Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

TABUK---- odradzam

IP: *.chello.pl 14.07.09, 15:15
    Pojawiły się ogłoszenia firmy Tabuk. odradzam serdecznie. zwalniają z
    nienacka, po dniu pracy, pensje są niskie, wymagania ogromne, narzędzi
    właściwie żadnych.
    Lek generyczny droższy od orginału, z rabatami wręcz żałosnymi.

Lekarze reagują już na samą nazwę firmy alergicznie.

Firma - krzak z lekiem do kitu.

Unikać, zatrudniają przez firmę zewnętrzną Promax Pharma
    Obserwuj wątek
      • Gość: dobrze wiedziec Re: TABUK---- odradzam IP: *.chello.pl 15.07.09, 23:38
        a już miałem słać.
        • Gość: yyyy Re: TABUK---- odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.11, 15:34
          tabuk sie zwinął

niestety nie ODDAŁ MI KASY WYDANEJ NA TA FIRME

czekam jeszcze tydzien i ide do sądu. zlodzieje. a biuro samo soboe grob kopie kto jje zatrudni skoro ich profesjonalizm pozostawia wiele do zycz4enia :/
      • Gość: lala Re: TABUK---- odradzam IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.07.09, 21:56
        A ja wyslalam i mam rozmowe kwalifikacyjna. Z tego co przeczytalam chyba nie
        musze sie na niej starac.
        • Gość: oj.tak Re: TABUK---- odradzam IP: *.chello.pl 20.07.09, 23:00
          ...na jaki teren, jeśli można zapytać?
      • Gość: mikołaj Re: TABUK---- odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 12:28
        Witam,
        Słyszałem cos zupełnie odwrotnego. Firma rozpoczyna swoja
        działalność i wchodzi dopiero ze swoimi preparatami na polski rynek.
        Mam tam znajomą, która chwali sobie pracę. Wspominała coś o jednej
        oszustce, która nie podjęła pracy nawet na jeden dzień uciekając na
        L4 kryjąc swoję inklinacje do rozrywkowego stylu życia. Czy to
        przypadkiem nie autor tego wątku ??? Kazdy kij ma dwa końce prawda ?
      • Gość: michał Re: TABUK---- odradzam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:54
        Jak dla mnie to trochę mało szczegółów podałeś/łaś o każdej firmie
        można tak napisać jeśli tylko się chce kogoś obrzucić błotem.
        Pachnie mi twoja wypowiedz zwolnionym pracownikiem ze słabymi
        wynikami. Koledzy sobie chwalą pracę u nich.
        • tamirr Re: TABUK---- odradzam 21.07.09, 15:48
          Ja niestety też słyszałem niepochlebne opinie.

pewnie, ze mozna zwalic na zlego pracownika ale cos musi w tym byc, skoro tak
          gadaja "na miescie".
          Chyba, ze na poczatku zatrudnili samych cieniasow i teraz za to "bekaja"
        • Gość: kaska Re: TABUK---- odradzam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 22:06
          koledzy to chyba z kierownictwa bo oprocz nich w terenie pracuje 2 i
          oni akurat nie chwala :)
        • Gość: gdzies z polski Re: TABUK---- odradzam IP: *.groemix.pl 07.08.09, 11:11
          nie moze pachniec slabymi wynikami:)
          nikt nie mial wynikow jak mozna je miec sprzedajac najdrozszy i kolejny generyk
          przy tym nie majac zadnych narzędzi nie mowiac
          juz o żałosnym budżecie reprezentacyjnym.....
          wszystkie firmy szly do przodu a tu od razu do tylu
          .........................
          • Gość: haha Re: TABUK---- odradzam IP: *.chello.pl 07.08.09, 22:40
            nie ma ludzi, których nie można wymienić na innych
            • Gość: ktos z polski 2 Re: TABUK---- odradzam IP: *.toya.net.pl 25.03.10, 21:23
              Nie ma tez firm, ktorych nie mozna wymienic na inne.
      • Gość: Zośka polecam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 18:26
        Powiem Ci ,że ja na takie wpisy reaguje alergicznie.
        Twoja wypowiedź pachnie mi wyrzuconym za brak wyników pracownikiem.
        Dla którego teraz wszystko w tej firmie było beznadziejne.
        Tak sie składa że znam dość dobrze kogoś kto tam pracuję i z tego co
        wiem ma dobre wyniki i święty spokój.Co do pensji nie wiem ( nie
        moja sprawa) ale jak znam tą osobę, to wiem że zadarmo by nie
        pracowała.
        Polecam każdemu sprawdzić samemu i tą jak i inne oferty.
        Czasami dla kogoś jest beznadziejnie a inny powie ,że pracuje w
        najlepszej firmie na rynku.
        • Gość: G8 Re: polecam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 19:00
          Zgadzam sie z Tobą najlepiej przekonać sie samemu.
        • Gość: Bogdan Re: polecam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 19:08
          Dokładnie ! a może gościu specjalnie wypisuje takie głupoty,
          w ogóle w firmie nie pracował! Stwierdził że napisze kilka bzdur
          może kogoś zniechęci. Pewnie sam do firmy aplikuje.
          Koledzy i koleżanki uważajmy na takich pożal się Boże ,, doradców''.

Ja chyba do nich napisze
        • Gość: marek Re: polecam IP: 94.75.121.* 19.12.09, 14:32
          A znasz moze wiecej inf. o firmie Tabuk,,,?
          Staram się o prace w tej firmie
          ( pensja,samochod, itd )
          • Gość: byo.się .tam Re: polecam IP: *.147.141.245.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.12.09, 10:32
            Pensja koło 3 tys na rękę - jak sobie wynagocjujesz, tak masz. Ale
            negocjuj.

jeśli nadal są w Promaxsie, to mają Aurisy, z rozliczeniem
            kilometrówki, bez GPS.

są lepsze firmy, na tą szkoda cv.
        • truten.zenobi uwaga na spamerów 03.10.10, 21:33
          coś mi to pachnie jakimś płatnym spamem...

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 18:26
          Gość portalu: Zośka napisał(a):
          ....
          > Twoja wypowiedź pachnie mi wyrzuconym za brak wyników pracownikiem.
          ...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:54
          Gość portalu: michał napisał(a):

.....
          > Pachnie mi twoja wypowiedz zwolnionym pracownikiem ze słabymi
          > wynikami.
          ....

albo taka dziwna zbieżność...
      • Gość: Bbee Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 18:36

Jak było tak beznadziejnie to dlaczego czekałeś/aś aż Cię zwolnią ?!
        Trzeba było zwolnić się samemu/sama. Teraz wylewasz swoje żale na
        firmę a tak naprawdę może to Twoja wina a nie firmy...Najłatwiej
        zwalać winę na wszystko i wszystkich dookoła.
        • Gość: do oj tak Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.07.09, 19:22

Trafna uwaga . Złej Baletnicy to nawet rąbek u spódnicy przeszkadza

Teraz narzekasz na Nazwę Firmy ?! A co ty czytać nie potrafisz nie
          wiesz do jakiej firmy aplikowałeś/aś ?
          Jak tak to raczej do firmy farmaceutycznej sie nie nadajesz , tam
          trzeba mieć troche oleju w głowie. Idź do jakiejś ,, prostej pracy''
          a nie zawracaj głowy w firmie i nie zabieraj miejsca tym którzy sie
          do tego nadają.
          • Gość: haha Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.icpnet.pl 21.07.09, 20:22
            Oj widać,że to ta sama osoba zachwala firmę. ID ten sam,dzień
            również-a nie uwierzę,że nagle jednego dnia tyle osób wypowiada się
            i to pochlebnie o firmie "krzak":) Firma -zaczynając od "góry"
            skłąda się z osób wyrzuconych bądź zmuszonych do odejścia z innych
            firm.Wiem,bo od nas jeden taki..tam poszedł i próbował werbować
            naszych pracowników w tym mnie. Szczerze? Nawet jeśli zapłaciliby
            godziwie (a nie płacą) to bym nie przeszła do firmy (j.w.) bo wiem
            jak lekarze reagują na takie firmy-wynalazki. Nie oszukujmy się-to
            trochę wstyd. Jeśli ktoś chce się wkręcić w farmację to może
            ok,choć nie sądzę,żeby ta firma w CV zawróciła w głowie
            koncernom.pozdrawiam!
            • Gość: kajddjq Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.icpnet.pl 21.07.09, 22:09
              Firma krzak,malo kto o nej slyszal,a na pierwsza rozmowe trzeba zasowac do wawy
              bo nawet tego nie potrafia zorganizowac.
              • Gość: mikołaj Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.09, 23:17
                Oj widzę przed toba kolego świetlaną przyszłość !!!
                Nawet dupska sie nie chce ruszyc do Wawy na rozmowę.
                A ile według ciebie wynosi dobre wynagrodzenie???Oczywiście dla
                takiego fachowca jak ty, pajacu.
                Żenujące sa te dyskusje. Wyglada na to , ze tutaj korespondują sami
                desperaci którzy nie przeszli do dalszego etapu rozmowy, albo tacy,
                którzy tam pracowali i już ich wypierniczyli.Do dyskusji wcinaja sie
                obecni pracownicy i chwalą swoje. A wszystko to rozpętała osoba,
                która sama sie chce skichać zeby ją na rozmowe zaprosili i kogo
                tylko może będzie zniechęcać. TO ZNANA TECHNIKA ! Ludzie weźcie sie
                lepiej za robotę !
                W tej czy w innej firmie.
                p.s. Tak sie sklada ze pracuje w b.dużej firmie i wiekszych krzaków
                niż w temupodobnych duzych firmach to chyba nie ma. A opie...czy
                wyrzucają z kazdej pracy.
                Powodzenie w szukaniu tych właściwych pracodawców !
              • karolinakinga Re: TABUK----przekonaj sie sam 25.12.09, 22:48
                Do wawy???? Bardzo ciekawe. Byłam na rozmowie w tej firmie na 3 etepach i
                dopiero do wawy jechałam na 3-cim etapie, wiec potrafią, potrafią zorganizować.
        • Gość: gdzies z polski Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.groemix.pl 07.08.09, 11:07
          Czytając wasze wszystkie wypowiedzi widzę że góra z firmy broni się niesamowicie
          , pamietajmy ze w kazdej wypowiedzi jest ziarenko prawdy.
          Widocznie są powody zeby tak opisac firme .
          za dużo osób naraz zrezygnowalo??
          • Gość: doswiadczony Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.centertel.pl 08.08.09, 20:54
            Nie słuchajcie tych bzdur o ww firmie.Jezeli komuś sie nie podoba
            nazwa to niech idzie pracowac do mc donalds.
            Firma ma duzo dobrych preparatów.Jak komus sie niechce pracowac to
            niech nie pisze głupot.
            • Gość: ta.jasne Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.chello.pl 08.08.09, 22:07
              hahahahahaa duzo?

AZ jeden i odrazu do kitu.
              a skoro takie dobre to dlaczego wszyscy odeszli z pracy?

beznadzieja kolo.
              • Gość: Basia Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.toya.net.pl 30.08.09, 13:43
                Ciekawa historia.....
                • Gość: yoo Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.19.165.10.osk.enformatic.pl 14.10.09, 16:57
                  Byłam na rozmowie i było bardzo miło i co z tego,że nowa firma??
                  nawet lepiej bo rynek czysty itd....
                  • Gość: lolunio Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: 94.254.142.* 14.10.09, 17:57
                    Ty chyba czytać nie umiesz...Firma z kolejnym lipnym, nikomu nie potrzebnym
                    generykiem więc kto i dlaczego miałby kupować od nowej firmy skoro od lat ma już
                    inne sprawdzone???

Ty chyba nie wiesz jak wygląda rynek farmaceutyczny...
                    • Gość: kate84 Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: 85.222.20.* 14.10.09, 18:56
                      A mi najbardziej się podoba, że ktoś broni tej firmy trzy razy pod rząd z tego
                      samego IP. Bardzo pięknie to wygląda, gratuluję.
                      • Gość: piotr Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 12:58
                        To, ze ten sam IP o niczym nie świadczy. Dostawca usługi
                        internetowej - provider ma ten sam adres IP dla wszystkich
                        użytkowników. To mogą być setki tysięcy komputerów.Oj fachowcy :-)
                        • Gość: muma Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.147.108.97.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.11.09, 23:44
                          byłam na rozmowie w tej firmie....a właściwie na rozmowie z
                          człowiekiem z HRK bo oni robili nabór (w ogłoszeniu też nie było dla
                          kogo robią ten nabór) - kulturalnie rzeczowo ale doć nachalnie
                          zadawane pytania, ostrzegał mnie człowiek że opinie w necie są
                          negatywne, wspomniał że parę osób nie wytrzymało do końca okresu
                          próbnego oraz o tym że w takiej sytuacji oczekuja pokrycia części
                          kosztów szkoleń.
                          ...mam mieszane uczucia
                          • Gość: sss Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.chello.pl 20.12.09, 13:24
                            NASÓWA się wiec pytanie dlaczego nie wytrzymali okresu próbnego ???
                            dlaczego to wiecej niż jeden przypadek??? jebc takich nedznych
                            pracodawców
                            • Gość: Kierownik Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.toya.net.pl 05.01.10, 00:40
                              Jebc okres próbny!!!Za to pewnie umieli pisac po polsku! Nasuwa pisze się tak: NASUWA.
                              Nasuwa się również wniosek, że jeżeli więcej niż jeden przypadek odchodzi po tygodniu pracy w firmie Tabuk, to raczej nie oznacza, że nie wytrzymał okresu próbnego.
                            • Gość: lidka Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.10, 17:10
                              Praca w Tabuk to nić nieporozumień i mnóstwo niedociągnięć, ogrom
                              obietnic naciąganych dlatego ludzie szybko rezygnują!Generyki drogie
                              i masowe!
                              • Gość: anty złodziej Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.chello.pl 05.01.10, 17:16
                                ale przynajmniej w takich firmach gdzie ciezko sprzedac można dostac
                                sie bez znajomosci i mozna tez osiagnać coś nie mając np brata
                                kierownika itp a zdziwilibyście się jak to w tych "lepszych" firmach
                                wygląda albo i nie bo to wiecie . to na naszym rynku pracy oczywiste
                                • Gość: Hahaha Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.toya.net.pl 05.01.10, 22:43
                                  Ha,ha,ha. W firmie Tabuk nikt nie otrzymal niczego po znajomosciach. Ha,ha,ha.
                                  Zwlaszcza stanowiska kierowniczego!!!!!!!!!!!!!Sami obcy na gorze. Hahaha.
                                  • Gość: tadek niejadek Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 22:00
                                    wejdź na goldenline a przekonasz sie że cała góra to aventis. I nie
                                    masz szans na stałą umowę - spytaj czy któryś z pracowników ma na
                                    czas nieokreslony.
                                    • Gość: ika Re: TABUK----przekonaj sie sam IP: 217.113.134.* 14.05.10, 11:04
                                      we wtorek na wlkp były pierwsze etapy rozmów, czy dzwnili już do kogoś w sprawie
                                      drugiego etapu?
      • Gość: kuli Re: TABUK---- odradzam IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.10, 15:52
        Pracuję w Tabuk od lutego.Firma w porównaniu do innych firm generycznych-wygrywa.Mała,zatrudnia tylko 40 przedstawicieli w Polsce.Pensje są porównywalne do innych firm,chyba że dla kogoś 3300zł netto na początek to mało.W takim przypadku polecam wyjazd za granice na zmywak.Fajni ludzie.Leki do przejścia,w tej chwili cztery.Nowy samochód,nowy komputer,nowy telefon.Pracowałam w firmach oryginalnych i w każdej firmie może się zdarzyć,że pracowników traktują jak nic nie wartych roboli.Wszystko zleży od szefa.A w Tabuk szefowie są fajni.
        Pozdrawiam
        • Gość: dsaw Re: TABUK---- odradzam IP: *.chello.pl 03.10.10, 21:45
          3300 na początek to jeżeli to prawda to płacą dobrze ja jako medyczny zarabiam troche ponad 2000 na rękę i firma nas ciśnie mocno
          • Gość: gosc Re: TABUK---- odradzam IP: *.toya.net.pl 09.10.10, 16:54
            oj chyba znowu ludzie poodchodzili bo szefowie sie wzieli za wypisywanie glupot na forum, aby zachecic nowych kandydatow. juz sie pojawily ogloszenia?
            • Gość: xxx Re: TABUK---- odradzam IP: *.eranet.pl 25.02.11, 14:37
              Czy ma ktoś aktualne informacje nt firmy TABUK? Jaka atmosfera, gps itp?
              • Gość: gosc Re: TABUK---- odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 15:02
                tabuk- jaka realna pensja netto? umowa o pracę czy działalność? jaka atmosfera? z góry dziękuję za inf.
                • Gość: ww Re: TABUK---- odradzam IP: 31.60.250.* 02.05.11, 23:06
                  pensja taka jaką sobie wynegocjujesz samochody ok tylko zarządzanie w firmie kompletnie bez pomysłu co dalej; leki generyczne konkurencja ogromna gdyby była jasna strategia można by popracować jednak nikt nie lubi chaosu i niekompetencji
                  • Gość: anonim Re: TABUK---- odradzam IP: *.180.119.189.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 17.09.11, 22:55
                    jedna wielka ściema brak pensji na czas tylko wymagania wielkie
      • Gość: kagan Re: TABUK---- odradzam IP: *.dsl.telepac.pt 18.09.11, 15:24
        Kolejni PH, wciskajacy ludzion niepotrzebne produkty? Akwizycja lekow powinna byc zreszta zakazana.
        • Gość: gg Re: TABUK---- odradzam IP: *.dynamic.chello.pl 18.09.11, 15:26
          akwizycja zakazana?to bezrobocie wynosiło by tutaj min 40%
          • Gość: kk Re: TABUK---- odradzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 16:59
            Firma KRZAK przez duże K!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka