Gość: Lalka IP: *.usc.es 10.11.03, 19:18 Wszystko fajnie, tylko nie rozumiem po co na 5 stronach to samo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytelnik przpisywanie IP: *.acn.pl 10.11.03, 21:07 Pani Aneto, może warto przytoczyć źródła, z których Pani pełnymi garściami korzystała. Książkę Cialdiniego, Witkowskiego, Dolińskiego itp. Czy dziennikarzy nie obowiązuje podanie bibilografii? Przecież nie jest Pani psychologiem społecznymi i nie prowadzi badań nad technikami wywierania wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ckw Re: przpisywanie IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 10.11.03, 23:27 No, dodajmy jeszcze Halla, Zimbardo, Denise Winn, Aronsona. Alez to szmondactwo,tak na zywca jechac z ksiazek z polki "socjologia" czy "psychologia spoleczna". Po co nie napisali po prostu wybor tekstow,tylko jakas babka jeszcze ma czelnosc podac nazwisko ze niby pomagala itd. Chyba juz nie maja o czym pisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikt Re: przpisywanie IP: 193.201.167.* 19.08.04, 05:08 A Ty to pewnie wszystko od podstaw wymyślasz i zły na wszystkich jesteś bo to inni umieją korzystać z doświadczeń innych i wiedzy gdzieś już zapisanej a nie Ty. Jeśli nawet to wybór tekstów z jakiś kilku książek to trzeba się na tym dobrze znać aby je streścić na kilku stronach. Dla mnie to była bardzo ciekawa i pouczająca lektura. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: przpisywanie 19.08.04, 06:35 Gość portalu: Nikt napisał(a): > A Ty to pewnie wszystko od podstaw wymyślasz to nie o podstawy chodzi, a o uczciwość. Jeśli ktoś - o ile dobrze zrozumiałem - zżyna jakieś opracowania, powinien jakimś petitem zaznaczyc, z czego korzystał. To żaden wstyd przeciez Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
wizzle Re: przpisywanie 14.11.03, 13:20 No a Edison to śiwnia, bo jak mógł żarówkę wymyśleć, skoro szkło, drucik i wolfram były wcześniej.... Mało tego, przecież powszechnie wiadomo, że światło było „na początku”... Ale z was ciule, szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir_Paq Re: Przewodnik po technikach manipulacyjnych IP: *.zeto.wroc.pl 14.11.03, 12:29 No, popatrz, tak się zaczytałem, że dopiero na czwartej się zorientowałem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 16:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Przewodnik po technikach manipulacyjnych IP: *.am.gdynia.pl 09.05.04, 23:50 Jestem ciekaw jak te techniki moga sie przydac w zyciu codzinnym bo oposane sytuacje dotycza pracy zawodowej a mnie chodzi o sytuacje w domu ze znajomymi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo.01 Re: Przewodnik po technikach manipulacyjnych IP: 194.149.228.* 23.08.04, 13:34 teraz wiem jak pewni ludzie robia ze mnie balona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: negocjator Re: Przewodnik po technikach manipulacyjnych IP: *.chics.ru / *.chics.ru 12.12.04, 14:22 Bardzo dobrze ze o tym piszecie, techniki są ważne w życiu, będę wdzięczny za więcej nowych technik. Odpowiedz Link Zgłoś