Dodaj do ulubionych

.........studio8.....zjawisko......

19.04.04, 18:06
........to pozytywne zjawisko w mielcu ........na stałe ukształtowane
....... dobre koncerty .........niezłe nazwiska .......atmosfera niezła
ludzie chcą słuchać muzyki ......nie tylko techno.
.....oczywiscie ukłony dla animatora tych sukcesów pana wiesława wałka ......

.....popatrzcie,- nie trzeba żadnych "Centrów Cultury" , prezydentów , kasy z
budżetu , nie jest łatwo ale się "da" ...........i to jest "człowiek roku" a
nie jacyś "krawaciarze" !!!!!!!!!!! z rad , zebrań , narad ," bankietów z
okazji ....." brawa ......"tak trzymaj" .....
Obserwuj wątek
    • staszek37 Re: .........studio8.....zjawisko...... 22.04.04, 08:39
      ABsoltutnie popieram!
    • tot1 Re: .........studio8.....zjawisko...... 22.04.04, 09:33
      i ja tez popieram, Wiesku - tak trzymaj, i nie daj sie wplatac w zadne uklady
    • ispaniola super, ale drobiazgi 07.05.04, 18:21
      Rzeczywiście, w tej chwili najciekawsze koncerty są właśnie tam, jakiś czas
      temu słyszało się dużo o Papillonie, teraz chyba jego gwiazda przyblakła, albo
      mnie sie tylko tak wydaje, bo nie obserwowałam tej sytuacji cały czas tylko z
      doskoku. Teraz po prostu koncertami w Papillonie nikt sie nie emocjonuje jak
      kiedyś to bywało. Studio teraz chyba robi najwięcej spektakularnych, dobrych
      koncertów. Inna sprawa, że publicznośc (i niestety obsługa lokalu) nie zawsze
      wie jak się zachować. Moja siostra była na koncercie Starego Dobrego i podobno
      to była żenada. Nie, nie artyści, tylko kelnerki i publika. Kelnerki biegały
      bez przerwy z alkoholem, przetwierały się, stukały obcasami zagłuszając
      plumkania gitary, az muzycy je po prostu taktownie upomnieli ze sceny, bo nie
      mogli tego znieśc. Ludzie machali rękami żeby obsługa podeszła i zamawiali piwo
      podczas nostalgicznych ballad. Dyskutowali głosno, smiali sie. Chyba nie o taką
      atmosfere chodziło na tym koncercie, bo nie ten typ muzyki i ci, którzy
      zdecydowali się przyjśc tego wieczoru powinni to byli wiedzieć. SDM było
      zdziwione i chyba niezadowolone, ale siostra mówi, że im się nie dziwi , bo
      było naparwde niesympatycznie. Acha, i ona ma wrażenie, że tam obsługa jakas
      jakby zestresowana, smutna, tzn. miła, ale jakby zmęczona czy przestarszona.
      Przepraszam, że opieram się na nieswoim zdaniu w kwestii tego koncertu i
      obsługi, ale rozmowa z siostrą o tym utkwiła mi w pamięci i dlatego o tym
      piszę. Ciekawe czy macie podobne obserwacje czy to było jednorazowe. Ogólnie
      oczywiście mimo wszystko: brawa dla Studia, robi dobra robotę...
    • afroo1 Re: .........studio8.....zjawisko...... 15.05.04, 15:46
      Hmmm moze w Studio jest fajnie i są fajne koncerty ale ostatnio popsuły sie
      dyskoteki(nie mówie o kinder party)poprostu nikt nie przychodzi!!!!prawda jest
      taka ze kazdy woli pojechac do Gemini lub Smigna bo w Mielcu nie ma zadnych
      ciekawych klubów.....Gdzie sie nie rusze to słysze tylko:W Gemini było
      zajebiscie.....Ale w Smignie byla bawka! itp.Ostatnio jak bylam w studio na
      dyskotece to bylo moze z 50 osób chociaz i to niebardzo.......
    • binghi Re: .........studio8.....zjawisko...... 17.05.04, 20:08
      Również sie zgadzam:)
      Wiesiek Wałek nie tylko organizuje fajne koncerty, ale nawet spełnia prosby co
      do koncertow:)))20 maja (czwartek) w STUDIU gra INDIOS BRAVOS, wjazd 12 zeta:)
      Fani reggae na pewno bedą sie dobrze bawić:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka