Dodaj do ulubionych

w ZWiK szykują się czystki

IP: *.chello.pl 15.11.06, 16:47
słyszałam, że na pierwszy ogień idzie prezes a tuż za nim kadrowa. oboje
narazili się naszej kochanej Platformie i niektórym członkom PiS. Czy ktoś
coś wie? Czy chociaż wybory nie zakończone to już zapowiada się huzia na
Józia
Obserwuj wątek
    • Gość: wyborca Re: w ZWiK szykują się czystki IP: 82.160.156.* 15.11.06, 21:18
      >też słyszałem, że PO stawia warunki Październikowi w sprawie ZWiK-u ale jak
      będzie to okaże się w terminie puźniejszym
      > takie wypowiedzi słychać ze strony PO ale do tej czystki to daleka droga
      • Gość: oławianka 1 Re: w ZWiK szykują się czystki IP: 195.68.233.* 16.11.06, 18:13
        czystki może i bedą, ponieważ prezes zwolnił nieudaczna pania byłą prezes
        obecnie z pis i wygrał w sadzie pracy( we wszystkich instancjach), a kadrowa
        świadczy w sądzie gospodarczym przeciwko wyłudzeniu pieniedzy Pani radnej z po.
        A to napewno nie podoba sie kolegom partyjnym obu pań. oczywiście nie liczy sie
        kompetencja i wkład jaki włożył obecny prezes w odbudowę zrujnowanej spółki,
        oraz to ze zatrudnia ludzi którzy znają sie na pracy. Ale kto wie, czy pani
        radna po wyroku bedzie miał jeszcze coś do powiedzenia, przecież z informacji
        umieszczonych w prasie jasno sie wyczyta, że wyrok bedzie bo juz zresztą był.
        • Gość: wyborca Re: w ZWiK szykują się czystki IP: 82.160.156.* 16.11.06, 19:29
          >ja czegoś nie rozumię tz. że osoba karana i z wyrokiem sądowym kandydowała i
          wygrała wybory?
          > chodzi tu o radną Annę Tetlak-Pękalę z PO tak?
          > to skandal i wybory powinny być unieważnione
          • Gość: obserwatorka Re: w ZWiK szykują się czystki IP: *.chello.pl 16.11.06, 20:34
            chodzą słuchy że kadrowa poleci to ma byc odwet za sąd. mówiła mi koleżanka z
            pracy. to przykre, bo kobieta wykonywała polecenie służbowe szefa, to raz, a
            dwa, że jeśli wiedziała o przestępstwie to musiała świadczyć. świadkiem się
            jest i nie ma gadania. i tak właśnie mamy do czynienia z układami. co wolno
            wojewodzie itd
            • Gość: Oli Re: w ZWiK szykują się czystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:58
              tak to jest w państwowych firmach - ręka ręke myje i co 4 lata strach ogarnia
              tych na lepszych stanowiskach. Słyszałem też że podwyżki prezes dał przed
              wyborami, bo myślał, że głosy tym zyska. Ciekawe, czy ma takich oddanych
              pracowników, którzy głosowali na niego. Jestem bardzo ciekawy... A podwyżki to
              ponoć, że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać... Żałosne...
            • Gość: wyborca 1 Re: w ZWiK szykują się czystki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 07:37
              heheheheh ale sie usmiałem, pewnie tam pracujesz.
              • Gość: olawianin Re: w ZWiK szykują się czystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 10:09
                coz, ja tam nie pracuje, ale tez slyszalem od znajomego o tych podwyzkach. Dla
                niektorych jest to duzo a dla innych nie. W sumie prazesi takich firm to
                zmieniaja sie wlasnie co wyboru. moaez tutaj tez sie zmieni...
                • Gość: duduś Re: w ZWiK szykują się czystki IP: 195.68.232.* 17.11.06, 15:39
                  no to sobie popisaliście a teraz zajmijcie się czymś pożytecznym
                  • Gość: wyborca3 Re: w ZWiK szykują się czystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 21:45
                    hihihihi, popisali, poczytali i do swoich spraw, a sio!
                    • Gość: oławianin Re: w ZWiK szykują się czystki IP: *.chello.pl 20.11.06, 19:56
                      na mieście chodza słuchy, że prezes ugaduje się z pisem przeciw obecnemu
                      burmistrzowi. to chyba mało wiarygodne bo w pisie jest pani była wiceprezes
                      której pan prezes sądownie podziękował za współpracę. przysłużył sie też żonie
                      pana naczelnika skarbówki której też podziekował ale bez sądu, bo na jej
                      miejsce czekała ciężarna córka radcy prawnego urzędu miasta. ale jaja
                      • Gość: Plotkarz11 Re: w ZWiK szykują się czystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 08:02
                        O ile wiem to ciężarna córka już dawno w ZWIK nie pracuje, tak że prezes nikomu
                        się nie przysłużył.
                        • Gość: ZWIK Re: w ZWiK szykują się czystki IP: 88.199.44.* 04.02.07, 00:08
                          Teraz gorące dni dla tej firmy
                          • Gość: ZWIK Re: w ZWiK szykują się czystki IP: 88.199.44.* 15.02.07, 14:15
                            Będzxie mlody prezes i zapewne będa zmiany i niktórym będzie duszno!!!
                            • Gość: ja Re: w ZWiK szykują się czystki IP: *.chello.pl 20.02.07, 08:33
                              prezes bez konkursu?
    • Gość: X Re: w ZWiK szykują się czystki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 09:01
      PiS nie ma z tym nic wspólnego! W mieście rządzi BBS+PO i oni rozdaja karty!
      • Gość: wojtek Re: w ZWiK szykują się czystki IP: 88.199.44.* 25.02.07, 00:25
        Dla mnie nie ważne kto rządzi aby było dobrze. Ale uważam, że ten facet jako
        Prezes ZWIK-u to za młody

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka