Dodaj do ulubionych

Reggae na Piaskach

IP: *.tpnet.pl / *.kalisz.sdi.tpnet.pl 13.07.02, 18:20
Jeśli punktualnie, to już od 18.00 grają na Piaskach. Ja tam zaraz ide.
Napiszcie o swoich wrażeniach. Może propozycje kogo ściągnąć za rok?
Obserwuj wątek
    • hektorr Re: Reggae na Piaskach 15.07.02, 21:31

no bam bam czekamy na relacje...
      mnie niestety nie bylo....
      ale nie ma jak to reggae night...:))
      • Gość: bam bam Re: Reggae na Piaskach IP: *.tpnet.pl / *.kalisz.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 16:22
        No więc musze przyznać, że byłem tam bardziej prywatnie niż dla słuchania
        muzyki. Rytmy bujały fajnie, więc nieźle się bawiłem, a że dużo nowych twarzy,
        więc skupiłem się na konwersacjach. Bardzo podobał mi się występ zespołu
        Paprika Korps. Pokazali klasę i to chyba najbardziej znany zespół z tych, które
        występowały na "II Reggae na Piaskach". Poza tym byli też Habakuk, Tumbao,
        Agafari i Yama Sound System. W międzyczasie można było przejść się po stoiskach
        z koszulkami, płytami i kasetami. Jednym słowem przypomniał mi się Jarocin za
        dawnych dobrych czasów. Nie byłem na Woodstocku (tym polskim), ale myślę, że
        tam też są tak świetne klimaty. A na Piaskach do festiwalowej koszulki dodawany
        był Kurier z wkładką o kapelach. Można go było też dostać za uśmiech ;)Ja nie
        jestem przekonany, ale niektórzy (znaczy moi znajomi) twierdzą, że w tym roku
        na reggae było więcej ludzi niż rok temu. No i jak zwykle na Piaskach spora
        grupa ludzi nie wchodziła na teren ośrodka tylko była i bawiła się za płotem.
        Fajnie też wyglądały dzieciaki biegające dobrze już po północy z balonikami
        między bujającymi się przed scenę. Kolejne reggae na pewno za rok, a już 27 i
        28 lipca też na Piaskach Folk Fest. Znów będzie przyjemne dla ucha granie.
        • hektorr Re: Reggae na Piaskach 17.07.02, 12:47

tak folk przy piwku i w dobrym towarzystwie jest naprawde niezly...
          jesli chodzi o mnie to niedoscignionym wzorem jest dla mnie kapela
          THE POUGES...a plyta ktora mnie kreci zawsze to : "Red roses for me"...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka