smmb 19.05.04, 21:07 ...kto z Was mieszka na stale w Poznaniu, do jakich szkol chodziliscie w Ostrowie? co robicie w Poznaniu? chodzilem do IIILO, a teraz tutaj pracuje od 6 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: oleander Re: Ostrowiacy w Poznaniu... IP: *.promax.media.pl 24.05.04, 18:25 hmm mysle ze wiecej wiary znalazl bys na forum poznanskim a tak przy okazji to w tym roku we wrzesniu wielki zjazd absolwentow 3lo... wejdz na strone internetowa szkoly i wypelnij formularz... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria.marczak Re: Ostrowiacy w Poznaniu... 30.07.04, 18:33 Od 2 lat jestem w Poznaniu. Pracuje i ucze sie. Wczesniej tez chodzialam do III LO (matura 96). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frantz2 Re: Ostrowiacy w Poznaniu... 03.08.04, 16:58 czesc ja jestem rocznik 94 a wpoznaniu jestem od 1.5 roku pozdrawiam frantz2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
frantz2 Re: Ostrowiacy w Poznaniu... 03.08.04, 16:57 czesc ja w poznaniu jestem od 1.5 roku hm a skonczylem rowniez slwne ostrowieskie III LO pozdrawiam aha moj adres frantz2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentysta Re: Ostrowiacy w Poznaniu... IP: *.icpnet.pl 30.08.04, 17:03 hmm ja mieszkam, tzn. studiuje na Akademi Medycznej konczylam III LO:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś