aewe 19.09.05, 11:12 Macie jakieś sugestie odnośnie kapeli na wesele? Dzieki za propozki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filip671 Re: KAPELA NA WESELE 19.09.05, 21:39 Fevers? Widziałem ich chyba ostatnio w Papillonie. Napewno tam mają do nich telefon. Grali zajefajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
floton Re: KAPELA NA WESELE 24.09.05, 12:27 Na dyskotece może i fajnie - rzecz gustu, ale na wesele......?Chyba że Twoi rodzice i pozostali goście tez maja po 22 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
bajrys3 Re: KAPELA NA WESELE 29.09.05, 10:20 Witam Państwa ! Jeżeli mogę polecić usługi swojego zespołu ? BAYER JAZZ BAND Łańcut to sextet instrumentalno - wokalny, który powstał na bazie wykształconych i przede wszystkim młodych muzyków, łącznie z Akademią Muzyczną w Krakowie /pianistka/. Zespół w tym składzie występuje ponad cztery lata i ma na swoim koncie ponad 100 różnego typu imprez /sylwestry, studniówki, bale, imprezy firmowe, zabawy itp./. Zespół obsługuje głównie imprezy z tzw. wyższej półki - i właśnie w tym kierunku jest ułożony i opracowany repertuar, w którym oprócz aktualnych i nieco starszych utworów "rodzynki" /piosenki/ posiadamy światowe szlagiery muzyki tanecznej - oczywiście w instrumentalnym wykonaniu naszych solistów /syntezator + saksofon/ - gorąco polecam - prawdziwy rarytas - tak rzadko dziś spotykany wśród grających na żywo zespołów. Znajdziecie tu Państwo takie szlagiery jak L. Armstrong, Roussos, G. Miller, Abba, Niemen, Latino, Strauss, Lehar, tanga itp. W przypadku imprez weselnych /na życzenie/ prowadziwy obsługę od A do Z /od marszy, prowadzenia, zabaw weselnych po oczepiny/. Skład zespołu: perkusja, gitara basowa, gitara elektryczna, syntezator, saksofon + dodatkowo wokalistka. Wokal: 2 męskie + 2 żeńskie. W przypadku zainteresowania zapraszam na próbę - na żywo wszystko można uchwycić i prawdziwie ocenić wartość zespołu. Mogę również przesłać /na podany adres/ parę utworów wykonywanych na żywo z innych imprez lub podać nr telefonów do osób u których obsługiwaliśmy imprezę w celu rzetelnej i niezależnej rekomendacji zespołu. Pozdrawiam serdecznie Kierownik Zespołu BAYER JAZZ BAND Łańcut Ryszard Bajorski Kontakt: MAIL: bajrys@poczta.onet.pl TEL: 510-360-498 GG: 8437505 Odpowiedz Link Zgłoś
filip671 Re: KAPELA NA WESELE 29.09.05, 22:40 Moim zdaniem kapela,która się reklamuje na mielcu a jest z Łańcuta niezbyt sobie radzi na swoim rynku. Ta reklama działa na waszą niekorzyść. p/s nie zawsze studia świadczą o jakości...pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
floton Re: KAPELA NA WESELE 19.09.05, 20:01 tu poczytaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=230&w=28018750 Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mloda Re: KAPELA NA WESELE 19.09.05, 14:41 Podaj mi Twój adres mailowy, dam Ci namiary na naprawdę świetny zespół, ktory parę tygodni temu grał na moim weselu! :) Pozdrawiam Agnieszka M. Odpowiedz Link Zgłoś