Gość: pol IP: 77.236.0.* 26.01.09, 23:09 witam ile zarabiacie jako przedstawiciele handlowi w tych bądz innych firmach tego rodzaju? jakie warunki pracy ?prowizja, podstawa,itd.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: big Re: biuro plus, lobos i inni IP: *.ols.vectranet.pl 27.01.09, 00:52 W biuro plus byłem na rozmowie - 1200 netto podstawy i z tego co pamiętam 5-10% prowizji, fiat seicento i telefon. Z tego co zaobserwowałem mają zaj...istą rotację. Odpuściłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inni Re: biuro plus, lobos i inni IP: 94.254.245.* 09.02.09, 22:25 podstawa po bandzie, premia okrojona na maxa - tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japa Re: biuro plus, lobos i inni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 12:38 A jaka chesz podstawe. Patrz na premie. Ale fakt w B+ podstawy raczej niskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: biuro plus, lobos i inni IP: *.elpos.net 01.03.09, 10:33 Podstawa fakt 1200 nie nastraja optymistycznie, ale premie w duzej mierze zaleza juz od Twojej efektywnosci i naprawde mozna sie usmiechnac przy wyplacie:) oczywiscie nie wszystko odrazu... Terminowe wypłaty! Telefon slozbowy(ale jak zadzwonilam kilka razy do mamy z niego to tez nikt mnie z tego powodu nie zlinczowal) Samochod slozbowy rowniez do wlasnego uzytku - oczywiscie za prywatne kilometry placisz sam. Na samochod musisz zapracowac i nie musi to byc Seicento z kratka;) panda, punto i costam jeszcze.. Atmosfera w firmie jest oki, ale to zalezy juz na jakich ludzi trafisz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: biuro plus, lobos i inni IP: *.chello.pl 01.03.09, 18:15 a czego sie spodziewasz po pracy przedstawiciela? bedzie wyścig rywalizacja duze plany do wykonania stres i 15 kierowników nad tobą ktorzy sie czesto az zesraja zeby sie wykazac . pieniadze w tej pracy zawsze beda za małe . żeby byc przedstawicielem za mniej niz 2500 netto to trzeba byc naprawde juz desperatem lub pasjonatem ale ja tem do konca zadowolonego peha jeszcze nie spotkałem jak z nim szczerze porozmawiasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: biuro plus, lobos i inni IP: 188.33.55.* 20.03.09, 18:28 biuro plus to totalne dno!!!!! dają 1400 brutto, w pierwszym miesiącu dają lepszą premię na zachętę, a później idzie się tylko w dół, taka kasa na Warszawę hahaha są po prostu śmieszni, przecież to na nawet na na przeżycie nie wystarcza, ludzie na kasach w biedronce zarabiają więcej. Co do samochodów to jeżdżące trupy, jak się mówi prezesowi że coś nie działa to i tak tego nie naprawiają, zamiast płynu do szyb każą lać wodę z ludwikiem bo im szkoda 10zł na płyn, albo trzeba kupić samemu. Każdemu kto wybiera się do tej pracy szczerze ODRADZAM.... Ps. Tylko ekipa ludzi z którymi się pracuje jest spoko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były ph Re: biuro plus, lobos i inni IP: *.159.15.9.static.crowley.pl 03.04.09, 10:45 płaca marna a wymagania wysokie nie polecam na auto trzeba zapracowac zgadzam sie ze bp to totalne dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc-były Re: biuro plus, lobos i inni IP: 94.254.192.* 17.04.09, 14:39 co do lobosu to też rewelacji z wypłatą nie ma, kombinują na czym się da, premia to nawet nie jest jakiś procent ze sprzedaży tylko kwota jaka się wpisze dyrektorowi, oczywiście zależne od tego czy masz ochotę na wazelinę czy nie. samochody nawet spoko, nie ma gps. Najgorsze co tam jest to atmosfera między pracownikami. nie będę się rozpisywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: biuro plus, lobos i inni IP: 89.108.209.* 07.05.09, 17:19 zgadzam sie z moim przedmowca- praca w lobosie to jakaś porażka totalna. obiecuja cuda a w rzeczywistości totalne dno. pramia której tak naprawdę nie ma lub jest - w zależności od humoru kogos nad tobą, 2 umowy tzn umowa o pracę na najniższa mozliwa pensje plus umowa zlecenie , podbieranie klientow przez wyższych koordynatorów i generalnie wyścig szczurow, nie wiem jak w innych miastach, ale atmosfera w krakowskim lobosie jest tragiczna, wazelina i obłuda, całym działem handlowym "rządzi" pani dorota.k. która zielonego pojęcia nie ma o handlu, i ładnejsze koleżanki od niej (co wcale trudne nie jest) zwalnia po okresie próbnym. generalnie rekrutacja w lobosie odbywa sie cały czas gdyz ludzie zwalniaja sie notorycznie. ogółem: NIE POLECAM NAJGORSZEMU WROGOWI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan B+ Re: biuro plus, lobos i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:10 tak, tak można się uśmiechnąć przy premii! napewno! chyba tylko z tego powodu, że nieprzesadzając ale kierownik Pan W... wyciąga koperte z biurka i podaje Ci ją z uśmiechem na twarzy! przedział koperty jest naprawde niewymierny ... do niczego (400 max960zł) po niecałych 2 latach pracy, szkoda adać a ludzie? naprawde fajni poza Prezesem i Panią dyr.M... która kładzie kolejną firme:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca b+ (wwa) Re: biuro plus, lobos i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.09, 19:24 fajnie poczytać wpisy kolegów z firmy, święta prawda, nie wiem jak dawno pracowaliście ale teraz jest chyba jeszcze gorzej i nie wiadomo czy sie śmiać czy płakać. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
przedstawiciel-0 Re: biuro plus, lobos i inni 10.08.09, 20:15 Witam. Piszecie o 1200 netto, chciałbym tyle mieć. W b+ w Będzinie pierwsza umowa jest na zlecenie, 1200 brutto. Premie o czym Wy mówicie nigdy nie spełnisz warunków aby ją dostać(marża za niska, obrotu nie ma, faktury nie zapłacone zawsze znajdzie się wymówka).Ciężko coś sprzedać jeżeli wszyscy dookoła proponują towar dużo tańszy. Acha jeszcze GPS w telefonach. Jesteś na ciągłym monitoringu, a gdy złapie Cię nadajnik z innego miasta co jest normalne w sieci komórkowej idziesz na dywanik do szefowej i tłumaczysz się gdzie byłeś(ona nie rozumie jak inny nadajnik może cię przejąć). Ludzie odradzam pracę w tej firmie. Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inni Re: biuro plus, lobos i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 13:56 Widzę, że coraz lepiej jest. A co do dwuletniego stażu, weź ty lepiej zmień tą firmę bo to jest już związek patologiczny. Pozdro dla byłych. P.S. dla ropucha też, może czyta ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: biuro plus, lobos i inni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.09, 20:05 Katowice też poracha klika rodzinna.Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: biuro plus, lobos i inni IP: *.chello.pl 26.09.09, 21:52 pracuję w BP Katowice jako doradca i nie podobaja mi sie wypowiedzi na nasz temat typu ze odbieramy telefon z pełnymi ustami albo ze wogole z łaska dzwonimy do klientów! brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BP Re: biuro plus, lobos i inni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 13:20 nie podobają mi się wypowiedzi... ojo joj :-) i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cytrynka Re: biuro plus, lobos i inni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.09, 12:26 Witam, ja też tam całkiem niedawno pracowałam,nie będę odnosiła się tutaj do poruszanych wątków osobniczych ale powiem jedno;praca w Biurze Plus o/Katowice potrafi być fantastyczna,jeśli zaczynasz karierę np.po studiach,nie masz astronomicznych oczekiwań finansowych tylko zdrowo patrzysz pod tym względem na świat i są tam fajni ludzie, tak ph jak i doradczynie,a minusy jak się chce, to znajdzie się wszędzie, nawet pracując w kiosku ruchu. Proponuję optymistyczniej patrzeć na świat i nie "czepiać się". Pozdrowienia dla byłych i obecnych pracowników tego oddziału. Odpowiedz Link Zgłoś