Dodaj do ulubionych

czy Ostrów ma swoje MŁODZIEŻOWE radio??

16.11.05, 20:40
czy Ostrów ma swoje MŁODZIEŻOWE radio??...pomijając te bardzo dobrze
znanEEEEEEEEEE.... :D
Obserwuj wątek
    • Gość: wielebny84 Re: czy Ostrów ma swoje MŁODZIEŻOWE radio?? IP: *.promax.media.pl 16.11.05, 21:58
      Witaj :)
      Ostrów miało swoje radio, ale z uwagi na brak środków finansowych na karty do
      telefonu komórkowego oraz na cieńki sprzęt do prowadzenia audycji (PC 166 MHz,
      32 RAM, mikrofon komputerowy) wstrzymało swoją działalność po 6 miesiącach.
      Odbył się nawet zlot słuchaczy na którym zjawiło się 27 słuchaczy. Zasięg był
      zanotowany aż do Fabianowa czyli w granicach 10 km od centrum miasta. Audycję
      prowadziło 3 świetnych DJ-i. Muzyka, którą można było usłyszeć to m.in. techno,
      hip-hop, fasolki ;) Jeśli znajdą się sponsorzy mogę przekazać i radio można
      wskrzesić :)
      • loginka4 Re: czy Ostrów ma swoje MŁODZIEŻOWE radio?? 18.11.05, 12:59
        dzieki za info..pozdrowki:)
        • Gość: wielebny84 Potrzebny sponsor IP: *.promax.media.pl 19.11.05, 16:07
          Jeśli ma ktoś możliwość wyłożenia około 100 zł to w zamian za reklamę można
          reaktywować radio :) Wtedy proszę tu napisać pozostawiając swojego maila, że
          jest się zainteresowanym wsparciem.
          • Gość: WnuczkaOstrowianki Re: Potrzebny sponsor IP: 83.147.131.* 21.11.05, 23:29
            a ta stowka to starczy na ile dni ponownej dzialalnosci radia?;))I w jaki
            sposob mozna przekazac pieniadze?Przelewem;))
            • Gość: wielebny84 Re: Potrzebny sponsor IP: *.promax.media.pl 22.11.05, 06:45
              Witaj,
              stówka może starczyć nawet i na kwartał (3 miesiące). W pierwszej kolejności
              zakupiony by został używany komputer. Cena takowego na allegro wynosi około 50
              zł. Drugie tyle na utrzymywanie bieżące, karta do telefonu itd. Pieniążki można
              przesłać przelewem. Do wglądu posiadam nagrane wcześniej audycje :) tak więc
              zostaw tu swojego maila to Ci wyślę.
              Pozdrawiam :)
              • loginka4 Re: Potrzebny sponsor 22.11.05, 11:40
                ooo ja widze ze nieswiadomie przyczynie sie jeszcze do wskrzeszenia radia.....w
                takim razie nie ma nic za darmo-bede chciala uslyszec na antenie pozdrowki dla
                mnie hihih:P trzymajcie sie cieplutko:D
                • Gość: tms Re: Potrzebny sponsor IP: *.promax.media.pl 22.11.05, 21:09
                  Słyszalem, że był tam niejaki DJ 7Życzeń, który spełniał życzenia;p
                  • Gość: wielebny84 Re: Potrzebny sponsor IP: *.promax.media.pl 22.11.05, 22:17
                    to niech spełni moje i pomoże mi wytypować 6 liczb w Dużym Lotku, żebym nie
                    musiał się martwić o finansowe zaplecze radia :)
                    • Gość: 7Życzeń Re: Potrzebny sponsor IP: *.promax.media.pl 25.11.05, 14:04
                      7,13,14,21,22,32..77 - a nie to juz za duzo pod kazdym wzgledem;p Pozdro dla
                      Zdziśka i Zdzisława gdziekolwiek są!
              • Gość: WnuczkaOstrowianki Re: Potrzebny sponsor IP: 83.147.131.* 23.11.05, 00:42
                Witam serdecznie
                Prosze o jakies probki z audycji i kilka slow o dzialalnosci radia -zbliza sie
                SW.Mikolaj i moze przyniesie jakies prezenty;))
                moj@: artdecor@o2.pl
                • Gość: wielebny84 Re: Potrzebny sponsor IP: *.promax.media.pl 01.12.05, 23:06
                  Wysłałem próbkę. Dostałaś ją ?
                  • loginka4 Re: Potrzebny sponsor 03.12.05, 10:56
                    nie..nic nie dostalam:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka