Dodaj do ulubionych

Fryzjer Jelenia góra

IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 03.10.11, 10:25
Uprzejmie proszę o polecenie dobrego fryzjera w mieście. Nie musi być najtańszy ale fachowy. Umiarkowany i ostrożny, taki, który szanuje włosy. Czy wiecie coś może o zakładzie na Sądowej w Sobieszowie?
Obserwuj wątek
    • rymcycymcy Re: Fryzjer Jelenia góra 03.10.11, 10:48
      Prosta rada ...popatrz na fryzjerkę ! :) Jeśli jej fryzura wygląda jak czapka z jorka ...to raczej nie ryzykuj ! ;)
      • Gość: toja Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.11, 11:14
        Jestem w Jeleniej już kilka lat i jak dotąd nie trafiłam na godnego polecenia fryzjera/kę nad czym mocno ubolewam. W moim rodzinnym mieście miałam sprawdzoną fryzjerkę , której ci u których cięłam włosy (a było ich już kilka w Jeleniej) nie dorastają do pięt. Ostatnio ścięłam się sama (nie chcę już poddawać moich włosów bezradnym eksperymentom niewykwalifikowanej-która podaje się za wykwalifikowaną- fryzjerce) i wyglądam o niebo lepiej niż po wyjściu od jeleniogórskiego fryzjera.
        • Gość: upss Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 28.03.12, 15:25
          Rymcycymcy ma w sumie rację:) Jeśli fryzjerka z 10-centymetrowymi tipsami na szpilkach i "czymś" na głowie zaprasza Cie na fotel....uciekaj!!! Ja od lat chodzę do VIP-a na Placu Ratuszowym, ale tylko do pani Jagody. Młoda dziewczyna, doradzi, chodzi na płaskiej podeszwie i wygląda po prostu zadbanie:) Ceny normalne, jak w innych salonach. Inne panie z VIP-a to frytki z solarium:)
          • Gość: upss Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 28.03.12, 15:30
            Gwoli ścisłości - inne panie, ale nie wszystkie :)
          • carmen1976 Re: Fryzjer Jelenia góra 20.02.15, 18:45
            Ja, byłam u pani Jagody dwa tygodnie temu , na ścięciu. Wiele fajnych rzeczy mi doradziła. Pewnie do niej, jeszcze wrócę.
      • Gość: gocha Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 03.10.11, 13:27
        A jak pan fryzjer jest łysy to po czym poznać?
        • Gość: rrr Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.11, 14:57
          po włosach na klacie albo na plecach.
        • karina.kolas Re: Fryzjer Jelenia góra 03.02.23, 09:42
          jak łysy to znaczy że wcześniej był rudy HAHA resztę sobie dopowiedz....
      • Gość: wiola Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.centertel.pl 03.10.11, 15:04
        Rymcuniu mój koffany - nie mogłeś tak wcześniej??? Gdybym wiedziała to teraz nie wygladalabym jak ten pudel z reklamy Prince POlo!!!! Ale fakt, dopiero na drugi dzień przeczytałam małowidoczny szyld "Psi fryzjer"
        • rymcycymcy Re: Fryzjer Jelenia góra 03.10.11, 22:07
          Okularki ...okularki ! ...w nich co malutkie robi się większe ! ;)
    • Gość: ~` Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.11, 19:00
      Polecam panią Ewelinę na Armii Krajowej (salon Efekt). Ratowała mi włosy po zabiegach w innym salonie. I juz u niej zostanę bo jestem zadowolona. Nie polecam za to Lovely Look w Tesco. Po ich koloryzacji nie mogłam doprowadzić włosów do jako takiego stanu. Ale nic dziwnego, jak tam pracują dziewczyny po szkoleniach, kursach a nie po szkole fryzjerskiej. A umiejętności na miesięcznym (albo nawet na trzymiesięcznym) kursie nie nabędą.
      • zuszenka Re: Fryzjer Jelenia góra 04.10.11, 23:12
        Umiejętności można nabyć szybko jeśli ma się do tego smykałkę a jeśli tej smykałki nie ma to nawet 5 lat nauki tu nie pomoże.
      • natamarta Re: Fryzjer Jelenia góra 05.10.11, 00:17
        Trochę nie chce mi się wierzyc, żeby były tylko po kursach. Czy to nie plotki rozpuszczane przypadkiem przez konkurencję ? Korzystałam z ich usług i przyznam, że bez rewelacji, ale nie było też jakiś większych problemów.
        • Gość: ~` Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.11, 19:12
          Nie jestem z konkurencji. Byłam ich klientką. I nie polecam. Nastawione są głównie na sprzedaż kosmetyków, które szczerze mówiąc najlepsze nie są, a cenę mają wygórowaną w stosunku do jakości. Były tam dwie fajne i konkretne fryzjerki, te akurat były po szkole, ale odeszły same. A szkoda, bo one naprawdę były dobre.
      • misiorybka Re: Fryzjer Jelenia góra 28.03.12, 14:52
        Również nie polecam Lovely Look...
        Byłam 3 razy, tylko z tej przyczyny, że musiałam na szybko zrobić fryzurę, nigdzie się nie zapisałam, a tam nie ma kolejek i konieczności wcześniejszych zapisów.
        Za każdym razem włosy robiła inna pani, ale niestety efekt słaby w porównaniu z fryzjerkami z innych salonów. Ostatnia strzyżenie to już kompletna masakra.
        No a nachalna sprzedaż zabiegów na włosy czy kosmetyków to osobna historia, zamiast się relaksować wizytą u fryzjera trzeba odpierać ataki sprzedawcy-fryzjerki.
        • mammaminia Re: Fryzjer Jelenia góra 01.03.13, 21:02
          Także nie polecam lovely look choć na pewno wielkim plusem jest brak zapisów, nigdy nie musiałam czekać w kolejce, nie wysokie ceny tez kuszą (choć nie bez wyjątku bo strzyżenie dziecka za 35 zł. to mega przesada) Mam wrażenie, że priorytetem w tym salonie jest "wciśnięcie" klientce drogiego kosmetyku do pielęgnacji włosów lub namówienie na zabieg bywa to tak nachalne,że nie wiadomo jak się wymigać.Dziewczyny starają się być miłe ale nie rekompensuje to spalonych włosów lub zmytej farby po dwóch tygodniach od farbowania.Co do strzyżenia jest tam dziewczyna której się "nie boje" :))) ale z koloryzacją właśnie o wiele gorzej. Osobiście raczej więcej nie skorzystam.
    • Gość: mom Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.11, 23:28
      Trendy!!!!!!!!!!!! tylko!
      • consual Re: Fryzjer Jelenia góra 14.07.15, 07:57
        Trendy??Nigdy w życiu!!Chyba najgorszy salon w jakim kiedykolwiek byłam.No chyba że ktoś lubi spalone włosy to oczywiście zapraszam.
    • Gość: Grzesiek Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 09.10.11, 23:32
      Jedź na dworzec PKP :)
      • Gość: j. b. Re: Fryzjer Jelenia góra IP: 77.104.203.* 27.03.12, 23:02
        polecam zakład fryzjerski na dworcu PKP... salon jest przeznaczony dla mężczyzn, młodzi fryzjerzy, którzy tam pracują, mają dobre podejście do klienta, strzygą maszynką rewelacyjnie, podpowiadają - jakie są możliwości na zmianę fryzury, podcinają wąsy, baki,
        dobrze wykonują fryzury młodzieżowe,
        do tego dochodzi jeszcze dostępna cena - do 15 złotych, a stali klienci nawet mogą liczyć na zniżki... podobno ktoś ma dostać tzw. złotą kartę klienta, uprawniającą do specjalnych rabatów i usług.
        w Jeleniej G. robi się nawet to miejsce kultowe, zawsze jest kilkoro klientów, nawet czasami można spotkać mężczyzn siedzących przed zakładem na ławce w poczekalni dworcowej, można skomentować bieżące wydarzenia miejskie i ogólnoświatowe,
        ciekawe jest również to, że fryzjerzy cały czas wiodą rozmowy z klientami, ale nie są natrętni,
        jeżeli jesteś w Jeleniej G. warto odwiedzić fryzjera męskiego "U Kazia" i odczuć specyfikę tego miejsca..
        ja zawsze jak schodzę z gór i czekam na pociąg - przychodzę na odświeżenie fryzurki i - nie ukrywam - wyjeżdżam z miasta z pełną satysfakcją wykonanej usługi strzyżenia...
        szkoda, że nie wiadomo, jakie są imiona fryzjerów (tych młodych), bo Kazia, to już tam dawno nie widziano.... ale liczy się marka.
    • Gość: ja Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 13:25
      Pan Robert z Sądowej w Sobieszowie jest bardzo pewny siebie i rzadko szanuje wolę klientów. Zwykle ścina krócej niż go się prosi i po swojemu. Jest profesjonalistą, szkoli fryzjerów, jeździ ich szkolić nawet po Polsce, ale niestety klientki często wychodzą od niego ze łzami w oczach. PS prostackie komentarze - żarty Pana Roberta też do przyjemnych nie należą.
      • Gość: ania Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.tvk3.pl 29.06.12, 12:47
        wznawiam watek szukam dobrego fryzjera ktory dobrze tnie wlosy, mam proste i dlugie wlosy i widac na nich kazda nie rownosc fryzjera..:/
        • ona340 Re: Fryzjer Jelenia góra 29.06.12, 16:51
          polecam salon Top-trendy na kopernika,zawsze jestem zadowolona z usług w/w salonu:)
          • consual Re: Fryzjer Jelenia góra 14.07.15, 08:02
            Ja skorzystałam raz z ich usług i bardzo tego żałuję.Włosy zostały popalone od farby.Byłam też świadkiem reklamacji klientki i zachowanie fryzjerek co do niej mnie totalnie oburzyło
      • angel.icca Re: Fryzjer Jelenia góra 04.04.14, 12:20
        Jestem stałą klientką Pana Roberta,uważam że jest to bardzo kreatywny fryzjer który jako jeden z niewielu potrafi dobrać fryzurę do kształtu twarzy i kolor do urody,salon Lord jest przez niego prowadzony od dawna na zadupiu w Sobieszowie i pomimo tego zjeżdżają tam ludzie z różnych miejscowości,ja dojeżdżam z Kamiennej Góry :)
    • Gość: ania Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.tvk3.pl 02.07.12, 09:27
      CZy ktos tu podchodzi powaznie do tematu?
      • Gość: Elżbieta Re: Fryzjer Jelenia góra IP: *.cdma.centertel.pl 06.07.12, 18:25
        Ja chodzę do "Galeria Fryzur" ul. Kiepury 48 do Pani Mai ale wszystkie pracujące tam Panie są miłe i znają się na swojej pracy.Pozdrawiam
        • Gość: Adela [...] IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 07.07.12, 01:43
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • tweezer Re: Fryzjer Jelenia góra 28.03.13, 12:50
      Trendy nie polecam !!!
      Chodziłam tam prawie 10 lat, żadnego rabatu, najlepsi fryzjerzy dawno odeszli/wyjechali. Trwała mi p. Ewa spaliła..Miała się trzymać do grudnia,. do dzisiaj "leczę" włosy.

Polecam salon "Kamil", bodajże na Okrzei. REWELACJA, mój juz na zawsze.
    • k.karolinka2.3 Fryzjerzy jg 15.12.13, 20:38
      równiez polecam salon " Kamil " bardzo profesjonalny fryzjer, miły, uśmiechnięty, jestem zadowolona, byłam 3 razy i na razie pozostanę tam . zawsze spełnił moje oczekiwania i było tak jak mówiłam .
      nie polecam Magnolii w cieplicach, byłam 2 razy i okazało się to wielką klapa, pani podajże karolina ma wiele do zaproponowania, ale to co mówi a jak wychodzi mija się kompletnie . miałbyć u mnie ciemny blon a wyszedł jasny kasztan wpadający w rudy, pócniej chciałam rozjasnic końcówki, niby lekkie ombre, wg nie było nic widac a tylko wydałam 120 zł . dramat .
    • k.karolinka2.3 Re: Fryzjer Jelenia góra 15.12.13, 20:39
      Polecam Kamila na okrzei, perfekt na grodzkiej i incognito .
      Odradzam Magnolię na cieplickiej .
    • aida1985 Re: Fryzjer Jelenia góra 17.12.13, 20:54
      Zdecydowanie, jednogłośnie, bezdyskusyjnie Kamil na ulicy Okrzei. Bardzo dobry fryzjer,najlepszy w Jeleniej! Minus jak to bywa u profesjonalistów: KOLEJKI KOLEJKI KOLEJKI...ale warto odczekać swoje...:)
    • agatata00 Re: Fryzjer Jelenia góra 20.12.13, 20:36
      A znacie może jakiegoś fryzjera w jg, który zna sie na kręconych/falowanych włosach? Chce tylko ściąć końcówki, ale wcześniej gdy się na to decydowalam, to zawsze wychodzilam z salonu z wyprostowana na szczotce, ulizana, zlepiona sylikonami i lakierem skorupa na głowie ;) Nie mówiąc już o tym, że panie zawsze chcą brać sie za "cieniowanie" włosów, nie uwzgledniajac, że poskrecane włoski układają sie całkiem inaczej, niż te proste/wystylizowane na szczotce suszarka. Także, czy są tu jakieś kreconowlose i czy one mogą polecić jakiegoś znającego sie na rzeczy fryzjera w jeleniej?
    • kaxon masakrrrra 03.02.14, 08:49
      To jest szczyt wszystkiego fryzjerka zrypała mi włosy. Obcinała mi a ja jej k***A musialam mówic, że tu i tu jeszcze... Nie polecam a skasowała mnie 45 złotych; nie wiem za co !!! Typowa blondynka o długich włosach z głupią bajerom ... STANOWCZO ODRADZAM !
    • inkamak Re: Fryzjer Jelenia góra 23.04.14, 18:33
      Fajne i profesjonalne Panie są na Bankowej, tam gdzie kantor. Taka młoda dziewczyna fajnie tam robi fryzurki. I tyle,co wiem...
    • barbaranurczyk Fryzjer 08.05.14, 21:25
      A ja ostatnio byłam u dentysty, na przeciw media expert. Żeby poprawić sobie humor , weszłam przypadkiem do saloniku małego i niepokozornego, pracują na lorealu, byłam i jestem bardzo zadowolona jak dotąd, pani jest jedna, przyjechała z Warszawy, fajne strzyzenie i koloryzacje, i jest gdzie zaparkować, chyba ulica sygietynskiego , tuż obok sklepu odzieżowego. Jakieś Atelier Paul, czy jakoś tak.
    • figarro Re: Fryzjer Jelenia góra 04.08.14, 18:24
      Chcę sobie zrobić trwala ondulacje. Moja fryzjerka, jak sie dzisiaj zapytalam o trwala, powiedziala, ze robi ja sporadycznie, widzialam, ze nie bardzo jest pewna tego tematu ...
      Znacie jakiegos godnego polecenia fryzjera, ktory zna sie na trwalej?
    • sarnah6 Fryzjer 03.09.14, 00:16
      Mycie, obcięcie i wymodelowanie 120 zł. w salonie w jeleniej czy to możliwe? 30 minut pracy.
      • jeleniag Re: Fryzjer 24.06.15, 14:17
        czy ktoś korzystał z usług HEXEN? jaki ceny i jakość? proszę podpowiedzcie
    • sandra189 Re: Fryzjer Jelenia góra 02.01.16, 21:37
      Polecam P. Elę salon New-Style na Zabobrzu, bardzo dokładna i kiedy poprosiłam o podcięcie końcówek nie obcięła mi włosy o połowę jak to u innych bywało. Byłam bardzo zadowolona na pewno skorzystam jeszcze z usług.
      www.new-style.pl
    • sandra189 Re: Fryzjer Jelenia góra 02.01.16, 21:41
      Polecam salon fryzjerski New Style na Zabobrzu. Farbowałam włosy i wyszłam po raz pierwszy od fryzjera z czystym czołem :) włosy mimo farbowania są lśniące i wyglądają na zdrowe choć takie nie są, bo katuje je prostownicą codziennie:) do tego miła obsługa i pyszna kawa :))) na pewno będę korzystała z usług Pani Eli.
      www.new-style.pl
    • angel.icca Re: Fryzjer Jelenia góra 04.01.16, 10:26
      Pan Robert z Lorda jest rewelacyjny w tym co robi ,wystarczy spojrzeć jaki ma ruch pomimo że ma salon oddalony od centrum, jestem jego klientką od kilku lat ,moje koleżanki z pracy są bardzo zadowolone z jego pracy a komentarze negatywne są raczej opinią zazdrosnych fryzjerek :)kto nie spróbuje ten sie nie przekona
    • antoninatarot Re: Fryzjer Jelenia góra 03.02.16, 12:22
      Od wielu już lat bywając w Jeleniej Górze lubię Markizę Pod Arkadami (pozdrowienia dla Pani Beaty, która już wielokrotnie ratowała moje włosy, innych fryzjerek z tego salonu nie polecam - nie dość że zrobiły mi okropny kolor to jeszcze chciały mi wmówić, że wyglada jak naturalny). No nie wiem czy czarny - ma coś wspólnego z rudym. A skoro mam rude włosy to jakim cudem mogły wyjść czarne? :(
    • otherside29 Re: Fryzjer Jelenia góra 15.06.16, 11:54
      Najlepszy fryzjer jest na Elsnera 3d koło pizza kingu! Dziewczyny robią śiwetną robotę. POLECAM KAŻDEMU
    • otherside29 Re: Fryzjer Jelenia góra 15.06.16, 11:56
      Najlepszy salon PINK na Elsnera 3D na Zabobrzu obok Pizzy King!. Dziewczyny wymiatają !
    • otherside29 Re: Fryzjer Jelenia góra 15.06.16, 12:01
      PINK na Elsnera 3D na zabobrzu! koło pizza kingu. POLECAM i ceny mają mega fajne:)
    • karina.kolas Re: Fryzjer Jelenia góra 03.02.23, 09:33
      Nie znam ale znam Atelier Stylu na ul. Kiepury 48 niedaleko ZUS, może dalej od Sobieszowa , ale efekt jest piorunujący. Pani Ania jest wirtuozem w swoim fachu. To co zrobiła z moimi włosami jest nie do opisania. Jedan z tych ,,extra fryzjerek" tak mi je spaliła że myślałam już o peruce, ten salon poleciła mi jej stała klientka, i ja tam już tez zostaje.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka