Dodaj do ulubionych

Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Kaczora

IP: *.md4.pl 09.09.10, 20:28
Ze zdziwieniem czytam wpisy klakierów tego posła. Zastanawiam się dlaczego starają się wybielić tą niezbyt ciekawą postać. Nie chcę tu pisać swoich ocen, zapraszam wiec do oceny tego co on nim napisali inni:
www.gazetawroclawska.pl/fakty24/45403,posel-roman-kaczor-odpowie-przed-komisja,id,t.html
www.gazetawroclawska.pl/fakty24/41132,posel-prosi-w-swojej-sprawie,id,t.html
gazeta-olawa.pl/artykul-1769-posel-pokazal-dyplom.html
Obserwuj wątek
    • poodzian Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka 09.09.10, 21:19
      Ciekawa sprawa...
    • Gość: 007 Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 10:51
      Komisarz- tobie się chyba w główce pomieszało! jeśli chodzi o 1 link dot. MOPÓW to kaczor tą interpelację pisał na wniosek izby paliw i właścicieli stacji paliw przy A4. nawet w telewizji pokazywał ich pismo i w związku z tym nie było żadnych przesłanek, żeby go PO ukarało !!!!!!!!!!
      A link z dyplomem to niby do czego- pokazał świadectwo bo tak wszyscy ujadali jak psy na uwięźi
      • Gość: ania Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 10:56
        oto co robi dobrego poseł:

orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/3001bd878392962bc12573b500459bdb/fd8db9530cc37a1bc1257459004874dc?OpenDocument
        orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/3001bd878392962bc12573b500459bdb/c08897b950b1849dc12574fa003f2580?OpenDocument
        orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/3001bd878392962bc12573b500459bdb/c690a74b956d30034125741000295c71?OpenDocument
        orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/3001bd878392962bc12573b500459bdb/d5808857671abf1cc125741a004ea613?OpenDocument
        orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/3001bd878392962bc12573b500459bdb/d5808857671abf1cc125741a004ea613?OpenDocument
        orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/3001bd878392962bc12573b500459bdb/fd8db9530cc37a1bc1257459004874dc?OpenDocument
        orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/3001bd878392962bc12573b500459bdb/87fb03f434c4bbd6c1257633003d9a52?OpenDocument
        to tylko niewielka część tego czym się zajmuje kaczor

• Gość: Adam Gadomski Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.10, 12:39
          Dobrze, że jest internet i takie niewygodne informacje nie znikają. Ja nie mam już zaufania do tego posła.
          • Gość: Shrek Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 16:30
            @Komisarz i co "Nikt nam nie wmówi, że białe to białe, a czarne to czarne" Wyluzuj chłopie, psy szczekają, a karawana idzie dalej :)
            • Gość: hmmmmmmm Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.10, 17:41
              Komisarz po wszystkich forach bedziesz to wklejal? Nudny jestes juz... Ja po ostatnich dyskusjach majacych miejce na lamach olawskiej gazety tylko sie przekonalam, ze ten posel to dobry wybor, a jak najszybciej to trzeba przejrzec na oczy i odsunac od wladzy tych co nic nie robia, a tylko probuja przypisac sobie zaslugi innych i szczesliwie w slodkim nic nierobieniu doczekac emeryturki! Panu Pazdziernikowi juz podziekujmy!!!.
          • Gość: marirka Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 18:11
            Myślę, że niektórzy bardzo zazdroszczą.Sami nic nie robią tylko narzekaja.
    • Gość: XX Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: 109.207.48.* 12.09.10, 09:12
      Wykształcenie formalne nie zmieni mentalnośći "buraka" nazywającego siebie "Komisarzem". Teologia poliyczna 'Komisarza" wskazuje, że ma zadatki na psychopatę. zresztą może już nim jest. Najgorsze to zniżyć sie do jego poziomu, dlatego lepiej z nim nie dyskutować. Sekta JK ma swoich wyznawców typu Komisarz. Dedykuję mu poezję internetową inspirowaną ob. JK
      "I choćby chciał, to nie zrozumie,
      Najprostszych rzeczy pojąć nie umie.
      Brak piątej klepki, próżno się stara,
      Nic nie zrozumie, bo to ofiara.

Więc ględzi, smęci, bajdurzy, plecie,
      Bredzi trzy po trzy, lecz o tym wiecie.
      Głupie uśmiechy i głupie miny,
      Jakieś bajania, od rzeczy drwiny.

Odlot totalny. Jak gołębica.
      Lecz swych wyznawców ciągle zachwyca.
      Wierzą w barana i za nim idą,
      Choć umysłowym jest inwalidą!"
      • Gość: Justyna Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.md4.pl 12.09.10, 09:40
        Po co te nerwy.[u] Poseł Kaczor stracił wiarygodność i tyle.
        Jeśli, ktoś raz skłamał nawet w tak drobnej sprawie jak swoje wykształcenie
        (no bo chyba trudno zapomnieć, czy zdało się maturę)
        to kłamał będzie zawsze.
        • Gość: hmmmmmmm Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.adsl.inetia.pl 12.09.10, 10:05
          Justyna mylisz fakty... I nie podjudzaj już bo właśnie tacy jak Ty podjudzali wcześniej, że poseł szkoły średniej nie ma - a ma i co? Teraz będziecie się czepiać tego, ze ma taką szkołę, a nie taką.... Prawda jest taka - to co wyprawiał BBS usiłując wcisnąć kit mieszkańcom Oławy, jakich to oni rewolucji tu nie przeprowadzili, jakich inwestycji nie przeprowadzili JEST KŁAMSTWEM. Kto tu w takim razie traci na wiarygodności?
          • Gość: Ajax Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 13:28
            Proszę państwa, nie dyskutujmy z debilem: najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
            • Gość: Wertepny Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.md4.pl 12.09.10, 19:22
              To, że poseł jest mało wiarygodny, nie raz mylił się z prawdą i "dba w sejmie o swoje interesy" nie znaczy, że można go tak brzydko nazywać.
              • Gość: Viking Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.10, 22:34
                @ Wertepy chyba ci się adresat pomylił 
                • Gość: A. Statkiewicz Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 08:12
                  Może na standarty PO nasz poseł jest dobry (vide p. Karnowski z Sopotu). Jednak jak porównać go do setek pozostałych posłów to nie prezentuje się różowo. Mnie drażni jego mieszanie się w sprawy lokalne. Najwyraźniej bardziej mu pasuje działanie na rynku oławskim niż na Wiejskiej.
                  • Gość: Kali Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 11:31
                    Wszystkich niedowiarków odsyłam do strony internetowej posłów.
                    27 wystąpień z trybuny sejmowej
                    39 interpelacji poselskich
                    6 zapytań
                    6 oświadczeń
                    1 projekt ustawy o drogach
                    Wśród posłów PO z Dolnego Śląska jeżeli chodzi o aktywność jest na II miejscu. Po to się wybiera posła swoim regionie żeby dbał o swoje miasto i powiat. To, że wystąpił do Min. Kultury o środki (50 tys zl.) na remont Szkoły Muzycznej w Oławie i na remont zabytkowego kościoła we Wrocławiu prawie 1 mnl zl. to ,,grzech". To, że dzięki jego interwencji w MON firma produkująca samochody wojskowe w Jelczu uratowała się przed upadłością (300 miejsc pracy) to też ,,grzech". Taki przykładów można mnożyć- a wystarczy sięgnąć do archiwum gazety powiatowej gdzie w grudniu 2009r. jest posumowanie działalności posła. Jeśli to was nie porzekonyje -no cóż tylko wam należy współczuć!
    • Gość: Piotrek Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 08:52
      BBS do domu!!!Natomiast to co wyprawia Kaczor jest nie do przyjęcia.Wszystkie pieniądze dla tego powiatu to jego zasługa i jeszcze wylicza kwoty.Drodzy Peowcy w naszym mieście jest wielu ludzi umiejących czytać ze zrozumieniem,a takie teksty to puszczajcie w Wilkowyjach!
      • poodzian Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka 13.09.10, 09:14
        No zobaczcie. Jakby nie to szczęście pod nazwą Roman K. to nic by się nie działo w naszym powiecie. Ale jaja, dobry kawał.
      • Gość: Kali Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.10, 11:39
        Do piotra- ty czasami nie pochodzisz z Wilkowyji, bo mam wrażenie że jesteś po kilku ,,Mamrotach" - gdzie jest napisane, że poseł sobie przypisuje zasługi zciągnięcia pieniędzy dla powiatu ???
        To, że pomaga samorządom w pozyskiwaniu środków unijnych i budżetowych to nie ulega wątpliwości!
    • Gość: Kali Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.10, 10:01
      Do komisaruka- jesteś gościu za cienki żeby oceniać kogokolwiek.
      Po pierwsze- komisja nie dopatrzyła się żadnych nieprawidłowości,
      Po drugie- nie prosił w swojej sprawie, bo nikt tego niudowodnil,
      Po trzecie-pokazał świadectwo ukończenia szkoły a nie dyplom,
      • Gość: Wacek Korczak Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 11:01
        Nie wiem dlaczego tyle szumu na temat posła z Oławy.? Jakie miasto taki poseł. To smutne, że do polityki garną się ludzie bez przygotowania i wykształcenia.
        • Gość: Kali Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 13:16
          Do Wacka- jeszcze jeden Marsjanin na forum. Czego ty się człowieku czepiasz Kaczora.
          Został wybrany demokratycznie na posła i tego nie zmienisz. Jego poprzednicy posłowie nic kompletnie nie robili w Oławie i nikt ich nie krytykuje. Co do wykształcenia - ma średnie i co to ma za znaczenie. Jut kolejnemu oszołomowi radzę wejść na stronę sejmową i niech osoba sprawdzi jaki jest aktywny, a ma się czym pochwalić.
          • Gość: Merynos Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 13:29
            Ja oceniam, źle. Nie podoba mi się też to, że chce tu na rynku lokalnym uprawiać swoją politykę.
            • Gość: Kali Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 14:04
              Merynos kojarzy mi się z rasą owiec- nie ujmując inteligencji temu sympatycznemu zwierzęciu, ale trochę tak rozumujesz. Osoby publiczne ocenia się po efektach jego pracy czy aktywności . Kolejny raz odsyłam do strony internetowej sejmu gdzie podana jest aktywność posła.Co do uprawiania polityki na rynku lokalnym -odsyłam do archiwum gazety powiatowej numer grudniowy 2009 gdzie są podane jego dokonania na rzecz naszego miasta i powiatu.Jeśli w tej materii nie masz więcej nic do powiedzenia - to kończ was wstydu oszczędź.
              • Gość: viking Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 16:24
                @Kali nie karm Troli szkoda energii, i tak im nikt nie wmówi, że "Białe to ...." :)
                • Gość: Asco Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.md4.pl 16.09.10, 19:29
                  "Nigdy nie trzeba mieć tyle rozumu, jak wtedy gdy się ma do czynienia z głupcem" Do takiego wniosku można dojść jak się czyta wpisy klakiera posła Kaczora.
                  • Gość: Viking Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 19:47
                    "Dramatem naszych czasów jest to, że głupota zabrała się do myślenia"
                    • Gość: Performance Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.md4.pl 16.09.10, 20:35
                      "Dramatem naszych czasów jest to, że głupota zabrała się do myślenia" - świetne motto oceniające pracę omawianego tu posła. Może niezbyt eleganckie, ale jak trafne!
                      • Gość: Viking Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 20:46
                        "Prawda jest jak dupa. Każdy ma swoją"
                        Ja to odnoszę co do niektórych forumowiczów :)
                        • Gość: waldi Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 12:02
                          a ja te motto bym odniosła do BBS i wszystkich niemówiących radnych!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Kali Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 12:32
                        Do Performance- mądre przesłanie -trafnie oceniacie wasze komentarze.Gdyby głupota mogła fruwać to ty razem z podobnymi tobie oszołomami już byście byli w drodze do ciepłych krajów.
                  • Gość: Kali Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 12:28
                    Do asco- takich głupców jak ty nie sieją , tacy się niestety rodzą i to jest upadłość kultury rasy ludzkiej.
                • Gość: Kali Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 12:25
                  Nie ma sensu udowadniać wartości człowieka jeśli i tak tacy pieniacze tego nie przejmują, bo są niereformowalni.
                  • Gość: Zdenek Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.10, 13:43
                    Złego idola sobie wybraliście. Poseł Kaczor to PORAŻKA.
                    • Gość: ania Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 09:05
                      Zdenek- to ty sobie złego idola wybrałeś!! ha ha pamiętaj, że z nim daleko nie zajdziesz
                      • Gość: Kali Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 09:40
                        Do Zdenka-.Poseł nie jest moim idolem , ale z racji tego, że jestem na III roku politologii interesuje mnie praca i efektywność posłów z Dolnego Śląska.Z materiałów źródłowych jakie udało mi się zdobyć uważam, że jest to jeden najbardziej aktywnych posłów.Z Gazety Powiatowej dowiedziałem się że dzięki jego staniom udało się uratować zakład pracy z Jelcza Laskowic który zatrudnia 300 osób.Który z posłów może się tym pochwalić?
                        Co do twojej oceny - nie oceniasz go jako posła , po prostu go nie trawisz bo go nie akceptujesz takie jakiego jest. Po za tym, tak wielu pieniaczy na tym forum zazdrościcie mu wszystkiego. Ani ty Zdenku ani wielu tobie podobnych nieudaczników nigdy mu nie dorównacie. Jak powiedział były premier rządu Marcinkiewicz -jesteście cieniasy
                        • Gość: Romuald Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.10, 10:34
                          Panie student, proponuję się spotkać z tym "pracowitym" posłem. Krótka rozmowa z nim szybko potwierdzi to co pisze na forach.
    • Gość: Lolo Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 14:14
      Oceny pracy posła dokonał J.Hadryś i to on ma rację!Ta polemika wykazała,że te miliony złotych dla Oławy którymi chwali się poseł to czysta fikcja.
      • Gość: waldi Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.10, 14:09
        lolo co ty bierzesz, że tak błądzisz?
      • Gość: pogromca belfrów Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.10, 14:24
        Co ty marny,, robaczku" możesz wiedzieć na ten temat? Twój idol Hadryś już dawno powinien opuścić ten urząd. Przecież to typowy nauczyciel który problemy naszego miasta rozwiązuje metodą -dużo mówić nic nie robić. Kwestionuje wyjaśnienia urzędu marszałkowskiego i to jest żenujące że taki człowiek siedzi na urzędzie. Co do ściągania milionów dotacji do Oławy-bez wsparcia politycznego dużo by dostał burmistrz ? - marzenia ściętej głowy. Niech twój pryncypał zaprzeczy publicznie, że Kaczor w niczym mu nie pomógł.
        • Gość: bezpartyjny mdli mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 15:28
          Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego poszczególne partie nie wystawiają w wyborach nowych kandydatów? Dlaczego wszystko obraca się ciągle wokół tych samych ludzi? Czy wraz z posłem Kaczorem nie czynimy zadość lokalnej tradycji, która nakazuje trzymanie się stołka tak długo, jak się da? Gdzie są młodzieżówki partii? Skoro np. Kaczor, Październik czy inni dobrze znani, sa takimi wzorcowymi działaczami, że koniecznie trzeba ich wybierać bez końca, dlaczego nie wychowują i nie zakrażają ową milościa bezinteresowną młodszych i mniej uwikłanych w różne rzeczy, którzy mogliby ich zastapić?

Poseł Kaczor, robiąc coś dla miasta, wypełnia swoje obowiązki jako poseł stąd się wywodzący. Czy fakt, że po prostu robi się to, co powinno, jest w dzisiejszych czasach już aż takim wyczynem, aby trzeba tworzyć dzisiątki postów na ten temat?

Niech twój pryncypał zaprzeczy pu
          > blicznie, że Kaczor w niczym mu nie pomógł. - I tak "rodzą się" kolejni kolesie?

• Gość: ZeroWatt Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana K. IP: *.md4.pl 21.09.10, 19:34
            Poemy to można pisać o tych, których nie znamy. Akurat poseł Kaczor jest znany w Oławie. Nie jest tu anonimowy. Oława to małe miasto. Jak czytam, pochwały wobec niego na forum to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać?
            Jego obowiązkiem jako posła z tego powiatu jest to, aby pomagać lokalnym władzą i samorządowcom. Jeśli to robi to nie powinien się tym chwalić.
            Nie podoba mi się za to, że chce decydować, kto ma być radnym, burmistrzem.
            Jako człowiek to raczej nie budzi zaufania (jego interpelacje w sprawie zjazdów z A4, czy chwalenie się maturą z oławskiego LO).
            • Gość: ania Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 10:18
              do Zero Watt- oczywiście masz racje pisząc, że obowiązkiem posła jest pomagać samorządowi.
              Nie rozumiem tylko dlaczego poseł nie może mówić o tym co zrobił dla Oławy, skoro dokładnie to samo robi burmistrz?
              I skąd wiesz, że decyduje o tym, kto ma być burmistrzem i radnym? O ile wiem to takie decyzje w każdej partii są podejmowane przez zarząd regionu-powiatu partii.
              Tematu interpelacji nie poruszam bo to już staje się nudne ;)
            • Gość: Kot felek Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana K. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 10:28
              Tak tworzą się mity a raczej plotki w najbardziej prostackim wydaniu. Po pierwsze;
              Kaczor nigdy nie chwalił się matura -bo jej nie ma. Nagonka mediów lokalnych spowodowała to, że pokazał świadectwo ukończenia średniej szkoły? Tak na marginesie każdy kandydat na w wyborach na posła pod odpowiedzialnością karną musi wypełnić dokumenty w których deklaruje wykształcenie i ukończenie szkoły. Tak więc cała ta nagonka to tylko show medialny.Wszystkich niedowiarków odsyłam na stronę internetową www.romankaczor.pl w zakładce podziękowania- to jest wykładnia jego dokonań.To nie jest chwalenie tylko fakty.Jeśli ktoś coś zrobi dobrego dla drugiego człowieka - to trzeba się śmiać czy płakać. To nasza taka oławska tradycja - czy Kaczor jako poseł zrobi coś dobrego dla miasta czy nie zrobi to i tak jest okazja aby drwić z niego.Mieliśmy w Oławie dwóch posłów Szymańskiego i Wiązowskiego. Nic nie robili i nikt ich nie krytykował.Co do darzenia zaufaniem - odsyła do str. sejmowej w zakładce posłowie i proszę poczytać sobie dokładnie ta przykładową interpelacje i inne może wreszcie zmienicie zdanie.
    • Gość: bartek Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 09:53
      zaraz zaraz jeśli tylko poparciu politycznemu oława zawdzięcza pozyskanie środków unijnych nie zaś poprawnie napisanym projektom to to nadaje się do prokuratury ... na miejscu tych co sie nie załapali zgłosił bym zawiadomienie .dość tego ,czy tylko aktualnie poprawni politycznie mają korzystać z grantów? farsa... a temu posłowi to chyba płacą za to "posłowanie" czy robi to społecznie bo nie wiem czy się śmiać czy "dziękować".
      • Gość: Kali Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.10, 10:55
        Gościu z jakiej ty bajki jesteś. Może lepiej od razu zgłoś sprawę do CBA?
        Z takich komentarzy to tylko można się pośmiać. No cóż głupich nie sieje tylko się rodzą.To że poseł chodzi i prosi po urzędach czy ministerstwach o poparcie jakiegoś wniosku to przestępstwo- nie rozmieszaj mnie!
        • Gość: kuzyn Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.10, 14:19
          kali ty chyba pracujesz u posła bo tak mu d... bronisz.co boisz się że pracy nie znajdziesz gdy naszego "wielkiego" zabraknie.co do zgłoszenia do CBA -wszystkie jaskółki w oławie wiedzą że lustruje się naszego "dobrodzieja" i tylko czekać jak nastąpi ta wielkopomna chwila!
          • Gość: Kali Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 10:38
            Do twojej nieświadomości kuzynie - jestem niezależny, bo już jestem na emeryturze i ty synku za młody jesteś że ze mną dyskutować.Ja twardo stąpam po ziemi i szlak mnie trafia jak czytam komentarze tych krytykantów którzy nic sobą nie reprezentują. Jeśli chodzi o CBA chłopczyku -nie straż, nie straż bo się zesr..! Gdyby CBA ścigało za głupotę to co drugi komentator na tym forum już by siedział.
            • Gość: Szwagier Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 11:36
              Jak czytam komentarze tego gościa który tak chwali posła to się zastanawiam czy to nie on sam?
              Po aroganckim tonie i błędach ortograficznych (typu nie straż - chodziło mu pewnie o straszenie). Jak myślicie?
              • Gość: nika Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 13:30
                Do szwagra - brawo trafiłeś w samo sedno. To pewnie on sam albo te kmioty z jego biura poselskiego.
                • Gość: Kot Felek Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:38
                  Nika -sądząc po autorze to jesteś płci żeńskiej czy niejakiej! Jeśli nijakiej to nie ma sensu komentować twoich wywodów - sorry bo nie ma z kim! Jeśli jesteś płci żeńskiej to na pewno jesteś blondynką, bo kto takie kretyńskie wywody może wymyśli ?
                  Razem z szwagrem reprezentujecie nie złą parę - no cóż głupota chodzi zawsze parami!
                  ,,Dramatem naszych czasów jest to, że głupota zabrała się do myślenia". Jean Cocteau
                • Gość: do niki i szwagra Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: 217.153.67.* 23.09.10, 19:49
                  Macie rację.Analizując wszystkie posty jesteśmy przekonani że wszystkie wpisy glorifikujące "super"posła pochodzą z jego biura poselskiego.To tym zajmują się ci utalentowani pracownicy w ramach swojej pracy .Pragniemy przypomnieć wszystkim zainteresowanym iż są oni opłacani z naszych podatków.Jak domniemujemy będą również startować w zbliżających się wyborach.Apelujemy zatem do wszystkich mieszkańców Oławy aby zapoznali się ze standardami pracy panującymi w lokalnej PO. Inaczej asystenci posła narobią takiej samej boruty w Radzie Miejskiej...intrygi, obrażanie ludzi...strach się bać.
                  Ps.Technika idzie naprzód drodzy asystenci i każdego można namierzyć,wystarczy trochę chęci albo rozumu jak kto woli.
                  • Gość: arystoteles Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.222.38.84.otvk.pl 27.09.10, 22:57
                    do niki i reszty mądrych głów BBS- "analizując wszystkie posty jesteśmy przekonani że wszystkie wpisy glorfikujące "super" posła pochodzą z jego biura" ha ha dobra riposta (tylko trochę spóźniona, no ale czegoż się można spodziewać po tak wybitnych intelektualistach) do słów "obronców posła" że urzędnicy BBS od rana w UM nic nie robią tylko wypisują na forach bzdety na temat PO :)
                    A jesli chodzi o APEL- TO JA ARYSTOTELES-JEDEN Z MĘDRCÓW GREKI APELUJĄ, ABY NIE GŁOSOWAĆ NA BBS!!!!!
                    BO NIK NIE ROBI WIĘKSZYCH INTRYG NIŻ TA PARTIA.
                    NIKT Z PO W OŁAWIE NIE KUPIŁ ZIEMI ZA 1ZŁ, NIE ZROBIŁ INTERESIKU NA HIPERMARKECIKACH CZY USŁUGACH DEWELOPERSKICH, PODPISIKACH ITD.ITP.
                    A TAK NA KONIEC MOICH NAUK POWIEM WAM DRODZY PRZYJACIELE BBS TO CZEGO NAUCZALEM W OGRODACH OLIWNYCH- PAMIETAJCIE NIE PISZCZCIE NIC CZEGO NIE MACIE ODWAGI POWIEDZIEĆ OSOBIŚCIE ;)
              • Gość: Kot Felek Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 13:42
                Ja myślę szwagier, że nie ma sensu ,,bić" dalej piany w tym temacie.Jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia w tym temacie to daj sobie spokój i nie pisz bzdur, bo tylko na głupka wychodzisz.
                ,,Lepiej milczeć, narażając się na podejrzenie o głupotę, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" .-Abraham Lincoln
            • Gość: bezpartyjny uśmiecham się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:20
              Gość portalu: Kali napisał(a):

> Do Zdenka-.Poseł nie jest moim idolem , ale z racji tego, że jestem na III roku
              > politologii interesuje mnie praca i efektywność posłów z Dolnego Śląska.

Gość portalu: Kali napisał(a):

> Do twojej nieświadomości kuzynie - jestem niezależny, bo już jestem na emerytur
              > ze i ty synku za młody jesteś że ze mną dyskutować.

widzę, że nie tylko elektorat jedynych prawych, sprawiedliwych i katolickich Polaków w tym kraju powinien zostać przebadany...
              • Gość: Kot Felek Re: uśmiecham się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.10, 14:58
                Tak, masz racje towarzyszu bezpartyjny- ty też powinieneś się poddać badaniom.
                • Gość: bezpartyjny zastanawiam się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.10, 18:32
                  Co jest takiego napisane w moich postach, co kwalifikuje mnie na badania?

A tak poza tym, to jak można wywnioskować z mojego nicka, towarzyszem nie jestem. I dodam: być nie zamierzam. I dodam: w żadnym tego słowa znaczeniu.

• Gość: Kazik Re: uśmiecham się IP: *.md4.pl 23.09.10, 18:54
                Ale się gość zaplątał. Jest tak wiarygodny jak jego guru.
                • Gość: Jola Re: uśmiecham się IP: 109.207.48.* 23.09.10, 19:17
                  Jest superowy! Nareszcie jakis facet z tzw. jajami
    • Gość: zdziwiony Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: 217.153.67.* 24.09.10, 08:00
      TO U KACZORA ROBOLI TEŻ KOT FELEK A MYŚLAŁEM ŻE TYLKO TEN SIWY CAP I TA WYPASIONA FOCZKA- NIEZŁA MENAŻERIA. DO ZOO...A NIE DO POLITYKI.
      • Gość: Beny Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.208.38.84.otvk.pl 24.09.10, 18:50
        Z takimi tekstami do obory warchole, a nie na forum. Nałóż sobie łańcuch na szyje i przypnij się do żłoba to dopiero się zdziwisz!
        • Gość: arystoteles Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.222.38.84.otvk.pl 27.09.10, 22:58
          do niki i reszty mądrych głów BBS- "analizując wszystkie posty jesteśmy przekonani że wszystkie wpisy glorfikujące "super" posła pochodzą z jego biura" ha ha dobra riposta (tylko trochę spóźniona, no ale czegoż się można spodziewać po tak wybitnych intelektualistach) do słów "obronców posła" że urzędnicy BBS od rana w UM nic nie robią tylko wypisują na forach bzdety na temat PO :)
          A jesli chodzi o APEL- TO JA ARYSTOTELES-JEDEN Z MĘDRCÓW GREKI APELUJĄ, ABY NIE GŁOSOWAĆ NA BBS!!!!!
          BO NIK NIE ROBI WIĘKSZYCH INTRYG NIŻ TA PARTIA.
          NIKT Z PO W OŁAWIE NIE KUPIŁ ZIEMI ZA 1ZŁ, NIE ZROBIŁ INTERESIKU NA HIPERMARKECIKACH CZY USŁUGACH DEWELOPERSKICH, PODPISIKACH ITD.ITP.
          A TAK NA KONIEC MOICH NAUK POWIEM WAM DRODZY PRZYJACIELE BBS TO CZEGO NAUCZALEM W OGRODACH OLIWNYCH- PAMIETAJCIE NIE PISZCZCIE NIC CZEGO NIE MACIE ODWAGI POWIEDZIEĆ OSOBIŚCIE ;)
      • Gość: niezdziwiony Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.222.38.84.otvk.pl 27.09.10, 23:00
        ty chyba z Zoo uciekłeś skoro widzisz wokół siebie same zwierzeta-capy, foki, barany, a sory o sobie nic nie wspomnialeś
      • Gość: agent Yomek Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.208.38.84.otvk.pl 27.09.10, 23:15
        Do zdziwionego -niebawem będziesz bardzo zdziwiony jak po twoim ,,id " dojdziemy co z ciebie za swołocz! Z takimi tekstami nawet nie mieścisz się w podgatunku ludzkim- po prostu mniej niż ,,0".
        • Gość: Ryba Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.10, 07:25
          Chyba odeszliście od meritum sprawy. W tym poście oceniamy posła Kaczora. Moja ocena jest negatywna. Nie widać jego pracy, a jego przeszłość nie budzi zaufania.
          • Gość: Tomek Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.10, 08:18
            rzeczywiście niektórzy od meritum sprawy odeszli i to dość daleko. Jeśli chodzi o posła to nie mam zdania na temat gościa, ale za to dobrze znam dziewczynę, którą NIKA określił "wypasioną foczką" . To spoko laska, chodziłem z nią do liceum i przez rok na studia i wiem, że ma cięty język, ale to jedna z niewielu osób, która zawsze mówi to co myśli i potrafi wygarnąć każdemu nie patrząc na funkcje jakie ktoś pełni. Dlatego dziwią mnie wpisy na jej temat osób które jej nie znają
          • Gość: Maja Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 08:21
            Czekam na kolejne ,,MĄDRE''oświadczenie naszego posła
            • Gość: ewcia Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.10, 08:25
              ja też i jeszcze wiceburmistrza jerzego
          • Gość: Kain Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.208.38.84.otvk.pl 01.10.10, 17:34
            Do rybki- chcesz ocenić Kaczora to odsyłam do gazety powiatowej z 30 X br. artykuł pt.,,bierzcie sprawy w swoje ręce".
            • poodzian Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka 01.10.10, 20:36
              Najgorsze jak ktoś bez wykształcenia z małym rozumkiem ale z dużymi aspiracjami, przypadkowo dostaje ważną funkcję społeczną. Taki człowiek nie myśli i nie dba o dobro ogólne ale o swoje interesy. Próbuje robić swoją siatkę zależnych od siebie ludzi, których za zasługi upycha gdzie może, oczekując od nich wdzięczności. W odpowiednim czasie ich do siebie zaprosi i powie co muszą mu załatwić lub zrobić. Jeśli podobieństwo takich ludzi jak wymieniłem jest duże do bohatera tego postu, to nie było zamierzone.
              Nie na tym polega praca w samorządzie. Nie tego chcą mieszkańcy. Dlatego, aby nie było tak jak w tym powiedzeniu "zamienił stryjek siekierkę na kijek" należy bardzo dokładnie przyjrzeć się ludziom, które próbuje (jak zwykle nieudolnie) promować poseł K.
              • Gość: Kain Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.208.38.84.otvk.pl 02.10.10, 15:36
                poodzian - ty chyba przypadkowo przyszedłeś na świat. Ot natura chybiła i ciebie stworzyła!
                Jak masz takie mądre wywody to czemu ty nie startujesz w wyborach do samorządu tylko uczysz zasad demokracji innych.Zmorą samorządu u nas ale także w całej Polsce jest to, że dostają się ci sami ludzie pokroju lekarzy albo nauczycieli.Mogą mówić bez przerwy, bo tak ich nauczono na studiach ale pomysłu na rządzenie w samorządach niestety nie mają.I tak od 1990 roku ci sami ludzie co 4 lata zasiadają na urzędach , czasami z małymi zmianami, ten co był starosta idzie na burmistrza , ten co był wójtem idzie na starostę itd.
                Poodzian nie bądź rewolucjonistą , niczego nie zmienisz.
                • poodzian Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka 02.10.10, 20:05
                  Nie startuje w wyborach do samorządu, ponieważ brzydzę się polityką. Moja skromna rola to promocja rozsądnych kandydatów i tępienie politykierów, pozerów i udawaczy. Do samorządu dostają się nie Ci co powinni. Pewnie i w tych najbliższych nie będzie inaczej. Mam nadzieję, że aktywni wyborcy po lekturze forów pójdą zagłosować i zrobią to po dłuższych przemyśleniach, korzystając z własnego rozumu, a nie po namowach np. plebanów.
                  Z podziwem obserwuję tworzenie nowego ruchu jaki powstaje wokół posła Palikota. Podoba mi się, że nie brakuje odważnych i rozsądnych ludzi, którzy chcą, aby Polska nie była zaściankiem. Czas, aby i u nas, tak jak jest np. w Hiszpanii, Francji czy Czechach wszyscy mieli równe prawa, a kler nie mieszał się do polityki.
                  • Gość: waldi Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.222.38.84.otvk.pl 03.10.10, 22:40
                    Pudzian taki z ciebie bystry chłop i tak sypiesz komentarzami na temat kaczora, a tak naprawdę to w temacie polityki jesteś z deko ograniczony skoro nie wiesz o co chodzi palikotowi
                  • Gość: Kaszpirowskij Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.10, 17:09
                    Poodzian popierasz takich polityków jak Palikot, uważaj abys sam nie zostal kolejnym gadżetem w jego ręku.
                    • Gość: R - nick Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.md4.pl 07.10.10, 21:06
                      Jak czytam komentarze, to do poziom poodziana pseudopomocnicy Kaczorka nawet się nie zbliżyli. Jak pan, taki kram.
                      • Gość: Kaszpirowskij Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.10, 16:43
                        Do R; jeszcze jeden wybryk natury na forum, taki sam poziom , taka sama inteligencja, taka sama przypadlość chorobowa z natury psychicznej- świat schodzi na psy!
                        poodzian to twój jakis bliski????
                        • Gość: R - nick Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.md4.pl 08.10.10, 18:50
                          Poodzian to mój szwagier. Ja go wspieram i pomagam ;)
                          • poodzian Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka 31.10.10, 20:23
                            Kadencja posła się już powoli kończy. Nie tylko według mnie była fatalna. Zamiast zajmować się pracą posła wolał pokazywać się w Oławie i udawać, że pomaga.
                            • Gość: CA Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: 109.207.48.* 01.11.10, 19:31
                              Niech lepiej swoją kadencję skończy Poodzian. Facet, czy nie masz samokrytyki? Odpi.... się i spadaj z tego forum!
                              • poodzian Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka 01.11.10, 21:01
                                Mam prawo do własnego zdania w ocenie pracy osób publicznych. Zapewniam, że nie jestem odosobniony w swoich poglądach.
                                • Gość: Kali Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.10, 20:50
                                  Poodzian- jesli istnieje takie prawo , to jestes ostatni który mógłby z takiego przywileju skorzystać. Czy ty chlopie nierozumiesz, że twój jezyk komentarza jest tak prostacki, że czasami nawet nie warto odnosic sie do twoich kretyńskich wywodów.
                                  • Gość: Oo Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: 109.207.48.* 03.11.10, 21:14
                                    "ŚMIEJMY SIĘ Z POODZIANA I GŁUPICH" - dedykacja parafrazy dla Poodziana !
                                    • Gość: Zelik Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.md4.pl 03.11.10, 21:19
                                      Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka. Ja oceniam negatywnie.
                                      • librys Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka 07.11.10, 11:24
                                        Ja też. Ten gość to kompromitacja naszego powiatu. Na szczęście jego kadencja kończy się w przyszłym roku.
                                        • Gość: Karol Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.xdsl.centertel.pl 07.11.10, 11:48
                                          Głupcze, lepiej mieć posła jakiegokolwiek ze swojego miasta, niż nie mieć posła w ogóle.

Żaden polityk wybrany posłem z Wrocławia nic by nie uczynił dla Oławy.
                                          Niezależnie czy byłby to poseł z Platformy, PIS, SLD.
                                          Mamy swojego człowieka w sejmie i cieszmy się z tego, a nie wy narzekacie, tylko dlatego bo pan Kaczor jest bogaty. Przemawia przez ciebie zazdrość i zawiść.
                                          • librys Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka 07.11.10, 12:03
                                            Nie interesuje mnie jak bogaty jest poseł Kaczor. Chwały nam on nie przyniósł. Jego praca poselska ograniczyła się głównie do interpelacji, aby zrobić zjazdy z A4 (miał wtedy stację paliw przy A4), w powiecie to się tylko ośmieszał i kłamał (choćby tym jak kłamał, że kończył oławski ogólniak).
                                            Nie mam do takich ludzi zaufania i przestrzegam przed głosowaniem na osoby, które on popiera.
                                            • poodzian Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka 13.11.10, 20:25
                                              Zastanawiające jest dlaczego Oławianie tak źle oceniają posła Kaczora. Podejrzewam, że gdyby jego pracę oceniano lepiej, szanse kandydatów PO byłyby większe.
                                              • Gość: ewa Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.222.38.84.otvk.pl 13.11.10, 21:49
                                                PUDZIAN już o tym pisałam wiem dlaczego tak ludzie szczekają na Posła, a ostatnio ktoś mi nawet powiedział że są to złośliwi i biedni intelektualnie

wychodzi a to, że najbiedniejsi intelektualnie są kandydaci BBS-żali mi ich
                                                • neologin Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka 14.11.10, 08:34
                                                  Ktoś kiedyś napisał, że Oława nie ma szczęścia do posłów. Uważam podobnie. Pan Wiązowski nie wykazał się w Sejmie niczym szczególnym, w Oławie również. Poseł Kaczor po wpadce z zjazdami z autostrady, na siłę próbuje zaistnieć na gruncie lokalnym. Robi to jak słoń w składzie porcelany. Według mnie więcej psując niż pomagając.
                                                  • Gość: Karol Poseł z Ołąwy IP: *.xdsl.centertel.pl 14.11.10, 09:56
                                                    a kto pomógł dofinansować remont Ratusza, w powiecie wyremontował szpital.
                                                    wy jesteście zaślepieni nienawiścią do kogoś, komu udało się.

Po co szczekać na swoich Oławian, jakby posłem był ktoś z BBS, ja bym go wspierał i się cieszył.
                                                    Lepiej mieć posła ze swojego miasta, niż 10 posłów z Platformy z Wrocławia, Brzegu, czy Oleśnicy, bo wtedy pies z kulawą nogą by nie wiedział o Oławie.
                                                    Wy tylko myślicie kategoriami partyjnymi, a powinniście myśleć szerzej.
                                                    Nawet jeśli byłby to poseł z LPR, to i tak głosowałbym na niego, bo jest z Oławy.
                                                    Każdy poseł z takiego miasta, jak Oława, będzie chciał się wykazać.
                                                    Wiązowski był posłem z Oławy, ale nie za bardzo w Oławie się wykazywał, zobaczył że nie ma tu szans i poparcia, więc wyjechał do Poniatowa.
                                                    Jeśli poseł Kaczor nie będzie się wykazywał, to nawet koledzy z Platformy przestaną głosować, ale na razie uważam, że poseł stara się i pozyskuje środki.
                                                    Mówię wam, lepiej mieć posła z Oławy, niż nie mieć w ogóle żadnego posła.

A potraficie pisać merytorycznie o wyborach samorządowych, bo jak na razie Poodzian blado wypada twój kandydat.

• aureolka1 Na szczęście za rok wybory do parlamentu. 16.11.10, 22:13
                                                    Na szczęście za rok wybory do parlamentu.
                                                  • Gość: nareszcie Re: Na szczęście za rok wybory do parlamentu. IP: *.212.200.89.otvk.pl 17.11.10, 10:38
                                              • Gość: Poodzian Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.10, 14:31
                                                Dzis w nocy nawiedził mnie Anioł i tak mnie kopnął w du.., iż doznałem olśnienia i zobaczyłem ile krzywdy zrobiłem na tym forum oczerniając tylu wspaniałych ludzi.
                                                Panie Posle pana najbardziej skrzywdziłem- prosze o wybaczenie!Od dzis deklaruję, że nikogo nie będę krytykować na tym forum. Wszyscy krytykańci nie podąrzajcie droga nienawiści, bo ona prowadzi do nikąd. PACE wśród wszystkich internatów!
                                              • Gość: realista Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.208.38.84.otvk.pl 17.01.11, 10:08
                                                Jeden krytykant poodzian i kilku podszywających się krytykantów pod tym samym autorem to nie jest wiarygodna opinia oławian. Jesteście na marginesie naszej społeczności oławskiej.Poodzian jak masz choć odrobinę odwagi to pofatyguj się do biura posła Kaczora. Na ścianie jest ekspozycja podziękowań od instytucji szkół czy osób prywatnych za to co dla nich dokonał.
    • poodzian Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka 12.12.10, 08:40
      Wybory samorządowe utwierdziły mnie w tym, że Oława nie ma szczęścia do posłów. Klęska wyborcza Pełowców jest tak duża, że lokalne władze tej partii powinny podać się do dymisji.
      • Gość: Karol Re: Jak oceniasz pracę IP: *.xdsl.centertel.pl 12.12.10, 13:04
        Poodzian, ty teraz już tak nie szarżuj, bo w następnym roku dostaniesz nakaz pisania poparcia dla posła i będziesz musiał go wypełnić w 100%.
        Lepiej więc nie pisz po wyborach samorządowych krytycznie o pośle, żeby ci forumowicze nie wypomnieli, że jesteś jak chorągiewka.
        Ale może już się nauczyłeś od innych chorągiewek, które były w PZPR, a w latach 90. stali się wielkimi działaczami Solidarności i nawet do kościoła zaczęli chodzić.
        Zresztą, jak mogą podać się do dymisji, skoro Platforma ma najwięcej radnych.
        7 w Oławie, 7 w powiecie, 1 w gminie, 6 w Jelczu Laskowicach.
        Więc jaka klęska?
        Policz ile twoja pseudo-bezpartyjna partia ma radnych?
        A burmistrza jest trudno pokonać, bo moim zdaniem ma za głębokie okopy w Oławie i tworzy z tych okopów sieć labiryntów, uzależnionych od siebie.

Jak wytłumaczysz 600 głosów mniej uzyskanych w wyborach?
        Zrobili naprawdę profesjonalną dobrą kampanię, a tu burmistrz uzyskał o 600 głosów mniej.
      • Gość: realisty Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.10, 09:36
        Poodzian- sfiannsuje ci badania u psych.....!
        PO osiągneła lepszy wynik jak 4 lata temu. To, że została odstawiona na boczny tor od władzy to wynik układów politycznych pomiędzy BBS, PiS i małoznaczącą SLD. Ci prawi i sprawiedliwi za cęne uszczerbku władzy zaprzedali sie Październikowi. To według ciebie jest ok. , a przecież Październik zapowiadał wszem i wobec , że jest apolitycznych , bez ukladów i bez polityki- to jest dopiero obłuda.
        Poodzian -kiedy ty naprawde zrozumiesz , że forum nie toleruje głupoty.Osiągnełeś już swoje apogeum inteligencji i daj sobie spokój.
      • Gość: Poodzian Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.10, 15:46
        Wczoraj w nocy nawiedził mnie Aniol, który kopnął mnie w du.. dla opamiętania. Zrozumiałem ile zacnych osób na tym forum obraziłem. Przepraszam wszystkich i prosze o wybaczenie.
        Apeluje do tych wszystkich ktorzy bezpodstawnie opluwaja ludzi na tym forum aby nie szli tą drogą, bo prowadzi do nikąd!
        PACE WŚRÓD INTERNAUTOW NA TYM FORUM!
    • Gość: ewa Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.10, 10:57
      Skoro pan poslowi tak bardzo lezy na sercu los tego miasta i jego mieszkancow, to moze pomoze w zdobyciu funduszy na zalozenie jeszcze jednego zlobka, niekoniecznie prywatnego, w tym ponoc przeciez rozwijajacym sie miescie? Skoro mozna hotel to moze by tak zlobek, przedszkole? Moze by tak jakies wsparcie?
      • Gość: realista Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.10, 12:42
        Ewunia- w pełni sie z toba zgadzam co do nowych żlobków czy przedszkoli, tylko to jest w gestii władz samorzadowych czyli burmistrza. To gmnina może byc benificjenetem projektów unijnych. Posel oczywiście , może tylko wspierać takie projekty, pod warunkiem, że władza chce takiej pomocy.Nie ma nowych zlobków ani przedszkoli , nie ma dla mlodych małżeństw nowych lokali komunalnych, bo naszej władzy nie opłaca sie budowac takich tańszych mieszkań. Burmistrz szczyci sie lokalami w systemie TBS- tylko dla kogo te mieszkania?
        • Gość: Karol Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.xdsl.centertel.pl 16.12.10, 18:50
          Pomagajmy, pomagajmy, niech poseł Kaczor również pomoże, Urząd Marszałkowski niech pomoże, a przed wyborami i tak burmistrz powie, że to jego wielkie osiągnięcia i ogłosi to w telewizji kablowej.

Cokolwiek robiąc, pracujemy na rzecz kampanii burmistrza.
          Bo tylko burmistrz potrafi się sprzedać w tym mieście, dzięki telewizji lokalnej i 3S oraz stronie Urzędu miejskiego.
          Grunt to dobra reklama.
          A za burmistrza niech robią inni.
          • poodzian Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka 29.12.10, 07:21
            Ostatnio oceniam lepiej. Nie widać go i nie słychać.
            • Gość: ania Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.10, 08:37
              poodzian co wy tak w tym urzędzie w ogóle nie pracujecie, że już z samego rana ujadasz?
              popatrz jaka jest ładna zima może wybierz się na narty, a raczej sanki i odpocznij trochę
            • Gość: realista Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.10, 12:16
              Poodzian- ciebie nie widac ale czuć, niestety odorem!
              • Gość: Miro i Rycho Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.wroclaw.hypnet.pl 04.01.11, 21:22
                Panie Romku po co te nerwy. Czas zająć się biznesem. Po co panu polityka, przecież pan się do tego nie nadaje.
                • Gość: Adela Re: Jak oceniasz pracę oławskiego posła Romana Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.11, 08:41
                  Poseł nic nie działa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka