saq Re: ale tu k**wa duzy ruch 13.03.05, 19:20 jak w sobote po 14 na rynku :) ciągle się do tego przyzwyczajam (niestety) Odpowiedz Link Zgłoś
misseriss Re: ale tu k**wa duzy ruch 22.03.05, 11:43 No jest fatalnie fatalnie...Leszno jest tak doskonałe żeby nie było o czym pisać? nie wydaje mi się :/ kulturalnie dzieje się niewiele,a największym wydarzeniem miesiąca jest otwarcie kolejnego marketu.. Odpowiedz Link Zgłoś
renatamiedzinska Re: ale tu k**wa duzy ruch 22.03.05, 12:57 Rzeczywiście!! Wygląda to tak, jakby miasto a raczej jego mieszkancy wymarli. Przeglądam fora innych miast, zbliżonych wielkościa i innymi parametrami do Leszna i jestem strasznie zawiedziona, że tu takie pustki!!! Zastanawiam sie nawet, jak to zmienić i czy cokolwiek można zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś
renatamiedzinska Re: ale tu k**wa duzy ruch 23.03.05, 09:49 E tam!! Niedawno sie tu wprowadziłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saq Re: ale tu k**wa duzy ruch 23.03.05, 17:41 cóż. jak mawia wielka księga: łatwo przyszło, łatwo poszło :) Odpowiedz Link Zgłoś
vika8 Re: ale tu k**wa duzy ruch 26.04.05, 09:24 A ja kocham Łukasza z Leszna i już,bo jest cudowny:) Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: ale tu k**wa duzy ruch 25.03.05, 20:12 > kulturalnie dzieje się niewiele,a największym wydarzeniem miesiąca jest > otwarcie kolejnego marketu.. Oj przesadzasz, kulturalnie jest większy ruch niż w niektórych pięć razy większych miastach. :) Nie jest tak znowu źle w Lesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
nateba k**wa łatwo narzekać 26.03.05, 00:01 A dlaczego, jeśli są już organizowane jakieś imprezy, to zainteresowanie jest marne?!! Nawet filmu w kinie nie można było obejrzeć, bo nie przyszło 5 osób na seans? Dlaczego,gdy jest koncert rockowy na rynku, to jest na nim ok. 30 osób, w tym grupka podchmielonych facetów, którzy w drodze do wc robią sobie przystanek?!! Niestety, jest to miasto ludzi, którzy cokolwiek zrobią DOBREGO rozgladają się wokół siebie, jakby mieli zostać za to zlinczowani. Jest wiele uwarunkowań, nie zwalajmy winy na zainteresowanie marketami, bo do kościoła też wielu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
nateba jacy ludzie - taki ruch na forum 26.04.05, 22:04 Leszno nie jest nudne samo z siebie, zależy to od mieszkańców i inicjatywy. Odpowiedz Link Zgłoś