bocian201 23.01.07, 13:17 Proszę o opinie osób leczących się u tego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziak25 Re: Doktor Czechmanowski-opinie 23.01.07, 18:17 Zależy co chcesz wiedzieć:) Ja sie leczę,prowadzi moja pierwszą ciążę i jestem dość zadowolona.Miły,delikatny,fachowiec chętnie odpowiada na pytania i w przeciwieństwie do niektórych lekarzy dostepny.odbiera komórkę nawet podczas jazdy samochodem:)Jedynym mankamentem sa straszne kolejki do niego,poszłam z polecenia koleżanki mojej mamy,która jest pielęgniarką i nie żałuję.Acha i potrafi bardzo dobrze zrobić i opisać usg,z tego co wiem to chyba nawet robi specjalizację w tym kierunku.Jesli jeszcze masz jakies pytania to chętnie odpowiem.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: Doktor Czechmanowski-opinie 23.01.07, 18:41 A gdzie on przyjmuje? Prywatnie czy na NFZ? Jeżeli prywatnie, to ile sobie liczy za wizytę i co w tą wizytę jest wliczone? Np. czy idąc na wizytę i płacąc 50 zł, za cytologię trzeba płacić oddzielnie czy jest "w zestaw" ? Odpowiedz Link Zgłoś
bocian201 Re: Doktor Czechmanowski-opinie 23.01.07, 19:17 Ja też do niego chodzę z polecenia kogoś do tej pory płaciłam 60,a od NR 70 w tym jest usg i cytologia.Chodziło by mi o jego dalsze zachowanie wobec pacjentki jak już trafi na oddział,czy bierze kasę za jakieś dodatkowe usługi no sama nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulkaa21 Re: Doktor Czechmanowski-opinie 13.08.07, 08:33 cześć Wam wszystkim :) ja też zastanawiam się nad wybraniem tego lekarza, słyszałąm mnóstwo pozytywnych opini na jego temat i kusi mnie żeby wybrać właśnie Jego do prowadzenia mojej pierwszej ciąży. z tego co piszecie wynika,że to dobry lekarz. a możecie napisać coś na temat szpitala w Pleszewie? bo jesli zdecyduje sie na dr Czechmanowskiego to bede musiala rodzic wlasnie tam. z gory dziekuje za odp pozdrawiam papa Odpowiedz Link Zgłoś
nikki23 Re: Doktor Czechmanowski-opinie 13.08.07, 23:31 poza tym, ze porodowka ladniejsza to nie jest tam nic lepiej, a w ostrowie przynajmniej oddzial noworodkowy jest lepiej wyposazony. zreszta poloznictwo w Ostrowie jest ostro remontowane, wiec za moment Pleszew i tak zostanie w tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziak25 Re: Doktor Czechmanowski-opinie 24.01.07, 18:36 przyjmuje prywatnie w domu (chyba tylko we wtorki) i w przychodni na Kaliskiej (poniedziałki i czwartki i tam trzeba sie umówic na telefon z pania w rejestracji).Brał 60 zł w tym cytologia i usg a w domu podobnie,z tym że w domu ma nowsze i lepsze usg no i gabinet ładniejszy:)niw wiem czy cos zdrozało od nowego roku bo dopiero pójde w przyszłym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
bocian201 Re: Doktor Czechmanowski-opinie 23.01.07, 19:31 Chodzi mi o to,że mam mieć niby planowe cc(1 ciąża też zakończona cc)i nie wiem czy on pobiera jakieś dodatkowe opłaty,sory,że tak bezpośrednio ale zwątpiłam już,bo jedni mówią tak inni siak Odpowiedz Link Zgłoś
zuziak25 Re: Doktor Czechmanowski-opinie 24.01.07, 18:38 Najlepiej zapytac wprost jego samego,nie wiem jak wygladaja jego relacje z pacjentkami w szpitalu ale popytam znajomej,która rodziła w Pleszewie i dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
bocian201 Re: zuziak25 24.01.07, 18:42 Byłabym wdzięczna jakbyś popytała znajome i napisała mi np na pocztę gazetową,podrożał w NR o 10 zł z góry dziękuję.Aha przyjmuje jeszcze w Raszkowie w ośrodku(też prywatnie)w poniedziałek od 9-14 ;środa od14-nie wiem której Odpowiedz Link Zgłoś
honja Re: zuziak25 16.04.08, 22:53 Ja chodzę do dr Czechmanowskiego i jestem bardzo zadowolona. Uważam, że to najlepszy gin w Pleszewie. świetny fachowiec a do tego miły. To lekarz z prawdziwego zdarzenia, mozna mu zaufać w 199 % Odpowiedz Link Zgłoś
iii10 Re: zuziak25 18.05.08, 21:02 Ja podpisuje sie pod tymi jak najbardziej pozytywnymi opiniami, prowadził moją ciążę, jestem bardzo zadowolona, mimo iz mieszkam w Ostrowie bardzo chętnie jechałam rodzić do Pleszewa i polecam Wszystkim srdecznie i dr i szpital. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka8311 Re: Doktor Czechmanowski-opinie 12.06.08, 09:12 Dziewczyny jak możecie to napiszcie namiary na dr Czechmanowskiego. Chciałabym pójść do niego prywatnie-to mam dzwonić do niego na komórkę? Bardzo zależy mi na czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
hon-ja Re: Doktor Czechmanowski-opinie 13.06.08, 17:01 Mozesz zadzwonic pod ten numer: 062 7615389 i pielęgniarka cię zarejestruje. Zreszta jak wpiszesz jego nazwisko to wyskoczy pełna lista wraz z informacją gdzie przyjmuje i kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
mkwiatek22 Re: Doktor Czechmanowski-opinie 13.06.08, 22:55 Witam wszystkich!!Napisze tak, jesli ginekolog to tylko Jaroslaw Czechmanowski, jesli rodzic to tylko Pleszew!! Prowadzil mi ciaze byl przy porodzie i jest naprawde dobrym lekarzem!!!Przyjmuje w ostrowie teraz na Kosciuszki w poniedzialki ale polecam jednak wizyty w niego w gabinecie w Krzywosadowie. (lepiej wyposazony w sprzet gabinet) Wizyta kosztuje 70zl. Jesli chodzi o szpital pleszewski niemam zadnych zastrzezen!!! czysto, milo i fachowa opieka!problemem moze byc jedynie ilosc pacjentek bo slyszalam ze zdaza sie iz poprostu niema miejsc na oddziale. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialom Re: Doktor Czechmanowski-opinie 20.07.08, 11:20 Przerowdziłam się z trójmiasta i wybrałam tego lekarza.Byłam u niego na wizycie poporodowej.W Raszkowie.Miałam robione Usg.Ale za wizyte zapłaciłam 80zł!!!Zastanawiam się dlaczego pan doktor ma tak różny cennik?Fakt bardzo miły,gabinet utrzymany na poziomie(nawet w gdyńskiej Clinice Medice nie było przebieralni,bidetu,itp),odpowiada na pytania wyczerpująco. Odpowiedz Link Zgłoś