jim100 27.11.04, 15:01 dziewczęta i Rafale (no chyba ze jest juz wiecej chłopaków) czy na takim zwykłym segregatorze, ale nie papierowym, można wykonac decupage? przymierzam się, ale jeszcze sie zastanawiam pozdr.Monk Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galeriafilizanka oto link 27.11.04, 15:07 ale mi miło myślę, że można. przed chwilą zapisałem sobie jakiś czeski link i chyba na zdjęciach jest właśnie segregator (nie wiem czy to nie jest czasem taki papierowy, ale z błyszczącą powierzchnią?) oto adres: www.tvorime.cz/article.asp?nArticleID=29&nLanguageID=1 Odpowiedz Link
jim100 Re: oto link 27.11.04, 15:47 Rafał dziękuję o taki własnie segregator mi chodziło wydaje mi sie, że to jest segregator plastikowy. Dziekuje i pozdr. Monk Odpowiedz Link
galeriafilizanka możliwe 27.11.04, 16:05 Nie wiem jaki to rodzaj segreagtora, ale z pewnością jest to segregator i co ważniejsze ma bardzo ładny wzór, tylko częściowo postarzony nie ma za co, działaj Odpowiedz Link
li-di link-nie tylko segregator 27.11.04, 16:09 www.zena-in.cz/fotoalba/album.asp?stranka=1&id=1791 Odpowiedz Link
galeriafilizanka to nie ten segregator?? 27.11.04, 16:15 li-di, tam jest segregator, ale nie ten o który chodziło jim100 Odpowiedz Link
jim100 Re: to nie ten segregator?? 27.11.04, 16:38 ano, mnie chodziło o segregator , w którym w środku upinasz dokumenty na takim "dzyndzelku" metalowym link do niego podał już Rafał pobrudziłam klawiature, bo własnie maluję akrylami (syncio ma drzemkę, mąż w pracy, a pies już ledwie wytrzymuje - bo chce na dwór) pozdr.Monk Odpowiedz Link
surtout Gdzie się kupuje drewniane segregatory itp? 27.11.04, 17:50 Chodzi mi o takie stojące segregatory z surowego drewna (nie te do wpinania). Szukałam w IKEI, ale tam są tylko kartonowe. Odpowiedz Link
galeriafilizanka niemożliwe 27.11.04, 18:01 Niemożliwe, jak dobrze pamiętam to są w Ikei, ilekroć tam jestem to podchodzę do nich i mówię "czemu jesteście takie drogie". Odpowiedz Link
galeriafilizanka są w Ikei, zobacz tutaj 27.11.04, 18:05 Znalazłem segregator (ze sklejki) na stronie Ikei, to link do niego: www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10101&storeId=19&productId=16109 Odpowiedz Link
surtout Re: są w Ikei, zobacz tutaj 27.11.04, 18:38 Widocznie w IKEI jest jakieś biopole, które działa źle na oczy Rzeczywiście są drogie Odpowiedz Link
surtout PS 27.11.04, 18:40 Ale mogę kupić dwa, a nie sześć Za miesiąc znowu dwa... I dwa... Odpowiedz Link
galeriafilizanka czasem czegoś nie ma 27.11.04, 19:09 Wiesz, nie wiem czy nam na oczy pada, ale w Ikei-Kraków czasem czegoś nie ma, a jest w katalogu. Więc może w Twoim zabrakło akurat tych segregatorów, aj zawsze pytam pracownika, jeśli szukam, szukam i nic a poza tym wydawało mi się, że one są droższe, ale może umknęła mi ich cena, bo teraz non stop podniecam się drewnianą skrzynką na listy, ale ona kosztuje 26 zeta, jak dobrze pamiętam. Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: czasem czegoś nie ma 27.11.04, 19:16 Daaaaaaaaaaaaawno ich nie widziałam w Ikei w Gdańsku,a szukałam naprawdę uparcie Odpowiedz Link
kasiaba1 Re: czasem czegoś nie ma 27.11.04, 19:18 No, a według Ikei są, a przynajmniej 4 listopada były (sprawdź dostępność produktu) Odpowiedz Link
kerstin_wow Toaletka 27.11.04, 23:24 a drewniane toaletki (takie z lusterkiem i wyszuwana szuflada) - gdzie mozna dostac? Odpowiedz Link
kerstin_wow Re: niemożliwe 27.11.04, 23:20 sa drogie, ale obiecalam sobie ze co wizyta w ikea to kupie jeden i tak uzbieram sobie komplet ladnych segregatorow paskudnie oszukiwac, do tego sama siebie ;0) Odpowiedz Link