Dodaj do ulubionych

sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk

24.01.05, 12:17
Znacie moze jakies sklepy z zawieszkami, drutaki i koralikami?
Jestem z Katowic ale jestem skłonna do poświęcen w postaci przejechania się
gdzie trzeba smile

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • panna_es Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 24.01.05, 20:34
      tez jestem zainteresowana materialamy do bizuterii na slasku
      zakladalam juz pdoobny watek tylko w sprawie bytomia ale zero odzewu-widocznie
      nie ma tu nikogo z bytomia sad
      ale moze ktos poratuje ze slaska? :]
      • psotka109 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 24.01.05, 22:27
        No to hop do gory smile
        Moze sie ktos kiedys odezwie
    • karola0885 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 25.01.05, 00:36
      Też pisałam o sklep w Katowicach ale odpowiedzi się nie doczekałam. Jedank
      babcia doniosła mi ostatnio o sklepie dla jubilerów w Chorzowie jutro jade
      zobaczyć co i jak. Obiecuje zdać relacje wink
      • guga74 Karola, a kaj ten sklep? 25.01.05, 13:57
        Bo ja bym też chętnie podskoczyła żeby powęszyć smile
        aga
        • kasicaaa dajcie znać 25.01.05, 15:04
          dziołszki, jak już stamtąd wrócicie, to dacie znać co i jak, pra?
      • karola0885 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 25.01.05, 15:11
        Sklep znjaduje się na ul. Kilińskiego 5 w Chorzowie (w pawilonie). Akurat tego
        co mi było potrzebne to nie mieli sad Ale bigli, zapięć do naszyjników i mnóstwo
        innych srebrnych elementów jest do wyboru. Koraliki też są ale raczej ubogo.
        • psotka109 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 25.01.05, 16:43
          Karola a wiesz moze po ile te zapiecia i elementy srebrne?
          Ja słyszalam o jakims sklepie dla plastykow w Katowicach, w czwartek sprawdze i
          wam powiem.
          • karola0885 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 25.01.05, 17:58
            Nie wiem bo ceny podane były za gramy.
            • psotka109 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 27.01.05, 21:06
              Karola a mozesz mniej wiecej napisac gdzie jest ta ul. Kilińskiego??
              Ja orientuje sie gdzie jest ul. Wolnosci i jej odnogi + okolice Ligona (moja
              dawna szkola). Mozesz mnie poinstruowac? tongue_out
              • gooska Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 28.01.05, 09:27
                Kilinskiego jest rownolegla do ul dabrowskiego a dabrowskiego jest rownolegla
                do wolnosci. Jesli wiesz gdzie na wolnosci jest bank slaski (taki na rogu) to
                jestes blisko. skrecxasz wiec w ta droge gdzie bank slaski w kierunku
                dawbrowskiego, po prawej mijasz jakas szkole na rogu, przevhodzisz na druga
                strone ulicy i idziesz caly czas prosto w kierunku szpitala, za szpitalem
                skrecasz w lewo i to jest kilinskiego, zobaczysz pietrowy pawilon i tam jest
                ten jubiler na pietrze bodajrze. na parterze jest spozywczy Lewiatan.
                pozdr
                jak co to pytaj, moglabym byc taksowkarzem w chorzowie smile 2 lata jako
                przedstawiciel handlowy wink

gooska
                • karola0885 Re: sklepy z materiałami do kolczyków - Sląsk 29.01.05, 02:25
                  Sklep jest na parterze. Na górze się nabija próby itp. o ile się nie myle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka