dywersant1 23.12.03, 13:16 wszystkim ambitnym wazeliniarzom idącym po trupach do upragnionego awansu z okazji świąt życzę.. sami się domyślcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hedonista Re: pozdrowienia szczurom IP: *.acn.waw.pl 23.12.03, 22:13 Dołączam się do życzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inny Re: pozdrowienia szczurom IP: *.tarnow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.03, 20:47 dywersant1 napisał: > wszystkim ambitnym wazeliniarzom idącym po trupach do upragnionego awansu z > okazji świąt życzę.. sami się domyślcie. dziękuję za miłe słowa... i tego samego życzę. A i bez trupów się obejdzie, bo po prostu lepszy jestem, a przełożeni to widza i doceniają. Niedouczonym frustratom wszystkiego najlepszego z okazji świąt inny Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 Re: pozdrowienia szczurom 29.12.03, 14:53 Gość portalu: inny napisał(a): > dywersant1 napisał: > > > wszystkim ambitnym wazeliniarzom idącym po trupach do upragnionego awansu > z > > okazji świąt życzę.. sami się domyślcie. > > dziękuję za miłe słowa... i tego samego życzę. A i bez trupów się obejdzie, bo > po prostu lepszy jestem, a przełożeni to widza i doceniają. Niedouczonym > frustratom wszystkiego najlepszego z okazji świąt > > inny > to miło że masz świadomość swojej szmatławości Odpowiedz Link Zgłoś
oban Re: pozdrowienia szczurom 29.12.03, 16:00 Nie ma świadomości swojej szmatławości tylko lepszych kwalifikacji i talentu do pracy, czyli swojej wartości dla firmy w której pracuje. Ot wszystko. A co, już nie można się porównywać z innymi ? Czyli jak ? Są lepsi pracownicy i gorsi pracownicy, ale my tutaj "sza", bo porównywanie to grzech straszny : jeszcze się jaki obibok urażony poczuje ? Jak ktoś jest dobry, to firma powinna to doceniać i - z własnego doświadczenia wiem - bardzo często docenia. Oczywiście "niedouczeni frustraci" zawsze stwierdzą, że kolega nie jest od nich lepszy tylko uprawia wazeliniarstwo. "On dupowłaz", ale MY TUTAJ RAZEM to się trzymamy i wiemy jak jest. Faktycznie niedouczeni frustraci i leniwi jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
dywersant1 Re: pozdrowienia szczurom 30.12.03, 08:44 oban napisał: > Nie ma świadomości swojej szmatławości tylko lepszych kwalifikacji i talentu > do pracy, czyli swojej wartości dla firmy w której pracuje. Ot wszystko. > A co, już nie można się porównywać z innymi ? Czyli jak ? Są lepsi pracownicy > i gorsi pracownicy, ale my tutaj "sza", bo porównywanie to grzech straszny : > jeszcze się jaki obibok urażony poczuje ? > > Jak ktoś jest dobry, to firma powinna to doceniać i - z własnego doświadczenia > wiem - bardzo często docenia. Oczywiście "niedouczeni frustraci" zawsze > stwierdzą, że kolega nie jest od nich lepszy tylko uprawia wazeliniarstwo. > "On dupowłaz", ale MY TUTAJ RAZEM to się trzymamy i wiemy jak jest. > Faktycznie niedouczeni frustraci i leniwi jeszcze. pewnie że firma powinna docenić najlepszych. w mojej firmie mam takiego gościa co się kreuje na kierownika. facetowi odwala, chory na władzę. a ty jeśli nie masz "pleców" to ile byś robił i tak g.. z tego. muszę pogadać z szefem firmy bo obecnie mam już trzech kierowników nad sobą. jeszcze trochę a w tej firmie będą sami kierownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy "pozdrowienia szczurom"i po co ten kij w mrowisko? IP: *.emu.int.pl / *.int.pl 30.12.03, 10:45 Kolejna bezproduktywna pyskowka na forum.Ludzie co Wam to daje?Przyczepiacie sie do stylu zycia innego niz Wasz(jedyny poprawny?), pomylki ortograficznej,gramatycznej,logicznej i caly temat pal diabli.Odwazni dzieki anonimowosci interentu agresywnie odreagowujecie stres powszechni obrzucajc blotem innych. Jaki kompleks to zalatwia, brak czego wypelnia? Odpowiedz Link Zgłoś