psotka109 24.01.05, 12:17 Znacie moze jakies sklepy z zawieszkami, drutaki i koralikami? Jestem z Katowic ale jestem skłonna do poświęcen w postaci przejechania się gdzie trzeba Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panna_es Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 24.01.05, 20:34 tez jestem zainteresowana materialamy do bizuterii na slasku zakladalam juz pdoobny watek tylko w sprawie bytomia ale zero odzewu-widocznie nie ma tu nikogo z bytomia ale moze ktos poratuje ze slaska? :] Odpowiedz Link
psotka109 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 24.01.05, 22:27 No to hop do gory Moze sie ktos kiedys odezwie Odpowiedz Link
karola0885 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 25.01.05, 00:36 Też pisałam o sklep w Katowicach ale odpowiedzi się nie doczekałam. Jedank babcia doniosła mi ostatnio o sklepie dla jubilerów w Chorzowie jutro jade zobaczyć co i jak. Obiecuje zdać relacje Odpowiedz Link
guga74 Karola, a kaj ten sklep? 25.01.05, 13:57 Bo ja bym też chętnie podskoczyła żeby powęszyć aga Odpowiedz Link
kasicaaa dajcie znać 25.01.05, 15:04 dziołszki, jak już stamtąd wrócicie, to dacie znać co i jak, pra? Odpowiedz Link
karola0885 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 25.01.05, 15:11 Sklep znjaduje się na ul. Kilińskiego 5 w Chorzowie (w pawilonie). Akurat tego co mi było potrzebne to nie mieli Ale bigli, zapięć do naszyjników i mnóstwo innych srebrnych elementów jest do wyboru. Koraliki też są ale raczej ubogo. Odpowiedz Link
psotka109 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 25.01.05, 16:43 Karola a wiesz moze po ile te zapiecia i elementy srebrne? Ja słyszalam o jakims sklepie dla plastykow w Katowicach, w czwartek sprawdze i wam powiem. Odpowiedz Link
karola0885 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 25.01.05, 17:58 Nie wiem bo ceny podane były za gramy. Odpowiedz Link
psotka109 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 27.01.05, 21:06 Karola a mozesz mniej wiecej napisac gdzie jest ta ul. Kilińskiego?? Ja orientuje sie gdzie jest ul. Wolnosci i jej odnogi + okolice Ligona (moja dawna szkola). Mozesz mnie poinstruowac? Odpowiedz Link
gooska Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 28.01.05, 09:27 Kilinskiego jest rownolegla do ul dabrowskiego a dabrowskiego jest rownolegla do wolnosci. Jesli wiesz gdzie na wolnosci jest bank slaski (taki na rogu) to jestes blisko. skrecxasz wiec w ta droge gdzie bank slaski w kierunku dawbrowskiego, po prawej mijasz jakas szkole na rogu, przevhodzisz na druga strone ulicy i idziesz caly czas prosto w kierunku szpitala, za szpitalem skrecasz w lewo i to jest kilinskiego, zobaczysz pietrowy pawilon i tam jest ten jubiler na pietrze bodajrze. na parterze jest spozywczy Lewiatan. pozdr jak co to pytaj, moglabym byc taksowkarzem w chorzowie 2 lata jako przedstawiciel handlowy gooska Odpowiedz Link
karola0885 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 29.01.05, 02:25 Sklep jest na parterze. Na górze się nabija próby itp. o ile się nie myle Odpowiedz Link