cynamonn1 15.09.08, 19:38 Dziewczyny! pytanie proste :) gdzie ładnie, trwale i w dogodnej cenie wykonują makijaż? jaki salon/jaką kosmetyczkę polecacie? będę wdzięczna za pomoc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chantal10 Re: ładny makijaż 16.09.08, 19:18 Hej! Ja byłam na Kaliskiej w tej perfumerii kolo Skoku Stefczyka. Makijaż kosztował 40 złotych, był bardzo ładny i trwały, cienie nie kuliły się w zgięciach powiek, kredka ani tusz nie rozmazywał, ale ... podkład "zważył" mi się, nie wiem jak to ująć, ale właśnie ten podkład (ewentualnie puder) mi się jakoś zbrylił czy coś? Być może jest to wina mojej suchej cery, ale przed wykonaniem make-up'u zaznaczyłam, że moja cera jest bardzo sucha... Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia.beauty Re: ładny makijaż 22.09.08, 20:37 Polecam na ul. Pułaskiego Studio Wizażu. Mnie zawsze maluje właścicielka - pani Basa. Makijaż trzyma się długo. (Koszt ok. 50) Odpowiedz Link Zgłoś
aska27000 Re: ładny makijaż 24.09.08, 18:45 na podforum ślubnym pisali o Pani Marioli, salon jest koło dworca, tam tez jest solarium i fryzjer Odpowiedz Link Zgłoś