bocian20 03.05.05, 13:42 co sądzicie na temat porodówki w ostrowie ja rodziłam 10 lat temu zmieniło się coś,a może lepiej rodzić gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blusia1 Re: porodówka 06.05.05, 10:48 ja urodziłam 7 miesięcy temu. Porodówki sa dwie, na dole-septyk i druga na górze. Miałam to szczęscie, że lezałam na septyku i naprawdę nie mogę zlego słowa powiedzieć. Super połozne,na noworodkach też przemiłe uczynne osoby (poza jedna babą). Odpowiedz Link Zgłoś
arnick_a Re: porodówka 06.05.05, 16:38 blusia1 napisała: > Super połozne,na noworodkach też przemiłe uczynne osoby (poza > > jedna babą). Zawsze się przydziela po jednej takiej na oddział, żeby było porównanie. Arni Odpowiedz Link Zgłoś
agulek11 Re: porodówka 11.05.05, 10:02 Ja słysząc o przeróżnych historiach które miały miejsce na ostrowskiej porodówce, wolałam nie ryzykowac i rodziłam moję dziecię w Poznaniu w szpitalu Klinicznym na Polnej i jestem bardzo zadowolona. Polecam szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: porodówka IP: 192.168.111.* / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 09:20 Ja rodziłam 2 lata temu i byłam bardzo zadowolona mimo że wszyscy namawiali mnie na "zaprzyjaźnienie" sie z jakąs położna. Rodziłam do góry. Jedyny minus to taki który mnie tez spotkał na patologii ciąży w 6 mies że po wypisaniu ze szpitala kiedy czekałam aż ktoś po mnie przyjedzie.. salowe kazały mi zejść z łóżka bo one musza pościelić i musiałam na taboreciku czekać na rodzine. Na patologii jakoś to zniosłam-poszłam do stołówki ale po porodzie nie potrafiłam normalnie siedzieć w dodatku dziecko cały czas płacze i musiałam 1,5 godz na stojąco czekać na przyjazd rodzinki-to było straszne, tak więc salowe to tragedia w ostrowskim szpitalu, a to ich mycie podłog bez zamiatania! W efekcie ciągnie się za miotłą sterta włosów pacjetów-okropny widok.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: porodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:49 Sądzę że i tam się przeróżne historie zdarzają tylko tutaj o nich nie słychać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agulek11 Re: porodówka 13.05.05, 22:45 bocian 20 rodziła w Poznaiu na kasę chorych....ale ciąże prowadziła mi prywatnie lekarka z tej kliniki. Byłm bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek11 Re: porodówka 16.06.05, 12:49 ja rodziłam w styczniu, miałam cesarkę do góry i leżałam prawie tydzień tez na górze...miałam przez ten czas do czynienia z wszystkimi możliwymi zmianami personelu i musze powiedzieć, że byłam bardzo mile zaskoczona po tym, czego nasłuchałam sie nt ostrowskiego szpitala. Przemiłe położne (szczególnie pani Róża)rówiez grzeczne salowe (w szpitalu się nie zamiata tylko wszystko na mokro bo w ten sposób unika się kurzenia. co jednak mi nie odpowiadało: utrudniony kontakt z odwiedzającymi (nawet najbliższymi), ojcowie dzieci nie mogą nawet ich przytulic na odwiedzinach ani potrzymać dłużej na rękach, to tyle... reasumując - nie jest tak źle jak to zwykło sie mawiać.pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: porodówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 15:53 Ja tez rodzilam w Ostrowie i nie narzekam! Polozne przemile (choc zdarzaja sie pojedyncze wyjatki), moze tylko wyglad porodowki na gorze moze troche odstraszac - dolna (na septyku) jest po remoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agakapalka Re: porodówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:57 Rodziłam w śierpniu 2005 na septyku. Opieka i presolnel pielegniarksi SUUUUPEEER. Poza dr. Szczublewskim. Cham nad chamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: porodówka IP: *.adsl.inetia.pl 16.02.06, 10:42 Ja rodziłam lutym br na septyku. Muszę przyznać, ze cała otoczka zwiazana z samym porodem i opieką poporodową jest naprawdę świetna. Mozna liczyć na pomoc i życzliwość, choć zdarzają się wyjątki... Serdecznie polecam septyk!!! Odpowiedz Link Zgłoś