Gość: Tom IP: *.pro-internet.pl 06.02.09, 19:02 Dziwne nigdzie niema źródła?? we środę czytałem o tym biednym Ee w Timesie strasznie się tam redakcja męczy ja widzę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dik Odchudzanie w pracy IP: *.zax.pl 06.02.09, 20:43 Ale mi nowość. Ja już tak robie piąty raz. Tylko ja się odchudzam. Cztery zakłady przegrałem niestety. Nie miałem silnej motywacji. Ale teraz wygram bo doszły kłopoty ze zdrowiem (zwyrodnienie stawu biodrowego). Mam stracić 20 kilo nadwagi w 7 miesięcy. Ale mogę tylko mniej jeść. Praca przy komputerze, 49 lat. Ale jestem pewny, że się uda bo mam super motywację. Troche kasy też wpadnie i myśle, że biulans wyjdzie na zero i odzyskam mój 1 kzł. pozdrawiam naśladowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fhu Re: Odchudzanie w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:57 Ja się założyłem jakieś 20 lat temu że schudnę nie pamiętam już ile kg do 86 kg, niestety przegrałem o ~100g. Stawką była randka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebhora Odchudzanie w pracy IP: *.tsi.tychy.pl 06.02.09, 22:08 ja u siebie w pracy zrobiłam podobnie, tylko że nie chodzi o pieniadze a raczej o samodyscypline,w kazdy pn i czw wazymy sie wszyscy i kg zapisywane sa na liscie... w koncu kazdy kg mniej to zdrowie, to dziala i pomysł na wspólne odchudzanie rewrlacyjne, samemu trudno sie zmobilizowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaaaaaaaaaa Re: Odchudzanie w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 23:29 Każdy kilogram mniej to zdrowie? Ok, jeśli ktoś wazy 70kg przy 165cm wzrostu. Ale jeśli ktoś waży 40 kg- można polemizować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny Re: Odchudzanie w pracy IP: *.chello.pl 07.02.09, 11:04 Takie odchudzanie na wyścigi to masakra dla zdrowia organizmu! Pozatym efekt dla wagi ciała takich wyścigów moze byc tylko jeden - MEGAJOJO i dwa razy wieksze przytycie niz była utrata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dik Re: Odchudzanie w pracy IP: *.zax.pl 07.02.09, 18:25 Dlaczego na wyścigi. Po prostu dodatkowa motywacja. Odpowiedz Link Zgłoś
qbt Odchudzanie?? 08.02.09, 10:30 Pamiętajcie: Każdy kilogram obywatela z wyższym wykształceniem - szczególnym dobrem narodu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciepły Re: Odchudzanie?? IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 12:26 Witam. Do odchudzanie najlepszy jest fitbay.pl/orbitrek-magnetyczny-atlanta-white-p-469.html posiada wszystkie niezbedne funkcje a do tego cena atrakcyjna. Kupowalem w tym sklepie i musze przyznac,ze jest bardzo profesjonalny,bardzo dobra obsługa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waleria Re: Odchudzanie w pracy IP: *.gprs.plus.pl 26.02.09, 13:25 Witam. A czy korzystaliscie moze z rad tego portalu www.mojafigura.pl/ mozna znalezc ciekawe porady na temat odchudzania, dodatkowo jest sklep z produktami odchudzającymi, warto spojrzeć, zrzucić pare kilko dzięki radą portalu,sama sie o tym przekonałam. Odpowiedz Link Zgłoś