umbradomini1 15.07.05, 16:19 ......to przez rekrutację na UniWroc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 18:21 samotny i zwariowany- standard jednym słowem... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 18:23 Z tego co wiem - ostatnio norma. Tylko nie bardzo widze związek z rekrutacją. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 18:27 jestem przez to odludkiem - ale to nic nowego i wariuję, bo dziś miały być wyniki, a rekrutacja zawieszona jest- to przez 10 osób z 2 i 5 z 1, a także tych pozostałych 700 ludzi:P Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 18:29 A czy czekanie na wyniki wiąże Cie w domu? Mozesz w koncu spotkać się z innymi, którzy czekają i urządzić czekanie wspólne.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 18:33 wolę dom- tu przynajmniej będę rzucać swoimi rzeczami, a u kogoś jeszcze coś zniszczę i będę musiał płacić.... jak już to pójdę do ogrodu się wykrzyczeć... podobno z waszej klasy 5 osób będzie miało więcej z histy, bo mi N. mówiła... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 18:44 O! Dobrze wiedzieć :) Chociaż mam paskudną nadzieję, że nie złożyli podań na polonistykę ani na profil rosyjski na słowiańskiej. To paskudne uczucie i pewnie się go nie pozbędę. A N. widziałam, wychodząc z pewnego sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 18:56 przecież podbna wszyscy w końgu złożyli na polonistykę:) tylko nie wiem, czy pan od Wichrowych...bo on też ma mieć więcej Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 18:59 Nie strasz mnie, proszę... Wyliczał mi chyba siedem kierunków, na jakie złożył. Na polonistykę na pewno nie! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:00 też mam taką nadzeję- dziś słyszałem,że do jednej osoby ne mogli się ddzwonić- koleś, zdawał na dziennikarstwo... chyba nie on???? bo jak on to ja spadam:P Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:04 Z tego, co pamiętam - nie! Stosunki (:)), prawo, politologia, historia (?), archeologia... (na roznych uniwersyteteach). Rozmawiałam z nim w tym tygodniu i z całą peewnością nie zdawał na polonistykę....na dziennikarstwo prawie na pewno tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:08 SM gdzie??????????????? powiedz, że nie we Wro!!!!!!!!!!!!! no mów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:12 bbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!! muszę to przetrawić!!!!!!!!!!!!!!! bbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!! nie potrafię1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bbbbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!! i tak ma ało punktów:P Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:14 I jak się z tym czujesz? :) <bez cienia złośliwości> A ciekawe, który kierunek będzie dla niego priorytetem... ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:17 cudnie- jak każdy !@#$%^&*(:) pewnie archeologia- patrząc na niego, widzę mamuta abo homo erectusa:P Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:20 Homo erectus chyba się charakteryzował postawą wyprostowaną, a kolega ma wadę postawy <czy jestem bardzo antypatyczna, ze o tym wspominam?>. Nie śmiej się, bo ja bardzo długo myślałam o archeologii na skutek czytania niewłaściwych książek w dzieciństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:23 ja też, ale nie lubię ziemi, bo brudna:) mogę zostać patologiem albopatomorfologiem, to coś dla mnie, chirurgia plast. też może być.... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:26 Ja poznałam dziewczynę, która pisze doktorat na archeologii (zaocznie?) i mnie uświadomiła w kwestii zarobków i perspektyw. POza tym we wrocławiu nie ma katedry od archeologii śródziemnomorskiej, a to mnie interesuje (interesowało) najbardziej, chociaz praa w Afryce by mnie wykończyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:28 wolę archeologię w Ameryce Południowej!!! tam jest UFO i chupacabry, i by mnie wzięli... umbra go home!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:31 tam to ciekawe są rewolucje i che guevara! :) Literaturka tez W warszawie jest instytut iberoamerykański i studia podyplomowe... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:33 wiem o podyplomowych, ale w warszawce ne chcę mieszkać- snoby są tak za wielkie nawet jak na mój rozum.... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:35 A znam takich co tam studiują.... fe! Dla mnei to przede wszystkim bardzo brzydkie miasto, i te dojazdy (z jednej dzielnicy na uniwerek tyle co ze Swidnicy do Wrocławia... hm... kuszące...). Wrocław jest piękny i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:37 tak- piękny jest..... zróbmy nowy wątek: uroki Wrocławia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: ??? 15.07.05, 19:39 Na tym forum? To moze o urokach Świdnicy?? A co do wrocławia : www.salvador.pl :) To może Ty zacznij, bo mnie jako miejscowej nie wypada :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ??? 15.07.05, 19:41 pisz śmiało!!!!!!!! pierwszy urok, bo ja jakoś ich nie widzę, ale buraki mi padły na wzrok:P Odpowiedz Link Zgłoś