mlodykalisz 09.08.06, 13:27 Czy u was w Ostrowie jest może sklep marki NEW YORKER ? jeśli tak to gdzie?. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lindaaa Re: Pytanie z Kalisza 09.08.06, 14:08 Z tego co ja się orientuję to nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
rbv Re: Pytanie z Kalisza 09.08.06, 23:57 Jest nawet powiem są jeden na ulicy na rzezniczej a drugi obok max mary na olawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: Pytanie z Kalisza 10.08.06, 00:44 Nawet nie wiedziałam, że w Ostrowie są takie ulice.. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodykalisz Re: Pytanie z Kalisza 10.08.06, 11:09 Pytałem o Ostrów nie o Wrocław :D:D.... wiem że we Wrocku są gdyż pochodzę z tego miasta... zapomniałeś/aś o New Yokerze na Placu Dominikańskim 3 w Galerii Dominikańskiej :) Dzięki Lindaaa Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: Pytanie z Kalisza 10.08.06, 18:17 tak mi własnie coś nie pasowało :p Odpowiedz Link Zgłoś
zxspec Re: Pytanie z Kalisza 15.08.06, 18:26 do mlodyegokalisza. zapomniałeś o NY w Auchan na Bielanach we Wrocławiu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pepsicoco Re: Pytanie z Kalisza 14.11.06, 23:38 w ostrowie jest max mara??????????albo w Kaliszu?? Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: Pytanie z Kalisza 28.08.06, 20:12 heh czlowiek sie pyta gdzie u was jest taki a taki sklep a w mowicie o tych z wroclawia a co to ma do ostrowa Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: Pytanie z Kalisza 29.08.06, 11:21 Wypowiedzi forumowicza Narcyz19 mają charakter prowokacyjny. Proszę na nie nie odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
szycha-ns Re: Pytanie z Kalisza 29.08.06, 16:25 Skoro prawie wszystkie jego wypowiedzi mają "charakter prowokacyjny" to dlaczego jako opiekun tego forum się nimi nie zajmiesz w należyty sposób? Wypisywanie ciągle "Wypowiedzi forumowicza Narcyz19 mają (...)" nie wiele daje. Mnie osobiście tego typu osoby tylko zniechęcają do forum GW, chyba sobie nawet daruje pisanie tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Pytanie z Kalisza 29.08.06, 17:46 Dla Kameralisa wszystko, co nie współbrzmi krystalicznie czystym akordem z tym, co i jak myśli i uważa on sam, jest "drażliwe" i "prowokacyjne". Kameralisowi publiczne forum internetowe, na którym każdy może wygłaszać swoje poglądy (pod warunkiem przestrzegania regulaminu i zachowania netykiety) najwyraźniej pomyliło się z prywatną stroną www, na której kameralisowe kółko adoracyjne mogłoby poufale poklepywać się po pleckach. Jabbur chyba się pomylił. :( Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: Pytanie z Kalisza 29.08.06, 18:27 Do Uczestników dyskusji: 1.Uzasadniałem już raz o co mi chodzi - nie poglądy, ale sposób ich prezentowania. Użyję obrazowego porównania (proszę nie szukać analogii w poglądach, starałem się po prostu znaleźć parę odpowiednio kontrastową): p. Łopuszański i p. Wierzejski mają w zarysie podobne poglądy, ale przedstawiają sobą zupełnie inne style dyskusji, inny język, inną retorykę. 2.W powyższym wypadku Narcyz wyraził się nieprowokacyjnie, ale wszystkie wypowiedzi tego forumowicza potraktowałem zbiorowo. 3.Narcyz został upomniany także na forum Kalisz, nie zarzucam Narcyzowi niczego innego niż zarzucono mu na tamtym forum. 4.Opieka nie polega na usuwaniu wszystkiego budzącego wątpliwości. Usunięte były tylko posty zawierające otwarte obelgi, reszta zostaje, aby każdy widział, że ten styl nie uchodzi. Kiedy Gawsohn ze strony ostrowskiej użył antysemickiego zwrotu również został upomniany. 5.Nie usuwam postów sprzed otrzymania uprawnień. Nie mam tutaj prawa mieć czegokolwiek do poglądów. Proszę tylko o zmianę języka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: Pytanie z Kalisza 29.08.06, 18:30 kameralis napisał: "Kiedy Gawsohn ze strony ostrowskiej użył antysemickiego zwrotu również został upomniany". Ale najpierw ja musiałem upomnieć ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: Pytanie z Kalisza 29.08.06, 18:44 I od objęcia opieki reaguję na każdy taki wybryk, niezależnie od tego kto pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: Pytanie z Kalisza 01.10.06, 12:41 tobie nei pasuja zadne poglady ktore sie z twoimi nie zgadzaja czyli prawdziwe "2.W powyższym wypadku Narcyz wyraził się nieprowokacyjnie, ale wszystkie wypowiedzi tego forumowicza potraktowałem zbiorowo." samo to stwierdzenie mowi o tobie wszystko. i nie klam bo nie ostalem zadnego upomnienia na forum kalisza. i wogole to radzilbym ci udac sie do psychologa moze cie wyleczy z tej manii Odpowiedz Link Zgłoś
kameralis Re: Pytanie z Kalisza 03.10.06, 09:42 Owszem, otrzymałeś upomnienie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=110&w=43877909&a=44338155 Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: Pytanie z Kalisza 07.11.06, 15:23 To ze ktos sobie chamsko napisze cos to nie znaczy ze to jakiekolwiek upomnienie.Jezeli jakis chory maniak z ostrowa cos glupiego pisze a ja to prostuje to to jest prowokacyjne zachowanie? a wasze glupie posty to nie?coraz bardziej sie przekonuje ze na tym forum siedza zazwyczaj jakies oszolom,y zakompleksione w stosunku do kalisza.Tylko zle zdanie robicie o innych mieszkancach ostrowa bo nei wszyscy sa tacy beznadziejni jak wy. Odpowiedz Link Zgłoś