14.01.07, 15:24
prosze,napiszcie ,to jest dobrym i i tanim fryzjerem
Obserwuj wątek
    • z0227 Re: fryzjer 17.01.07, 13:11
      Mogę ci dać nr tel super fryzjerka tylko trzeba się wsześniej umówić bo ma
      bardzo dużo klientek
      • kola1987 Re: fryzjer 17.01.07, 13:37
        ja polecam Pania Ole z dabrówek, modnie zetnie uczesze i bardzo tanio a do tego
        starannie.
    • zablotka2006 Re: fryzjer 19.01.07, 10:40
      ja jestem bardzo zadowolona z fryzjerki w niezbyt ladnym miejscu. ale zawsze,
      ale to zawsze, super mi sie wlosy ukladaly po jej cieciu. znajduje sie ona pod
      stadonem od strony kusocinskiego, miedzy weterynarzem a szmateksem (jakkolwiek
      to brzmi) pozdrawiam
    • marla301 Re: fryzjer 21.02.07, 10:05
      fryzjer? bylas kiedys na pasazu w presige? jest tam dziewczyna mloda ma na imie
      chyba agnieszka. powiem szczerze ze moj byly fryzjer poszedl w odstawke teraz
      wiem ze mam strzyzenie takie jak chce wlosy farbowane tez jak chce. maja
      profesjonalne kosmetyki do pielegnacji w domu i w salonie. chodze tam od kilku
      m-cy i jestem zadowolona ceny jak na mielec to nawet niskie ale efekt jest. masz
      ochote odwiedz ich i przekonaj sie nawet na samym podcieciu.
      • ewelka858 Re: fryzjer 08.03.07, 14:40
        a ile kosztuje scięcie wlosów i ile wcześniej trzeba się zapisać?
        • marla301 Re: fryzjer 11.03.07, 12:24
          strzyzenie 20zl a jesli chodzi o zapisywanie sie to czasami jest tak ze sie uda
          bo jest wolne a jak nie to z dnia na dzien ale polecam ja jestem zadowolona a
          jestem trudna klientka.
          • ewelka858 Re: fryzjer 11.03.07, 15:02
            Wielkie dzięki ~marla301~ !
            Ja też do łatwych klientek nie należę, dlatego więc pójdę za twoją opinią i w
            najbliższym czasie skożystam z usług 'Prestige'/ciekawe czy bedę zadowolona
            napewno dam znać/.
      • r.ketrzynski Re: fryzjer 25.05.07, 13:24
        Potwierdzam :) Pani Agnieszka jest specjalistka :)
        • beti-22-1983 Re: fryzjer 27.05.07, 17:12
          najlepszą fryzjerką jest pani Renia z bossmena. Zrobi naprawde zajefajny fryz i
          jest w nim naprawde super. Skorzystałam ostatnio z ,,prestige,, i niema
          porównania. Obcieła mi 2 cm włosów niedość że wogóle niechciały sie układać to
          zapłaciłam masakrycznie drogo.
    • brunet1987 Re: fryzjer 17.03.07, 22:39
      Cześć. Jak ktoś chce wyglądać jak posiwiała wrona i czupiradło, to niech idzie
      do Panni Oli z ul.Dąbrówki. nie polecam.........
      • wiktoriab Re: fryzjer 11.06.07, 20:38
        Ola z Dabrówki-nie polecam!!!Chociaz jak mi ufarbowała, to byłam zadowolona z
        koloru, ale później miałam problem z układniem włosów.

Daria ze Smoczki.Ma fantazję i fajnie ścina, ale chyba nie dla każdego.Mam
        falowane włosy, więc nie dla mnie ostre cieniowanie, ale szczerze polecam innym.

Ewa z Ego natomiast bardzo fajnie ścina i włosy się ładnie układają.To jest moje
        zdanie.
    • truscaveczka Re: fryzjer 11.06.07, 21:55
      Polecam panią Wiesię z Wyspiańskiego 4 (koło apteki), ma niesamowite wyczucie,
      strzyże i mnie i mego męża i naprawdę wie, , co robi :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka