sampo.3 21.07.08, 12:07 Bardzo proszę osoby, które były na przyjęciu weselnym w hotelu Villa Royal o opinie. Będę wdzięczna ponieważ w przyszłym roku mam tam wesele i chcę zaczerpnąc jak najwięcej informacji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaj_siwunia Re: Villa Royal 29.07.08, 12:33 to ja się podłączam. w sierpniu 2009 mam w Royalu wesele i chciałam się dowiedzieć jakie macie opinie. Na co uważać, czego dopilnować itp. Kto już organizował swoje weselicho ten ma doświadczenie! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
a.moineau Re: Villa Royal 16.09.08, 13:18 Drogie Panie, ja mam w Villa przyjęcie 27.12.2008., jak już będę PO, to dam znać. Siostra koleżanki miała, wszystko było zapięte na ostatni guzik i niczego nikomu nie zabrakło. Oby tak dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.moineau Re: Villa Royal 05.01.09, 19:47 Hej! Obiecałam, więc piszę. Wesele było 27.12.2008. w sobotę, od 16. mniej więcej. Osób przybyło 45, mieliśmy DJa. Jedzenie było przewspaniałe, gośćie naprawdę chwalili (udziec wieprzowy był wyśmienity! rozpływał się w ustach). Ilośćiowo? Zostało bardzo dużo, wszystko do nas wróciło, obdarowaliśmy pół rodziny. 2,5 porcji mięsa na osobę to nawet za dużo (może dlatego, że po Świętach?)... Żurek, krem z pieczarek, barszcz - bdb. Ciasto zamawialiśmy w Krotoszynie, było równie pyszne, ale były trochę za wielkie kawałki, ludzie bali się brać. Tort trzypiętrowy (ok. 7kg) w większości wrócił do domu, wiele osób nie jadło w ogóle. Parkiet wystarczył, nikt nikogo nie pobił ;) Alkohol i picie własne (żadnych dodatkowych opłat). Obsługa była na życzenie aż do 3:30, kiedy wychodzili ostatni goście. Dla gośći hotelowych duża zniżka na rezerwowane pokoje i pyszne śniadanie w cenie (w sali rubinowej). Z mankamentów: TRAGICZNIE zimno w pokojach. Jeśli ktoś ma wesele w zimnym miesiącu niech.. poprosi o kaloryfer w recepcji. My tego nie wiedzieliśmy. NO trudno. Ciężko było nawet wziąć prysznic, posadzka lodowata. Pani Manager dłuuuugo nie odpisuje na maile. To tak na świeżo. Ktoś coś jeszcze? :) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.sad Re: Villa Royal 05.01.09, 20:29 Hej, dzięki za info. A można wiedzieć ile Was ta przyjemność kosztowała, tzn. impreza i pokoje dla gości? Pozdro i pomyślności! Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
provid Re: Villa Royal 05.01.09, 21:09 Powiem wam ,ze villa royall nie ma porownania na korzysc hotelu polonia... Bardzo elegancko - jedzenia znakomite... W royallu bylem - jadlem - a takze pracowalem...Bez rewelacji... Bardzo milo mnie zaskoczyla polonia na rynku.. Trzeba wejsc i samemu sie przekonac.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaj_siwunia Re: Villa Royal 16.03.09, 11:54 Dzięki za informacje :) Mój ślub w sierpniu więc o zbyt zimne pokoje się nie martwię! Ja też po weselu znajomych miałam bardzo dobre zdanie na temat Royala, m.in. dlatego zdecydowałam się tam urządzić wesele swoje :) ciekawi mnie jedynie cena teraz od osoby, wie ktoś coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
maniiana Re: Villa Royal 24.09.08, 23:01 Byłam w tym miesiącu na weselu w Royalu. Obsługa w porządku, jedzenie również. Niewielki parkiet ale jeżeli wesele na około 60 osób - będzie w porządku przy zaożeniu, że zespół wszystkich wyciągnie za każdym razem na parkiet :-) Ogólnie bez zastrzeżeń z mojej strony. Życzę miłej i bezstresowej zabawy :-) pozdrawiam maniiana Odpowiedz Link Zgłoś
agulenkaosw17 Re: Villa Royal 21.11.09, 20:01 Hej :) Bede miala w 2010roku ślub w Villa Royal..../ mam pytanie mam na 2 salach slub poniewaz mam bardzo duzo gosci..podoba mi sie strasznie klimat dlatego tu robie. PYTANIE; czy ktos mial przyjęcie na 2 salach??? Odpowiedz Link Zgłoś
agulenkaosw17 Re: Villa Royal 26.09.10, 20:01 hejm mialam slub we wrzesniu 2010 roku restauracja VILLA ROyal superr bardzo jestesmy zadowoleni , nie ma zadnych minusow , my jeszcze mielismy duze wesele takze mielismy na 2 salach w jednym jedzenie w drugiej sie tanczylo i bylo dobrze. polecam:):) Odpowiedz Link Zgłoś
digmechanik2 Re: Villa Royal 30.09.10, 17:43 Royal powiedzmy że może być. Troche się nauczyli organizować wesela ale rewelacja to nie jest.Ładny wystrój to nie wszysko Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulazeberka Re: Villa Royal 20.11.10, 10:22 Miałam wesele w Villa Royal w tym roku i zdecydowanie polecam ten lokal. Pełen profesjonalizm. Pyszne jedzenie za naprawdę niewygórowaną cenę (płaciłam 144zł/os w tym 4 kawałki mięsa i udziec), obsługa wspaniała - kelnerzy niezauważalni i nigdy nie zdarzył się pusty stół. Byłam na weselu i w Jubilatce i w Stylowej, ale zdecydowanie polecam Royal (nie do pomyślenia było, żeby np. zastawa była zniszczona, a to zdarzyło się w innym lokalu). Odpowiedz Link Zgłoś
iicd2386cd1 Re: Villa Royal 21.11.10, 21:24 Ja miałem Wesele w tym roku, Z obsługi, organizacji, JEDZENIA! i w ogóle dbałości o szczegóły jestem Bardzo Bardzo Bardzo Bardzo Zadowolony !!! Wszystko na najwyższym poziomie ... razem z żoną mówiliśmy po imprezie ze naprawdę nie mieliśmy się do czego przyczepić nawet jak byśmy naprawdę chcieli. Pani manager zaproponowała nam żebyśmy kupili tylko litrowe butelki napojów, zastanawiało mnie jak będzie wyglądało ciągłe sprawdzanie i wymiana pustych butelek (1L butelki to przecież 2 rozlania i butelka pusta) Naprawdę nie widziałem pustej butelki na stole, wszystko na bieżąco wymieniane, jedzenie prze fantastyczne, normalnie nie mogłem się najeść, a udziec ... boże dosłownie rozpływał się w ustach !! ludzie chodzili po dokładki ! na 80 os. poszły 2 wielkie udźce !! Na końcu imprezy powiedziałem Pani Manager (chyba miała na nazwisko Głowacka) żeby każdemu kto brał udział w organizacji (kucharze, kelnerzy, nawet panowie ze zmywaka dostali po butelce wódki w podziękowaniu ! ) Mieliśmy nawet sytuacje ze na schodach zaczeli siadać ludzie z dyskoteki (ponieważ jest na dole) dosłownie w kilka sec byli wywaleni, panowie z obsługi naprawdę dbają o zadowolenie i naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jarek.sad Re: Villa Royal 08.12.10, 12:06 Byłem tam w tym roku na weselu i obsługa w porządku, jedzenie było ok, chociaż udziec był średni. Ogólnie miejsce fajne na małe wesela, przy prawie 100 osobach już nie bardzo szło tańczyć, chyba że jest jakaś druga sala jeszcze. Byłem też niedawno w Bankietowej i na duże wesela polecam ten drugi lokal, tam z kolei udziec był naprawde dobry :) Lokali jest już tyle, że kazdy znajdzie coś dla siebie.. Pozdro dla weselników! Odpowiedz Link Zgłoś
agulenkaosw Re: Villa Royal 18.12.10, 13:43 ja mialam slub w royalu bylo przepieknie mialam na 120osob tkze mialam 2 sale , jedzenier przepyszne , wystroj przepiękny, kelnerowie roznosili wszystko (tort,ppieczen) nikt niemusial przychodzic po to :) PELEN LUKSUS zadowolona w 1000000000000000% Odpowiedz Link Zgłoś