Gość: marcin górka IP: *.chello.pl 16.06.08, 19:25 mam pytanie obiecalem koledze przywieźć trochę piasku z sahary,ile tego piasku zmieści mi się do butów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: piasek z pustyni IP: *.chello.pl 16.06.08, 20:02 To zależy jakich butów - do sandałów to raczej nie za dużo, lepsze będą gumowce - z kilogram do jednego się zmieści :D Odpowiedz Link Zgłoś
elgry Re: piasek z pustyni 16.06.08, 20:10 eeeeeeeeetam ... co to kilogram :))) Lepsze będą buty wędkarskie, takie do pach, na szelkach. Ze 29 kg na pewno sie zmieści :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: piasek z pustyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 20:31 A jeszcze jak się przejedziesz quadem po pustyni,to trochę wejdzie do pępka,dziurek w nosie i uszu.Zawsze może ktoś jeszcze bedzie chciał i nie zastanie cię krępująca sytuacja,że już wszystko,co miałeś w butach oddałeś...hi,hi.Uwielbiam ludzi pozytywnie zakręconych,którzy otwierają takie wątki Odpowiedz Link Zgłoś
elgry Re: piasek z pustyni 16.06.08, 20:49 żarty... żartami..., ale z tym piaskiem saharyjskim to prawda, że wszędzie włazi. Miałam zatkane uszy. Poszłam więc przeczyścić do laryngologa. Szczerze się uśmiał, jak zobaczył ile piasku wypłynęło z wodą do nerki. - Babki można robić, sprawdzę jeszcze, czy wiaderko nie zostało - komentował :))) Odpowiedz Link Zgłoś