Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pozdrowienia szczurom

23.12.03, 13:16
    wszystkim ambitnym wazeliniarzom idącym po trupach do upragnionego awansu z
    okazji świąt życzę.. sami się domyślcie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Hedonista Re: pozdrowienia szczurom IP: *.acn.waw.pl 23.12.03, 22:13
        Dołączam się do życzeń.
      • Gość: inny Re: pozdrowienia szczurom IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 20:47
        dywersant1 napisał:

> wszystkim ambitnym wazeliniarzom idącym po trupach do upragnionego awansu z
        > okazji świąt życzę.. sami się domyślcie.

dziękuję za miłe słowa... i tego samego życzę. A i bez trupów się obejdzie, bo
        po prostu lepszy jestem, a przełożeni to widza i doceniają. Niedouczonym
        frustratom wszystkiego najlepszego z okazji świąt

inny

• ant777 Re: pozdrowienia szczurom 29.12.03, 14:53
          Gość portalu: inny napisał(a):

> dywersant1 napisał:
          >
          > > wszystkim ambitnym wazeliniarzom idącym po trupach do upragnionego awansu
          > z
          > > okazji świąt życzę.. sami się domyślcie.
          >
          > dziękuję za miłe słowa... i tego samego życzę. A i bez trupów się obejdzie,
          bo
          > po prostu lepszy jestem, a przełożeni to widza i doceniają. Niedouczonym
          > frustratom wszystkiego najlepszego z okazji świąt
          >
          > inny
          >
          to miło że masz świadomość swojej szmatławości
          • oban Re: pozdrowienia szczurom 29.12.03, 16:00
            Nie ma świadomości swojej szmatławości tylko lepszych kwalifikacji i talentu
            do pracy, czyli swojej wartości dla firmy w której pracuje. Ot wszystko.
            A co, już nie można się porównywać z innymi ? Czyli jak ? Są lepsi pracownicy
            i gorsi pracownicy, ale my tutaj "sza", bo porównywanie to grzech straszny :
            jeszcze się jaki obibok urażony poczuje ?

Jak ktoś jest dobry, to firma powinna to doceniać i - z własnego doświadczenia
            wiem - bardzo często docenia. Oczywiście "niedouczeni frustraci" zawsze
            stwierdzą, że kolega nie jest od nich lepszy tylko uprawia wazeliniarstwo.
            "On dupowłaz", ale MY TUTAJ RAZEM to się trzymamy i wiemy jak jest.
            Faktycznie niedouczeni frustraci i leniwi jeszcze.
            • dywersant1 Re: pozdrowienia szczurom 30.12.03, 08:44
              oban napisał:

> Nie ma świadomości swojej szmatławości tylko lepszych kwalifikacji i talentu
              > do pracy, czyli swojej wartości dla firmy w której pracuje. Ot wszystko.
              > A co, już nie można się porównywać z innymi ? Czyli jak ? Są lepsi pracownicy
              > i gorsi pracownicy, ale my tutaj "sza", bo porównywanie to grzech straszny :
              > jeszcze się jaki obibok urażony poczuje ?
              >
              > Jak ktoś jest dobry, to firma powinna to doceniać i - z własnego
              doświadczenia
              > wiem - bardzo często docenia. Oczywiście "niedouczeni frustraci" zawsze
              > stwierdzą, że kolega nie jest od nich lepszy tylko uprawia wazeliniarstwo.
              > "On dupowłaz", ale MY TUTAJ RAZEM to się trzymamy i wiemy jak jest.
              > Faktycznie niedouczeni frustraci i leniwi jeszcze.

pewnie że firma powinna docenić najlepszych. w mojej firmie mam takiego gościa
              co się kreuje na kierownika. facetowi odwala, chory na władzę. a ty jeśli nie
              masz "pleców" to ile byś robił i tak g.. z tego. muszę pogadać z szefem firmy
              bo obecnie mam już trzech kierowników nad sobą. jeszcze trochę a w tej firmie
              będą sami kierownicy.
      • Gość: Foxy "pozdrowienia szczurom"i po co ten kij w mrowisko? IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 30.12.03, 10:45
        Kolejna bezproduktywna pyskowka na forum.Ludzie co Wam to daje?Przyczepiacie
        sie do stylu zycia innego niz Wasz(jedyny poprawny?), pomylki
        ortograficznej,gramatycznej,logicznej i caly temat pal diabli.Odwazni dzieki
        anonimowosci interentu agresywnie odreagowujecie stres powszechni obrzucajc
        blotem innych. Jaki kompleks to zalatwia, brak czego wypelnia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka