Dodaj do ulubionych

dobry chleb

IP: *.promax.media.pl 23.07.05, 21:32
Ostatnio kupiłam chleb na targu gdzieś koło apteki i mówię Wam czegoś takiego
jeszcze nie jadłam.Nie wiem jak nazywa się ta piekarnia ale mieści się na
ulicy Sowińskiego.Chleb po prostu rewelacja,sprzedawczyni zapewniała mnie że
pieczywo jest bez chemii i chyba to prawda.Jadłam już pieczywo ze wszystkich
piekarni ale tylko po tym nie mam zgagi.Według mnie tak właśnie powinien
smakować prawdziwy chleb.A Wy jaki chleb najbardziej lubicie?
Obserwuj wątek
    • bgp2001 Re: dobry chleb 24.07.05, 14:48
      z jubilatki....bardzo lubimy, szkoda że razowy jest tak późno dostępny dla
      klientów. Ale tak ogólnie w Ostrowie zawsze był i jest rewelacyjny chleb.
      • kow3l Re: dobry chleb 24.07.05, 15:30
        Bardzo dobry chleb robi piekarnia z Przygodzic
        • Gość: siorka Re: dobry chleb IP: *.promax.media.pl 24.07.05, 17:32
          Tylko i wylącznie JUBILATKA!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • aglomeracja Re: dobry chleb 24.07.05, 17:45
            Jadłem różne chleby ale Jubilatka jest najlepsza! Rozalii za to nie polecam.
            • Gość: bgp2001@gazeta.pl Re: dobry chleb IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 22:38
              Nie asolutnie nie rozalia ...mima też nie! -W każdym razie - JUBILATKA jest jak
              trzeba.
    • Gość: sld 2000 Re: dobry chleb IP: *.promax.media.pl 25.07.05, 12:55
      Chleb z jubilatki jest kwaśny i nierelatywnie drogi.Ciekawe dlaczego jeszcze
      nie tak dawno ten chleb kosztował na sklepach 1,80zł,a w swoich firmowych(tuż
      obok)Jubilatka sprzedawała go za 1,00zł.Przecież to jest nabijanie ludzi w
      butelke.Jeżeli się opuszcza cenę o 50 procent bo chleb nie idzie to znaczy że
      tamta cena była sztucznie zawyżona,
      • Gość: Remi Re: dobry chleb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 09:18
        A gdzie kupiłeś ten drogi chleb, bo Ja kupuję chleb tylko z Jubilatki jest
        super i w dobrej cenie. Myślę, że cene ustawia sklep. Dlaczego np. w
        Intermarche ten sam chleb jest dużo droższu niż np. w Grosikach.
        • Gość: N_talia Re: dobry chleb IP: *.promax.media.pl 20.01.06, 15:10
          Osobiscie chleba nie jadam, jednak jesli juz muszę...smakuje mi chlebek z
          piekarni nr4 :)tj. i bułeczki
    • Gość: sld2000 Re: dobry chleb IP: *.promax.media.pl 28.07.05, 21:54
      Ja napisałem "że jaszcze nie tak dawno".W tej chwili Jubilatka sprzedaje chleb
      o wiele taniej to znaczy że przedtem też można było go taniej sprzedawać,ale
      jak ktoś jest nastawiony na maksymalny zysk(jeśli może sprzedawać taniej) to
      znaczy że oszukuje swoich klientów.A marża w sklepach jest taka sama tylko
      Jubilatka sprzedaje chleb taniej w sklepach PSS Społem(obecnie Grosik) bo sama
      jest pozostałością po dawnym ustroju.Spytaj się o cenę tego chleba w sklepie
      Mini Max,koło Zieleniaka na ul Paderewskiego(wejście po schódkach)-kosztował
      1,80zł,a na przeciwko w Grosiku 0.99zł.Tak było w całym Ostrowie.Sam wyciągnij
      wnioski.
      • Gość: sld 2000 Re: dobry chleb IP: *.promax.media.pl 29.07.05, 21:38
        I co Remi zatkało Cię i nie wiesz co powiedzieć?
        • Gość: adelajda Re: dobry chleb IP: *.promax.media.pl 30.08.05, 19:16
          co nikt nie je chleba od Wieczorka?? ja bardzo polecam to najlepszy chleb jaki
          kiedy kolwiem można było dostać!!!!!!! inne są jakieś albo kwaśne albo
          niedorobione albo jak kupisz rano to wieczorem już sie nie da go zjeść. tylko i
          wyłącznie Wieczorek!!!!!!!!
          • bgp2001 Re: dobry chleb 31.08.05, 20:18
            nie znoszę chleba od Wieczorka....to zwykły gniot bez smaku! Jak widać nie można
            dyskutować o gustach i kolorach!
            • Gość: bor8 Re: dobry chleb IP: *.promax.media.pl 01.09.05, 22:22
              A ja jadłem chleb z piekarni na ulicy Sowińskiego,jest bardzo dobry,smakuje tak
              jak kiedyś smakował chleb.
              • kk0101 Re: dobry chleb 02.09.05, 13:00
                Z Przygodzic chleb jest "the best of the best" - specjalnie wyrywam sie z
                Ostrowa dla tego chleba. U nas tak dobrego nie ma
    • Gość: kum Re: dobry chleb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 10:48
      Od dłuzszego czasu kupowałem chleb z Przygodzic i bardzo mi smakował. Musze
      napisać że ostatnimi czasy chleb z Przygodzić bardzo się zmienił. To już nie
      jest ten sam chleb co kiedyś? Kruszy się, pod skórką nie kryje się to co
      kiedyś, na drugi dzień jest nie do jedzenia. A co by nie pisać był to dla mnie
      najlepszy chleb w okolicy.
      • Gość: ludwig de giwdul Re: dobry chleb IP: *.mip.pl / 193.243.146.* 19.01.06, 21:22
        Chleb z przygodzic jest do bani ...sam gniot i kupa okruchów!
        • Gość: bgp Re: dobry chleb IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 19.01.06, 22:54
          teżnie przepadam ... próbowałam ale niestety....
          • mk0101 Re: dobry chleb 20.01.06, 12:35
            Eee nie znacie sie ;P. Najlepszy chlep jaki w zyciu jadlam jest z Przygodzic.
            Moim znajomi tez jezdza specjalnie tam,zeby zaopatrzyc sie ;) Swoja droga
            zawsze goscie (zreszta z ostrowa i okolic) ktorzy jedza na imrezach
            okolicznosciowych ten chleb sami mowia "Ale swietny chleb". Szczerze mowiac, to
            ma najlepsza opinie w moim kregu znajomych... Potem dlugo dlugo nic
            • Gość: bgp Re: dobry chleb IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 20.01.06, 14:44
              Chyba każdy może tu wypowiadać swoje opinie bez twoich uwag "nie znacie się"!
              Nie to jest dobre co jest dobre ale to co komu smakuje...Wystarczy?
              • kow3l Re: dobry chleb 21.01.06, 01:13
                Ojej bgp nie obrazaj sie tak. Przeciez taki znak mk0101 postawila - ";P".
                Sprawdz na gg. Takie cos sie traktuje lightowo. Dawno mnie tu nie bylo, no moze
                nie tak dawno. Jednak jakies tam posty pozostawilem. Na temat chleba sie
                wypowiedzialem, wiec powtarzac sie nie bede
                • Gość: bgp Re: dobry chleb IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 21.01.06, 16:41
                  Ależ ja się nie obrażam, nie ma na kogo! ... tylko samo "nie znacie się" chyba
                  nie jest najszczęśliwszym zwrotem w każdym razie jest na pewno zwrotem niegrzecznym
                  • Gość: ricki Re: dobry chleb IP: *.adsl.inetia.pl 30.01.06, 16:42
                    Bardzo dobry chleb jest z piekarni w Gorzupii, tyle ze ciezko dostepny *(jest w
                    sklepach w Raszkowie) smak rewelacja i dlugo jest swiezy. W ostrowie tak
                    dobrego chleba nie ma niestety
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka