elfik2 05.12.04, 20:49 Poszukuje pracy, może wicie gdzie można coś znaleźć?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ogr Re: Praca IP: *.ostrow.zigzag.pl / 195.116.207.* 06.12.04, 15:40 Jakiej pracy potrzebujesz? - co umiesz? (Nie chodzi mi o list motywacyjny) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik2 Re: Praca IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 28.12.04, 15:57 szukam pracy najlepiej w biurze jestem studentka I roku, dopiero skonczyłam szkołę także napewno moje umiejętnści nie są zbyt duże: komputer, urządzenia biurowe to żaden problem. Może wiecie gdzie mogę coś znaleźc bo to szukanie jest dobijajace jak nigdzie nie potrzebuje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 16:06 to ciezka sprawa z praca...1 rok studiow to tyle co nic, ludzie po studiach maja problemy z robota.....radze lap cokolwiek co zlapiesz nawet ponizej twoich ambicji i rozgladaj sie na biezaco za inna lepsza praca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Praca IP: *.zapis.net.pl 17.03.05, 15:59 Jak jestes studentem to szukaj w posredniakach albo w marchandisingu (praca w hipermarketach) wiem to niezbyt wielkie ale zawsze cos. Pokombinuj cos z zagranica (UE, USA). Wyjazd troche kosztuje ale jak umiesz i chcesz ciezko prqcowac to sie zwroci, zarobisz na kolejny wyjazd, bedziesz sie swiatnie bawil, podszkolisz jezyk. Wiem cos o tym bo bylem w USA 2 razy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Praca IP: *.promax.media.pl 12.04.05, 19:40 np. adecco poland poszukuje obecnie kogoś do kontaktów z klientem. Odpowiedz Link Zgłoś