Gość: linaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 11:25 szukam kogos dobrego kto udzieli korepetycji z angielskiego !!! pilne z gory dzieki :** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elutka_111 Re: korepetycje angol 11.11.05, 18:14 Dzwoń 602-611-496 tylko w weekendy. Odpowiedz Link Zgłoś
kow3l Re: korepetycje angol 13.11.05, 21:02 Na forum nie sprawdzisz referencji. DLa zwyklego przygotowania sie do szkoly polecam jakiegos nauczyciela angielskiego. A jest ich w Ostrowie mase;-) Odradzam studentow pierwszego, drugiego roku filologii. Niewiele sie od nich nauczysz. Szkoda czasu. Lepiej dolozyc pare zeta...albo popytac znajomych z reala. Net to nie jest dobry sposob rekrutacji.Hmm jesli masz wiecej cashu polecam zapisac sie do szkoly jezykowej - Filipkowej albo Czabanskiego (nie wiem czy bawia sie oni takze w pojedyncze korki,ale chyba tak). To w chwili obecnej elita jesli chodzi o jezyk angielski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linkaa Re: korepetycje angol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 18:27 z tego co wiem to filipiakowa juz nie ma miejsca:( wiem ze net to nie najlpszy sposob ale nie mam nic do stracenia prosze jesli znacie kogos to daj znac :) z gory dzieki:* Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.wozniak1 Re: korepetycje angol 18.06.06, 16:21 witam ! Jestem Studentka 5-tego roku Filologii Angielskiej. Od roku pracuje w gimnazjum we Wrocławiu.PRzez całe wakacje jestem w Ostrowie i serdecznie zapraszam na moje lekcje angielskiego. Zakres nauki: dzieci, młodzież,dorośli, konwersacje, gramatyka, matura, egzaminy językowe. Odpowiedz Link Zgłoś