aigelka 10.09.05, 14:30 wszędzie tylko gdzie i jakie jedzenie, a nic nie piszecie kto grał na waszych weselach... Ja właśnie szukam kogoś, pomóżcie!!! Kto gra fajnie , jak to wygląda..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siorka Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! IP: *.promax.media.pl / *.promax.media.pl 10.09.05, 16:37 Tydzien temu balowalam w bolero, ktore polecałam i gral tam rewelacyjny zespól EFFECT !!!!!! Dostalam wizytówke więc jak bedziesz chciała więcej danych to napisz.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aigelka Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! 10.09.05, 18:39 jak mozesz to wyslij mi jakies dane..... aigelka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siorka Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! IP: *.promax.media.pl 12.09.05, 13:19 Witam serdecznie:) Niestety nie wiem ile kosztowalo moją przyjaciołkę wesele wraz z poprawinami ale podobno coś ok2000zl. Zespoł sklada sie z 3 osob śpiewa 2 facetów a kobieta gra na klawiszach i spiewa jakby chorki. Zabawiali gości rewelacyjnie!!!! naprawde wybawiłam się bo piosenki, ktore grali należaly do tych nowych i starszych typowo weselnych. Oto ich namiary Zespół Muzyczny EFFECT Dembinskiego 24c/4 Ostrow O62 592-50-31 501 024 726 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMINIK Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! IP: *.promax.media.pl 01.05.06, 19:20 ZNAM SWIETNY ZESPÓŁ Z OKOLIC OSTROWA MAJĄ BOGATY REPERTUAR OD MUZYKI LAR 70 ,PO PRZEZ MUZYKE WSPÓŁCZESNĄ JAK I BIESIADNA ODPOWIEDNIĄ NA WESELA PODAM CI ICH NUMER 609697050 POLECAM KORZYSTANIE Z NICH USŁUG TO STRZAŁ W DZIESIĄTKE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieWokalistka Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 10:08 skąd jesteście i jak się nazywa zespół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 23:23 U mnie na weselu gral zespol PROTECTOR - grali swietnie, ale ostatnio doszly mnie sluchy ze sie rozpadaja :( Poza tym moge polecic zespol "AB" Bawilam sie juz na weselu z ich udzialem i na sylwestrze i bylo super!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybeńka Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! IP: *.promax.media.pl 12.09.05, 10:49 a ja polecam zespoł De Wiza. Repertuarowo, muzycznie, rozrywkowo są poprostu doskonali, co uzasadnia wysoką cenę. Wesele od początku do konca jest profesjonalnie bawione, piękne głosy wokalistki i jej męża, który jest też doskonałym konferansjerem oraz bardzo bogaty repertuar składają się na udaną całość, za którą trzeba zapłacić ok 2500 zł (z poprawinami). Najlepszym potwierdzeniem jakości tego zespołu jest fakt, że mimo wysokiej ceny są rozchwytywani nawet na 2 lata do przodu. Uważam, że udane wesele jest w największym stopniu zasługą zespołu/orkiestry dlatego akurat na tym bym nie oszczędzała. Namiar na zespół znajdziesz w książce tel. pod nazwiskiem Gosławski Roman ul. Armii Krajowej (chyba pan Romek się nie obrazi za podanie danych). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:45 a u mnie na weselu bedą grac Nocne Marki-sa kapitalni,bawilam sie juz na imprezie z ich udzialem:) Moge jeszcze polecic EX-Flesh-u mnie nie zagraja bo..beda sie bawic:) w razie potrzeby pisz-podam Ci dane:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamagroszka Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! 15.10.05, 23:53 Ja tez goraco polecam zespol EX-Flesh. Grali na moim weselu i na kilku innych w rodzinie. A i zabawy karnawalowe lubilismy spedzac tam gdzie oni (zanim nas wygnalo do Poznania). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnulka Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! IP: *.promax.media.pl 27.12.05, 00:16 Ja też polecam zespol Nocne Marki - graja swietnie, a wokalistka jak zagra jakis utwor na skrzypcach to kazdy wymieka.Polecam!!!Sa swietni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 16:59 hej.....ja właśnie jestem świeżo po własnym weselu....tzn tydzień po, bo wyszłam za mąż 1.10... a co do zespołu to potwierdzam zdanie o grupie EFFECT grali oni na naszym weselu i na prawdę są rewelacyjni!!!! mogę ich szczerze polecić. Wszyscy goście bawili się świetnie, co było widać po zapelnionym parkiecie....a poza tym przy wyjściu z sali wszyscy goście chwalili zespół. Nie tylko rewelacyjnie śpiewali i to utwory dosłownie "dla wszystkich" ale także cudnie poprowadzili całą imprezę. I tak jak juz wcześniej wspominano na tym forum zespół jest 3-osobowy...2 chlopaków i dziewczyna.....GORĄCO ICH POLECAM!!!! pozdrawiam i życzę miłych przygotowań Odpowiedz Link Zgłoś
tina32 Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! 16.10.05, 20:29 witam! najważniejsze na impreazch, na których gra zespół jest to, czy śpiewają czysto, czy potrafią zabawić towarzystwo... i jaką muzykę grają... polecam gorąco zespół z Ostrowa. nazywają sie EFFECT... potrafią np. BIG CYC... np. KRAWCZYKA... np. DŻEM... dla mnie to podstawa... no i świetnie łapia kontakt z ludźmi... widzialam jak cała sala tańczy i śpiewa razem z nimi... to sie liczy! polecam i posiadam kontakt! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tina32 Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! 16.10.05, 20:47 a czy biorac ślub, organizujac wesele skorzystasz z usług firmy, która zajmuje sie kompleksowa obsługą tego typu imprez? zaproszenia, strojenie sali, samochodu itd... uważasz, że takie firmy sa potrzebne? czego oczekują klienci od takich firm? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! IP: *.adsl.inetia.pl 22.12.05, 21:00 Byłam na weselu z grupą Effect - pełny profesjonalizm - a ponadto czego nie można spotkać ..... śpiewają chyba.. w pięciu językach - klasa !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kumlok Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! 01.05.06, 22:52 Ten jest niezły jak mu tam Adam Sztaba czy jakoś podobnie ...fajnie gra ...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ewapacula Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! 02.01.07, 16:51 witam!wszyscy tutaj zachwalają zespół effect...wydaje mi sie,ze zachwala jedna i ta sama osoba:/ moja najlepsza przyjaciółka była na sylwestrze gdzie ten zespół gra i mówi,ze tragedia...Wokalistka podobno koszmar!jakby wzięta przed chwilką z ulicy:/// Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Sztaba 02.01.07, 19:04 kumlok napisał: > Ten jest niezły jak mu tam Adam Sztaba czy jakoś podobnie ...fajnie gra ...polecam << Może i fajnie gra, ale niestety nie śpiewa ;( Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_85 Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! 12.01.07, 11:55 CZESC W SYLWESTRA U NAS W OKOLICY GRAŁ ZESPÓŁ Relax-time i niezle się ubawilam z moim przyszłym mężem planujemy sie pobrac i wzieliśmy dokładnie ten zespół mam do nich namiary więc moge ci podać 609697050 a jak chcesz dokładniej to napisz do mni na kwiat_85@interia.pl Ania pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
student531 Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! 08.02.07, 11:29 o widze już ktoś zareklamował zespół relax time u mnie grali niedawno na weselu w styczniu było super goście sie ubawili moge spokojnie go polecic . powinni mi zaplacić za reklame haha ha ha pozdro sa z okolic ostrowa Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! 08.02.07, 13:10 Zastanów się co piszesz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=232&w=55148431&a=56554403 OGŁOSZENIA zamieszcza się gdzie indziej. Rozumiem zareklamować się raz czy dwa, ale to co Ty robisz, jest przesadą. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! 08.02.07, 13:12 Grali nawet NIEZLOM muzykę u Ciebie na wselu, dziwne, sama u siebie grałas?:D Haha:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=232&w=46537582&a=47460087 Odpowiedz Link Zgłoś
gooddrummer Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! 15.01.07, 18:31 Polecam zespół Ragtime grający 100% na żywo... 5 wykształconych muzyków zapewni profesjonalną oprawę muzyczną wesela... Skontaktuj się z nami, a prześlemy naszą płytę... Zagramy w każdym miejscu w Polsce... Więcej info na www.ragtime.webpark.pl Kontakt: ragtime@o2.pl tel. 888258385 Zapraszam do współpracy... PS. Jesteśmy z okolic Jarocina... Odpowiedz Link Zgłoś
karolina8484 Re: zespół na wesele albo dj ... pomóżcie! 17.05.07, 08:39 Słyszał ktoś o zespole SANDERS z ulicy Kordeckiego w ostrowie? widziałam płytkę i podoba mi się jak śpiewają. Może ktoś z Was miał ich na swoim weselu lub gdzieś się bawił z ich udziałem. Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś