voxave 27.10.12, 01:35 Spadł w nocy widzę go na samochodach i trawnikach- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Pierwszy śnieg 27.10.12, 13:18 Wstałem, patrzę za okno a tu biało :) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Pierwszy śnieg 27.10.12, 15:50 Najgorsze,że cały czas pada--jest już ze 20 cm.:) Ale jaja. Nagle zima, a taka złota jesień dopiero co nastała. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Pierwszy śnieg 27.10.12, 22:15 A ja z pełnym poświęceniem przedzierałam się przez chlapę i zaspy, żeby spotkać się z koleżanką, która wpada do nas dwa razy do roku:) Takie podstawówkowe spotkanie klasowe - było nas trzy plus jeszcze jedna koleżanka. Więc odrobinę poszalałyśmy przy Skalaku i teraz kładę się spać:) Trochę wcześnie, ale zdaje się, że zmieniają czas, to będę mogła spać dłuuuuuuuuuuuuugo! Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Pierwszy śnieg 28.10.12, 18:27 U nas też zaraz zapowiadają słońce i ciepło---a u ciebie bedzie pewno okrutny mróz :) Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Pierwszy śnieg 29.10.12, 08:13 Wczoraj trochę się rozpuściło, więc była piękna chlapa. Parę razy prawie natura mnie dopadła, bo śnieg spadał z gałęzi, ale na szczęście nie dostałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Pierwszy śnieg 30.10.12, 02:37 Na mojej ulicy śnieg połamał sporo gałęzi drzew i młode siewki klonów. Wczoraj to zobaczyłam,bo musiałam przejść do szpitala na badanie gastroskopowe. Chroniczny stan zapalny żołądka z nadżerkami + przepuklina rozworu przełykowego. Oto skutki wieloletniego zażywania środków przeciwbólowych ,migrena i bóle reumatyczne. Teraz do lekarza rodzinneg, a potem poszukam specjalisty gastrologa a może astrologa co mi przyszłość przepowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Pierwszy śnieg 30.10.12, 13:50 W parku przy Domu Harcerza połamał magnolie i jeszcze jakieś iglaste. Może poszukaj jednego i drugiego, co Ci jeden nie powie, to drugi Ci uzupełni. W Bielawia podobno przyjmuje pani wróżka, ale jak moje koleżanki były kilka lat temu, to są rozczarowane, bo im się nie spełniło:) I dbaj o siebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: Pierwszy śnieg 30.10.12, 14:02 Przy mnie szarlatani umarli by z głodu :0 Nie wierze we wróżki i przepowiadaczy wszelkiej maści.To ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
matri_caria Re: Pierwszy śnieg 31.10.12, 09:32 Ja wierzę w paragony:) Jak ostatnio robiłam zakupy wyskoczył mi jeden za równie dziesieć złotych, to poszłam wysłać lotka i trafiłam trójkę. Potem mi wyskoczył taki za 55,55, to też poszłam wysłać i znowu trójka, tylko tym razem w tym plusie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sly38 Re: Pierwszy śnieg 03.11.12, 07:18 a ja stawiam tarota znajomym i jakoś jak jestem w polsce to ciągle mnie męczą kiedy im postawie kabałe czasami na prawde to bywa męczące bo mam mało czasu Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Pierwszy śnieg 03.11.12, 11:41 Kup coś za 5555,55 - może będzie szóstka? Odpowiedz Link Zgłoś