Dodaj do ulubionych

jestem quirkyalone.....

15.07.05, 16:19
......to przez rekrutację na UniWroc
Obserwuj wątek
    • kawa_malinowa ??? 15.07.05, 17:24

• umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 18:21
        samotny i zwariowany- standard jednym słowem...
        • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 18:23
          Z tego co wiem - ostatnio norma.
          Tylko nie bardzo widze związek z rekrutacją.
          • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 18:27
            jestem przez to odludkiem - ale to nic nowego i wariuję, bo dziś miały być
            wyniki, a rekrutacja zawieszona jest- to przez 10 osób z 2 i 5 z 1, a także
            tych pozostałych 700 ludzi:P
            • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 18:29
              A czy czekanie na wyniki wiąże Cie w domu? Mozesz w koncu spotkać się z innymi,
              którzy czekają i urządzić czekanie wspólne.... :)
              • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 18:33
                wolę dom- tu przynajmniej będę rzucać swoimi rzeczami, a u kogoś jeszcze coś
                zniszczę i będę musiał płacić....
                jak już to pójdę do ogrodu się wykrzyczeć...
                podobno z waszej klasy 5 osób będzie miało więcej z histy, bo mi N. mówiła...
                • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 18:44
                  O! Dobrze wiedzieć :) Chociaż mam paskudną nadzieję, że nie złożyli podań na
                  polonistykę ani na profil rosyjski na słowiańskiej. To paskudne uczucie i
                  pewnie się go nie pozbędę.
                  A N. widziałam, wychodząc z pewnego sklepu.
                  • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 18:56
                    przecież podbna wszyscy w końgu złożyli na polonistykę:)
                    tylko nie wiem, czy pan od Wichrowych...bo on też ma mieć więcej
                    • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 18:59
                      Nie strasz mnie, proszę...
                      Wyliczał mi chyba siedem kierunków, na jakie złożył. Na polonistykę na pewno
                      nie!
                      • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:00
                        też mam taką nadzeję- dziś słyszałem,że do jednej osoby ne mogli się ddzwonić-
                        koleś, zdawał na dziennikarstwo... chyba nie on???? bo jak on to ja spadam:P
                        • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:04
                          Z tego, co pamiętam - nie! Stosunki (:)), prawo, politologia, historia (?),
                          archeologia... (na roznych uniwersyteteach). Rozmawiałam z nim w tym tygodniu i
                          z całą peewnością nie zdawał na polonistykę....na dziennikarstwo prawie na
                          pewno tez nie.
                          • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:08
                            SM gdzie???????????????
                            powiedz, że nie we Wro!!!!!!!!!!!!!
                            no mów!!!!
                            • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:10
                              Chyba Wro też :)
                              • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:12
                                bbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!
                                muszę to przetrawić!!!!!!!!!!!!!!!
                                bbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!
                                nie potrafię1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                bbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!
                                i tak ma ało punktów:P
                                • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:14
                                  I jak się z tym czujesz? :) <bez cienia złośliwości>
                                  A ciekawe, który kierunek będzie dla niego priorytetem... ciekawe...
                                  • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:17
                                    cudnie- jak każdy !@#$%^&*(:)
                                    pewnie archeologia- patrząc na niego, widzę mamuta abo homo erectusa:P
                                    • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:20
                                      Homo erectus chyba się charakteryzował postawą wyprostowaną, a kolega ma wadę
                                      postawy <czy jestem bardzo antypatyczna, ze o tym wspominam?>. Nie śmiej się,
                                      bo ja bardzo długo myślałam o archeologii na skutek czytania niewłaściwych
                                      książek w dzieciństwie.
                                      • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:23
                                        ja też, ale nie lubię ziemi, bo brudna:)
                                        mogę zostać patologiem albopatomorfologiem, to coś dla mnie, chirurgia plast.
                                        też może być....
                                        • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:26
                                          Ja poznałam dziewczynę, która pisze doktorat na archeologii (zaocznie?) i mnie
                                          uświadomiła w kwestii zarobków i perspektyw. POza tym we wrocławiu nie ma
                                          katedry od archeologii śródziemnomorskiej, a to mnie interesuje (interesowało)
                                          najbardziej, chociaz praa w Afryce by mnie wykończyła :)
                                          • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:28
                                            wolę archeologię w Ameryce Południowej!!!
                                            tam jest UFO i chupacabry, i by mnie wzięli...
                                            umbra go home!!!!!!!
                                            • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:31
                                              tam to ciekawe są rewolucje i che guevara! :) Literaturka tez
                                              W warszawie jest instytut iberoamerykański i studia podyplomowe...
                                              • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:33
                                                wiem o podyplomowych, ale w warszawce ne chcę mieszkać- snoby są tak za wielkie
                                                nawet jak na mój rozum....
                                                • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:35
                                                  A znam takich co tam studiują.... fe!
                                                  Dla mnei to przede wszystkim bardzo brzydkie miasto, i te dojazdy (z jednej
                                                  dzielnicy na uniwerek tyle co ze Swidnicy do Wrocławia... hm... kuszące...).
                                                  Wrocław jest piękny i tyle...
                                                  • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:37
                                                    tak- piękny jest.....
                                                    zróbmy nowy wątek: uroki Wrocławia:)
                                                  • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:39
                                                    Na tym forum? To moze o urokach Świdnicy??
                                                    A co do wrocławia : www.salvador.pl :)

To może Ty zacznij, bo mnie jako miejscowej nie wypada :P
                                                  • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:41
                                                    pisz śmiało!!!!!!!!
                                                    pierwszy urok, bo ja jakoś ich nie widzę, ale buraki mi padły na wzrok:P
                                                  • kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:44
                                                    1. cmentarz przy kościele Pokoju :)
                                                  • umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:45
                                                    NOWY WĄTEK:P
                                                    mnie też się podoba!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka