 300 czy 400 złotych miesięcznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wiem wszystko o to Re: Viva Cosmetics?????????? IP: *.subscribers.sferia.net 10.10.08, 10:49 MaRiChUaNa:::... - księga gości - [ Tłumaczenie strony ]IP: 194.246.107.* Treść: Marichuana To jest TO!!! Palcie to,jest Zajebiste... Imię i nazwisko lub nick: Lidzia E-mail: afra97@o2.pl Numer Gadu-Gadu: 7655857 ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Viva Cosmetics! Viva Cosmetics! IP: *.subscribers.sferia.net 30.10.08, 11:07 VIVA COSMETCS zajmuje się sprzedażą hurtową i detaliczną perfum, wód toaletowych i innych kosmetyków marki GIORGIOS. Funkcjonujemy na rynku od 1991 roku. Zawsze staraliśmy się dotrzymywać kroku zmieniającym się realiom rynku i potrzebom naszych klientów. Sprzedaż odbywa się poprzez naszych przedstawicieli handlowych. W naszej firmie stawiamy na rozwój! Prowadzone są stałe bezpłatne szkolenia. Stawiamy na ludzi przedsiębiorczych, z którymi mamy zamiar podbić kolejne rynki! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pawcik Re: Viva Cosmetics?????????? IP: *.plock.mm.pl 09.04.08, 21:56 siema i co pracujesz juz w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: salomon40 Re: Viva Cosmetics?????????? IP: *.gprs.plus.pl 16.07.08, 12:37 a na jaki adres cię zaprosili?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: salomon40 Re: Viva Cosmetics?????????? IP: *.gprs.plus.pl 16.07.08, 13:01 czy ktos mi potrafi odpowiedziec na pytanie gdzie viva cosmetics zaprasza na rozmowe ?? dzięki .............5a ale jaka to ulica??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roman Zdancewicz Re: Viva Cosmetics? IP: *.subscribers.sferia.net 30.10.08, 11:28 ADRES Ul. DUNAJECKA 5A, 02-369 WARSZAWA tel. 022 435 90 02 fax: 022 435 90 01 adres e-mail: roman@giorgios.pl Zatrudniamy na umowy o pracę, płacimy składki ZUS, płacimy podatki. Wszystko do sprawdzenia! FIRMA DZIAŁA LEGALNIE I ZGODNIE Z PRAWEM! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roman Zdancewicz Re: Viva Cosmetics? IP: *.subscribers.sferia.net 30.10.08, 11:47 Odpowiem na każde pytanie dotyczące firmy VIVA COSMETICS! Przykro mi, kiedy czytam nie prawdziwe słowa lub epitety pod swoim adresem. Domyślam się, że wynikają one z braku informacji. roman@giorgios.pl tel.022 435 90 02 Pozdrawiam. Roman Zdancewicz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Taki Tam Re: Viva Cosmetics?????????? IP: *.chello.pl 29.08.09, 11:45 wolfram.org/scam/ds_max/3.html Ten sam system to jest "sekta Gospodarcza" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość ! Re: Viva Cosmetics?????????? IP: *.chello.pl 19.09.09, 14:12 UWAGA ! forum.gazeta.pl/forum/w,140,72093560,72093560.html?v=2&f=140&w=72093560&a=72093560&wv.x=2 Rekrutują na IDM Systems ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość ! Re: Viva Cosmetics?????????? IP: *.chello.pl 19.09.09, 14:14 UWAGA ! forum.gazeta.pl/forum/w,140,72093560,72093560.html?v=2&f=140&w=72093560&a=72093560&wv.x=2 Rekrutują na IDM Systems ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: VIVA COSMETICS Czy warto? Czy warto? IP: *.subscribers.sferia.net 30.10.08, 11:12 VIVA COSMETICS zajmuje się sprzedażą hurtową i detaliczną perfum, wód toaletowych i innych kosmetyków marki GIORGIOS. Funkcjonujemy na rynku od 1991 roku. Zawsze staraliśmy się dotrzymywać kroku zmieniającym się realiom rynku i potrzebom naszych klientów. Sprzedaż odbywa się poprzez naszych przedstawicieli handlowych. W naszej firmie stawiamy na rozwój! Prowadzone są stałe bezpłatne szkolenia. Stawiamy na ludzi przedsiębiorczych, z którymi mamy zamiar podbić kolejne rynki! Czy warto??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roman Zdancewicz Re: Viva Cosmetics?????????? IP: *.subscribers.sferia.net 30.10.08, 12:31 W VIVA COSMETICS jest miejsce tylko dla ludzi: uczciwych, solidnych, pracowitych, słownych, punktualnych, koleżeńskich, z poczuciem humoru, z inicjatywą, chcący się uczyć! Płeć ani wiek, wykształcenie czy doświadczenie nie są atutami w przyjęciu do pracy. W VIVA COSMETICS pracują ludzie w wieku od dwudziestu do pięćdziesięciu kilku lat. Firma pomaga zdobyć odpowiednie wykształcenie - zatrudniamy ludzi z różnym wykształceniem. Weryfikacja doświadczenia jest szybka! Przekłada się na wyniki. Pozdrawiam. Roman Zdancewicz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: laura Re: DTC Marketing IP: 212.180.161.* 11.03.08, 16:08 dziwna.Oferuja prace dla naiwnych.Pan rekrutujacy nosi sie jak paw i nic nie proponuje tylko gada jakies babaryje. Generalnie firma krzak!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Aktualny Pracownik Fajna JestT Firma DTC Marketing IP: *.gprs.plus.pl 19.03.08, 15:06 A ja aktualnie pracuje w firmie DTC MATKETING i jestem bardzo zadowolony. pracuje od 3 miesiecy i zarabiam na razie nie duzo tak ok 550 zl netto miesiecznie, ale to tylko dlatego bo slaby jestem w sprzeadzy. Tu nie ma podstawy jest tylko prowizja, ok 31 zl za umowa jak kogos naklonie zeby sie przepisal na tele 2, ale niestety ludzie co raz czesciej trzaskaja mi dzrwiami przed nosem gdy uslysza ze to tele2 albo jeszcze gorzej wyzwa mnie od chu... i kretynow. Ale ja sie tym nie przejmuje bo tutaj czuje sie na prawde dowartosciowany. Co prawda skonczylem zawodowke nie bylo latwo bo w kazdej klasie kiblowalem i wszyscy mowili mi ze takiego idioty jeszczre nie widzieli i kazdy we mnie rzucal papierami, a nie raz zdazaly sie na prawde chamskie incydenty ze ktos mi naplul na plecy... A tutaj jest tak supr! Artur Walas ciale mi powtarza ze jeszcze nie widzial tak madrej i inteligentnej osoby jak ja, ze mam ogromny potncjal ktory nie moze sie zmarnowac i wogole mam tam duo przyjaciol m. in. Skalca i Bednarczykowa ktora mi prawie stopy lize. I wogole to najwspanialsza firma w jakiej pracowalam pomimo iz jest do druga (wczesniej bylem ulotkarzem) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aktualny pracownik Fajnie jest zrobili mi pranie mózgu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 18:39 Jestem najlepszym pracownikiem DTC Marketing aktualnie juz jestem po praniu mózgu i lubię chodzić do ludzi i pukać do drzwi czasem mnie psem poszczują, ale mam folder zeby się od tego psa odganiać w groźniejszej sytuacj wsadzam psu w zęby folder zeby uniknac pogryzienia ale zarabiam 600 zl mies choc Artur Walas obiecywal więcej ale jestem na początku prania mózgu, chcieli mi ostatnio wpieprzyć na Pradze bo chodzę i pukam do drzwi ale uciekłem bo w DTC jest zmysł pospiechu i dzieki temu jestem chudy ale zwinny poza tym nie mogę nikomu mówić o tym, że mnie chcieli pobić bo sieję negatywy w sumie to juz Robokop ze mnie polowa mojej pensji idzie na bilety bo wspaniałe DTC Marketing nie pokrywa kosztów, to nic ze codziennie jem kit i zapycham swój zołądek nowinkami o DTC Marketing ale Artur Walas obiecał mi ze otworze swoja wlasną firme za rok pomojam ze sa tam ludzie ktorzy pukaja do drzwi juz 4 lata i nie maja swojej firmy ale jestem coraz chudszy to szybciej sie wypromuję Boże dziękuje ci za DTC Marketing bo nie jestem juz tym samym człowiekiem mam wyprany mózg z wszystkiego jestem zadowolony i schudłem Artur jestes moim guru bo tylko zmanipulowany WÓDZ ARTUR WALAS potrafi zapuchać swoją kiesę moim kosztem Ludzie DTC Marketing to wasza przyszłość schudniecie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: były pracownik Re: DTC Marketing firmą krzak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 14:48 Mi tez wcisneli pełno kitu. Piekne biuro na ulicy widok, pełno garniturowców, cycata dziewka na sekratariacie, wszystko slicznie i takie profesjonalne. Obiecują kokosy, daja 300 zeta za 6 dni szkolenia, potem 30zł od umowy. Rozliczenia tygodniowe. Pranie z mozgu robia rano i wieczorem. Pracuje sie po 12-14 godzin. Na drugim stopniu COD (jak to nazywaja) uczą Cie robic pranie z mozgu innych, młodych, naiwnych gó..arzy. Moje doswiadczenia są śmieszne i bardzo pouczające. Teraz mam problem z odebraniem swojego PIT-11. Nie odbierają telefonów, jak się dodzwoniłem okazało się, ze nie ma nikogo juz i dopiero po świętach, co jest bierutną bzdurą, bo w biurze zawsze ktoś jest do godziny nawet 22. Obym nie miał problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tommy Re: DTC Marketing firmą krzak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.08, 18:10 Witam. Dziś byłem tu na rozmowie. Ładne biuro, ankieta do wypełnienia i kilka pytań.. przeszedłem na 2 etap, Alw czytajac te komentarze widzę że to sciema Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pawcik Re: DTC Marketing firmą krzak! IP: *.plock.mm.pl 09.04.08, 21:54 Czy to chodzi o firme viva cosmetics? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pauli Re: DTC Marketing firmą krzak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 19:43 Szkoda czasu bylam tam 14,04,2008 Wszystko ladnie pieknie powiedziane przez tzw. menagera(szefa) a tak naprawde chodzimy od domu do domu....klatka po kaltce....schodek po schodku...czy ktos tio lubi???nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rada Re: DTC Marketing firmą krzak! IP: 217.17.40.* 14.04.08, 22:41 Rozlicz się normalnie a przy składaniu w skarbowym zgłoś, że firma taka, a taka nie chciała ci wydać PIT.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wysoka Re: DTC Marketing firmą krzak! IP: *.chello.pl 15.04.08, 21:55 miałam tam jutro iść na rozmowę ale po przeczytaniu opinii już nie pójdę. szkoda mojego czasu a wykorzystam go na zarobienie kasy w innej firmie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RAPIDEZ Re: DTC Marketing firmą krzak! IP: *.eranet.pl 17.04.08, 19:14 Rozumiem ze firma DTC marketing i IDM system to jedno i to samo ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomcio Cswd Re: DTC Marketing firmą krzak! IP: 83.1.81.* 20.04.08, 12:45 No pewnie. El Llopard to też to samo. Jedna ściema, nakręcanie ludzi, a potem przerzucanie na nich wszystkich kosztów. Kosztów dojazdów, kosztów rekrutacji, kosztów poszukiwania innych pracowników. Nawet gdy zapisani przez Ciebie klienci zrezygnują ze względu na kiepski servis firm dla których się zapisuje, to też idzie z twojej wypłaty, bo obcinają ci rezerwę. Oczywiście nie ma świadczeń, za to jest opieprz za to że się w sobotę nie może pracować. "Na co ci szkoła i studia jak w cobrze zrobisz majątek, brakuje wam ambicji i wiary w produkt". Ostrzegajcie wszystkich znajomych aby nie wplątali się w te firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość02 Re: DTC Marketing firmą krzak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 16:21 Witam, jeżeli jest tu jakaś osoba, która chciałaby się czegoś więcej dowiedzieć na temat tej firmy to chętnie opowiem- jak wyglądała tam moja praca ... może to nie trwało aż tak długo, bo w porę się obudziłem- jednak mam wiele ciekawych teorii odnośnie tej firmy ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sense Re: DTC Marketing firmą krzak! IP: 212.76.37.* 20.04.08, 17:02 ja równiez pracowałam w tej firmie..na szczęście w porę sie ocknęłam..na początku tak jak wszyscy zachłysnęłam sie tym jak wtedy mi sie wydawało nowatorskim podejściem do pracownika..stek bzdur..sporo mnie ta firma kosztowała.. ale jest jakiś plus drugi raz nie dam sie nabrać, poza tym poznałam bardzo miłego "sąsiada":) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość02 IDM systems IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.08, 18:51 Ktoś wcześniej napisał, że w ogóle euforia- można zarobić konkretne pieniądze, bo aż 2000 zł miesięcznie ... brzydką formą podzielę, ale i skrupulatnie zwiodę od tej myśli ( gó.. prawda ). Fakt ... można zarobić 2000 zł ,ale trzeba wziąć pod uwagę jeszcze to, że za dojazdy do klientów płacisz z własnej kieszeni, a jeść też coś trzeba, bo tam nikt Ci nie da. Chyba że najesz się tym iż już za rok będziesz zarabiał 30 000 zł i będziesz miał własne biuro- ja zjadłem i zwróciłem. Weźmy też pod uwagę to, że każdy ma wypłacane tygodniówki, więc nawet tu nie widzę sposobu, aby odłożyć jakiekolwiek pieniądze. Suma sumarum: na koniec miesiąca po tym wszystkim Twoja pensja wynosi 300 zł, bo będziesz farciarzem jeżeli tyle Ci z tego wszystkiego zostanie;) Nie wspomnę już o roadtripach, bo się całkiem można już pogrążyć - musisz płacić z własnej kieszeni. Prawdą jest to, że tak zobaczysz więcej osób i możesz podpisać więcej umów, ale co z tego , jak później człowiek jest tak psychicznie wykończony. Ludzie którzy tam pracują nadal to przysłowiowe roboty '' terminatory '', bo inaczej już ich nie mogę nazwać. '' pitch-ujesz '' klientów, a później nie zdążysz zauważyć, a pitch staje się nieodłączną formą wypowiadania się do przyjaciół, dziewczyny, czy bliskiej rodziny. Pracowałem z osobami, które już niby miał się promować, bo było tak pięknie ... to niech mi ktoś powie dlaczego odeszły, jak były już tak blisko? bo pewnie okazało się, że jakiś haczyk też jest. Człowiek inteligentny uświadomi sobie,że ktoś już na początku Go oszukał, bo wmawiają Ci, że spośród wielu wybrali Ciebie, że masz potencjał, a przyjmują każdego... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tr T Cobra Group IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 10:43 Gość 02 - Masz rację. Majątek Ownera nie powstaje ze sprzedaży,ale z nieoplaconych składek zdrowotnych, ZUS, ryczałtu za dojazdy, tefonu służbowego itd. Całkowite przerzucenie kosztów na pracownika... Z fizycznej pracy wakacyjnej były wieksze zyski. Przynajmniej można było za zarobione pieniądze 2-3 tygodnie w Łebie szaleć. Zarobki w IDM DTC H gW itd. to system cichego wciągania pieniędzy pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Drzewus Re: DTC Kurestwo! IP: *.knc.pl 21.04.08, 17:35 Kiedyś też się dałem nabrać!:-)))) To już było kilka lat temu...więc myslałem że już się zabrali za takie firmy. Ale widać nie. Ludzie jest sposób żeby ich wykończyć. Wszyscy się skarżycie na brak PITów, brak ubezpieczenia ZUS itp... Czemu jednak tego nie zgłosicie gdzie trzeba. A takich pseudo managerów tez można w łatwy sposób wyłapać. Z tego co wiem zatrudniają wszystkich jak popadnie. No to wystarczy 2,3 gości do rozpracowania przez 3 miesiące i siedzą... Najlepiej po prostu nie pracować bez gwarantowanej podstawy. Bierzcie wszystko na piśmie i koniec. Takie firmy to skandal!!! Oni bazująna takich którzy pracują za frajer przez miesiąc a potem machają ręką na te marne grosze... To kurestwo!!! Nie łapcie się na bejery!!! Po studiach pracy jest bardzo dużo.... Szczególnie w Warszawie!!! Wierzcie w siebie!!!Nie sztuką jest biegać po Warszawce za 300 czy 400 złotych miesięcznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris IDM system IP: 80.48.174.* 07.02.10, 10:44 Ktoś wie jak sprawa IDM system wygląda aktualnie? Pozdrawiam tych normalnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jajajaja Re: IDM system IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 15:35 Ja byłam przedwczoraj na rozmowie kwalifikacyjnej, a wczoraj z jednym kolesiem który tam pracuje w terenie i po prostu masakra. Na rozmowie kwalifikacyjnej nie dowiedziałam się żadnych konkretów, mimo tego że pytałam. Rozmawiał ze mną taki koleś, który strasznie wygadany jest i co trzeba mu przyznać pięknie umiał zmienić temat jeśli pytanie mu nie pasowało (pytałam o: zarobki, godziny pracy, szkolenia, na czym miałaby moja praca polegać) Cały czas mówił, że potrzebują "menagerów" i w tym kierunku szkolą ludzi. Zaprosił mnie na drugi etap rekrutacji i to dopiero była MASAKRA!! musiałam chodzić z jednym z jego pracowników po mieszkaniach w Warszawie i namawiać ludzi na kupienie Netii (byliśmy w około 200 mieszkaniach, a wiadomomo jak ludzie reagują na "akwizytorów". Chodziliśmy tak od 13.00 do 20.00 z jedną 15 minutową przerwą. Dodam, że nie ma tam zarobków podstawowych. Zależą one od tego ile umów w miesiącu podpiszesz, czyli np: jeśli podpiszesz 1 umowę w tygodniu to przez miesiąc zarobisz 400 zł...Chociaż pracownicy tej firmy twierdzą że spokojnie kilak umów dziennie podpisują. Przekonałam się na własnej skórze jak wielkie jest to kłamstwo. Chodzisz po ludziach, a oni są albo niemili, albo nie otwierają drzwi. Jednym słowem ODRADZAM jakiekolwiek kontakty z tą firmą. Ja wiem, że jak się wejdzie na stronę internetową tej firmy, to wszystko wygląda cudownie" szkolenia, zagraniczne wyjazdy, wysokie zarobki itd, jednak nie zapominajmy, że jest to firma marketingowa, czyli jak sama nazwa wskazuje potrafią się sprzedać. Ta rekrutacja, to jest jakaś totalna ściema, mnie przyjęli od razu jak wróciłam z chodzenia po tych mieszkaniach i wciskania ludziom jaka to netia jest cudowna. oczywiście powiedziałam im, że nie mam zamiaru u nich pracować, skoro to wszystko tak wygląda. A i oczywiście mówię o firmie znajdującej się w Warszawie na ul. Widok 8. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aijjjja Re: IDM system IP: 85.222.87.* 31.07.10, 12:01 Dzięki za przestrogę. Mnie też zaprosili na rozmowę, ale przed rozmową zaczęłam szperać w necie, bo ich strona wydala mi się podejrzana. Niby są informacje, a jednak nic sensownego nie da się wyczytać. "Firma marketingowa"... hehe myslę, że powinni zająć się na początku marketingiem swojej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DS Re: IDM system IP: 81.210.4.* 03.08.10, 19:51 Nie dajcie szansy tej firmie na zrekontrowanie kogoś z waszych znajomych. Ostrzegajcie wszystkich. Niestety jeszcze nie ma bicza na nich, ale mam nadzieje , że w końcu nasze państwo dobierze się do ich d... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: IDM system IP: 109.243.251.* 15.09.10, 10:24 bez sensu napidałas. firma placi 110zl nettto za umowe piszesz ich 4-5 tyg wychodzi ci 1600-2200mies na reke. uczą cie troche o handlu nikt ci nic nie kaze nie zwiazują cie umową jak sie podoba to pracujesz jak nie to po prostu dziekujesz. pod tym wzgledem firma bardzo profesjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Domino DTC Kurestwo! IP: *.knc.pl 21.04.08, 17:36 Kiedyś też się dałem nabrać!:-)))) To już było kilka lat temu...więc myslałem że już się zabrali za takie firmy. Ale widać nie. Ludzie jest sposób żeby ich wykończyć. Wszyscy się skarżycie na brak PITów, brak ubezpieczenia ZUS itp... Czemu jednak tego nie zgłosicie gdzie trzeba. A takich pseudo managerów tez można w łatwy sposób wyłapać. Z tego co wiem zatrudniają wszystkich jak popadnie. No to wystarczy 2,3 gości do rozpracowania przez 3 miesiące i siedzą... Najlepiej po prostu nie pracować bez gwarantowanej podstawy. Bierzcie wszystko na piśmie i koniec. Takie firmy to skandal!!! Oni bazująna takich którzy pracują za frajer przez miesiąc a potem machają ręką na te marne grosze... To kurestwo!!! Nie łapcie się na bejery!!! Po studiach pracy jest bardzo dużo.... Szczególnie w Warszawie!!! Wierzcie w siebie!!!Nie sztuką jest biegać po Warszawce za 300 czy 400 złotych miesięcznie!!! ZGADZAM SIĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BASIA Re: DTC Kurestwo! IP: *.ip-point.pl 22.04.08, 22:48 CZEŚĆ WAM WSZYSTKIM. PRZECZYTAŁAM WSZYSTKIE JAKIE BYŁY KOMENTARZE O TEJ FIRMIE- FINAŁ JEST TAKI ZE TAM NIE IDE, A MAM NA JUTRO (22.04) UMÓWIONA ROZMOWĘ. MNIE NIE INTERESUJE CHODZENIE PO DOMACH. NIE PO TO ROBIŁAM STUDIA. A ZAPOWIADAŁO SIE TAK PIĘKNIE JAK ZADZWONILI. DZIĘKI ZA OSTRZEŻENIA. [POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Staham Re: DTC Kurestwo! IP: *.aster.pl 23.04.08, 02:13 Witam Ja też na jutro (a właściwie dziś) mam ustalony termin rozmowy, ale po tym co przeczytałem, kulturalnie napiszę im mejla, że bardzo dziękuje. A jak zadzwonią, skieruje ich na to forum, niech zobaczą, że ludzie nie są tak mało kumaci, jak im sie wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mr. P Re: DTC Kurestwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 08:58 To jest cały system robienia ludzi w jajo. "My report is one that is painfull to write as I feel that I was manipulated and ripped of by way of empty career promises as well as monies that I earned that suddenly 'weren't mine and check with who you like cause i DON'T CARE', and almost a year after the events occured I am stil affected by it! The following is my account of how I was ultimately ripped off and slandered by these people and contains both my opinions and acurate depictions of what happened. I worked for the Cobra Group PLC by way of BlueMoon Corporation in Dublin which is run by John O'Brien. Cobra is split into umperella 'independant' companies so that it only has to get involved when it suits Cobra, monetarily, to do so. John's company was part of the 13 Promotions group which is run by his brother Barry and is based in Leeds. I, as everyone else, started at the bottom of the ladder as a 'merchandiser' and was shown a system of progression and success that seemenly anyone could achieve through hard work and the following of 'The System' and eventually open and run a business/office of out own where our job would be to pass on this 'amazing oppertunity' to everyone else. I began knocking on doors and had to first learn how to sell, in this case convince people to sign up to various charities for a monthly direct debit, and then once proficient in this I had to interview other potential candidates and convince and teach them to do the same. We worked from 9am to about 10.30pm Monday to Friday and 10am to 8pm Saturday, then were expected and encouraged to forget all personal commitments, friends, family etc and spend Sunday with the people from your team to make sure that they were still convinced to turn up for more door knocking long hours and low commission only pay on Monday morning. Every day the Owner, John O'Brien in BlueMoon, would give a long winded and generally boring speech trying to tell us that we had to go out and knock doors in all kinds of weather (snow and a wid chill of -13 decrees celcius was my particular favourite) and if we moaned or complained we were just negative idiots who weren't determined enough to run our own businesses and that we should get out of his office. He did it so everyoe else could too... Or so he told us. It took me 16 weeks to get to a level of Assistant Owner in the office, which was pretty good as the other Assistant Owner took 18 months to get there. At this stage the A.O. recieves 20% of what the office makes per week once their crew/team hits a certain pre-determined target. Now this money is yours to do with as you wish and is held in trust in a company account for you. Once you save a certain amount you can open an office of your..... Or so we were told, but as it turned out after I left I was told 'tough sh!t, I haden't reached the amount to open my office' so the job wasn't done and John was going to keep my money. A little over €2,000 in fact. He told me to chase this up what ever way I wanted and he didn't care. Now, before this happened, John convinced my girlfriend to leave her job and come work as his administrator to prepare for the opening of my office where she would work with me. This seemed like a good idea as due to my working about 80 hours a week, this would be a chance to see each other. As soon as she began working for him he started treating her terribly in the office, barking orders and then dissappearing for the day, only to return and repremand her for not having things done, even when these were all things that he had to go through with her and authorise. Such as wages money orders and the office accounts and also was known to say things like 'when you are finished that report I'll bend you over the desk and show you a real man..' Sexual Harrasement anyone??????!!!!!!!!! He then accused her of taking interview forms and giving them to me to build my team and fired her without giving her a chance to make her (very straightforward and tight) case. He then began to remove any help from my team and every other team in the office in favour of his drinking buddy's team and refused to help or guide anyone else. He started to see the money in his own bank account and spent his 'motivational meetings' bragging about how much money he had. I brought my girlfriend and her family to the Cobra Group Rally in Dublin last Jan (03) and he then fired me as he hadn't wanted me to bring her to the rally, which was not his rally and he had no control or say over who could or would go... I was then to move to another office and in my opinion, his fear of my getting promoted up to my own office with someone else making him look like a fool, made him decide to run meetings in his office saying that I had commited fraud, was attempting to saboutage other peoples advancement within the office and that I was a lyer and a cheat of the highest order. As if taking my €2,000 away wasn't enough, he had to try to put down my name by way of defimation of character and slander and then, suddenly, my bond dissapeared through monumenlat cancelations of customer's charity direct debits. Imagine that... 20% of the miniscule fees you get is held back just on the off chance that someone might cancel their generous charitable contribution, and funny, anyone who left miraculously had massive amounts of cancelations meaning that John O'Brien and BlueMoon Corporation claimed they didn't have to pay out anyone's cash that should have been sitting there....Dodgy or what!!?!! I then sent a letter of complaint detailing all these events and more, such as John allowing someone in the office, an illegal immigrant with no work permit none the less, to commit fraud which had been verified by 2 other people, to remain in the office as she made some decent daily sales meaning cash in his pocket.. I sent this letter to Chris Niarchos and Mike Blaine, Chairman and CEO of the Cobra Group and Vice President respectively. Mike called me and said that he would try to talk to John and would try to get me back into another office. He obviously knew that there was some serious stuff that he didn't want to get out so told me that he woudl do this on the condition that if I came back in I would never mention these events again and would be nice as pie to John and Barry O'Brien, pretending that nothing ever happened... I said that I wanted my name cleared as Slander was a huge offence and after the immense levels of hard work I put in I deserved to get my €2,000 that John was refusing to give out. He said he would get back to me the next week and hasn't gotten back to me yet...almost 2 months later... As I mentioned earlier, Cobra seem to only get involved if it means lining their own pockets, and even when they know that one of their member offices is going hugely wrong and even doing illegal things, they will still try to cover it up by destroying the smaller guy! I am shocked and appauled by this and would advise anyone considering a career within the Cobra Group to think again, as it will more than likely be the shortest career of your life in which they will convince you to be totally obsessed with success within the group, even to the point of huge financial ruin, loss of friends, loved ones and anything else that is outside this back-stabbing, seedy, dodgy world of scheeming Direct Sales. I believe it is now the responsability of every upstanding individual to steer people away from the RIP-OFF that is the Cobra Group and stop this scandal!c Niall Co.Meath Ireland" Może kiedyś przetłumaczę. Tak właśnie działa ten biznes. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: FxQlQAFOomtR Re: DTC Kurestwo! IP: 119.167.225.* 02.04.09, 23:50 OydKll tdsiyyiaytbb, sdpnccshhdrr, [link=http://koymrueznspp.com/]koymrueznspp[/link], zbsgshyzjuzl.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: DTC Kurestwo! IP: *.chello.pl 28.07.09, 18:45 popieram przedmówców, dostałem w dniu dzisiejszym podobne zaproszenie na rozmowę..nazwy firmy nie pamiętałem a po adresie coś mi świtało :) raz już u nich byłem to jest porażka .. jedyne co to można ich tylko namówić na kawę pierwszego dnia :) a później zasuwać od drzwi do drzwi.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ola Re: DTC Kurestwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 10:58 ja bylam na pierwszym spotkaniu ( I etap) ogolnie bardzo fajna atmosfera pracy, ale na drugie spotkanie juz nie pojde, poniewaz nie bardzo mnie interesuje chodzenie po domach i wciskanie ludziom kitu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kriss Re: DTC Kurestwo! IP: 217.17.40.* 28.04.08, 21:14 I słusznie. Gratuluję decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Salli Re: DTC Kurestwo! IP: *.centertel.pl 06.05.08, 00:03 Ech, na jutro mam umówione spotkanie w DTC. Jak zadzwonili, ucieszyłam się. W końcu stanowisko wyglądało na bardziej "biurowe" - "office assistant". Najpierw weszłam na ich stronę i mile zostałam kopnięta w dupsko zaszczytem, że sam pan dyrektor do mnie zadzwonił. Pomyślałam sobie, że cholerka, rzeczywiście jestem kimś wyjątkowym, wartościowym, kimś za kogo sama się uważałam. I teraz znajduję potwierdzenie, bo "sama góra" fatyguje się, by mnie na spotkanie zaprosić. A potem trafiłam tutaj. Przeczytałam wszystkie wasze opinie... I dziękuję wam. Szkoda mojego czasu na "wycieczkę" i słuchanie bredni. Jako że staram się poważnie podchodzić do innych, nawet jeśli oni mnie w bambuko zrobić chcą, napisze do nich maila, że czas jaki dla mnie zarezerwowali, mogą przeznaczyć od razu na coś innego, bo czekać nie muszą. Niech się napiją kawy.... czy coś w tym stylu;) I niech sobie pomyślą, że znów ktoś nie dał się nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kriss Re: DTC Kurestwo! IP: 217.17.40.* 07.05.08, 00:11 Salli, oni nie pomyślą. napiszą, że jesteś osobą bez ambicji, leniwą, nie chcącą pracować, bo największym zaszczytem jest dać się poszczuć psem, lub obić za to co wcześniejsi Ld Artura W. wyczyniali, aby dostać jeden kontrakt więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gww Re: DTC Kurestwo! IP: 82.139.47.* 07.05.08, 14:32 Ja bylem z 2 miesiące temu u nich na rozmowie. Moim błędem było to, że tylko ze strony cobry czerpalem wiedze na temat tej firmy. Ale po kolei. Juz na początku coś mi nie pasowało bo firma inaczej nazywała się na drzwiach niz w ogloszeniu. Pelno ludzi czekajacych na pierwsza rozmowe. kazdy ciekawy. wchodze i rutynowe pytania. podczas tej rozmowy od razu zostalem zaproszony na drugi etap na nastepny dzien. zgodzilem sie. Druga rozmowe mialem juz z samym szefem Arturem (od razu wyczulem ze koles przeczytal pare ksiazek o manipulacji, ale sluchalem go bo to dla mnie bylo ciekawe) po rozmowie zostalem zaproszony na kawe. Podczas kawy przekonywano mnie o sciezce kariery jaka mnie czeka i rozne farmazony na temat kasy. juz w tym miejscu podziekowalem im i sie rozstalismy. jak wyszlismy z baru osoba ktora tam pracowala przyznala mi racje ze nie jest ciekawie, ale trzyma ja ta sciezka kariery (watpliwa moim zdaniem), ale zyczylem powodzenia. widze ze nadal firma sie oglasza, ale juz tak duzo osob jak w tamtym momencie do nich sie nie zglasza. ogolnie zapamietajcie wszystkie firmy ktore nie podaja dla jakiej firmy masz pracowac cos ukrywaja i dlatego zawsze sie o to pytajcie jezeli szykacie pracy stabilnej i na dodatekjestescie po studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maciek Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: 83.1.81.* 10.05.08, 13:19 W całym tym temacie chodzi o Młodych ludzi, na których stosuje się chwyty psychomanipulacji, zwodzi się ich obietnicami awansu, zmusza do pracy po 13-14h i wpędza się w dodatkowe długi. Patrzę na tą firmę z punktu widzenia rodzica, którego dziecko, zamiast studiować i znaleźć pracę pozwalającą zdobywać pierwsze doświadczenia życiowe/zawodowe wplątało się w aferę z Cobra Group (nie można kontrolować dziecka gdy wyjedzie na studia). Efekt: Zawalony rok studiów, debet na koncie studenckim na 4000 PLN (w pewnym momencie zaczęło się dokładanie do działalności firmy, nawet dopłaty do wyjazdów służbowych do innych miast !!!?), i roztrzęsiony chłopak którego rzuciła wielka miłość...(w sumie b. porządna dziewczyna). Dla Was może to brzmieć śmiesznie, ale przed rozpoczęciem pracy w tej firmie zadajcie sobie pytanie ile możecie stracić? Syn Był innym, wesołym, przystępnym, lubianym człowiekiem... Teraz po odejściu z firmy ... - jest ciężko go "przywrócić". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: 217.153.99.* 10.05.08, 19:46 wszyscy negatywnie podchodza do dtc marketing a ja tam zauwazylem cos co pozwala na poszerzenie swoich mozliwosci a ci co tego nie zauwazyli niech sie lepiej nie wypowiadaja.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michał Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 11:52 Czy był to moze Pawełek??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kania Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: 193.200.232.* 18.05.08, 16:30 Pewnie Pawełek...Biedny chłopak, szkoda jego i tych wszystkich którzy jeszcze tam sa i wierzą w te bzdury co im szanowni menadzerowie od siedmiu boleści wciskają...Pranie mózgu jest tam robione non stop, ludzie nie mają życia poza "firmą", no ale jak sam szefu;) twierdzi: "Żeby cos osiągnąć w życiu to trzeba pracować po 12-14 godz dziennie", to już chyba nic mnie nie zdziwi... Mam tylko nadzieję że nie potrwa to wszystko długo, choc ku memu wieliemu zdziwieniu juz trwa dosyć długo...Pozdrawiam wszystkich którzy nie dali się nabrać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lola DTC IP: *.chello.pl 19.05.08, 21:53 HAHA jutro własnie wybieram sie na rozmowe do tej firmy... I szczerze powiem, ze po przeczytaniu wszystkich Waszych komentarzy odechcialo mi sie... Dzieki za pomoc, bo ja nie chce byc akwizytorem! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krisss Re: DTC IP: 217.153.99.* 22.05.08, 00:39 nie sluchajcie tych bzdur... jesli sie komus nie chce pracowac to nie bedzie pracowal nigdzie. no nie powiem bo latwo nie jest ale w krotkim czasie mozna sie wiele nauczyc i wiele osiagnac...Przynajmniej tak bylo wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Artius Re: DTC IP: *.skynet.net.pl 22.05.08, 13:56 A ja powiem wam jeszcze jedną rzecz:) mnie na rozmowe zaprosiły 2 firmy dtc i IDM (stanowisko "younger Manager") pociągające,ale cos od początku mi nie pasowało zapytałem salli(moja dziewczyne)tak prz\padkiem wszło -nauczka na przyszłość? zanim pójdziesz na jakąkolwiek rozmoę nie patrz na strone firmy sróbuj znaleźć forum...mam rozmowe w piatek i pniedziałek (23 i 26.05.08) na rzecz tej firmy chciałem zrezygnowac z oferty innej ,DZIEKI WIELKI ZA INFO TERAZ NA PEWNO NIE PóJDE! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agret Re: DTC IP: 82.139.47.* 22.05.08, 21:54 co to za robota jak nie pracujesz na umowe i nawet po 3 miesiacach jeszcze nie masz ubezpieczenia a przeciez zapierdzielasz po blokach czy macie wyjazdy do innych miejscowosci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Artius Re: DTC IP: *.skynet.net.pl 24.05.08, 21:37 Jak to co? D-E a nie robota:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tranulka Re: DTC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.10, 16:34 Jak najbardziej się z tym zgadzam, praca jak kazda inna tylko lepiej płatna, starasz się to ci za to płaca, jesli nie chce się komuś pracować to nie zarobi nawet w mc donaldsie czy kfc. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Grażyna IDM i DTC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.08, 15:20 Ciekawe dlaczego szef tej firemki jeszcze się w to bawi? Przecież mógłby zostać tynkarzem, piłkarzem, murarzem, a tak to nawet nie jest śmieciarzem, tylko ... naciągaczem wmawiającym ludziom na rozmowach,że dostaną umowę o pracę. Tak umowę o pracę, bo inne typy umów pracą NIE SĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.08, 13:05 No tez mysle ze Pawełek, zrezygnował ze studiów dla tej "firmy" uśmiechniety i wierzył ze bedzie menadzerem... a teraz zonk... ehhh Skalec jeszcze wierzy? Bednarczyk jeszcze wierzy? Fus jeszcze wierzy? i jeszcze był jeden taki który miał sie juz prawie promować tylko kurcze zapomniałem jak sie nazywa, i co wypromował się? Obsrał sie a nie wypromował bo ta "firma" i WALAS pedał to jedno wielkie gęste śmierdzące gó.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Artur Walas przydupas mysli ze jest jakimś góru i pierze muzgi tym biednym ludziom... ilu przestało wierzyć? Renia, Michał, Adam, Ania, Emilka i tak bym mugł wymieniać i wymieniać... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kriss Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: 212.160.172.* 02.06.08, 12:20 Fusa juz tam od dawna nie prawcuje!! I pawelka tez nie ma!! wiec to nie pawelek. tam zostal chyba tylko idiota/ka skalec bednarczykowna i Kolas(jedyny normalny czlowiek w tym gó....!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.08, 15:42 No właśnie chodziło mi o Kolasińskiego, boze po co oni tam są? Przeciez to JEDNA WILKE SCIEMA - DALEJ WCISKAJĄ KIT LUDZIĄ I PIORA MUZGI. Jak ja pracowałem to Fus jeszcze był, Pawełek tez był. A Moze Cię znam z tej "pracy" kiedy tam pracowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: markiza Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.interkam.pl 05.06.08, 23:54 ja piernicze!! pojade nieskromnie! mam naprawde bogate CV i b. dobre doswiadczenie w rzekomym marketingu(pracy w tej dziedzinie dotyczylo ogloszenie na ktore odpowiedzialam) rozmowe odbylam z samym preziem podziekowalam po niespelna 5 minutach technik manipulacji nie studiowalam jak dotad, ale omamic sie nie dalam na bardzo szybko zadane pytanie "czy to jest akwizycja?" pan prezio po swym jakże uroczym wywodzie na temat pracy w swej zajefajnej firmie odpowiedzial "no tak" znizajac glos o kilkadziesiat decybeli na pytanie "uslugi i produkty jakich firm sprzedajecie?" odpowiedzial "tele 2 i netia" juz troche pewniejszym tonem, jakby sam byl cholernie bardzo przekonany, ze uslugodawcy ci sa najlepsi pod sloncem(zwlaszcza ze wskazaniem na tego pierwszego) odpowiedzia moja bylo "taka praca mnie nie interesuje" a paradoks polega na tym, ze rozmowa tyczyla sie stanowiska managerskiego no dzieki panie preziu, ze hmmmm 'na podstawie pani doswiadczen nie bede proponowal programu sprzedazowego tylko program managerski' ktory co???? polega na tym, zeby wyjsc w teren i sprzedac kilka/nascie/dziesiat/set umow jakiegos syfu "no bo przeciez nie mozna zostac managerem i kierowac zespolem sprzedazowym nie majac uprzednio doswiadczenia w tejze sprzedazy a zanim osiagnie sie ten poziom managerski to trzeba odbyc to szkolenie/tresowanie managerskie przez jakies 8 do 12 miesiecy" firma w ogloszeniu to dtc marketing na szyldzie przed wejsciem do budynku logo GQ marketing logo na recepcji GQ marketing oraz troche wieksze cos na litere A Acceo czy Accreo_nevermind dostaje kwestion do wypelnienia a na nim logo APOLLO MARKETING zamazane starym ledwopiszacym czarnym marketem pod spodem nazwa przeprawiona na DTC marketing!!!! na recepcji jakies dyplomy i statuetki na kazdej z nich napis dotyczacy nagrody dla firmy jeszcze innej niz wyzej wymienione na tejze samej recepcji wisi plazma wlaczony jakis kanal muzyczny nadaje tak glosno, ze slychac na portierni zaraz po wejsciu do budynku- TAM SIE KUFFFFFAAA nie pracuje!!!! NAWET W MLODZIEZOWYCH SKLEPACH ODZIEZOWYCH MUZY SIE NIE PUSZCZA NA TAKI ZYCHER BO PRZESZKADZA W ZAKUPACH, A CO DOPIERO W BIURZE, GDZIE RZEKOMO ODBYWA SIE PRACA UMYSLOWA!!!!! SCIEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA CHRYSTE ALE MAM PIANE !!!!!!!!!!!!!!! :// Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kania Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: 193.200.232.* 06.06.08, 16:01 No prezio jest tam rzeczywiscie niezly:) no ale on sam wierzy w to wszystko co sie tam dzieje i co mu gada Wileki Alan i inni angole którzy za ta sprzedaz tele2 robia kase. bo tak naprawde oprocz nich nikt jej tam nie robi!!! wrecz trzeba doplacac do tego interesu. Sam Prezio jest tak zadufany w sobie ze chyba niedługo peknie!! szkoda gadac o tym co tam się w ogóle dzieje. dziennie okolo 30-50 osób na rozmowy o prace jest zapraszanych (byla tam juz chyba cala Warszawa;)) az dziwne ze jeszcze jacys chetni wysylaja tam cv... Cala trojka o ktorej ktos wczesniej tu psal rzeczywiscie tam jeszcze pracuje...obsmiewuja sie z tych ktorzy nie chca tam pracowac i naprawde nie widza ze to oni maja niezle juz wyprane mozgi... Az ciekawa jestem kidy sie to wszystko skonczy, a Prezio i reszta tzw. ownerów utonie w długach...bo juz wtedy Wielki Alan i Świetna Cobra Group im nie pomoga... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.08, 17:36 Hi hie ludziska mówcie po imieniach Alan-przyjechał do Polski otworzył sobie bióro zeby pózniej zwykli ludzie mieli wyprane mózgi ze cos osiągną... prezio-Artu Walas no i jego najwieksi ludzie w tej całej "firmie" Bednarczykowa, Kolasiński, Skalec-bogaty chłoptaś który ma nadzianych rodziców mysli ze cos w tym gó..e osiągnie... ja nie wiem ze ci ludzie tam jeszcze są, wstają o 8 zeby być w biórze na 9 zapieprzają cały dzień i powrót do bióra 22 a czasem nawet 23 przez 5 dni w tygodniu a w sobote to samo tylko krócej do godziny 16-17... przeciez jak to policzyć to wychodzi dwa etaty,zadnej umowy,zadnego ubepieczenia,zarabia się przy dobrych wiatrach 1000 zł miesięcznie minus dojazdy,jedzenie itp ALE PRZECIEZ ZOSTANĄ OWNERAMI I PÓZNIEJ BEDA ZARABIAC KAPUCHE - HEHEHEHEHEHEHE - LUDZIE TO SCIEMA, WALAS ZARABIA Z 3 TYS MAX A JEST OWNEREM I NIE WIEM CZY CZASEM JESZCZE NIE DOKŁADA DO TEGO SZITU... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wrocław Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.icpnet.pl 09.06.08, 14:48 Właśnie zadzwonili... jutro o 15.40 mam mieć spotkanie.. adres Kołłątaja 24 we Wrocławiu.. Jestem przekonany, że to ten sam shit o którym piszecie,... sie zastanawiam czy nie zrobić im tam jakiejś draki, kiedy do nich jutro zajrze... a może w ogóle tam nie pójdę.. hmm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.08, 18:06 Idz i powiedz ze nie zamierzasz zapier**lac z tele2 po ludziach, narób im wstydu przy pszystkich oczekujących na rozmowe o prace (pewnie bedzie duzo) i wyjdz sobie jak by nigdy nic :-) hehe to się dopiero by zdziwili. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hucj Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.net.stream.pl 21.02.11, 16:25 Dostałam dziś telefon od jakiejś firmy w Warszawie, marketing i sprzedaż dla osób rozpoczynających swoją karierę w branży, na ul. Widok 8, ogłoszenie od HT Consulting. Wydaje mi się, że chodzi tu o jakąś mackę opisanej wcześniej Cobry, rozmowę mam jutro i musiałabym jechać specjalnie do Wawy, a jeśli jest tak jak opisujecie, to szkoda pieniędzy na bilet i czasu. Wie ktoś może czy pod tym adresem na 1. piętrze mieści się właśnie jakiś Cobropodobny klon? Byłabym wdzięczna za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obiektywna Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.09.08, 12:10 sorry za słowa ale co wy pieprzycie za głupoty. praca jak kazda inna tyle ze z perspektywami.fakt to T2 to ciezki produkt :/ ale zasada jest prosta chcesz zarobic-pracuj. a wy teraz moze gdzie pracujecie?? w spozywczaku?? bo ja nie chce tak robic. a to czy ktos wierzy w to czy nie to jego prywatna sprawa. prca jest praca a wieksze pranie muzgu robia miejsca pracy tzw" produkcja" sprobujcie kiedys naprawde ciezko pracowa i zarobic marne grosze to zobaczymy wtedy co powiecie. a forma jest od 20 lat i dobrze sie trzyma wiec wasze argumenty sa poprostu puste i płytkie. a jk komus sie nie chce robic to zadna praca mu niebedzie pasowala. TAKA JEST PRAWDA!!! lenie smierdzace wezcie sie do roboty a nie dupy na stolkach grzejecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 10:21 Ownerze który to napisał - ujawnij sie. Jezeli ktos uwierzy tamu palantowi to gratuluje. (1000 osó za nie a "obietkywnej" sie podoba hahahahahahhahahahaha) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.chello.pl 08.09.08, 17:49 A mi się waśnie grzanie dupy na stolku podoba i to na wysokim stołku. Deszcz na mnie nie pada,nie muszę się chować po klatkach, nie chlupie mi w butach i nie zamarza dlugopis z zimna.Jak ci tam tak dobrze to sobie pracuj.Być może gdybyś tam nie robiła to czekalby cie właśnie spożywczak.W cobrze zostają ci którzy nigdzie indziej sie nie nadja,nawet do spożywczaka... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michał Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 18:39 Bardzo ładnie napisane - pipieram 100% Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pracownik Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.man.poznan.pl 19.01.14, 14:09 Pracuje w VST dla WWF. Na początku się bałam, ale stwierdziłam, że spróbuję i nie żałuję tej decyzji. Szczerze? nie każdy nadaje się do tej pracy! Osoba "normalna" nie wytrzyma presji i kontaktu z różnymi ludźmi. Atmosfera w firmach jest zajebista, każdy każdego wspiera, szkolimy się wzajemnie, jasna ścieżka kariery... możliwość rozwoju. Pracujesz ciężko to Ci się opłaci, bo jesteś doceniamy i chwalony, a nie tak jak w innych firmach. Do tej pracy trzeba miec silną psychike i nie bać się kontaktu z ludźmi. Pracuję miesiac, ale mogę polecić z całego serca. Jeżeli ktoś sądzi, ze to praca akwizytora to mu padło na mózg. Uczysz sie sprzedazy, kontaktu, manipulacji, wszystkiego co jest tam potrzebne, jezdzisz po polsce, jezeli spelniasz cele to za wyjazdy nie placisz... po 2 tygodniach jestem liderem, prowadze juz impacty, i chodze na rozmowy rekrutacyjne. Szkole osoby ktore sa dluzej, wiec mozna sie rozwijac i ja jestem tego dowodem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zwyciesca Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.nat.rsk.pl 10.09.08, 11:02 nigdy, a ty jestes po.. i sama masz sprany mozg Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: K. Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 21:43 Pracowałam w tej firmie razem z siostrą w Anglii a teraz w Polsce. I jestem z niej bardzo zadowolona. Daje ona dużo możliwości. Szkolenia za darmo, możliwość poznania nowych ludzi, dobra kasa (jeśli komuś się chce pracować, leniwych nie zachęcam bo pewnie będę mieli na temat tej firmy takie zdanie jak niektórzy na tym forum). Jeśli ktoś nie boi się poświęcić trochę czasu i nie boi się przyjąć odrobiny odpowiedzialności za swoją przyszłość to na prawde może dużo w tej firmie osiagnąć, nie mówiąc już o zarobkach. Daje ona możliwość rozwoju własnych umiejętności a także prowadzenia swojego biznesu.Owszem jest to praca w godz. mniej więcej od 10 do 21 ale nie pracuje się tak non stop. Zresztą samej pracy w terytorium jest mniej więcej 8 godzin czyli tyle co w normalnej pracy a zarobić można w niecały tydzień tyle co niektórzy w miesiąc:) oprócz tego organizowane są różne spotkania z założycielami firmy i ludźmi którym się udało. Serdecznie zachęcam do podjęcia pracy w jednym z biur The cobra group:) do zobaczenia gdzieś w terytorium:D Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mochito Re: Opinia o Cobra Group , Kobra Grup IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.10, 17:06 Nie kłam. Firma to, "Wałek". Jeśli setki/tysiące ludzi pisze "A" a ty swoje "C", to może z wami coś nie tak. 8h w terenie... plus 1-3h dojazd plus 1-2,5h w biurze to daje optymistycznie 10h pracy dziennie. Pesymistycznie 13,5h dziennie. Za ile??? za 220 godz. w miesiącu (bo w soboty też się tyra). Zarabiacie tylko tyle co wam przeleją na konta. Tracicie, składki emerytalne i zdrowotne, oraz możliwość na zdobywanie doświadczenia w waszych zawodach. Żadnego urlopu, żadnego wolnego. Celj jest prosty zajeździć "zawodnika" i wymienić. Najlepsze jest to że wielcy "managerowie", jak Maciej czy Jędrzej, to po tylu latach kosili by nie takie pieniądze. A oni mają kasę na koncie Alana i si,e nią chwalą.. HA ha ha. To każdy z nas może powiedzieć wiecie co mam wielką kasę, ale na koncie w NBP i kiedyś mi może nią wypłaca... Odpowiedz Link Zgłoś
dtcmarketing1 Re: DTC Kurestwo! 11.06.08, 20:08 Jak sie na zywasz Domino?? takiego idioty jak Ty to ja tu jeszcze nie widzialem!! idz do pracy nierobie pie..ny i zarabiaj 2000zl i h.. Ci w dupe! za 50 lat bedziesz mial rente bo cie wygnie w jakims zakladzie!! a jak doczekasz emerytury to Ci pogratuluje, a po godzinach bedziesz cieciowal na jakims parkingu!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: DTC Kurestwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 09:21 Hehe nie słuchajcie tego palanta, to co napisał Domino jest w 100% prawdą a tą odpowiedz napisał zapewne ktoś z pseudo firmy, to ich taktyka-zawsze pie.. to samo typu: będziesz pracował przez całe zycie za 1000 zł, bedziesz na rencie bo cos Ci sie stanie w pracy itp itd hehehe a zdanie "za 50 lat bedziesz mial rente bo cie wygnie w jakims zakladzie!! a jak doczekas z emerytury to Ci pogratuluje" LUDZIE TO JEST PRANIE MÓZGU WIĘC NIE DAJCIE SIE MABRAC NA TĄ KU..KĄ FIREMKE... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: DTC Kurestwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 18:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=27982113&wv.x=2&a=78628420 POLECAM - TU TO SAMO - FIRMA KURESTWO - WALAS PAJACU SPADAJ DO NORMALNEJ PRACY A NIE PIERZESZ MÓZGI LUDZIĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... DTC Kurestwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 19:11 Mam pytanie, bynajmniej nie jest ono złośliwe. Skąd wiecie takie rzeczy na temat dtc i szefa? Jesteście byłymi pracownikami czy tak słyszeliście? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: DTC Kurestwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.08, 19:44 Ja jestem byłym pracownikiem, moge opisac jak jest, jak tam pracowałem a te opinie wszystkie sie potwierdzają. ALE ZE AZ TAK OWNERZY SCIEMNIAC MUSZA TO NAPRAWDE NIE WIEDZIALEM... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... DTC Kurestwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 23:40 To chyba moglibyśmy się wymienić poglądami, niestety ;-( Sam się zwolniłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: DTC Kurestwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 12:33 No jasne ze sam, jak zobaczyłem ze to jest pranie mózgu, wciskanie szitu, ciągłe te same pieprzenie, ze do końca roku powstanie 30 biur, ze na początku roku tez powstanie 30 biur i w wakcaje kolejne 30... hehe a przez dwa czy trzy lata powstało zaledwie chyba 6 ??? A zawsze słychać w kazdym roku ze tu 30 tam 30... WIĘC GDZIE TE BIURA ??? Zapieprzam cały dzien po domach, ze zarabiam 200 zł na tydzień, ze trace kontakt z rodziną, ze trace kontakt z DZIEWCZYNĄ, jeszcze troche jak bym tam został to bym się całkiem zatracił a tewraz mam NORMALNĄ PRACE, UZBIERAŁEM NA FAJNY SAMOCHODZIK I JEST GIT więc karzdemu odradzam to kurestwo. Ps. Wracam wczoraj z pracy a przy wileńskiej (Warszawa) wsiadają osoby z bióra Walasa albo Jedrzeja hehe teksty "ile dzisiaj macie" "eee" "stanrard" "a ja nic dzisiaj nie mam" "gdzie jedziecie na road tripa" heheheh ALE MIELI WYPRANE MÓZGI miałem sie odedzwać ale zacisnelem zęby i dałem se spokój... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... DTC Kurestwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 17:10 No to teraz moja kolej, bo mam dobre serce i podzielę się swoim zdaniem z innymi. Ostrzegam każdego, kto chce pójść do pracy w tej firmie. Naprawdę bardzo, bardzo, bardzo szczerze. To specyficzni ludzie, którzy są w stanie zaryzykować swoje życie prywatne; rodzinę, dziewczynę/chłopaka, przyjaciół, pasję, a nawet studia, bo wierzą we wciskany im kit, że w niedalekiej przyszłości zaowocuje to sukcesem w postaci otwarcia własnego biura. To wszystko to jedna wielka "ŚCIEMA". Oczywiście najlepiej będzie w tej firmie tym, którzy traktują Cobrę jak cały swój świat. Pytanie tylko czy warto??? Praca polega na zwykłej akwizycji, chociaż tego słowa się w firmie nie używa, a pracownicy z zażenowania stanowczo się tego faktu wypierają. Jednak czym jest chodzenie po domach i kantowanie ludzi (w dtc mówi się raczej: "manipulowanie prawdą na rzecz marketingu") i przekabacanie ich na tele2?! Najwięcej klientów nabierze się na ten numer wtedy, gdy nie mają zielonego pojęcia jakie szwindle machnęło tele2 jakiś czas temu. Firma jest nastawiona na czysty zysk i dla nich liczy się tylko podpis klienta na umowie (pracownicy mówią, że jest to zwykły "formularzyk", chociaż jest to prawdziwa i poważna umowa oraz nie przyznają się, że reprezentują tele2, a jak ktoś się zapyta, to mówią, że przecież mają na szyi identyfikator, na którym jest napisana nazwa firmy). Pracownikom płaci się od umowy, a nie za godzinę jak to ludziom mają w zwyczaju upychać. Osoby, które pracują w Cobrze, to zwyczajna tania siła robocza, a to, co tam odchodzi jest po prostu wyzyskiem człowieka. Niestety po praniu mózgu pracowników nie są oni w stanie tego dostrzec. UWAŻAJCIE NA FIRMY TYPU COBRA (IDM SYSTEM, DTC MARKETING, GQ MARKETING - jeden i absolutnie ten sam syf)!!!!!!!!!! Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, to ja chętnie odpowiem, ale radzę nawet nie wchodzić na ich stronę internetową, bo to wszystko jest tylko i wyłącznie tendencyjnym chwytem matketingowym. P.S. Najardziej spodobało mi się pytanie jednego z pracowników skierowane do mnie... "Uważasz, że my kantujemy ludzi?" Heh, ja nie uważam - ja to wiem. Serdecznie gratuluję wszystkim, którzy w porę się wycofali, bo to oznacza, że istnieją jeszcze ludzie, którzy znają swoją wartość i mają swoje ideały. Pzdr ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: DTC Kurestwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 09:43 Na początku sory za moje wszystkie błędy :-) To co napisałeś to tylko 1/10 prawdy co sie dzieje w tej firmie i jak się oszukuje ludzi kosztem taniej siły roboczej :-) Hmmm przypomina mi ta firemka CHINY :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... DTC Kurestwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 12:11 Tyle zaobserwowałam. Zresztą to i tak dużo jak na 1 dzień. Poza tym, jestem kobietą ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: DTC Kurestwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 16:53 Nie wiedziałem ze rozmawiam z płcią piękną :-) Mi tam prali mózg dwa miesiące - aż dwa miesiące !!! Mugł bym duzo napisać, co się robi minuta po minucie, co i jak ale poprostu nie chce mi sie czasu tracić na tą firemke. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... DTC Kurestwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 17:39 I słusznie ;-) Ja jeszcze nie muszę pracować i poszłam tam, ponieważ myślałam, że poznam uczciwe, sympatyczne i inteligentne osoby. Niestety, okazało się, że muszę się jeszcze wiele nauczyć o życiu... Ślepa wiara w człowieka nie popłaca ;-/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bibo Re: DTC Kurestwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 21:51 nie wiem w którym biurze pracowaliście i kto był Waszym ownerem ale jak absolutnie takich problemów z tą firmą nie miałem...naprawde świetna robota...owszem chodzi się po domach i nazywajcie to jak chcecie, może być i akwizytorstwo ale jesli pracujesz z fajnymi ludźmi to jest niezły ubaw:) i kasa jest niezła no chyba ze komuś sie nie chce i nie skupia sie na tym co robi to wtedy moze wyjdzie mu jakies 200zl tyg.:P u mnie w biurze są tacy co zarabiają po 1000zl w 4 dni a ich kontakty z rodziną i znajomymi maj ą sie dobrze;) zachęcam i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: chaber Re: DTC Kurestwo! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 20.06.08, 11:58 DTC Marketing to ściema. Pojawili się w BIałymstoku cwaniaczki z Warszawy:) SPrzedają Tele2 w formie akwizycji. Straciłem tylko dzień u nich na rzekomym szkoleniu. Chodziłęm po ludzich z takim jednym a o nwcisła kit ludziom. NAwet nie mówił, że jest z Tele2!!!!! Skandal. Zastanawiałęm sięczy nei zgłosić tego na policję.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KAsia Łodź Re: DTC Kurestwo! IP: *.pai.net.pl 22.06.08, 12:43 mialm ics do nich na 2 etap we wtorek i widzed ze zrezygnuje.. mam dopoiero 19 lat i jestem po maturze i bylma bardzo zdziwiona ze zdecydowali sie na tak mloda osobe. dobrze ze troche o nich poczytalam w Łodzi isbnieja jako High promotion, Mt marketing itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ... DTC Kurestwo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 22:03 Też tyle mam Kasiu i zrezygnowałam z pracy w ich firmie :-) Bo właśnie o to chodzi w tym biznesie. Chcą wyłapać młodych, naiwnych i dających się bezustannie wyzyskiwać ludzi. Obyś podjęła słuszną decyzję. Pzdr ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michal Re: DTC Kurestwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 15:24 A ja mam 21 :-P pracuje teraz i studiuje i jest ok. Do tych firm biorą kazdego jak leci, nawet z wyrokami Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mariposa Re: DTC Kurestwo! IP: 79.191.45.* 08.01.09, 21:30 Bardzo ale to bardzo zaluje, ze wczesniej nie weszlam na to forum i nie przeczytalam czym naprawde zajmuje sie IDM SYSTEMS. Na rozmowie kwalifikacyjnej zrobili na mnie bardzo dobre wrazenie, przyjemnie wygladajace biuro i mile panie na recepcji ale II etap czyli pranie mozgu ("jestesmy najlepsi, kryzys nas nie dotknie) i pozniejsze lazenie po klatkach i wciskanie ludziom netii sprawilo ze nie moglam uwierzyc w to co sie dzieje! Akwizycja w najgorszym wydaniu o ktorej ani slowa nie bylo w ogloszeniu, rozmowie czy warunkach pracy! Mowie mojemu "opiekunowi" - "troche ciezko tak chodzic w zimie po klatkach od drzwi do drzwi" a on mi na to "nie jest tak zle, na klatkach jest cieplo", LUDZIE i oni to nazywaja spotkaniami z klientami!!! I to wszystko za jakies marne 2000zl na reke z czego wez przezyj. Wspomne jeszcze ze godziny pracy jakie proponuja to 11-20, choc pewnie jest jeszcze gorzej, dziekuje postoje. Ucieklam po 10 minutach lazenia po bloku, NIE POLECAM spotkan z IDM SYSTEMS czy COBRA GROUP, UWAZAJCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: m. Re: DTC Kurestwo! IP: *.piaseczno.robbo.pl 09.01.09, 22:31 hmmm witam Was,poczytałam trochę Wasze opinie. Dobrze,że w porę... intuicyjnie czułam,że coś nie gra,za sztuczne to wszytko,puste biurka,wnetrze firmy w ogole nie oddające jej klimatu,nagrody różne- dziwne nazwy,już pomijam fakt,iż nazwa firmy zmienia sie co ogłoszenie na portalu infopraca.Biuro-widać,że tam sie nie pracuje,chodzące panny w kółko,niewadomo po co, werbują ludzi na stanowiska menadżerskie oferując zwyklą akwizycję- ich spotkania biznesowe w ich mniemaniu,brak słów ani słowa o zarobkach ,warunkach etc,miałam podpisać dokumenty i w porę podziękowałam za współpracę człowiek całe życie się uczy! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mejzi82 Re: DTC Kurestwo! 23.01.09, 18:17 I takie są właśnie obowiązki na stanowisku Young Manager... Po tym jak wysłałam cv i oddzwonili, weszłam na to forum (na moje szczęście) zadzwoniłam, że nie pojawię się na rozmowie - dzwonili kilka razy i próbowali namówić, żebym jednak przyszła. Uważam, że gdyby uczciwie pisali, że jest to akwizycja to na pewno ktoś zdecydowałby się u nich pracować - są przecież ludzie, którzy to lubią i są do tego stworzeni, ale oni nie odpowiadają raczej na ogłoszenia na Young Managera i takie błędne koło a wystarczy szczerze sformułować ogłoszenie. Nie byłoby tylu rozczarowanych i firma miałaby lepszą reputację. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zbych Re: DTC Kurestwo! IP: *.elartnet.pl 21.03.09, 00:51 O ludzie co wy tu mowicie od poczatku mi sie cos za pieknie wydawalo bylem pierwszydzien wszyscy mili nawet gosc co mnie uczyl jak z nim gadalem myslalem ze na powaznie pytam sie o robote co i jak... a gosc ze jest pieknie i wogole,a tu takie jazdy ... tak myslalem ze cos tu niegra ... oj glupi bylem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Michał_wawa Re: DTC Kurestwo! IP: *.broadband.pl 18.10.08, 16:22 Ludzie uważajcie na tę firmę...Piorą mózg, rozmowę przechodzi każdy nie obchodzą ich wasze kwalifikacje ani wykształcenie. Jedyne co musisz umieć to mówić i biegać jak cię pogonią. Artur Walas to manipulator i oszust! Przestrzegam, nie dajcie się zwieść. były pracownik.; Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gta Re: DTC Kurestwo! IP: 212.160.157.* 17.07.08, 12:39 Siedząc w tym gó..e to Ty bedziesz zarabiac do konca życia nie wiecej jak 2000zł o ile wczesniej sie nie wykonczysz ciezka harówa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agnes24 Re: DTC Kurestwo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.09, 09:48 szukamPRACY, czytam to forum i wiecie co?trace nadzieje-jak ludzie mogą innych ludzi tak w h....ja robić?jak mozemy sobie nawzajem to robić?na boga chce normalnej pracy?a nie biegać po ludziach manipulować, naciągac?na tym polega biznes w Polsce???w taki sposób się dochodzi do pozycji?to ja wole sprzątać-niż manipulować i naciągać ludzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ktoś Re: DTC IP: *.lukman.pl 30.12.09, 15:00 mógł by mi ktoś podać adres tej firmy to ważne na nr 505189508 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Allan's Dad Re: DTC IP: 217.17.40.* 01.01.10, 22:20 Widok 8 Warszawa pierwsze piętro. Na dole tabliczka GQ Marketing Sp. z o.o. Appco sp. z o.o. Oraz RDA Sp. z o.o. Więcej danych w KRS Odpowiedz Link Zgłoś
oszukali Re: IDM systems 23.01.09, 15:49 ELLLOPART IDM SYSTEM OPUS DTC MT MARKETING I TO NIE WSZYSTKIE PO PROSTU UL. WIDOK 8/1 OMIJAJCIE TE FIRMY NIE WYPŁACAJĄ KASY JAK ODEJDZIESZ A POZA TYM PRZEPISUJĄ UMOWY KLIENTÓW NA OSOBY Z DŁUŻSZYM STAŻEM. BIURA SIĘ SYPIĄ LUDZIE ODCHODZĄ .PRACOWAŁEM TAM ROK SPRZEDAWAŁEM USŁUGI OPERATORÓW TELEKOMUNIKACYJNYCH . ŁADNIE WCISKAJĄ KIT . TERAZ ZATRUDNIAJĄ OBCOKRAJOWCÓW HAHAHAHA BO NIE MAJA INTERNETU HAHAHAHA I BIEDAKI NIE MOGĄ NIC SIĘ DOWIEDZIEĆ O TEJ FIRMIE . OWNERZY NAIWNI LUDZIE SĄ NA STADIONIE CHINOLE HAHAHA jak ktoś chce więcej wiedzieć to piszcie pozdrawiam wszystkich . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GOHHA Re: IDM systems IP: *.chello.pl 02.03.09, 18:11 Czyli nie ma co nawet sie wybierac Zachęciła mnie oferta no ale fakt troche za piekne zeby bylo mozliwe ze tak za nic managerów beda szkoli cprzeczytajcie:Grupa osób rozpoczynająca szkolenie będzie przygotowana OD PODSTAW do objęcia stanowisk managerskich w nowo otwieranych placówkach firmy.Program przewiduje kompleksowe zdobycie wiedzy teoretycznej jak i praktyki w zagadnieniach: realizowaniu strategii sprzedaży i zdobywania klienta; teamwork, a następnie prowadzenie zespołu; tworzenie planu marketingowego dla klienta; koordynowanie i zarządzanie kampanią. A to zwykly akwizytor ??? To ja podziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość02 Re: IDM systems IP: 195.8.217.* 11.03.09, 08:55 Hej, mam pytanie: wiesz może co się teraz w firmie dzieje? ja też miałem okazję trochę popracować i bardzo mnie ciekawi, jak to wszystko teraz funkcjonuje ... Odpowiedz Link Zgłoś