Gość: Kierowca IP: *.md4.pl 04.03.10, 21:57 Panie starosto wiem, że codziennie swoim hyundaiem przejeżdża pan most na Odrze w Oławie. Jakie są pana odczucia? Co pan myśli o odpowiedzialnych za nawierzcnię mostu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: starosta Re: Pytanie do starosty. IP: 81.219.166.* 05.03.10, 09:15 MYŚLEM ZE JESTEM ŚLEDZONY .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Re: Pytanie do starosty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 09:43 Śledziem z daleka juz daje :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kali Re: Pytanie do starosty. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.10, 09:43 Pytanie chybione nie do starosty. Zarządcą drogi-mostu na Odrze jest Marszałek Województwa i do niego kierować -żale.On jest odpowiedzialny za stan mostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shrek Re: Pytanie do starosty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 12:38 :Kali spora części społeczeństwa naszego miasta jest święcie przekonana, że za wszystkie kataklizmy w tym mieście odpowiada tylko Burmistrz i Starosta. Błogosławiony, który nie ma nic do powiedzenia, a mimo to milczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Pytanie do starosty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 14:03 Oczywiście ,że za stan dróg odpowiada Burmistrz i Starosta ponieważ są gospodarzami w terenie,a zatem winni rządać od Marszalka konkretnych działań,a nie zwalać winę na innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Pytanie do starosty. IP: *.220.38.84.otvk.pl 07.03.10, 14:53 Jak zrobię kupę na własnej działce to tez odpowiada za to Starosta i Burmistrz? Dobre... Własność rzecz święta, wejdziesz na mój teren to zastrzelę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferdynand Re: Pytanie do starosty. IP: *.md4.pl 07.03.10, 21:18 Niech starosta nie chowa głowy w piasek. Niech się zainteresuje drogami i mostem. Nawet jeśli most jest własnością marszałka, do jego psi obowiązek monitawać gdzie trzeba, aby temat załatwić. Jak nie umie sam to niech mu kolega poseł Kaczor pomoże. Podobno taki skuteczny. Hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIEROWCY Re: Pytanie do starosty. IP: 109.207.49.* 11.03.10, 22:31 Panie starosto w drugą stronę powiatu też zapraszamy... na kresach tuż za Goszczyną jest bardzo interesujący przełom w drodze....proszę się przejechać i zabrać komórkę ze sobą ,żeby można było zadzwonić po pomoc ....następny tuż przed Siecieborowicami pod A4 zapraszamy i pozdrawiamy--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Pytanie do starosty. IP: 81.219.166.* 08.03.10, 10:10 znowu ten marian ..... Odpowiedz Link Zgłoś
inmarco Re: Pytanie do starosty. 08.03.10, 17:57 Co do kaczek różnego asortymentu, mam zaufanie ograniczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Pytanie do starosty. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.10, 12:48 Starosta takimi pierdołami jak dziury w drogach nie będzie się zajmował. On ma teraz ważniejsze sprawy, chce przejąć PKS, aby upchać tam swoich partyjnych kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viktoria Re: Pytanie do starosty. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.10, 10:20 Byłam na stażu w starostwie. Starosta jest bardzo nielubiany przez pracowników i klientów. Wszyscy czekają na wybory i liczą dni do pożegnania pana S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSW Re: Pytanie do starosty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 11:51 I powinnaś mu być wdzięczna, że dzięki temu, że wprowadził tam dyscyplinę, nie musiałaś biegać po bułeczki, ciasteczka .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Re: Pytanie do starosty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.10, 12:12 Jasne ze nikt nie lubi jak musi pracowac a nie po sklepach w godzinach pracy latac :D A mozna było w ciagu godzin pracy upiec 2 pieczenie na jednym ogniu.Jaka szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Re: Pytanie do starosty. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 14:56 O bałaganie w starostwie to już nie raz pisano. Szczególnie źle wszyscy wspominają dział partyjnego kolegi starosty - wydział komunikacji. Jak chcecie coś tam załatwić to najlepiej wcześniej iść do apteki po coś do uspokojenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Re: Pytanie do starosty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 15:12 A moze przestac wystawac od switu przed budynkiem?! Sami robicie zamęt,jakby nie mozna było na spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajax Re: Pytanie do starosty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 16:22 :Ziuta Starosta też ci się nie podoba?! <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
wygadana Re: Pytanie do starosty. 16.03.10, 21:15 Kiedyś rejestrowałam tam samochód. Pół dnia tam spędziłam, w międzyczasie była przerwa i nie przyjmowali w żadnym okienku. Starosta spacerował sobie, widział kolejkę i go to nie interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emerytka Re: Pytanie do starosty. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 09:45 Ja mam pytanie do starosty w sprawie leczenia. Czy wie jaka jest sytuacja ludzi, którzy chcą się wyleczyć w naszym powiecie? Starosta jest jeszcze młody i nie musi korzystać z leczenia, niech zapyta może rodziców lub teściów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajax Re: Pytanie do starosty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.10, 12:37 :Wygadana czy masz przerwę śniadaniowa w pracy?!Kolejki są przez cały miesiąc, to według ciebie pracownicy nie powinni mieć przerwy.Są takie urzędy, które są zamykane w całości na czas przerwy i co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Pytanie do starosty. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.10, 14:21 Właśnie tak jest w urzędzie komunikacji w Oławie od godz. 12:00 do 12:30 jest przerwa śniadaniowa i nie załatwiają petentów. Nie wiem dlaczego wszyscy muszą mieć przerwę o tej samej porze? Widać dobra organizacja pracy przerasta starostę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elwira K. Re: Pytanie do starosty. IP: *.md4.pl 11.08.10, 21:42 Dobrze, że kończy się kadencja Marka Sz. Mam nadzieję, że nigdy już nie będzie pracował w samorządzie na stanowisku kierowniczym. Odpowiedz Link Zgłoś
poodzian Re: Pytanie do starosty. 18.02.11, 13:39 Najprawdopodobniej i wydziale komunikacji szykują się zmiany kadrowe. Co dziwne, w styczniu kilku pracowników z tego niereformowanego wydziału dostało medale i nagrody! Odpowiedz Link Zgłoś
marek.287 Re: Pytanie do starosty. 24.02.11, 21:04 Dalej wydział komunikacji jest nieprzyjazny dla klienta. Szczególnie chodzi tu o długoletnich pracowników. Organizacja jest fatalna. Czy dalej wszyscy pracownicy mają o tej samej porze przerwę? Odpowiedz Link Zgłoś