natka33 31.01.05, 22:43 Drodzy Ostrowianie, za kilka tygodni wybieram się do Waszego miasta. Czy moglibyscie polecić mi jakiś przyzwoity, spokojny hotel? Boję się rezerwowac "w ciemno" , będę bardzo wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam Ostrów!!! natka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pragmatyk Re: Hotel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 14:32 polecam borowianke na limanowskiego, peryferie miasta niedaleko las i jezioro a standard b. dobry. w centrum masz jeszcze nowo otwarty hotel omega-ulica raszkowska. komeda-najdrozszy i najbardziej luksusowy kolo urzedu miejskiego. hotel tranzyt albo juz inaczej sie nazywa ul. wroclawska Odpowiedz Link Zgłoś
natka33 Re: Hotel? 01.02.05, 17:29 Dzięki serdeczne. Na pewno cos wybiorę. Pozdrawiam- natka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragmatyk Re: Hotel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:45 a piwko bede mial za to::))? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Hotel? IP: 81.210.124.* 03.02.05, 01:02 Komeda nie jest najdrozszym hotelem to raz (jest nim VILLA ROYAL-bardzo blisko dworca PKP,choc Ci co tam nocuja maja wlasne bryki ;).Dwa to to,ze "Tranzyt" ci sie chyba pomieszal z "Granada". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kow3l Re: Hotel? IP: 81.210.124.* 03.02.05, 01:22 Royal jest ciut drozszy niz Komeda (bazuja mniej wiecej na poziomie 200 zl za jednoosobowy, 250 zl za dwu, o apartamentach nie wspomne w Royalu mozna nawet i 500 zeta za dobe wydac),ale w Komedzie wg mnie robia lepsze jedzenie.Pycha. Pragmatyk polecil Ci borowianke,ale tam jest nastawione na ilosc (najwiekszy motel w ostrowie-140 miejsc noclegowych jesli dobrze pamietam),a nie na jakosc. Koszt pobytu w Borowiace to ok 100zl. Mozna tanio zjesc (za kilkanascie zeta),ale jesli cenisz wygode to o Borowiance zapomnij,chyba ze chcesz zaoszczedzic. Granada (a nie Tranzyt :P) na wroclawskiej to wg mnie ciekawsze miejsce -doba kosztuje niewiele wiecej (chyba cos miedzy 100 a 150 zl),a jest ladniejszy, nie szweda sie tyle ludzi a o samochod tez sie nie masz co bac bo parking jest monitorowany,co za te cene nie jest regula w Ostrowie. Ciut drozej (miedzy 150 a 350 zl) jest w hotelu Malwa na Krotoszynskiej,ale ja odradzam-mi sie tam nie podoba. Procz tego jest kilka hoteli typu Stal na Kusocinskiego (jakbys sie zdecydowala to pytaj gdzie jest graja koszykasze Stali)-bieda i pare innych mniejszych. A zapomnilbym o Polonii na rynku-to byl dosc duzy hotel,ale nigdy w nim nie bylem wiec nie wiem jak tam jest i czy jeszcze jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pragmatyk Re: Hotel? IP: 195.116.207.* 03.02.05, 13:17 jak widze kowal nie jestes spostrzegawczy bo napisalem tranzyt z zastrzezeniem ze chyba nazywa sie juz inaczej.... a co do borowianki to ostatnio goscilem tam moich znajomych i nie w nowo dobudowanym budynku hotelowym (ale i ten widzialem i standard b. dobry wiec nie wiem skad te twoje wiadomosci o niskim poziomie uslug) niwe zapominaj ze borowianka ma jeszcze domki...moze akurat natka zaszaleje :)) Odpowiedz Link Zgłoś