Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska

IP: *.centertel.pl 09.04.09, 07:49
    Czy ktos zna firmę, czy to jest firma uczciwa dbająca o pracowników.
    Czy warto w niej pracować?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Andrzej Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.centertel.pl 13.04.09, 18:44
        Nie polecam, wymagają samozatrudnienia, w samochodach GPS. Wymagają
        codziennego raportowania, za nieumyty samochod kara finansowa, tak
        samo za żle wypelnione raporty. Ciągła kontrola pracowników.
        Kierownicy niedouczeni, zatrudnieni chyba tylko do kolejnego
        kontrolowania. Wszystkie wysylane emaile trafiaja do adresata i do
        dyr. handlowego a moze i do prezesa. Jak bedziesz odchodzić z firmy
        to nie zaplacą za ostatni miesiąc. Firma prawdopodobnie na skraju
        bankructwa, wymagają od klientów aby placili w terminie a sami
        przeciągają terminy o kilka miesięcy. Każą podpisywać szkolenia BHP
        których nie było ale w koszty firmy pewnie wciągnięte. Wymagaja
        przejechania miesiecznie min. 4000 km ale jak przekroczysz 1000 pln.
        za tankowanie to doplacasz ze swojej kieszeni.
        Lepiej znajdz sobie pracę w normalnej firmie a o Milwaukee Centrum
        zapomnij.
        • Gość: AK Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.centertel.pl 15.04.09, 21:56
          Potwierdzam, miesiac temu odszedlem z tej firmy i do tej pory kasy
          brak.
        • Gość: Zofia Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.chello.pl 29.04.09, 20:15
          Opinia wyssana z palca,.Handlowiec musi mieć to coś żeby robić obroty,a
          wam pewnie tego zabrakło.Najprościej jest obwiniać firmę a nie siebie .
          Komentarz ten ubliża kierownikom firmy i jest on nie na miejscu,jeżeli ktoś
          naprawdę ma zamiar wejść w ten interes niech sam się przekona a nie wierzy
          durnym komentarzom byłych pracowników . Rezygnują Ci co nie dają rady a zostają
          NAJLEPSI i o dziwo nikt nie narzeka. a opinie pisanie w złości są mało
          inteligentne jak na pracownika TAK PORZĄDNEJ FIRMY!!;).Nie wierzysz?Sam sprawdź
          nie pożałujesz.POZDRAWIAMY I ZAPRASZAMY.Zofia;)
          • Gość: ERWIN Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.09, 20:21
            Popieram p.Zofię pisze prawdę kto ma ochotę do pracy to pracuje
            kilka lat i nie narzeka a trzeba umieć odejść z godnością a nie jak
            złodziej bo większość tak właśnie odchodzi i ma problem.kłamać każdy
            potrafi a papier przyjmie wszystko.
            • Gość: K. Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.chello.pl 29.04.09, 20:23
              Popieram.
              • Gość: NiePrzedstawięSię Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.09, 00:14
                ...bo "ktoś" mógłby mi nabruździć!!!
                Ta firma pada, prezes chciał pokazać ojcu, że potrafi coś w życiu
                osiągnąć i stworzył Milwaukee-Centrum Sp. z o.o. Chciał drugiego
                Hilti:)
                To wielka ujma dla prawdziwego Milwaukee ze Stanów!!! Super marka
                wpadła w nieodpowiednie ręce!!!
                Próbowałem zrobić coś dla tej firmy, ale prezes ma zawsze rację:):)
                Rozumiecie ten grymas???
                Ludzie odchodzą, bo chcą zarabiać pieniądze - tam się jednak nie da
                zarobić. Ktoś pisał o karach...ok, ale to nie wszystko!!! Plany nie
                do zrealizowania - marża firmy na poziomie 15-20 % zmusza do
                wykonania obrotu na poziomie 80 - 100 tyś netto miesięcznie na
                handlowca, a nie zapominajmy o konkurencji innych dystrybutorów...
                Zofia, czy jak Ci tam... nie wiem kto kazał Ci to pisać, ale albo
                jesteś samym prezesem, albo dyrektorem...:):):) Ta firma z takim
                podejściem nie dojdzie do tego co inni!!!
                Maciuś...wróć pod skrzydła tatusia i odpuść sobie plany na swój
                własny rozwój...jesteś za głupi na taką działalność!!!

ODRADZAM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM - lepiej szukać czegoś innego.
                ...i nie byłem tam handlowcem:)
          • Gość: NiePrzedstawięSię Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.05.09, 00:15
            ...bo "ktoś" mógłby mi nabruździć!!!
            Ta firma pada, prezes chciał pokazać ojcu, że potrafi coś w życiu
            osiągnąć i stworzył Milwaukee-Centrum Sp. z o.o. Chciał drugiego
            Hilti:)
            To wielka ujma dla prawdziwego Milwaukee ze Stanów!!! Super marka
            wpadła w nieodpowiednie ręce!!!
            Próbowałem zrobić coś dla tej firmy, ale prezes ma zawsze rację:):)
            Rozumiecie ten grymas???
            Ludzie odchodzą, bo chcą zarabiać pieniądze - tam się jednak nie da
            zarobić. Ktoś pisał o karach...ok, ale to nie wszystko!!! Plany nie
            do zrealizowania - marża firmy na poziomie 15-20 % zmusza do
            wykonania obrotu na poziomie 80 - 100 tyś netto miesięcznie na
            handlowca, a nie zapominajmy o konkurencji innych dystrybutorów...
            Zofia, czy jak Ci tam... nie wiem kto kazał Ci to pisać, ale albo
            jesteś samym prezesem, albo dyrektorem...:):):) Ta firma z takim
            podejściem nie dojdzie do tego co inni!!!
            Maciuś...wróć pod skrzydła tatusia i odpuść sobie plany na swój
            własny rozwój...jesteś za głupi na taką działalność!!!

ODRADZAM WSZYSTKIM ZAINTERESOWANYM - lepiej szukać czegoś innego.
            ...i nie byłem tam handlowcem:)
          • Gość: ????????? Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: 89.174.106.* 03.11.09, 11:28
            Pani Z. Pani chyba nie pracuje lub nie pracowała w tej firmie, tylko coś
            słyszała, ponieważ jak byś coś wiedziała o nie to byś tych chwalb nie
            wypisywała. Ja tam pracowałem i coś wiem na ten temat, robiłem obroty i plany a
            wobec mojej osoby grali w balona a w szczególności Dyr. A.K.
      • Gość: .................. Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.lebork.vectranet.pl 07.06.09, 22:07
        hehe ciekawych rzeczy można się tu dowiedzieć
        • Gość: bzyku Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.06.09, 21:14
          Praca jest spoko, ludzie też (oprócz Irka!), w sobote ide o
          podwyżkę :)
          • Gość: henry Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 17:06
            Pracuję nie od dziś i mogę trochę powiedzieć.Firma wymaga solidnej pracy, co
            oznacza, że często poświęcach na nią ogrom czasu, za który nikt Tobie oczywiście
            nie zapłaci.W innych firmach możesz sobie swój prywatny czas, poświęcony na
            myślenie o pracy potraktować jako nadgodzinę.Jeśli zrobisz super obrót, możesz
            liczyć na premię, nawet niezłą, ale równie dobrze może ona byc Tobie zabrana,
            pensja może być zmniejszona lub zostaniesz obciążony kosztami, za telefon,
            samochód, paliwo, bez powiadomienia Ciebie.Co najbardziej mi dokucza to
            obietnice szkoleń, premii, podwyżek i cudów na kiju, których nie ma lub jeśli są
            to nie tak kolorowe i z dużym opóźnieniem.Na każdym kroku trzeba się pilnować,
            gps w samochodach, częste kontrole, tego co robisz, jak i gdzie a także czy masz
            czysto w samochodzie.Prezes ma humory, a tak serio to bardzo mało wie, o tym jak
            to robić, z kim, a także kim jesteś, brak kontaktu miedzy prezesem a
            pracownikami.Firma jeśli nie podpadłeś nie zrezygnuje z Ciebie, jeśli chcesz sam
            odejść, bo Tobie coś nie pasuje i to powiesz, możesz mieć pod
            górkę.Acha!Samochód do dyspozycji, ale nie ma AC!!Ogólnie bez szału, ale może
            komuś to odpowiada i da sobie radę.
      • Gość: kiu Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: 66.197.167.* 25.08.09, 17:08
        podbijam
        • Gość: ponownie Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.09, 22:38
          AC to jest, bo auta są w leasingu. Udział własny chyba nie jest
          zniesiony, bo za szkody sie płaci.
          Ale nie ma alarmów w autach.
          Tak poza tym to widzę, że się ktoś nowy zatrudnił, bo przejeżdżałem
          przez "Pogodne", a tam Corsa w nocy stała pod domem. Oby się nikt
          nie włamał.
          Pozdrawiam obecnych i przeszłych pracowników Milwaukee Centrum -
          dystrybutora Milwaukee.
          • Gość: ewa Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.centertel.pl 20.09.09, 15:02
            Taa, ciekawe dlaczego Milwauke Centrum kupuje produkty Milwauke od innych
            dystrybutorów a nie bezposrednio z Milwauke. Ciekawe dlaczego serwisy
            elektronarzedzi naprawiają maszyny przeslane przez Milwauke Centrum tylko za
            gotówke. A dlaczego tak stawiany za wzor kolega z południa odszedl do
            konkurencji.? Dlaczego tak sie dzieje, że kazdy normalny pracownik po krotkim
            czasie sam odchodzi. Mieli kilku dobrych ludzi z porządnych firm z duzym
            doswiadczeniem, ale nie chcieli im zaufać, finał byl taki, że wszyscy odeszli a
            Milwauke centrum ma coraz wieksze problemy i z zakupem towarów z Milwauke i z
            regulowaniem swoich zobowiązań. Ludzie nawet jak chca cos sprzedac to czas
            oczekiwania na towar jest tak dlugi, że klient rezygnuje. NIe poleciłbym pracy
            w tej firmie nawet największemu wrogowi. Z przyjemnością obserwuję upadek tej
            firmy i trzymam kciuki aby nastapiło to jak najszybciej. Szkoda handlowców
            którzy mamieni obietnicami wierzą, że będzie lepiej. NIE BĘDZIE. Szukajcie pracy
            w innych normalnych firmach a o Milwaukee Centrum zapomnijcie jak o największym
            waszym koszmarze.
            • Gość: xyz Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.238.64.25.ip.abpl.pl 30.09.09, 14:49
              Skoro tak wszyscy narzekają na ta firmę to niech się zwolnią, zwłaszcza ci, którym ta praca tak bardzo doskwiera. Nie ma przymusu pracy przecież! Ci, którzy sie z MC rozstali mają zapewne tez powody do narzekania w innej firmie. Pewnie, ze jest wiele do poprawy w funkcjonowaniu MC ale tragedii też nie ma. A najlepiej przekonać się na własnej skórze i wyciągnąc własne wnioski :)
              • Gość: do xyz Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.centertel.pl 02.10.09, 08:20
                eee.. ktoś pytal czy warto w tej firmie pracować, wypowiadają się tutaj Ci co
                pracowali albo jeszcze pracują. Z ich wypowiedzi wynika, że nie warto!!!. Po co
                próbować i po krótkim czasie znowu szukać czegoś innego?. Tak są ludzie którzy
                pracują dluższy czas ale jednocześnie szukają czegoś innego. Lepiej szukać pracy
                mając co miesiąc zapewnioną mniejszą lub większą kasę. Niż się obrazić, unieść
                honorem, odejść z MC i pozostać bez kasy. Napewno są i dobre strony firmy MC . I
                chodzi o to aby minusy nie przesłoniły plusów jednak z wypowiedzi wynika, że to
                MINUSY są w większości.
        • Gość: oompahloomah Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 06.10.09, 16:55
          Niestety zmuszony jestem przyznać rację tym, których opinia o tej firmie jest (delikatnie mówiąc) nie najlepsza. Nie wiem jaki oni mają pomysł na firmę, ale wiem za to jaki maja pomysł na pracowników ... dla mnie nie do zaakceptowania.
          • Gość: jarzabek Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.centertel.pl 09.10.09, 23:06
            dla mnie też, mam juz dosyc ciągłych telefonów, śledzenia każdego
            mojego kroku (gps w samochodzie), konieczności opisywania w
            komputerze rozmowy z klientem natychmiast po jej zakonczeniu.
            Doplacania do paliwa ( bo zatankowalem wiecej niz za 1000 pln).
            Oddania firmie swojego zycia prywatnego za damski ch.... Jak dyrektor
            handlowy jest taki debesciak to moze niech pokaze jak sie sprzedaje
            w realnym zyciu a nie naczytal sie duzo ksiażek i udaje madrego.
            firma uwaza kazdego za zlodzieja bo sama nie jest lepsza i mierzy
            wszystkich swoja miarką. Wiele osob w firmie potwierdza fakt
            niedotrzymania umowy ze strony firmy w momencie zgloszenia checi
            odejscia z firmy. Wiec Panowie najpierw kasa a potem sie zwalniamy.
            • Gość: oompahloompah Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 13.10.09, 21:42
              to umowy też podpisują? mi coś innego zosrtało zaproponowane :D
              • Gość: jarzabek Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.09, 20:19
                Jezeli w polowie miesiaca powiesz ze odchodzisz, to zapomnij o kasie
                za ostatni miesiac. Nie zaplaca albo odlicza sobie z kasy wszystkie
                koszty np. paliwo, kilometry zrobione poza praca,
                wycieraczki,telefon, nieumyty samochod, brudny wewnatrz itp.
                • Gość: oompahloompah Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 14.10.09, 22:24
                  ja na szczęście podziękowałem za takie warunki :)
                  • Gość: jarzabek Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.centertel.pl 15.10.09, 23:11
                    I bardzo k.... dobrze. Niech sam Andrzej K. zapierdziela ku chwale
                    Macieja S. Mam nadzieję, że tez kiedys doświadczy tego samego co
                    zrobił innym którzy chcieli pracować i zostali oszukani.
                    Na pochybel czarnym i czerwonym
                    • Gość: PONOWNIE Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.09, 10:35
                      Powiem Wam Koleżanki i Koledzy....wg mojej obserwacji dyr. handlowy
                      nie ma wyjścia i musi się tak zachowywać. Wyobraźcie sobie ile i
                      jakich on ma telefonów od pseudo prezesa.
                      A może i On sam szuka innej pracy.
                      Powodzenia w innej firmie:)
                      • Gość: oompahloompah Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.acn.waw.pl 27.10.09, 22:54
                        ... bez przesady ... zawsze jest jakies wyjscie
      • Gość: tryton Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 20:45
        Ja tu pracuje, ale chała MC to kicha, przez pierwsze dwa miesiace
        oki a potem każą ci pracowac 24h meile debilne dostajesz i wogóle do
        dupy nikomu niepolecam
        • Gość: Adam Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.10.09, 21:38
          Uwazajcie na mnie, znowu jestem kierownikiem, i juz podpie...lem 2 kolegow,
          ale juz nie pracuja wiec serdecznie zapraszam kolejnych frajerow. I pamietajcie
          wyjazd z domu o 7, po kazdej wizycie raport, powrot najwczesniej o 17 a
          najlepiej o 22, odebrac meile wyslac mejle. Zwracam uwage na planowanie i
          raportowanie, to z tego sa pieniadze a nie ze sprzedazy. Maszyny do serwisu
          wysylamy TYLKO do wroclawia bo w warszawie nie chca nam reperowac na przelew
          tylko za gotowke. A przeciez tylko kilka miesiecy spoznilismy sie z
          platnosciami. A 3 listopada w Kielcach nasz prezes was rozliczy z pracy i znowu
          ktos wyleci. Niech zyje Milwaukee Cetrum.
          • Gość: ponownie Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.10.09, 14:26
            no i Adasiowi ktoś dołek kopie.....
            • Gość: baltazar gąbka Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.146.147.206.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.10.09, 22:10
              Dwaj potencjalni nabywcy weszli na parking z używanymi samochodami i
              zaczeli się rozglądać. Kiedy sprzedawca zaczął zachwalać towar,
              jeden z nich wyjął kartkę, na której było napisane: " Przepraszamy,
              jesteśmy głuchoniemi".
              Sprzedawca wyjął więc notes i zaczął wypisywać wszystkie zalety
              każdego samochodu, którym się zainteresowali. Ostatecznie
              zdecydowali się na małego zgrabnego volksvagena. Pojechali nim na
              próbną przejażdżkę dookoła osiedla i wydawali się tak zadowoleni, że
              transkacja była prawie epwna. Lecz gdy wrócili na parking, obaj
              wymownie potrząsali głową. Sprzedawca nagryzmolił w notesie:
              " Co jest nie w porządku?"
              Jeden mężczyzna wyjął notes i napisał:v "Nie ma radia".
            • Gość: Tadeusz O Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.centertel.pl 30.10.09, 00:56
              Panowie! a może i Panie? Czytam czytam i oczom nie wierze. Aż chce
              się zapytać "ale o co chodzi"
              Pracowałem w tej firmie przez prawie rok i z moich obserwacji wynika
              jasno, że: Maciej chce rozwijac firmę, ma jakiś wyznaczony cel do
              którego dąży, przez cały czas inwestuje w firmę olbrzymie pieniądze.
              Inwestuje też w każdego nowego pracownika, daje pracę i możliwość
              zarobienia. Za każdym razem ma nadzieję, że Ten Nowy się sprawdzi. A
              Wy niezadowoleni wylewacie swoje żale na tym forum.
              To nie jest na to miejsce, aż chce się zacytować powiedzenie " obyś
              cudze dzieci uczył".
              Załóżcie własną firmę, zainwestujcie duże pieniądze, zatrudnijcie
              ludzi a potem dopłacajcie do ich utrzymania przez pół roku wierząc,
              że w końcu zaczną przynosić zysk dla firmy. Jak się nie uda
              zwolnicie jednych którzy zaczną wylewać swoje żale gdzie się da,
              zapominając, że przez pół roku mieli pracę. Zatrudnicie drugich i
              znowu w nich zainwestujecie bo firma musi działać i będziecie mieć
              nadzieję, że tym razem to ta właściwa osoba.
              Nie możecie zarzucać firmie, że Was kontroluje.
              Prawem pracodawcy jest kontrolować pracownika.
              Bardzo dobrze pamiętam, że zanim podjąłem decyzję o dołączeniu do
              Milwaukee Centrum zostałem przez Andrzeja poinformowany, że
              samochody są wyposażone w GPS. Mogłem się na to nie zgodzić i
              poszukać innej pracy ale skoro się zgodziłem to nie mogę mieć o to
              pretensji. Nota bene przez cały czas kiedy pracowałem Andrzej ani
              razu nie rozliczał mnie z dnia pracy na podstawie GPS.
              Macie problem z raportami i planowaniem?.
              Będziecie mieć dotąd aż zrozumiecie, że to jest dla narzędzie które
              ma wpływ na waszą pracę- lepszą albo gorszą.
              Jak sie nauczycie z tego prawidłowo korzystać to będziecie
              zaskoczeni jak to ułatwia pracę.
              "Praca bez planu jest PLANOWANIEM ... PORAŻKI"
              To samo dotyczy różnych obciążeń (komórka, paliwo, itp) przecież o
              wszystkim byliście poinformowani wcześniej. I mieliście wybór
              pracowac albo nie. Więc teraz nie udawajcie biednych, skrzywdzonych
              tylko zachowajcie honor i nie narzekajcie na forum publicznym.
              Jeżeli macie jakieś żale to skierujcie je do właściwych osób,
              (napewno numery telefonów pozostały bez zmian)zamiast podpisywać się
              rożnymi wymyślnymi pseudonimami świadczącymi tak naprawdę o waszym
              tchórzostwie( psy szczekają karawana idzie dalej).
              Generalnie jeżeli chodzi o Macieja i Andrzeja to są to ludzie z
              którymi warto pracować, jak wszyscy mają swoje wady ale zależy im na
              rozwoju firmy i nie liczą godzin pracy jak niektórzy z
              niezadowolonych.
              Każdy prezes chciałby mieć u siebie tak zaangażowanego pracownika
              jak Andrzej, ktoś mu zarzucał, że jest teoretykiem i nie potrafi
              sam sprzedawać. Hm, tego nie wiem ale wiem od czego "kowal ma
              szczypce".
              I wiem, że sprzedawanie i szkolenie ludzi to nie są zadania
              dyrektora handlowego!.
              Od tego są kierownicy to od ich wiedzy teoretycznej i praktycznej
              zależy czy handlowcy dobrze wypełniają swoje zadania.
              Faktem jest, że za moich czasów firma nie miała szczęścia do
              kierowników ( zresztą już nie pracują) ale wiem, że przez rok
              inwestowała w moje stanowisko pracy pomimo nie najlepszych wyników.
              Niestety, "problem komunikacyjny w firmie" spowodował, że podjąłem
              decyzję o odejściu z firmy. Jednak mimo wszystko czuję, że była to
              pochopna decyzja. Bo wierzyłem w powodzenie firmy i czułem, że firma
              ma do mnie zaufanie ( pomimo GPS)i nadal wierzę, że firmie uda się
              osiągnąć cel. Trochę szkoda, że beze mnie.
              Wielokrotnie z Andrzejem spieraliśmy się o wiele spraw, czasami nie
              były to miłe rozmowy ale zawsze była to rozmowa merytoryczna i nigdy
              nie miała wpływu na stosunki służbowe.
              Więc ze swojego doświadczenia doradzam niezadowolonym aby rozmawiali
              z Andrzejem lub Maciejem zamiast wylewać źółć w internecie.
              Więc do roboty Panowie bo jest firma która daje Wam zarobic więc
              szanujcie pracę i dajcie z siebie jak najwięcej a jestem pewien, że
              jak będą wyniki to firma Was odpowiednio wynagrodzi.
              Nie oczekuję odpowiedzi, nie będę polemizował, ani wdawał się w
              teoretyzowanie o wyższości "jednych świąt nad drugimi" Nie dam się
              sprowokować do odpowiedzi na jakiekolwiek posty. Co miałem do
              powiedzenia napisałem i koniec
              • Gość: Ireneusz.K Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.lebork.vectranet.pl 30.10.09, 18:29
                Widzę,że Tadeusz bardzo żałuje że przestał pracować w MC.Ja pracowałem w firmie
                2 lata i pewnie rekord sprzedaży który osiągnołem nie został pobity do
                dzisiaj.Mi się dobrze pracowało i dobrze zaabiałem-za telefon,paliwo nie
                płaciłem nigdy a robiłem bardzo dużo kilometrów.Zgadzam się z Tadeuszem że firma
                inwestuje w ludzi.Jak ja zaczynałem było nas 4 i tylko ja miałem firmowe auto
                zresztą seicento a inni jeździli prywatnymi.Wy teraz jeździcie nowymi corsami i
                fiestami na start gdzie ja na moją fiestę którą dostałm jako pierwszy w firmie
                musiałem zrobić odpowiedni obrót.Z Mackiem i Andrzejem nie miałem
                problemu-pracowało się nam dobrze.Jak ktoś pracuje to ma spokój.Zrezygnowałem bo
                muszę mieć wiecej czasu dla swojej córeczki.Teraz jestm kierownikiem w innej
                firmie i innej branży i rozmawiam z wieloma przedstawicielami i to co oni
                zarabiają jako podstawa + prowizja w MC można było mieć jako podstawę jak się
                dobrze pracowało .Pozdrawiam wszystkich starych pracowników a w szczególoności
                mój stary Złoty skład Mariusza i Kasie z oddziału w Gdyni
            • Gość: rydzyk z bydgoszcz Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 14:07
              Adam to wazelina MS w dupkę wchodzi, a AK to dupek który nic nie umie a się
              chwali wszystkim a jest pajacem
      • Gość: dandi Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: 89.174.106.* 03.11.09, 11:58
        niektórzy mają rację niektórzy bredzą głupoty ale prawda jest jedna: niektórzy to nie powinni pracować w tej firmie m.in. dyr. A.K., facet może coś wie na temat bycia dyrektorem natomiast o handlu to jeszcze mu dużo brakuje, któryś z kolegów na blogu napisał mądre słowa, że jak jest taki dobry to niech sobie wsiądzie w jeden z samochodów i niech pojeździ po polsce i niech posprzedaje to w tedy zrozumie jak jest na prawdę może dotrze do niego jak nie jest łatwo, jaka jest konkurencja, a niech nie zakrywa się tylko Prezesem Maciejem S. i zwala tylko na niego winę. facet stanął jeszcze w poprzedniej firmie, gdzie były inne czasy.
        Ponadto obrót oraz przepływ towaru po złożeniu zamówienia jest bardzo kiepski brakuje podstawowego asortymentu, opóźnienia w dostawach i to bardzo poważne nie wspomnę o serwisie, którego tak naprawdę to nie ma
        Tak więc jak ktoś szuka pracy to niech się poważnie zastanowi nad tą firmą?
        • Gość: A&M Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.11.09, 23:31
          rydzyk z bydgoszczy to najprawdopodobniej Irek z Łodzi, który w
          desperacji pisze głupoty i żal mu dupe ściska że nawet przez dwa
          kwartały nie sprzedał tyle co Adam w miesiąc :o
      • Gość: hahaha Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: 213.77.117.* 09.11.09, 19:51
        fajnie sie czyta :)))), moze ktoś jeszcze coś dorzuci :))
      • Gość: obserwator Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.centertel.pl 31.12.09, 23:47
        Ojej nie udało się ze sklepem w Kielcach? Jaki pech a maiło być tak
        wspaniale. Trzymam kciuki za wielkie bęc. I ludzi coraz mniej i
        pomysłów brak i znowu plany wzięły w łeb.
        • Gość: taka jedna Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.91.29.141.static.crowley.pl 15.01.10, 16:17
          witam,
          pracuje w milwaukee od roku, jestem zadowolona, zarówno Maciej jak i
          Andrzej są bardzo pomocni, zawsze można z nimi porozmawiać i omówić
          kwestie problemowe...nie było nigdy spychologii- zawsze konkretna
          pomoc... Andrzej pomaga we wszystkim, nie wiem kiedy on ma na to
          wszytsko czas i głowę... Maciej to samo, bardzo pomocny, czy świątek
          piatek czy niedziela pomagają zawsze...
          Nigdy nie miałam problemów z pensją, a za dobre wyniki Prezes daje
          mi świetną premię, oczywiście gdy wyniki spadły to premia była
          adekwatna...ale to praca a nie plac zabaw...
          Nie mam żadnych kontroli!!!!! ponad to co się wymaga w pracy i co
          jest ustalane lub wymagane ,zawsze czuję duże zaufanie...,
          Życzę Maciejowi powodzenia, bo człowiek ma głowę na karku i wie co
          robi...psychologie sprzedaży ma dobrą,rozwinął milwaukee bardzo
          ładnie, ale jak przedstawicielom przeszkadza gps i raport to sorki ,
          ale jestesmy w pracy....a gdzie chcecie tymi autami śmigać;)??? do
          las vegas;)????hehhehehe
          Mam wrażenie że ja pracuje w innej firmie:) niż tu jest
          opisywana...wiem jedno, że jesli ktoś szuka pracy i podchodzi do
          pracy POWAŻNIE to będzie zadowolony...Zaznaczam,że zasadą firmy jest
          współpraca, wyniki adekwatne..i dobro firmy więc można się anażowac
          i jest to doceniane,zauważane...
          • Gość: HEHE Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 15:24
            HEHE
          • Gość: ANDRZEJ K Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.10, 15:26
            ALE BAJKI PISZESZ.NIE MA KONTROLI?ZAWSZE BYŁA I BĘDZIE.CIEKAWE KTORA
            TO NAPISAŁA JOLA CZY EDZIA
            • Gość: gość Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.128.89.163.static.crowley.pl 03.02.10, 08:58
              Nie wiem kto z was takie głupoty wypisuje nie pisze to ani Jola ani Edzia i
              jakbyście pomyśleli że i inni pracują w tej firmie i widać są zadowoleni.Tylko
              widać nawet myśleć wam się nie chce tak jak i pracować ale to wasz problem i nie
              zwalajcie winy na innych że tak żle jest w tej firmie.
          • Gość: i znowu Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.02.10, 19:42
            Joleńka się odezwała??? :)))) Ale jazda - ciekawe kto tak wchodzi
            bez wazeliny:))))) A może już sam zarząd pisze:))))
      • Gość: Big brother Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: 213.77.117.* 21.01.10, 21:18
        Do ideału tej firmie sporo brakuje ale najgorsza też nie jest> Powymieniać kilka osób i będzie OK.
        • Gość: HELMUT Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.147.45.207.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.10, 21:14

ARBEIT MACHT FREI
          • Gość: pędzący królik Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.147.213.38.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.03.10, 21:41
            ZGADZAM SIĘ Z HELMUTEM. W TYM OBOZIE PRACY JEST GORZEJ JAK W
            BIEDRONCE!!! SŁYSZAŁEM ŻE MAJĄ ŚCIĄGAĆ 3 CHIŃCZYKÓW DO PRACY I 1
            WIETNAMCZYKA. WIETNAMCZYK MA BYĆ DYR. DLA TYCH CHIŃCZYKÓW. KOLEJNE
            CIĘCIE KOSZTÓW: 2 MISKI RYŻU I TYMBARK(JABŁKO MIĘTA) NA DZIEŃ,
            POLARY I KURTKI SAMI SOBIE USZYJĄ, NO I NAJWAŻNIEJSZE BĘDĄ
            ZAPIERDALAĆ ROWERAMI, ALE W DYNAMIE BĘDZIE GPS ŻEBY NIE BYŁO CZASEM
            SAMOWOLKI :) PO 2 MIESIĄCACH PRACY JAKO DODATEK DO PENSJI (PENSJA
            BĘDZIĘ JAK ZAROBI SIĘ NA SIEBIE, PREZESA, PALIWO DO HARLEYA I ŻEL DO
            WŁOSÓW TEŻ DLA PREZESA :)) BĘDZIE PODWÓJNE OPAKOWANIE TABLETEK
            DEPRIM. POZDRAWIAM PĘDZĄCY KRÓLIK.
            PS.
            SPRAWDŹCIE FIRME W EULER HERMES ZANIM SIĘ W NIEJ ZATRUDNICIE !!!
            • Gość: Dingo Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.centertel.pl 17.03.10, 20:01
              Królik! dałeś czadu, krótko zwięźle i na temat.
              Jak to mówili kiedyś koledzy "zółwik".
              Cała (uwaga trudne słowo) kwintesencja milwaukee centrum.
              Może trzeba zmienić ksywkę prezia na żelik? A może to z uwagi na
              prędkości harleya żeby mu się grzywka nie potargała- temu misiu.

• Gość: Manfred Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.146.84.87.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.03.10, 22:17
                - Cześć! Jak tam u Ciebie w pracy ?
                - Normalnie, stary jak w autobusie. Jeden kieruje, reszta się
                trzęsie...
                Jak to jest, że niektórzy ludzie najpierw włażą swoim szefom w d**ę,
                a potem się dziwią, że szefowie tam właśnie ich mają?
                Pyta się szef pracownika:
                - Masz wolny czas?
                - Tak.
                - Oj niedobrze, niedobrze.
                Pracownik agencji reklamowej wychodzi z pracy do domu, o 16-tej.
                Koledzy dziwnie na niego patrzą ale nic nie mówią. Na drugi dzień
                znowu wychodzi do domu po 8 godzinach. Koledzy patrzą z niesmakiem
                ale milczą.
                Trzeciego dnia wybija 16-ta, koleś pakuje manele i zabiera się, do
                wyjscia. Koledzy nie wytrzymują.
                - A ty co kurwa! My tu zapierdalamy jak osły po 16h a ty sobie do
                domu idziesz?
                - Ale... ale.. ja mam urlop...
                :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
      • Gość: CCC Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.10, 11:40
        Bardzo tendencyjne wypowiedzi, zero konkretów....
        • Gość: Ola Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.centertel.pl 06.04.10, 19:51
          Wrecz przeciwnie, same konkrety, trzeba tylko poczytac poprzednie
          watki.
          Jezeli to taka dobra firma to dlaczego niby pozytywne wypowiedzi nie sa
          podpisane prawdziwymi imionami?
          Dla mnie firma ktora nie placi dostawcom, a tym bardziej pracownikom to
          nic innego jak ZLODZIEJE. Dziwne tylko, ze Tatus Sochacki pozwala na to
          synkowi, a moze nic o tym nie wie? Moze trzeba poslac informacje o tym
          forum do Zdzislawa? No chyba ze to taka rodzinna tradycja.
          • Gość: TAŚMA Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.kielce.vectranet.pl 08.04.10, 21:39
            ZASTANOWIĆ SIĘ 2 RAZY PRZED DECYZJĄ ZATRUDNIENIA SIĘ W TEJ "FIRMIE"
            WSZYSTKO ŁADNIE PIĘKNIE NA ROZMOWIE KFALIFIKACYJNEJ, A PÓŹNIEJ ZONK.
            GPS W AUTACH (WYDRUKI Z GPS WYSYŁANE NA MAILA), PLANOWANIE I
            RAPORTOWANIE (PRZESADZONE), MAILE TYPU PROSZĘ WYJAŚNIĆ SPRZEDAŻ
            CZEMU TAK MAŁO!!! NP. 30 TYS. OBROTU/MIESIĄC, KASA TRAGEDIA!!!,
            PODSTAWĄ ZATRUDNIENIA JEST ZAŁOŻENIE DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ,
            FIRMA WSZĘDZIE POBLOKOWANA ZA PRZETERMINOWANE FV(90DNI), OSTATNIO
            NAWET W A&M, NIE POLECAM DAJE TEJ "FIRMIE" PARE MIESIĘCY I SPLAJT.
            WYSPRZEDAJĄ STANY MAGAZYNOWE I ZAMYKAJĄ PUNKTY HANDLOWE O CZYM TO
            ŚWIADCZY? MAJĄ SIĘ ZA "NAJWIĘKSZEGO" DYSTRYBUTORA MILWAUKEE W
            POLSCE :) JEŚLI KTOŚ CHCE PRACOWAĆ W NORMALNYCH WARUNKACH TO NAPEWNO
            NIE NA NARWICKIEJ.
            • Gość: qw Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: 62.233.135.* 28.04.10, 23:33
              Firma się ma dobrze i rozwija się w jak najlepsze!!
        • Gość: i znowu Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.10, 21:04
          ...ale kawały były fajne - pasują jak ulał
          • Gość: bajbus Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: 178.56.51.* 25.07.10, 20:28
            Teraz nazywają się Centech, ciekawe dlaczego?.
      • Gość: QW Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 11:33
        JEDNA WIELKA KUPA
        • Gość: paczek Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: 94.254.153.* 24.06.10, 15:50
          Witam. Pracowałem w tej firmie jakiś czas... :)bardzo duża rotacja wśród
          pracowników mówi sama za siebie :) pozdrawiam
          • Gość: worker Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.10, 10:54
            Firma padła czy tylko zmieniła nazwe??
            • Gość: 50 Cent Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.147.111.71.nat.umts.dynamic.eranet.pl 12.09.10, 21:40
              Pada a w między czasie zmieniła nazwę na centech :) , a tak dobrze żarło
              i zdechło :_(
              • Gość: dt100 Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.laska.com.pl 16.09.10, 15:57
                Witaj 50 Cent ,czy możesz się ze mną skontaktować mailowo pod adresem dt100@wp.pl ws Milwauke Centrum z Gdańska
                • Gość: 50 CENT Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.182.163.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.09.10, 20:45
                  DT100 SKONTAKTUJ SIĘ Z MOIM AGENTEM !!!
                  AGENTTOMEK@MACZUPIKCZU.COM
                  POZDRAWIAM WSZYSTKICH "MURZYNÓW" :)
                • Gość: 50CENT Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.182.163.205.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.09.10, 20:51
                  WITAJ DT100
                  SKONTAKTUJ SIĘ Z MOIM AGENTEM!!!
                  agenttomek@maczupikczu.pl
                  Pozdrawiam normalnych z zakładu pracy centech :))
                  • Gość: yyyy Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: 62.233.135.* 03.10.10, 22:16
                    To istnieje działa ta firma czy już koniec??
                    • Gość: ALLEGRO Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.10, 21:04
                      CIĘŻKA PRACA ZA MAŁA KASE.
                      OGÓLNIE BANDA FRAJERÓW !!!!!!
        • Gość: wez sie ogarnij Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.91.29.141.static.crowley.pl 21.02.11, 12:43
          W każdej firmie trzeba pracować. Nikt za darmo wypłaty Ci nie da. Duża rotacja pracowniku... jeden kradnie z kasetki, drugi podpie... maszyny z magazynu, a trzeci zamiast pracować to w domu siedzi przez 6 godzin i później płacz, że on nie sprzedaje. Jesteś słaby i nie potrafisz wyrobić normy to się nie nadajesz. Jest duża grupa osób która od kilku dobrych lat działa bez zarzutów. Podstawa to uczciwość i chęci do pracy.
          Firma zmieniła nazwę, ponieważ rozszerza swoją ofertę, o inne marki elektronarzędzi.
          • Gość: i znowu Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.11, 21:44
            a może A&M już nie pozwala na taką nazwę? :)
            ZA DUŻE AMBICJE ZEROWYM NAKŁADEM.

Pozdrawiam
            • Gość: badyl Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.91.29.141.static.crowley.pl 11.03.11, 12:25
              Zerowy to widocznie byłeś Ty, skoro już nie pracujesz w tej firmie.
              Rozszerzenie oferty i tyle. Tak ciężko to zrozumieć? ! (o_0)
              • Gość: CEN4TE8EK Re: Praca w Milwaukee Centrum z Gdańska IP: *.180.71.253.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.05.11, 21:38
                PRZYJMĘ DO PRACY
                TADEUSZ
                728 304 03.
                OSTATNIĄ CYFRĘ TRZEBA ZGADNĄĆ!
                DLA BYSTREGO NIESPODZIANKA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka