inessoo7 14.01.07, 15:24 prosze,napiszcie ,to jest dobrym i i tanim fryzjerem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z0227 Re: fryzjer 17.01.07, 13:11 Mogę ci dać nr tel super fryzjerka tylko trzeba się wsześniej umówić bo ma bardzo dużo klientek Odpowiedz Link Zgłoś
kola1987 Re: fryzjer 17.01.07, 13:37 ja polecam Pania Ole z dabrówek, modnie zetnie uczesze i bardzo tanio a do tego starannie. Odpowiedz Link Zgłoś
zablotka2006 Re: fryzjer 19.01.07, 10:40 ja jestem bardzo zadowolona z fryzjerki w niezbyt ladnym miejscu. ale zawsze, ale to zawsze, super mi sie wlosy ukladaly po jej cieciu. znajduje sie ona pod stadonem od strony kusocinskiego, miedzy weterynarzem a szmateksem (jakkolwiek to brzmi) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marla301 Re: fryzjer 21.02.07, 10:05 fryzjer? bylas kiedys na pasazu w presige? jest tam dziewczyna mloda ma na imie chyba agnieszka. powiem szczerze ze moj byly fryzjer poszedl w odstawke teraz wiem ze mam strzyzenie takie jak chce wlosy farbowane tez jak chce. maja profesjonalne kosmetyki do pielegnacji w domu i w salonie. chodze tam od kilku m-cy i jestem zadowolona ceny jak na mielec to nawet niskie ale efekt jest. masz ochote odwiedz ich i przekonaj sie nawet na samym podcieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka858 Re: fryzjer 08.03.07, 14:40 a ile kosztuje scięcie wlosów i ile wcześniej trzeba się zapisać? Odpowiedz Link Zgłoś
marla301 Re: fryzjer 11.03.07, 12:24 strzyzenie 20zl a jesli chodzi o zapisywanie sie to czasami jest tak ze sie uda bo jest wolne a jak nie to z dnia na dzien ale polecam ja jestem zadowolona a jestem trudna klientka. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelka858 Re: fryzjer 11.03.07, 15:02 Wielkie dzięki ~marla301~ ! Ja też do łatwych klientek nie należę, dlatego więc pójdę za twoją opinią i w najbliższym czasie skożystam z usług 'Prestige'/ciekawe czy bedę zadowolona napewno dam znać/. Odpowiedz Link Zgłoś
r.ketrzynski Re: fryzjer 25.05.07, 13:24 Potwierdzam :) Pani Agnieszka jest specjalistka :) Odpowiedz Link Zgłoś
beti-22-1983 Re: fryzjer 27.05.07, 17:12 najlepszą fryzjerką jest pani Renia z bossmena. Zrobi naprawde zajefajny fryz i jest w nim naprawde super. Skorzystałam ostatnio z ,,prestige,, i niema porównania. Obcieła mi 2 cm włosów niedość że wogóle niechciały sie układać to zapłaciłam masakrycznie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
brunet1987 Re: fryzjer 17.03.07, 22:39 Cześć. Jak ktoś chce wyglądać jak posiwiała wrona i czupiradło, to niech idzie do Panni Oli z ul.Dąbrówki. nie polecam......... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriab Re: fryzjer 11.06.07, 20:38 Ola z Dabrówki-nie polecam!!!Chociaz jak mi ufarbowała, to byłam zadowolona z koloru, ale później miałam problem z układniem włosów. Daria ze Smoczki.Ma fantazję i fajnie ścina, ale chyba nie dla każdego.Mam falowane włosy, więc nie dla mnie ostre cieniowanie, ale szczerze polecam innym. Ewa z Ego natomiast bardzo fajnie ścina i włosy się ładnie układają.To jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: fryzjer 11.06.07, 21:55 Polecam panią Wiesię z Wyspiańskiego 4 (koło apteki), ma niesamowite wyczucie, strzyże i mnie i mego męża i naprawdę wie, , co robi :) Odpowiedz Link Zgłoś