Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożonego

IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.11.03, 21:45
    No cóż w moim przypadku instrukcja obsługi szefa sprawdziła
    się. Wynik jest odzwierciedleniem charakterystyki mojego szefa
    (:
    Obserwuj wątek
      • Gość: rozczarowana Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.ir.ae.wroc.pl 16.12.03, 10:46
        Nic się nie sprawdziło. Może charakter instytucji w której pracuje sprawia, że
        pytania nie odzwierciedlają sytuacji jaka istnieje w mojej firmie. Z dupka, w
        ankiecie wyszedł lew broniący swojego stada i do tego bardzo profesjonalnie, a
        szef jest poprostu żywym przykładem kariery Nikosia Dyzmy...:(
        • Gość: Rozczarowany Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 62.141.241.* 17.01.04, 23:26
          Rozczarowana, masz rację. W moim przypadku test wypadł identycznie. Z
          kompletnego dupka zrobili lwa!!!
          • Gość: EWa Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.amg.gda.pl 22.07.04, 14:25
            U mnie też nie udało się! Pudło! Szef jest zupełnie iny niż wyszło z testu. Na
            bycie lwiątkiem to może się zapatruje, ale do lwa to mu daleko!
            Może źle rozumiem pytania, albo mój szef faktycznie jest inny niż wyniki jego
            działań i może to ja go spostrzegam? Szczerze, to wątpliwe...
            • Gość: macmac Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 23:31
              Co to za nędzny test????????Rozwiązałem i tak jak u poprzedników z dupka
              totalnego zrobiono moją szefową na lwicę przywódczynię - śmiechu warte!!!!!!
              Apropos......Pracuję na państwówce......
          • Gość: Delco Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.szwajcarska.pl 14.07.07, 23:33
            Zupełna nieprawda , z przygłupiego karierowicza który ma wszystko w d.... a
            stanowisko ma dzieki układom rodzinnym wyszedł mąż opatrznościowy
        • hel0 Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo 09.03.04, 06:08
          U mnie tez nic. Szef egoista, egocentryk dbajacy tylko o czubek wlasnego nosa,
          a oto cowyszlo:
          "Cenisz jego demokratyczny sposób kierowania grupą, doświadczenie i sposób, w
          jaki rozwiązuje problemy..."
          "W sytuacjach niebezpiecznych szef wysuwa się na pierwsze miejsce, a podczas
          odwrotów osłania tyły wspólnie z silnymi i doświadczonymi słoniami."

Skad te wnioski ????????????
        • Gość: BASKA Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.gdynia.mm.pl 13.02.05, 09:16
          U MNIE TO SAMO - KTOS KTO NA CODZIEŃ DBA O WLASNY TYŁEK, SIEDZI NIC NIE ROBI I
          WINE ZA KAŻDE NIEPOWODZENIE ZRZUCA NA INNYCH, WYSZEDL JAKO LEW BRONIACY
          STADA :>:>:>:> PORAŻKA
        • Gość: Migdalek Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 217.173.203.* 23.02.05, 21:30
          W moim przypadku test takze nie zdal egzaminu.Z Pospoltego atokraty , dbajacego
          tylko o wlasne interesy stal sie wilkiem dbajacym o stado.Tak sie zastanawiam
          jak to mozliwe.............. e sykoda strzepic klawiaturki na takiego......
        • Gość: Agnieszka Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internet.v.pl 27.10.05, 13:18
          to tak jak u mnie :) niby lew hahaha
        • Gość: Woteke Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.08, 11:22
          Dokładnie , z furiata po zawodówce zrobił sie intelektualista dotego
          propracowniczy, do bani ta ankieta
      • Gość: reset Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.karo.punkt.pl / 213.199.219.* 02.01.04, 21:33
        Gówno prawda test jest do bani:))
      • Gość: landrynka467 Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.kobylnica.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 18:51
        Super, sprawdziło się idealnie... Test pozwolił mi zrozumieć, że mój szef to
        PRAWIe ;-) ideał :) oby tak było nadal... w sumie nasza firma to
        jedna "rodzina" - trzymamy sie razem i wszyscy pracują dla siebie i dla innych.
        Życze innym pwodzenia i podobnych wniosków.
        • Gość: mysha Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 00:09
          Heh... moze nie dupek... ale wiedzma nad wiedzmami i w dodatku fleja...
          Wszyscy w mojej bylej pracy (tak, tak... juz nie pracuje) jej nie cierpia bez
          wzgledu na dzial w ktorym pracuja. A wyszla niby ze lwica... no tak...
          pozarlaby kazdego, nawet klienta (ze nie wspomne o nas).
          • Gość: Margot Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:25
            ieeesssooo!!! zgadzam się u mnie też taka baba byla paskudna, tośmy
            poodchodzili; teraz dręczy nowych, ale znając życie niedługo zostaną, wielu
            bylo przed nami, wielu będzie po nas...

> pozarlaby kazdego, nawet klienta (ze nie wspomne o nas).
            święte slowa
        • Gość: Pająk Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:48
          Też mi się nie zgadzało. Jednak jak doczytałem do końca, że młode wilki by go
          rozszarpały, to się ucieszyłem...
          • Gość: Lucusia Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.if.uj.edu.pl 23.11.06, 18:59
            Ja też niby jestem w stadzie wilków. Nie wiem...może coś w tym jednak jest.
        • Gość: lalamido Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 83.238.128.* 13.12.06, 12:16
          ... i o to chodzi ... takie wyniki to powod do dumy, mimo iz niezgodnej ze
          stanem faktycznym, ale te nadete buce tylko utwierdza sie w przekonaniu o
          wlasnej wspanialosci
      • Gość: BUBA Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.04, 10:32
        ...ale sie uśmiałam! zodiakalnie wszystko się zgadza, ale nie tylko... tylko z
        lwią grzywą już coś nie tak... dzięki za radochę
      • Gość: blank Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 11:21
        A u mnie wszystko sie zgadza, jakby ktos byl i to opisal::)) Luzik.

Wynik: Twoja grupa przypomina stado słoni. Przywódca stada jest darzony
        zaufaniem, a często nawet miłością. Pamięta stare czasy, zazwyczaj jest
        najstarszym osobnikiem w zespole. Cenisz jego demokratyczny sposób kierowania
        grupą, doświadczenie i sposób, w jaki rozwiązuje problemy. W stadzie czujesz
        się bezpiecznie, bo tu nacisk kładzie się na współpracę i altruizm. Nawet
        najmłodsze słoniątko jest otaczane opieką, wszystkie młode są traktowane
        jednakowo...

• Gość: Jezabelka Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 195.205.213.* 20.07.04, 08:01
        I WILK szefem i owca cała. Genialne jak można w "naturalny" sposób przedstawic
        szefa!! Ten test daje do myślenia...
      • Gość: pesymistka Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.zurich.pl 20.07.04, 08:43
        Test kompletnie beznadziejny. W ogóle nie porusza problemów relacji z
        podwładnymi. Pytanie niepasujące do ogółu, są różne branże i zależności. Po
        wypełnieniu testu wyszło, że mój szef jest Lwem ;:-))))))))))))))i że ma
        autorytet ;:-)))))))))))))))))))))))))))), chyba w tworzeniu konfliktów ,bo
        autorytetu nie ma żadnego a ludzi traktuje przedmiotowo. Inwestuje w ludźi
        niedouczonych i utrzymuje klikę kolegów - tylko oni mają szanę na awans.
        Stanowiska rozdawane są jedynie w drodze wazelinirstwa i przytakiwania. Ludzie
        z własnym zdaniem są ignorowani lub zwalniani. I co to jest Lew z autorytetm ?

• Gość: xx Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.dip.t-dialin.net 20.07.04, 15:46
        moj szef to wg testu lew, w praktyce to prymitywny tyran. test = kompletna klapa
      • Gość: sylwia Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 23:59
        nie zgadza się nic a nic bzdura!!!
      • Gość: as wywiadu Darek Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.ozarow.net / *.ozarow.net 08.09.04, 22:04
        nie sprawdzilo sie lipa
        • Gość: M-ka Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:14
          Nie wiem czy bardziej przerażający jest wynik testu - średnio trafiony - czy
          raczej nasze opinie na temat szefów. A podobno "nie bluzgaj na szefa swego
          możesz mieć gorszego". To tragedia że wyższe stanowiska zajmują egoiści i
          ludzie niekompetentni. Życie.
          • Gość: Margot Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 23:27
            nie kazdego da sie traktować z szacunkiem, po stokroć wolę endrju leppera niż
            moją bylą szefową, "bo to zła kobieta była'
      • Gość: kaczmar Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.04, 15:49
        bzdury, bzdury.....
      • Gość: Alinka Co za bzdura!!!!! IP: *.su.krakow.pl 29.10.04, 10:06
        j.w.
      • Gość: pop Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.chello.pl 16.01.05, 09:08
        bzdurny test i idiotyczna analiza teoretyka....
        • Gość: cristo Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.wroclaw.mm.pl 18.01.05, 01:11
          jakie slonie jakie zabijanie.mamy XXI wiek a nie epoke kamienia łupanego!! buhaha
          • Gość: madmax Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 01:18
            ten test jest do bani totalna klapa jaki lew zwykły kundel
      • Gość: kaźmirz DEZINSDESTRUKCJA OBSŁUGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:32
        wyszło dokładnie odwrotnie. Mój szef jest ostry, wszyscy go unikają, co powudje
        wewnętrzne konflikty, zrzuca odpowiedzialność na innyc a sam spija śmietankę. W
        teście wyszło ze jest cudowny kochający i otacza opieką- stadko trzyma się
        razem itp. U nas wszyscy gonią w piętkę i stresują się, nikt nie spotyka się
        prywatnie choć niby wszyscy chcą
        • Gość: gość portalu LEW IP: *.lodz.dialog.net.pl 20.10.06, 02:18
          jasna k...., kto takie bzdury pisze. mój "boss" to prawdziwy egoistyczny
          prostak, który na dodatek chętnie dzieli się, ale tylko odpowiedzialnością. boi
          się wziąć ciężar istotnych decyzji na własne barki, toteż sprawy leżą po kilka
          dni, bo on musi się zapytać "wyżej". sam spija śmietankę. nie informuje o
          niczm. decyzje niepopularne przekazuje mailem, bo nie ma odwagi, a w przypadku
          niepowodzeń chętnie rzuca kogoś z zespołu na pożarcie, byle samemu wyjść bez
          szwanku. dewiza: co złego to nie ja, jak najbardziej go opisuje, a tu napisali,
          że niby jakiś lew, którego wszyscy szanują - szkoda że nie słyszycie jak, haha
      • mada1978 Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo 11.08.05, 13:14
      • Gość: ALI Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.jpk.pl / *.crowley.pl 11.08.05, 21:31
        Totalne bzdury i brednie!
      • Gość: Radek Czerniak Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 08:55
        Wyjątkowy nietrafny i bzdurny test! Odpowiadałem anonimowo, a więc szczerze i
        bezintersownie, co pozwala załozyć obiektywizm oceny. A okazało się że to
        bzdury, bzdury, bzdury, Kto jest autorem tych bzdur niech się przerzuci na
        rentę górniczą i zrezygnuje z psychologii, bo wśród bzdur które tworzy kariery
        nie zrobi. Test nie zakłada nawet transformacji i zmiam jakie po niej zaszły, a
        podąża jedynie owczym pędem w jednym kierunku, tak wielki negatyw dla tego
        testu.
      • Gość: buberturbo Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.chello.pl 17.08.05, 23:37
        To jakaś paranoja... ten test.. nic sie nie zgadza...
      • Gość: tytan Re: TRAGEDIA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 21:38
        Mój szef jest chodzącą ś...., wprowadza w firmie chorą atmosferę a wynik testu
        pokazuje że jest ANIOŁEM!!!! buuuuu
      • Gość: margo Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 07:51
        wyszedł wilk broniący stada , a jest hamem i gburem olewajacym ludzi ,
        gruboskórny,nie potrafi się pochamować ze swoimi przekleństwami i darciem "ryja"
        od rana szuka ofiary jak "wilk" jest wciąż niezadowolony z życia i ze swoich
        pracowników.
      • Gość: aneta Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 21:17
        Nie powiem ze nie ma w wyniku odrobiny prawdy ale: u mnie szef robi z pracownikiem co chce i kiedy chce, dba tylko o siebie i "swoich ludzi" , w firmie zarobki uzaleznione sa od znajomosci,cwaniactwa i podlizywania a nie od wyksztalcenia , charakteru i ilosci pracy , stazu.Ogólnie pracodawca jest nieszczery, dyskryminuje pracownikow (traktujac ich wedlug wlasnego widzimisie)Żygac sie chce:( nie wiem ile jeszcze tam wytrzymam:(ale musze z czegos zyc
      • Gość: :) Re: Instrukcja obsługi szefa: przetestuj przełożo IP: 213.17.175.* 23.01.06, 10:56
        Mój szef to LEW.
      • Gość: pracownik Moi dwaj szefowie... IP: 80.54.88.* 26.04.06, 16:55
        Trafiłam od szefa Lwa do szefa stada Słoni. To była najlepsza okazja w moim
        życiu, miałam kupę szczęścia. Podlegam teraz szefowi, który ma do mnie zaufanie,
        stosuje zasadę "marchewki" a nie "kija", nie wtrąca się zbyt dużo w życie
        zespołu, ale zawsze salomonowym wyrokiem rozwiązuje wszystkie konflikty. Jest po
        porostu lubiany i szanowany, nikt sie go nie boi. POtrafie to docenić po
        gehennie jaką przeżyłam z wcześniejszym szefem - fanatycznym ksenofobem,
        konserwatystą, a do tego furiatem i ćwierć inteligentem, który potrafił
        doprowadzic do pasji i łez najstarszych i najbardziej doświadczonych
        pracowwników. Siedem lat bez podwyżki! Dziś, gdy porównuję tyh dwóch szefów, mam
        ochotę dać na msze w intencji jak najdłuższego życia i zdrowia szefa "Słonia",
        choć wierząca nie jestem :D
      • noteb Jaka figura... dwa kółka i .... 26.04.06, 18:06
        rozwalają mnie takie testy, hehehe

1. Która z figur najlepiej obrazuje twoje kontakty z szefem?

ano taka:

O
        ======D
        O

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka