aga2449 18.05.10, 20:35 MLODA Z WYKSZTALCENIEM SREDNIM SZUKA PRACY NA TERENIE SWRZEDZA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkranc praca poznań fryzjer/stylista 23.08.10, 13:25 dobry, duży salon szuka ambitnych osób do pracy w salonie fryzjerskim. Szkolenia, sesje, pokazy, dobre wynagrodzenie, docenianie pracowników :-). Jeśli chcesz zasmakować fryzjerstwa na innym poziomie i znudziła Cię rutyna proszę o info na prv. Salon jest blisko ronda Śródka :-) na Polance Odpowiedz Link Zgłoś
kkranc Re: praca poznań fryzjer/stylista 24.08.10, 12:53 kkranc napisała: > dobry, duży salon szuka ambitnych osób do pracy w salonie > fryzjerskim. Szkolenia, sesje, pokazy, dobre wynagrodzenie, > docenianie pracowników :-). Jeśli chcesz zasmakować fryzjerstwa na > innym poziomie i znudziła Cię rutyna proszę o info na prv. Salon > jest blisko ronda Śródka :-) na Polance tel 665 555 121 Odpowiedz Link Zgłoś
aga2449 Re: praca poznań fryzjer/stylista 25.08.10, 21:18 NIE STETY NIE NADAJE SIE DO TAKIEJ PRACY. DZIEKUJE ZA INFORMACJE POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
kkranc Re: praca poznań fryzjer/stylista 02.09.10, 11:08 a jakiej pracy szukasz? w jakim charakterze? może Twoja znjoma jest fryzjerka i szuka pracy? :-) żartuję pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kkranc Re: praca poznań fryzjer/stylista 02.09.10, 11:21 w w jakim charakterze szukasz pracy? specyfika? może Ci pomogę :-) bo ja szukam na gwałt fryzjerów do ciekawej i niestdardowej pracy w moim salonie :-) nie masz koleżanki w swazrędzu która chciałby zmienić rutynę? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_mama Re: praca poznań fryzjer/stylista 20.10.10, 17:57 nie wiem czy znajdziesz fryzjerów na gwałt :P Ja szukam czegoś bez umowy, najlepiej, żeby mogła mi towarzyszyć niespełna 3 letnia córka:) Odpowiedz Link Zgłoś