Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szukan nowej pracy.

IP: *.prokom.pl 23.12.03, 17:48
    Mam juz dosyc pracy niewolniczej i traktowania jak smieci....
    Szukam pracy w Lodzi.

Wyksztalcenie wyzsze techniczne - inzynier inzynierii chemicznej i procesowej. Certyfikaty: Administracja systemem Solaris 2.6, Administracja siecia - Solaris 2.6. Administracja CheckPoint Firewall-1/VPN-1. Znajomosc systemow operacyjnych Solaris, AIX 4.x, HP-UP 10.xx, HP-UX 11.xx. Praktyczna znajomosc nastepujacego oprogramowania: CheckPoint FW-1/VPN1 AI, StoneBeat FullCluster 3.0, Cisco Intrusion Detection System 3.0, Informix SE 5.0, Informix OnLine 5.xx, Informix Dynamic Server 7.xx, WebSphere MQ Series 5. Szkolenia z zakresu telefonii IP - konkretnie 3Com NBX100. Jezyki programowania - Pascal i amatorsko Borland Delphi. Drobne szczegoly w assemblerze AVR i PIC. Dodatkowa wiedza - elektronika, cyfrowa telewizja satelitarna.

Znajomosc jezykow obcych - tu slabo. W mowie nic po za jez. polskim, angielski tylko w zakresie zrozumienia dokumentacji technicznej.

Doswiadczenie zawodowe - 5 lat jako asystent Politechniki Lodzkiej, 2 lata w wytworni lodow (serwis komputerow i automatyki, rozliczanie produkcji, eksport....), od 1997 w duzej firmie informatycznej (gdzie - prosze spojrzec na moj adres IP).

Tomek, studisat@interia.pl
    Obserwuj wątek
      • vokulski Re: Szukan nowej pracy. 23.12.03, 18:01
        Gość portalu: STUDI napisał(a):

> Mam juz dosyc pracy niewolniczej i traktowania jak smieci....
        > Szukam pracy w Lodzi.
        >
        > Wyksztalcenie wyzsze techniczne - inzynier inzynierii chemicznej i
        procesowej.
        > Certyfikaty: Administracja systemem Solaris 2.6, Administracja siecia -
        Solaris
        > 2.6. Administracja CheckPoint Firewall-1/VPN-1. Znajomosc systemow
        operacyjnyc
        > h Solaris, AIX 4.x, HP-UP 10.xx, HP-UX 11.xx. Praktyczna znajomosc
        nastepujaceg
        > o oprogramowania: CheckPoint FW-1/VPN1 AI, StoneBeat FullCluster 3.0, Cisco
        Int
        > rusion Detection System 3.0, Informix SE 5.0, Informix OnLine 5.xx, Informix
        Dy
        > namic Server 7.xx, WebSphere MQ Series 5. Szkolenia z zakresu telefonii IP -
        ko
        > nkretnie 3Com NBX100. Jezyki programowania - Pascal i amatorsko Borland
        Delphi.
        > Drobne szczegoly w assemblerze AVR i PIC. Dodatkowa wiedza - elektronika,
        cyfr
        > owa telewizja satelitarna.
        >
        > Znajomosc jezykow obcych - tu slabo. W mowie nic po za jez. polskim,
        angielski
        > tylko w zakresie zrozumienia dokumentacji technicznej.
        >
        > Doswiadczenie zawodowe - 5 lat jako asystent Politechniki Lodzkiej, 2 lata w
        wy
        > tworni lodow (serwis komputerow i automatyki, rozliczanie produkcji,
        eksport...
        > .), od 1997 w duzej firmie informatycznej (gdzie - prosze spojrzec na moj
        adres
        > IP).
        >
        > Tomek, studisat@interia.pl

dziwne dlaczego ?? to chyba dość dobra stabilna i bogata firma
        • Gość: STUDI Re: Szukan nowej pracy. IP: *.prokom.pl 24.12.03, 08:06
          Bogaty jest prezes a niewolnicy nie muszą zarabiać....
          Po za tym niekompetencja i buractwo części osób na szczeblu kierowniczym.
          Za przypomnienie, że jest wigilia, oraz za przypomnienie ze jakoś pracę w dni wolne od pracy należałoby by jakoś rozliczyć i wielu moich kolegow wyzwanych od ........... i zastraszanych ze zrobi wszystko abyśmy nie mogli spędzic wigilii w gronie rodzinnym ani sylwestra. Zresztą w tym okresie świątecznym nie mamy prawa do odpoczynku, mamy być wszyscy dyspozycyjni 24h/dobę. Tylko w święta, bo normalnie tego się od nas nie wymaga. Bo prezes robi nam łaskę.......
          W rpzypadku urlopu nie wolno gdziekolwiek wyjechać bo w każdej chwili trzeba przyjśc do pracy (o rozliczenie czy odbiór dni wolnych trzeba się wykłócać).

W tej formie istnieje tylko motywacja negatywna. Tylko szuka się okazji by szykanować, wyzywać .....

Wszystkich przrstrzegam przed zatrudnieniem sie w łódzkim oddziale telże firmy w dziale serwisu technicznego. Swoim wrogom nie poleciłym tej pracy.
      • ann.k Re: Szukan nowej pracy. 24.12.03, 10:21
        To ich kopnij w dupę. Ja tez harowałam za 800 brutto miesięcznie. Może mam
        mniej niż Ty certyfikatów, ale za to znam perfekt angielski i niemiecki. A do
        tego też jestem informatykiem. Od poniedziałku mam nową pracę. Już nie za
        niewolniczą pensyjkę.
        I nie wierz, że pracy nie ma. Jest. Tylko trzeba sie dobrze rozglądać. Dwa
        miesiące temu tez płakałam, że nic już nigdy nie znajdę.
      • Gość: ap Re: Szukan nowej pracy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.03, 02:02
        Doceniam Twoje umiejętności, ale w Polsce liczą się głównie znajomości przy
        szukaniu pracy, dlatego nie sądznę abyś na tej grupie znalazł
        satyskfaktynującą Cię ofertę.
        • Gość: Alik Re: Szukan nowej pracy. IP: *.client.comcast.net 28.12.03, 06:31
          Dlaczego uwazasz ze tylko w Polsce licza sie znajomosci
          przy szukaniu pracy. W USA jest jeszcze gorzej, w moim dziale
          nie znam nikogo kogo przyjeto do pracy bez polecenia.
          Nawet na interview, po polsku chyba bedzie to rozmowa
          kwalifikacyjna nie masz szansy.
          Alik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka