Dodaj do ulubionych

Nowa strona!

29.12.05, 20:07
Wchodzę na www.zlotow.pl i co widzę! Nowa szata graficzna. Nie jest to może rewelacja - dla mnie trochę za szeroka, nie mieści się na ekranie monitora, ale lepsze to niż nic (czyli sytuacja poprzednia). Czy ta strona będzie taka w sumie tylko informacyjna, bez bieżących spraw w mieście?
Obserwuj wątek
    • elmek Re: Nowa strona! 29.12.05, 23:31
      Nareszcie przyzwoicie to wygląda, bo do tej pory to była tzw. "wiocha" :-P Wśród
      współczesnych zdjęć na razie tylko te z najnowszego kalendarza, miejmy nadzieję,
      że będzie więcej.
      PS.
      Co Ci się nie mieści na ekranie? U mnie po prawej jest jeszcze biały, pusty pas! ;-)
      • madziaraplotkara Re: Nowa strona! 30.12.05, 20:37
        Nawet ja wiem ze jest cos takiego jak rozdzielczosc monitora i to pewnie od tego
        zalezy jak sie stronka wyglada :)
    • nowa12 Re: Nowa strona! 30.12.05, 08:05
      mam pytanie - gdzie można zdobyć nowy kalendarz?
      • conkret Wypada pochwalić 03.01.06, 00:25
        Jedna z najlepszych stron miejskich w Polsce - super
    • nowa12 Re: Nowa strona! 30.12.05, 08:06
      oczywiście chodzi mi o ten ze zdjęciami z naszego miasta!
      • elmek Re: Nowa strona! 30.12.05, 09:12
        Zapewne w Urzędzie Miasta bo to chyba oni go wydają.
    • elmek Re: Nowa strona! 30.12.05, 09:46
      johnscott napisał:
      > Czy ta strona będzie taka w sumie
      > tylko informacyjna, bez bieżących spraw w mieście?

Po bliższym zapoznaniu się ze stroną muszę powiedzieć, że robi na mnie coraz
      lepsze wrażenie. Informacji bieżących jest sporo np. w dziale gospodarczym.
      Miejmy nadzieję, że serwis będzie się rozwijał.
      • urzad.miejski.zlotow Re: Nowa strona! 30.12.05, 12:30
        Witam wszystkich. Dziękuję za komentarze dot. naszej nowej strony. Mamy
        oczywiście zamiar ją rozwijać i na pewno Wasze uwagi będą tu przydatne. Co do
        kalendarzy miejskich: niestety, zapasy są już wyczerpane, ale zapraszam na
        złotowski finał Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy (ZDK, 8.1.2006) - tam o
        17.00 rozpocznie się licytacja ostatnich 10 sztuk.
        Pozdrawiam
        Sylwia Jackowska
        Urząd Miejski
        • tyka5 Kto jest autorem strony? 30.12.05, 12:47
          Strona rzeczywiście ładniejsza.

Mnie się zdaje, że autorami zdjęć na nowej stronie Urzędu Miasta są ludzie
          Elmeka, a może i on sam. Po kalendarze należało by się zatem zgłaszać do
          moderatora forum, może zostały jeszcze jakieś pozostałości w składzie.

Madziara ściemnia w innym wątku - "Imprezy w Złotowie", jakoby Elmek był znanym
          sportsmenem. Toż on tylko amatorsko w tenisa pogrywa.

Przy okazji życzę Forumowiczom dobrego samopoczucia w Nowym Roku.
          Moherowy Beret, czyli Tyka.
          • elmek Re: Kto jest autorem strony? 30.12.05, 14:36
            Miałem nie odpowiadać na argumenty ad personam, ale zrobię wyjątek.

Po pierwsze - źle Ci się wydaje, nie mam ze stroną UM ani zdjęciami tam
            umieszczonymi nic wspólnego. Podobnie jeśli chodzi o kwestię kalendarza - łączy
            mnie z nim tyle, że dostałem go w prezencie.

Po drugie - sam napisałeś "Madziara ściemnia" i to jest moim zdaniem
            wystarczający komentarz w tej kwestii ;-) Sportsmenem nie jestem ale w tenisa
            lubię pograć, oczywiście amatorsko i tu masz 100% racji!

Pozdrawiam.
            • madziaraplotkara Re: Kto jest autorem strony? 30.12.05, 20:36
              Hihihi oj tyka tyka ty sie na mnie nie powoluj a jesli juz to sie najpierw
              dopytaj bo ta dyscyplina to ma ze sportem i sportowym stylem zycia malo
              wspolnego :))) a ty elmek nie podwazaj tu mojego autorytetu, w ogole to co to za
              offtop panie moderatorze! :)
            • galicjanka1 Re: Kto jest autorem strony? 02.01.06, 20:46
              Jeśli masz kalendarz to na każdym zdjęciu są podani ich autorzy. Dla przykładu
              wieżę ciśnień fotografował pan Edward Winiarski. Podaję pełne dane bo zdjęcie,
              podobnie jak pozostałe, jest bardzo dobre.
              • galicjanka1 Re: Aktualizacja strony 04.01.06, 18:06
                Ktoś nas czyta, może pani Jackowska, bo są nowe wpisy w kalendarzu imprez
                kulturalnych i turystycznych. Zmiany zaszły również w repertuarze kina. I o to
                chodzi. Tak trzymać. Brakuje jeszcze mapy tras rowerowych. Bardzo dobra mapa
                Złotowa. A tak w ogóle strona jest okey! Gratuluję!
                • elmek Re: Aktualizacja strony 05.01.06, 08:43
                  Plan miasta dobry, ale chyba nieco futurystyczny :-) Np. ulica Marii
                  Zientara-Malewskiej chyba jeszcze nie istnieje? Podobnie przedłużenie Nieznanego
                  Żołnierza do Szpitalnej ;-)
                  • za_krzewski Re: Aktualizacja strony 06.01.06, 15:16
                    Na pierwszy rzut oka zachecajaca.
                    • maciek-kk Re: Aktualizacja strony 06.01.06, 19:01
                      ale, ale
                      • galicjanka1 Re: Aktualizacja strony 06.01.06, 21:10
                        W Nasze miasto - warto zobaczyć, można powiększyć zdjęcia, zyskują znacznie,
                        miasto jest ... żeby nie zapeszyć, nie kończę.
                        • madziaraplotkara Re: Aktualizacja strony 08.01.06, 22:23
                          hmmm hmmm
                          • galicjanka1 Re: Oferty pracy 08.02.06, 19:52
                            W AL były w ostatnim czasie dwa ogłoszenia o pracy w Urzędzie Miejski. Takie
                            same można znaleźć na nowej stronie miasta w aktualnościach.
    • flatower Re: Nowa strona! 11.02.06, 09:57
      Tylko dlaczego na oficjalnej stronie miasta znajdują sie odnośniki do jednego
      czasopisma - tygodnika nowego? Nie ma innych? Czy to przypadek czy tendencja.
      • urzad.miejski.zlotow Re: Nowa strona! 14.02.06, 12:08
        Bardzo proszę o podanie adresów innych czasopism, które publikują artykuły o
        Złotowie na swoich stronach internetowych. Chętnie je zamieścimy.
      • galicjanka1 Re: Nowa strona! 03.03.06, 20:12
        Zaglądam, a tam linka do telewizji internetowej i do prasy ogólnopolskiej, opcje
        różniste i wszystko w jednym miejscu.
        • galicjanka1 Re: Kamery na Kolejowej 08.04.06, 20:11
          Na nowej strony miasta Aktualności-informacje prasowe i telewizyjne jest link
          do kamer na ulicy Kolejowej. Są one na stronie Centrum Monitoringu U.S.I.
          Zlotow, pod tym adresem 217.96.67.134:81/
          • elmek Re: Kamery na Kolejowej 10.04.06, 09:13
            Szkoda, że wybrali tak "uroczy i reprezentatywny" zakątek Złotowa... :-/
            • madziaraplotkara Re: Kamery na Kolejowej 10.04.06, 20:26
              Oni tam chyba maja siedzibe, dlatego. Swoja droga moze dogladaja pobliskiej
              stacji benzynowej albo czy nikt wegla z bocznicy nie kradnie :)
              • galicjanka1 Nowa strona 25.08.06, 21:54
                Na stronie miasta ukazał się nowy opis przyrody opracowany przez p. Krystynę
                Kosibę. Warto obejrzeć. Piękne jest nasze miasto!
                • galicjanka1 Re: Nowa strona 25.08.06, 21:55
                  I jeszcze adres www.zlotow.eu/nasze%20miasto.html
                  • madeinzlotow Re: Nowa strona 25.08.06, 23:20
                    Ciekawe skąd pani Krysia ma info, że dawne starostwo było siedzibą
                    Hohenzolernów? Bzdura na resorach...(Patrz Park Miejski)
                    • galicjanka1 Re: Nowa strona 07.09.06, 17:53
                      Informacja pani Krysi oczywiście błędna, ale widać Twoja uwaga została
                      dostrzeżona, bo już jest prawidłowo, tak jak w historii miasta. Widać ktoś to
                      czyta i reaguje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka