Gość: renek IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.11.03, 21:45 No cóż w moim przypadku instrukcja obsługi szefa sprawdziła się. Wynik jest odzwierciedleniem charakterystyki mojego szefa (: Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rozczarowana Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.ir.ae.wroc.pl 16.12.03, 10:46 Nic się nie sprawdziło. Może charakter instytucji w której pracuje sprawia, że pytania nie odzwierciedlają sytuacji jaka istnieje w mojej firmie. Z dupka, w ankiecie wyszedł lew broniący swojego stada i do tego bardzo profesjonalnie, a szef jest poprostu żywym przykładem kariery Nikosia Dyzmy...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozczarowany Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 62.141.241.* 17.01.04, 23:26 Rozczarowana, masz rację. W moim przypadku test wypadł identycznie. Z kompletnego dupka zrobili lwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.amg.gda.pl 22.07.04, 14:25 U mnie też nie udało się! Pudło! Szef jest zupełnie iny niż wyszło z testu. Na bycie lwiątkiem to może się zapatruje, ale do lwa to mu daleko! Może źle rozumiem pytania, albo mój szef faktycznie jest inny niż wyniki jego działań i może to ja go spostrzegam? Szczerze, to wątpliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macmac Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:31 Co to za nędzny test????????Rozwiązałem i tak jak u poprzedników z dupka totalnego zrobiono moją szefową na lwicę przywódczynię - śmiechu warte!!!!!! Apropos......Pracuję na państwówce...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delco Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.szwajcarska.pl 14.07.07, 23:33 Zupełna nieprawda , z przygłupiego karierowicza który ma wszystko w d.... a stanowisko ma dzieki układom rodzinnym wyszedł mąż opatrznościowy Odpowiedz Link Zgłoś
hel0 Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo 09.03.04, 06:08 U mnie tez nic. Szef egoista, egocentryk dbajacy tylko o czubek wlasnego nosa, a oto cowyszlo: "Cenisz jego demokratyczny sposób kierowania grupą, doświadczenie i sposób, w jaki rozwiązuje problemy..." "W sytuacjach niebezpiecznych szef wysuwa się na pierwsze miejsce, a podczas odwrotów osłania tyły wspólnie z silnymi i doświadczonymi słoniami." Skad te wnioski ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BASKA Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.gdynia.mm.pl 13.02.05, 09:16 U MNIE TO SAMO - KTOS KTO NA CODZIEŃ DBA O WLASNY TYŁEK, SIEDZI NIC NIE ROBI I WINE ZA KAŻDE NIEPOWODZENIE ZRZUCA NA INNYCH, WYSZEDL JAKO LEW BRONIACY STADA :>:>:>:> PORAŻKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migdalek Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 217.173.203.* 23.02.05, 21:30 W moim przypadku test takze nie zdal egzaminu.Z Pospoltego atokraty , dbajacego tylko o wlasne interesy stal sie wilkiem dbajacym o stado.Tak sie zastanawiam jak to mozliwe.............. e sykoda strzepic klawiaturki na takiego...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internet.v.pl 27.10.05, 13:18 to tak jak u mnie :) niby lew hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woteke Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 11:22 Dokładnie , z furiata po zawodówce zrobił sie intelektualista dotego propracowniczy, do bani ta ankieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reset Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.karo.punkt.pl / 213.199.219.* 02.01.04, 21:33 Gówno prawda test jest do bani:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrynka467 Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.kobylnica.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 18:51 Super, sprawdziło się idealnie... Test pozwolił mi zrozumieć, że mój szef to PRAWIe ;-) ideał :) oby tak było nadal... w sumie nasza firma to jedna "rodzina" - trzymamy sie razem i wszyscy pracują dla siebie i dla innych. Życze innym pwodzenia i podobnych wniosków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysha Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 00:09 Heh... moze nie dupek... ale wiedzma nad wiedzmami i w dodatku fleja... Wszyscy w mojej bylej pracy (tak, tak... juz nie pracuje) jej nie cierpia bez wzgledu na dzial w ktorym pracuja. A wyszla niby ze lwica... no tak... pozarlaby kazdego, nawet klienta (ze nie wspomne o nas). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margot Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:25 ieeesssooo!!! zgadzam się u mnie też taka baba byla paskudna, tośmy poodchodzili; teraz dręczy nowych, ale znając życie niedługo zostaną, wielu bylo przed nami, wielu będzie po nas... > pozarlaby kazdego, nawet klienta (ze nie wspomne o nas). święte slowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pająk Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:48 Też mi się nie zgadzało. Jednak jak doczytałem do końca, że młode wilki by go rozszarpały, to się ucieszyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucusia Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.if.uj.edu.pl 23.11.06, 18:59 Ja też niby jestem w stadzie wilków. Nie wiem...może coś w tym jednak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalamido Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 83.238.128.* 13.12.06, 12:16 ... i o to chodzi ... takie wyniki to powod do dumy, mimo iz niezgodnej ze stanem faktycznym, ale te nadete buce tylko utwierdza sie w przekonaniu o wlasnej wspanialosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBA Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 10:32 ...ale sie uśmiałam! zodiakalnie wszystko się zgadza, ale nie tylko... tylko z lwią grzywą już coś nie tak... dzięki za radochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blank Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 11:21 A u mnie wszystko sie zgadza, jakby ktos byl i to opisal::)) Luzik. Wynik: Twoja grupa przypomina stado słoni. Przywódca stada jest darzony zaufaniem, a często nawet miłością. Pamięta stare czasy, zazwyczaj jest najstarszym osobnikiem w zespole. Cenisz jego demokratyczny sposób kierowania grupą, doświadczenie i sposób, w jaki rozwiązuje problemy. W stadzie czujesz się bezpiecznie, bo tu nacisk kładzie się na współpracę i altruizm. Nawet najmłodsze słoniątko jest otaczane opieką, wszystkie młode są traktowane jednakowo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezabelka Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 195.205.213.* 20.07.04, 08:01 I WILK szefem i owca cała. Genialne jak można w "naturalny" sposób przedstawic szefa!! Ten test daje do myślenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesymistka Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.zurich.pl 20.07.04, 08:43 Test kompletnie beznadziejny. W ogóle nie porusza problemów relacji z podwładnymi. Pytanie niepasujące do ogółu, są różne branże i zależności. Po wypełnieniu testu wyszło, że mój szef jest Lwem ;:-))))))))))))))i że ma autorytet ;:-)))))))))))))))))))))))))))), chyba w tworzeniu konfliktów ,bo autorytetu nie ma żadnego a ludzi traktuje przedmiotowo. Inwestuje w ludźi niedouczonych i utrzymuje klikę kolegów - tylko oni mają szanę na awans. Stanowiska rozdawane są jedynie w drodze wazelinirstwa i przytakiwania. Ludzie z własnym zdaniem są ignorowani lub zwalniani. I co to jest Lew z autorytetm ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.04, 15:46 moj szef to wg testu lew, w praktyce to prymitywny tyran. test = kompletna klapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 23:59 nie zgadza się nic a nic bzdura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as wywiadu Darek Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.ozarow.net / *.ozarow.net 08.09.04, 22:04 nie sprawdzilo sie lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M-ka Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:14 Nie wiem czy bardziej przerażający jest wynik testu - średnio trafiony - czy raczej nasze opinie na temat szefów. A podobno "nie bluzgaj na szefa swego możesz mieć gorszego". To tragedia że wyższe stanowiska zajmują egoiści i ludzie niekompetentni. Życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margot Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:27 nie kazdego da sie traktować z szacunkiem, po stokroć wolę endrju leppera niż moją bylą szefową, "bo to zła kobieta była' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczmar Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:49 bzdury, bzdury..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.chello.pl 16.01.05, 09:08 bzdurny test i idiotyczna analiza teoretyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cristo Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.wroclaw.mm.pl 18.01.05, 01:11 jakie slonie jakie zabijanie.mamy XXI wiek a nie epoke kamienia łupanego!! buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmax Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 01:18 ten test jest do bani totalna klapa jaki lew zwykły kundel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaźmirz DEZINSDESTRUKCJA OBSŁUGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:32 wyszło dokładnie odwrotnie. Mój szef jest ostry, wszyscy go unikają, co powudje wewnętrzne konflikty, zrzuca odpowiedzialność na innyc a sam spija śmietankę. W teście wyszło ze jest cudowny kochający i otacza opieką- stadko trzyma się razem itp. U nas wszyscy gonią w piętkę i stresują się, nikt nie spotyka się prywatnie choć niby wszyscy chcą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu LEW IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.10.06, 02:18 jasna k...., kto takie bzdury pisze. mój "boss" to prawdziwy egoistyczny prostak, który na dodatek chętnie dzieli się, ale tylko odpowiedzialnością. boi się wziąć ciężar istotnych decyzji na własne barki, toteż sprawy leżą po kilka dni, bo on musi się zapytać "wyżej". sam spija śmietankę. nie informuje o niczm. decyzje niepopularne przekazuje mailem, bo nie ma odwagi, a w przypadku niepowodzeń chętnie rzuca kogoś z zespołu na pożarcie, byle samemu wyjść bez szwanku. dewiza: co złego to nie ja, jak najbardziej go opisuje, a tu napisali, że niby jakiś lew, którego wszyscy szanują - szkoda że nie słyszycie jak, haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALI Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.jpk.pl / *.crowley.pl 11.08.05, 21:31 Totalne bzdury i brednie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Czerniak Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 08:55 Wyjątkowy nietrafny i bzdurny test! Odpowiadałem anonimowo, a więc szczerze i bezintersownie, co pozwala załozyć obiektywizm oceny. A okazało się że to bzdury, bzdury, bzdury, Kto jest autorem tych bzdur niech się przerzuci na rentę górniczą i zrezygnuje z psychologii, bo wśród bzdur które tworzy kariery nie zrobi. Test nie zakłada nawet transformacji i zmiam jakie po niej zaszły, a podąża jedynie owczym pędem w jednym kierunku, tak wielki negatyw dla tego testu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buberturbo Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.chello.pl 17.08.05, 23:37 To jakaś paranoja... ten test.. nic sie nie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytan Re: TRAGEDIA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:38 Mój szef jest chodzącą ś...., wprowadza w firmie chorą atmosferę a wynik testu pokazuje że jest ANIOŁEM!!!! buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 07:51 wyszedł wilk broniący stada , a jest hamem i gburem olewajacym ludzi , gruboskórny,nie potrafi się pochamować ze swoimi przekleństwami i darciem "ryja" od rana szuka ofiary jak "wilk" jest wciąż niezadowolony z życia i ze swoich pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:17 Nie powiem ze nie ma w wyniku odrobiny prawdy ale: u mnie szef robi z pracownikiem co chce i kiedy chce, dba tylko o siebie i "swoich ludzi" , w firmie zarobki uzaleznione sa od znajomosci,cwaniactwa i podlizywania a nie od wyksztalcenia , charakteru i ilosci pracy , stazu.Ogólnie pracodawca jest nieszczery, dyskryminuje pracownikow (traktujac ich wedlug wlasnego widzimisie)Żygac sie chce:( nie wiem ile jeszcze tam wytrzymam:(ale musze z czegos zyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 213.17.175.* 23.01.06, 10:56 Mój szef to LEW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Moi dwaj szefowie... IP: 80.54.88.* 26.04.06, 16:55 Trafiłam od szefa Lwa do szefa stada Słoni. To była najlepsza okazja w moim życiu, miałam kupę szczęścia. Podlegam teraz szefowi, który ma do mnie zaufanie, stosuje zasadę "marchewki" a nie "kija", nie wtrąca się zbyt dużo w życie zespołu, ale zawsze salomonowym wyrokiem rozwiązuje wszystkie konflikty. Jest po porostu lubiany i szanowany, nikt sie go nie boi. POtrafie to docenić po gehennie jaką przeżyłam z wcześniejszym szefem - fanatycznym ksenofobem, konserwatystą, a do tego furiatem i ćwierć inteligentem, który potrafił doprowadzic do pasji i łez najstarszych i najbardziej doświadczonych pracowwników. Siedem lat bez podwyżki! Dziś, gdy porównuję tyh dwóch szefów, mam ochotę dać na msze w intencji jak najdłuższego życia i zdrowia szefa "Słonia", choć wierząca nie jestem :D Odpowiedz Link Zgłoś
noteb Jaka figura... dwa kółka i .... 26.04.06, 18:06 rozwalają mnie takie testy, hehehe 1. Która z figur najlepiej obrazuje twoje kontakty z szefem? ano taka: O ======D O Odpowiedz Link Zgłoś